Будинок для тих кто любить риболовлю, полювання, збирання грибів, відпочинок на пляжі, прогулянки лісом, катання на човнах, квадриках тощо. По селу скрізь покладено асфальт, є чотири магазини, три бари, клуб, медпункт, страусина ферма, церква, а також другий пляж на річці Павлівка. Село - носить статус курортної зони, є багато баз відпочинку, розглядається питання про створення заповідника. Наявність Дніпра та соснового лісу створює екологічно чисте повітря та приємну атмосферу. Ділянка 12 соток з власним виходом на річку та лісопосадку. Будинок побудовано з червоної цегли, має два поверхи. Все підготовлено для втілення дизайнерських задумів. Живуть респектабельні сусіди.

Кийлів. Бориспільський. Симпатичний будинок у лісі на березі річки.
olx.ua

Кийлів. Будинок під лісом на березі Дніпра. Загальна площа 61. Зал 25. Дві Спальні по 12. Санузел. Прихожа. Плюс тераса --16. Площа ділянки 6 соток. Парковка на авто Ворота. Скважина на 61 метер. Каналізація із переливом . Заведено світло у будинок ( три фази) -- 12,5 кВт. Газ проходить по вулиці. Фундамент--моноліт, армований , залитий зверху монолітною плитою, стіни із теплого піноблока утепленого минеральною ватою , вікна --семикамерні з енергосбереженням , дах утеплений ватою--200 мм., а зверху -- металочерепицею . Від будинку до пляжу-- 400 метрів, до спуску човнів--400 метрів , до лісу--800 метрів, до зупинки транспорту і магазину --600 метрів, Дніпро--через дорогу, навпроти -- " Selfish Club". . Наше село підходит людям які любят риболовлю, полювання, збір грибів, лісових ягід, відпочинок на пляжі, прогулки лісом, подорожі на човнах , квадроциклах , і т.д.. По селі повсюду асфальт, є чотири магазини, три бари , клуб , медпункт, страусина ферма , церква , а також два гарних пляжі. Дніпро та сосновий ліс утворює экологічно чисте повітря і приємну атмосферу навкруги . Ціна--64000 у.о.. Забудовник YOURHOUSE .

Кийлів. Сучасний будинок під лісом на березі Дніпра.
olx.ua

Продається 2 -х поверховий будинок 94.9 м2,(5 кімнат), в садовому товаристві" Парус", с.Кійлов на березі Дніпра. Загальна площа нежитлових приміщень 14,4 м2.

власник
Продается дом с.Кийлов
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Приватний будинок у Бориспільському районі. с. Кийлів . 30 км від КПП. Загальна площа 670 м кв 2 поверхи і підвал. Будинок розташований під лісом. Шикарний вид з вікон. Недалеко від будинку р.Дніпро та є спуск для катера . Авторський проект відомого архітектора, усі документи і проектні матеріали, передаються новому власникові. На території: великий басейн з підігрівом, зона барбекю, СПА комплекс, гараж на 2-3 машини/човна, складські приміщення, кімната охорони, гостьовий будинок з окремим входом, кінотеатр, 5 спалень, 4 санвузли, винна кімната-бар, камін. У будинку виконана система централізованого опалювання і кондиціонування Mitsubishi Electric, Viessmann/. Водопостачання від власної свердловини 70 м з водопідготовкою і очищенням. Відведення води і каналізація в аераційні поля GRAFF (Німеччина), система повністю автономна і розрахована на постійне проживання. Будинок мебльований, меблі виробництва відомих італійських виробників, уся побутова техніка топ Siemens, Bocsh. У селі знаходиться ресторанно-готельний комплекс "SELFISH Club", страусина ферма "Кийлівська Асканія". До парку-готелю Конюшня Бутенко-Проців 10 хвилин. на авто. До равликової ферми Максі Снейл 10 хвилин на авто. Будинок введений в експлуатацію більше 3х років , низькі податки.

Продажа  Hi Tec дома с бассейном и подвалом, Кийлов
olx.ua

Продается дом в с. Кийлов в Бориспольском районе. Общая площадь дома 304,7кв.м, участок 44 сотки в сосновом лесу. Фундамент блок, жб перекрытия, стены силикатный и красный кирпич и клинкерный, термоизоляция полиэстерол, кораед, крыша Rukki металлочерепица, газ среднего давления, 4 системы климатизации дома (газовый котел, электрокотел, камин, кондиционеры). Электричество 3 фазы, 12кВт, В доме большая гостиная с камином, 4 спальни, 3 с/у, кухня-столовая, в подвале, который может служить укрытием есть спортзал, кладовки, погреб. Гараж на 1 авто, навес на 2 авто. Три скажины глубиной 50м техническая вода, 25м питьевая, очень хорошая вода. Бассейн 3х8м, банька дровяная, гостевой дом ( без отделки, но с коммуникациями).

Продажа дома в Кийлове
olx.ua

Кийлів. Бориспільський р-н. Симпатичний будиночок у лісі на березі Дніпра. Завозіть меблі в новий будинок !!! Загальна площа 90. Зал 25. Три Спальні по 15. Санузел. Прихожа. Коридор. Площа ділянки 5 соток. Тераса. Парковка на авто. Розпашні ворота. Скважина на 61 метер. Каналізація із переливом і дренажним полем . Заведено світло у будинок ( три фази) -- 12,5 кВт. Фірма - забудовник YOURHOUSE пропонує до продажу сучасний будинок в Скандинавському стилі . Сучасний дизайн фасаду ,та найновіші технології при будівництві надають будинку стилю ,та привабливості. Фундамент монолітний , армований на монолітні подушці залитий монолітною плитою. Стіни із газоблока (300 мм.) утеплені мінеральною ватою (100мм.). Дах утеплений (200 мм.) мінеральною ватою. Асфальтована дорога підходить прямо до будинку. Сусіди проживають круглий рік. У селі є дитячий садок , школа , чотири магазини , декілька кафе, церква, медпункт . Будинок розташований недалеко від Дніпра біля лісу. Зупинка маршрутки поруч. Пропозиція забудовника ! Ціна --78 000 у.е.

Кийлів. Бориспільський. Симпатичний будинок у лісі на березі Дніпра.
olx.ua

Продається сучасний теплий будинок з панорамним видом на Дніпро,дуже тихе та затишне місце. Будинок знаходиться в селі Кийлів Бориспільский р.н.,в одному з найбільш мальовничих місць в Київській області на відстані 40 хвилин від Києва. Будинок продається з усіма меблями та сучасною технікою. Дім побудований "для себе" у 2014 році із якісних матеріалів, загальна площа становить 133м2. 1 поверх: вітальня із каміном, кухня-їдальня, кладова,санвузол,тераса. 2 поверх: три спальні,тераса,санвузол. Ділянка 6 соток, має вихід до води,територія повністю загороджена. У дворі є гараж зі спуском лодки на воду,альтанка з мангалом,гарний ландшафт. У безпосередній близькості розташованний ліс, пішохідні прогулянки стануть приємним доповненням до Вашого повсякденного життя. За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаними контактами. Пропозиція від власника.

власник
Сучасний будинок з виходом на Дніпро від ВЛАСНИКА
olx.ua

Популярні запити

Географія Кийлів