Продам у с. Мельники, Канівського р-у, житловий будинок загальною площею 63,7 кВ.м., житловою площею 27,7 кВ.м. розташований на земельній ділянці 0,6100 га. Будинок приватизований, землля приватизована. У будинку газове опалення, Біля будинку колодязь із питною водою. На території садиби фруктові дерева (яблуні, сливи, горіхи). Гарна природа, неподалік озеро. Підійде як для постійного проживання, так і для затишного відпочинку від місцевої суєти. Додаткова інформація за телефоном. Продаж від хазяїна.

власник
Житловий будинок с. Мельники, Канівського р-у, Черкаської області
olx.ua

Продається участок з будинком 29 соток. Черкаська область. Канівський р-н с.Келеберда. Будинок газофіцируваний . На території участка знаходиться гараж та літння кухня , хоз приміщення, скважина ,(вода подається до літньої кухні),сад, город,погриб .В будинку знаходиться 3 жилі кімнати .Неподалік знаходиться річка Дніпро. В селі є садочок , школа ,медичний пункт,магазин ,нова почта . Ціна 12000у.е торг . Іра 06******03 09******06

власник
Продаж  участка з будинком
olx.ua

Продаю будинок в селі Пекарі, Канівський район, Черкаська область. Розташований в центрі села на рівнинній ділянці. Проведені комунікації: вода, газ, пічне опалення. В домі є туалет, ванна , бойлер, жилий стан.На території побудовані гараж і літня кухня.Великий город і сад. Вся територія з будинком приблизно 20 соток. Через село протікає річка Дніпро, тому відпочинок і риболовля вам гарантовано. Будинок потребує прибирання.

власник
Продам будинок біля Дніпра
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок с. Орловець Черкаської обл.на приватній земельній ділянці площею 0,25 га. На ділянці розташовані будинок з прибудовою та ґанком площа89,7 кв.м. времянка,сарай,погріб,криниця.Земельна ділянка окрема площею 0,31га з чітко встановлені межами.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаю два будинки поруч. Документи на кожен окремо. Один будинок 24000$, другий 9000$. За подробицями, будь ласка, звертайтеся по телефону. На повідомлення відповідати немає змоги

власник
Продаю два будинки
olx.ua

Продається будинок від власника в селі Бересняги Черкаської області Канівського району. Дуже спокійне та мальовниче місце. Будинок та ще дві земельні ділянки приватизовані…

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам житловий будинок в селі Козарівка, Канівського району. Побудований у 1975 році. З документами все гаразд. Біля будинку велика земельна ділянка. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Справжньому покупцю торг. Опалення пічне, проблеми з водою (потрібно чистити і підкопувати криницю або бурити скважину)

власник
Будинок під Каневом
olx.ua

Продам хату в с.Глинча Черкасського р-ну/20км від м.Канів/,в стадії ремонту площею 80кв.м з приватизованою присадибною ділянкою 0.25га. на якій посаджено близько 60 садженців горіха.Сарай для тримання живності.До хати прибудований ангар розміром 120кв.м ,який можна використовувати як гараж на декілька машин чи для бізнесу(пилорама ,пасіка чи...що інше.)Детальна інформація за № телефону.

власник
Хата в селі чудове місце під пасіку
olx.ua

Продам будинок в с. Бобриця, ціна 250 тис.грн.з документами все добре. Будинок(без удобст),3 кімнати, сіни, веранда +прибудови:сараї 3,невеликий гараж-своєї постройки, дровник,літня кухня,город, 3 сади(дерева старі). Тел. 09*********61 Поліна

власник
Будинок Черкаська обл. С.Бобриця
olx.ua

Продам будинок разом з земельною ділянкою В домі є піч і грубка для опалення ,три кімнати ,комора і веранда . Дім більше 60 квадратів ,Вікна нові євро . Ворота металеві . Є погреб ,літня кухня туалет на вулиці , Дровник та сарай . Велика територія 50 соток з садком з фруктовими деревами і городом . Продаж від власника . Є колонка з водою .газ заведений до двору . Все зроблено можна заїжджати і жити .

