80000$ або обмін на квартиру у Луцьку, Рівному або Льовові. Продам будинок 144кв та 17 сотих землі 1995 року побудова. з сучасним ремонтом в 2015р. Є газ, вода центральна, каналізація, світло, інтернет, сигналізація, відеонагляд. Сауна з міні басейном, два гаража 60 і 40 кв Підвал в ріст людини на 120кв, Автоматичні ворота. Новий газовий котел, побутова техніка. Будинок готовий для проживання. Район вул Воля. Тільки дзвінки!!!! на смс повідомлення не відповідаю.

власник
Продам хату будинок 17 сотих
olx.ua

Місце знаходження: Волинська область, Камінь-Каширський район, с.Видерта, вул. Молодіжна (до центральної вулиці, де проїзджають маршрутки 300 м.). Будинок деревяний: 6 житлових та 3 допоміжних кімнати, підвал. Опалення здійснюється як твердим паливом (дві грубки) так і з допомогою газового котла. Проведені: світло, газ, вода, телефон. Надвірні споруди: цегляна літня кухня з 2 житловими та 2 допоміжними кімнатами (ванна, коридор), підвал, загальна площа 40 кв.м; цегляний хлів для утримання свійської худоби, гараж (загальна площа 100 кв.м.). Площа прибудинкової території 0,1250 га. Телефонувати у зручний для Вас час. Можливий торг.

власник
Терміново! Продам будинок!!!
olx.ua

Знаходиться на масиві "Острова" Продам недобудований будинок. Проект z262 з невеликими змінами + гараж Теплі паропроникні стіни які непотребують утеплення! Надійний армований фундамент! Якісна металочерепиця! Можливо облаштувати мансардний поверх! Цоколь з бутового каменя (оздоблення непотребує) Стіни з газобетону товщиною 50см (непотребують утеплення) Підвал під кладовою та на всю площу гаража Підшива золотий дуб Каналізація розведена в цоколі + септик Перегородки кладової та ванної цегляні розшиті (оздоблення непотребує) Потолок кдадової підшитий сосновою вагонкою Чорнова армована стяжка (плита) Перекриття (потолок) утеплене деревною стружкою Вітальня має вихід на терасу площею 15м2 Лишаю 2 бетонних стовба Краз піску 2 Урали будівельного бою. Свердловина в котельні Фруктові дерева Стіни фасаду заармовані (сітка +клей) Див відео по етапах будівництва: https://youtu.be/PlW7OE5Qsr4 https://youtu.be/PlW7OE5Qsr https://youtu.be/-tjMxeS4co0 https://youtu.be/XIEI2yZigr0 За деталями дзвоніть 09******11

власник
Будинок з гаражем
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2х поверховий будинок. Є цокольний поверх. Загальна площа 189м². Земельна ділянка 0.10 сотих, є сусідня ділянка зі ставком та грядкою за окрему вартість. Є гараж та господарські приміщення. