Продається домогосподарство в с.Ленківці,Кельменецького району,Чернівецької області! 44 сотки землі,на одній території розташовані два будинки,велике подвірʼя,город,є криниця,фруктовий сад та біля 30 дерев сортового горіху,також є літня кухня,великий погріб та господарські будівлі для тримання худоби.Поряд ліс та річка «Дністер» Домогосподарство знаходиться неподалік залізничної станції,поїзд курсує три рази на день,40 хв з м.Камʼянець-Подільський! Одноповерховий будинок 84.4 м2,у житловому стані,оснащений світлом,газом,заведена каналізація,вставлені металопластикові вікна та двері. Великий двох поверховий будинок(недобудова,готовність 50%),збудований з червоної цегли з перекриттям та перестінками,великий гараж з оглядовою ямою,погріб! Вартість $19800 можливий торг! За деталями звертайтесь в приватні повідомлення або за телефоном 0 (96) 383 89 94 Дмитро!

власник
залізнична, 21
rieltor.ua

Терміново!!! Будинок не добудований. Сучасний європейський проект. Розмір 16*16. Гараж, підвал, котельня - 0 поверх. Кухня, ванна, прихожа, 3 спальні, хол - 1 поверх. Вільне планування - мансарда. Поряд світло, газ. Площа ділянки 0,20 га. Переоформлення за рахунок покупця.

власник
Продаж, обмін. Будинок 250 кв.м - смт. Кельменці
olx.ua

Продається будинок Адреса - смт. Кельменці кінець вул. Бесарабська Площа всієї території 0,30 га з них 0,15 га город і сад. Будинок 110 кв. м Оптимальне планування - два входи: бічний і центральний; світла і простора вітальня (15,9 кв. м); спальня (13,9 кв. м); дитяча (10 кв. м) і зал (22,2 кв. м); затишна кухня (10,9 кв. м). Також є ванна (3,9 кв. м) і туалет (4,1 кв. м) які можна обєднати. Вбудована кухонна стінка, металопластикові склопакети. Прибудови - сарай, гараж та підвал. Власна система водопостачання (скважина), та всі інші комунікації. Будинок повністю мебльований з усією необхідною для життя технікою. Ціна - 35000 $ Звертатися в особисті повідомлення або за номером +38********71

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок біля річки Дністер (300-400м). На подвірї знаходиться гараж, сарай, будинок, підвал, навіс.

власник
Біля річки Дністер село Берново
olx.ua

Продається дача на березі Дністра в с. Макарівка Кельменецького р-ну. На ділянці розміром 7 сот. Розміщений будинок в трьох рівнях. В цоколі- гараж 27 м.кв. ( умивальник, пральна машина, резервний бак на 1500 л води). На першому пверсі (27 м.кв ) розміщена кухня студія з побутовою технікою, камін, туалет з душовою кабіною. На другому поверсі розміщена спальня 27 м. кв. з плитою-буржуйкою. На 1-му та 2-му поверхах є великі балкони по 7 м.кв кожен з видом на р. Дністер. Також з 1-го поверху є вихід на терасу з мангалом (9м.кв) з видом на сад на задньому дворі. У дворі облаштована зона відпочинку під накриттям, крита дроварня та вуличний туалет. Будинок облаштовано каналізацією (вигрібна яма) та водопроводом. На ділянці є садок з фруктовими деревами. Ділянка огорожена доботним парканом висотою 1,7м та має під‘їзд з двох сторін. Ділянка знаходиться на другій лінії, до води 150 м. Перед дачею є ще одна ділянка розміром 6 сот. на першій лінії з виходом безпосередньо до води, яку можна придбати окремо. Підведено світло та воду. Дача продається з меблями та побутовою технікою. Додаткові фото та відео скину у вайбер. Правопосвідчуючі документи на будівлю і землю в порядку. Допоможемо з оформленням цивільно правової угоди.

власник
Дача на березі Дністра в с.Макарівка
olx.ua

Продається чудове сільське господарство. У хорошому доглянутому стані. На території знаходиться: будинок(кухня+дві комнати), шопа (кімната з піччу і господарським приміщенням), майстерня, літня кухня, гараж. На території є криниця. До будинку підєднана вода і боллер. Опалення газове. У будинку є підвал. Рядом знаходяться школа і дитячий садок(5хв). Також недалеко річка Дністер(10км).

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок в с. Комарів Чернівецька область Затишний та комфортний для життя. Загальною площею 95 кв.м. В будинку встановлено індивідуальне опалення газовий котел та твердопаливний котел. Тепла підлога коридор, кухня, ванна кімната. Заведено та підключено всі комунікації вода, світло, газ. З кухні додатковий вихід на задній двір. До будинку належить земельна ділянка 0.227 га. Є можливість облаштувати зону відпочинку, альтанку, власний сад. Також на подвірʼї облаштовані додаткові господарські будівлі, літня кухня, сарай, гараж. Встановлені нові автоматичні ворота. Будинок продається повністю укомплектований меблями та технікою та вже готовий для життя Ціна 45000$ Для перегляду телефонуйте 09******11

Продаж будинку в селі Комарів
olx.ua

Продам господарство в селі Грушівці Кельменецького району,Чернівецької обл. Крім будинку є 2 сараї ,підвал,гараж криниця і присадибна ділянка розміром 25 соток на якій горіхи,абрикоси,сливи, черешні, яблуні і грядки Крім того ще + 25 соток землі за селом на відстані 300 м. Грушівці розположені біля річки Дністер.За селом є також благоустроїний лікувальний роднічок.Бази відпочинку. В будинку є пічка + дров на 5 зим.

власник
Продається будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Продається особняк на власній землі 0.1500га. На подвір’ї знаходиться: два будинки, гараж, кладова, криниця і госприбудови. Гарне місце розташування. Причина продажу переїзд. Деталі за тел.09******61 Присутній Торг!

Продається особняк на приватизованій земельній ділянці
olx.ua

Продається будинок в селі Лукачани. Будинок зі всіма зручностями, ванна кімната, кухня, опалення твердопаливний котел, газ, інтернет, гараж, підвал, криниця. Продаж будинку через переїзд. ПОСЕРЕДНИКАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!!

власник
‼️ТЕРМІНОВО‼️Продається  будинок ‼️
olx.ua

В живописной деревне Комарово (Черновицкая область ) продается хороший дом ! Хороший вариант для дачи . большая территория с большим участком земли. Есть гараж, подвал, летняя кухня и пристройки. В доме есть : - свет - газ - Вода - канализация - отопление печечное (можно топить как дровами так и газом) Дом расположен в недалеко от Днестра (15 минут хотьбы пешком). В самой деревне есть магазины и общественный транспорт. В 15 км от Комарово расположен город Кельменцы. Город, где можно преобрести все для себя и дома . Документы на дом в порядке и задолжностей никаких нет . с нетерпением ждем новых хозяев дома. КОНТАКТНЫЕ НОМЕРA +З7З68481056 - Андрей " Viber , WhatsApp , Telegramm " +З7З61099515 - Виктория " Viber , WhatsApp , Telegramm "

власник
Продам хороший дом в Комарово
olx.ua

Популярні запити