власник
Продам дім з участком село Грищинці Канівський рн
olx.ua

Продається новий будинок з капітальними підсобними приміщеннями в Канівському районі Черкаськоі області. Поряд ліс, річка.Гарні можливості для ведення прибуткового бізнесу: тепличне господарство, пташина ферма, вівчарство, бджільнитцтво, тощо. 60 соток землі, поруч випаси. Центральна вулиця з автобусною зупинкою поруч.

власник
Продається новий будинок в Канівському районі
olx.ua

Оголошення не моє,всі питання по тел:09******91 Лариса. Доброго вечора,продається будинок в Черкаській області,Канівський район,Село Келеберда.До міста Канів 10-12 км,Через село проходить дорога по якій їздять автобуси до міста Канів,Київ,Черкаси,Золотоноша.В селі існує річка Дніпро,та сосновий ліс,в селі є школа,магазини та ФАП.Будинок розташований 500м від річки,та магазина.Будинок має три кімнати та веранда,в будинку присутнє газове опалення(два конвектора) та пічне опалення.Вода в дворі(колонка)Туалета та води в хаті немає.Будинок приватизований,площа ділянки 24 сотих.Торг присутній.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Хмільна Канівський р-н. Загальна проща будинку 74 кв.м. Біля будинку 20 соток приватизованої землі. Є погріб, сарай. За деталям звертатися за тел. 096*209*96*девяносто шість,09*********08 Сергій

власник
Продам будинок в с. Хмільна
olx.ua

Продаж не дорого будинку в Канiвському р-н с.Озерище. 52кв.м 53 соток землi.Централiзоване водо постачання на вулиці.Есть на тириторiї лiтня кухня,гараж,сарай для худоби,погрiб.На тириторiї ростуть фруктові дерева.В будинку дві кімнати,кухня,кладова,каредор та веранда.Будинок опалюється пічним опаленням.Санвузол на вулиці. Частково залишаються меблі.Земля приватизована.Документи на хату в порядку Звертатись за номером телефону +38********42 Таміла.Власник.

власник
Продається будинок срочно.
olx.ua

Продам будинок в селі Степанці. Річка 10м, ліс 7 метрів від будинку.

власник
Будинок в Степанцях
olx.ua

Продам будинок в с.Піщальники Черкпськоі області.Земельна ділянка 49соток.Будинок 70кв.м утеплений пінопласту.За 1,5км проходить автодорога Канів-Київ. До м.Канів15 км.

власник
Продам будинок с.Піщальники
olx.ua

Продам будинок в селі Бобриця Канівський р-н. Загальна площа 112кв. Має 5 кімнат, парове опалення. Розташований в центрі села. Село не газифіковане. Можливий продаж по програмі "Є відновлення" Всі подробиці по тел.

власник
Продам будинок в с.Бобриця
olx.ua

Продам двоповерховий будинок площею 120кв.м., із земельною ділянкою площею 0.45га, приватизоване. Є надвірні споруди: літня кухня, сарай та погріб. Кого зацікавить звертатися за номером 06*********21 Наталія. Поруч лі, до р.Дніпро 5 км.

власник
olx.ua

Дом в с.Мельники Черкаська обл.Гараж,сарай,криница,погреб,вода в хаті,душ,туалет,газ, піч(можна убрать) грубки для опалення дровами,59соток землі,меблі,все для проживання

власник
Дім з усіма умовами!
olx.ua

Продається будинок в Черкаській області, Канівський район, с. Ліпляве. 8км від міста Канів. Загальна площа будинку 60,6 м.кв., земельна ділянка 0,41 га, прибудинкова територія 0,0828 га. В будинку 3 кімнати: кухня, зал, 2 спальні, коридор, веранда. Будинок деревяний, обкладений цеглою. Опалення газове та пічне. Своя свердловина, вода підведена до будинку. Сарай, погріб, сад, город. Поряд ліс, гриби, ягоди, риболовля, ідеальне місце для проживання та відпочинку. Поряд автобусна зупинка. Екологічно чисте місце в Шевченковому краї. В селі є вся інфраструкрура: лікарня, школа, дитячий садок, пошта, магазини, будинок культури, церква. Село є центром ОТГ. До річки Дніпро - 10км, до м. Київ - 140км, до м. Черкаси - 90км. Тел. 09******06 - Світлана

власник
Будинок, Канівський район, с. Ліпляве.
olx.ua

Продається житловий будинок у селі Мартинівка, Черкаської області. будинок, гараж, сарай, літня кухня, льох, сарайчик, прибудований до будинку. колодязь з чистою, питною водою, туалет надворі, газ проведений і в будинок, і в літню кухню опалення газове, є і дровяний котел, садок , город ( близько 4 соток ) у хаті з техніки є холодильник, газова плита, з меблів шафи, серванти, столи, дивани якщо потрібно, можу недорого продати двоспальне ліжко, ще шафи, столи стелі у хаті зі сволоками 2 хв до школи, в селі є магазини, лікарня, ставки, недалеко річка НЕ приватизований, є кадастровий номер Все на фото

власник
Житловий будинок, з ділянкою, город
olx.ua

Продам будинок в селі Келеберда, Черкаської області. Деревʼяний будинок, зовні обкладений силікатною цеглою, утеплений пінопластом. У будинка зроблені два входи: один головний, другий - зі сторони саду (задня частина будинку). Планувалась будова тераси, тому задня частина будинку не обкладена пінопластом. Будинок складається з трьох кімнат, кухні та санвузла. Загальна проща 57 м.кв, Кухня знаходиться у вхідній частині, перебудована із веранди. На стінах та підлозі покладена плитка. У кімнатах на підлозі зроблена нова стяжка та покладений ламінат. Стіни кімнат і стелі, обшиті гібсокартоном та пофарбовані краскою. Ванна кімната поєднана - душова кабіна, туалет, умивальник. Стіни та стеля обшиті гібсокартоном, покладена плитка. Пластикові вікна. Замінена електрична мережа. Вода заведена до будинку. Бойлер. На вулиці є скважина, вода качається насосною станцією. Каналізація – вигрібна яма з трьох бетонних кілець. Опалення: груба заново побудована, розташована у центрі будинку, нагріває усі приміщення окрім санвузла та кухні. Довго тримає тепло (24-48 години). Газ не заведений на ділянку, але є можливість підводу у будинок. Можна в кожній кімнаті поставити електричні конвектори. Меблі на фото, залишаються новим власникам. Поряд із будиноком є старенький, але діючий сарай. Земельна ділянка 25 соток. Ділянка за будинком зонована під город та сад. До ділянки примикає стара замулена копанка, де можна зробити власний ставок. Пляж, ліс, магазини, школа, все відносно поряд. Рибалка, збір грибів, охота. До Канева (ринок, Сільпо, магазини, лікарня і інши послуги) 11 км. До Києва 130км (1.5 -2 години). 675 000 грн. торг.

власник
Будинок в селі Келеберда, Черкаської області.
olx.ua

До продажу пропонується двоповерховий будинок у передмісті Канева, а саме у Канівському районі, с. Козарівка за 20 км від м.Канів. Асфальт до воріт. - Загальна площа будинку: 149 кв. - житлова площа будинку: 61 кв.м. - кухня 20 кв.м - ванна 8 кв.м - Матеріал будівництва будинку цегла. - На першому поверсі будинку розташована одна спальна кімната, кухня-вітальня та ванна, санвузол. На другому поверсі розташовані дві спальні. - У будинку: пластикові вікна, є світло, розведена каналізація, яма 6 куб. м. та розведен по будинку водопровід, підготовлен під установку твердопаливного котла (газу, води - немає). - Земельна ділянка площею 25 соток. - Знаходиться будинок у тихому місці, поряд гарні сусіди, живуть постійно.

власник
Продам будинок - дачу с.Козарівка
olx.ua

Продам будинок в с.Ліпляве 3-и комнати + веранда. Будинок житловий господарські прибудови, погреб, вода в криниці на вулиці. В будинку є піч, груба, газове опалення.

власник
Продам будинок в с. Ліпляве
olx.ua
1 - 24 з 63 результатів

Популярні запити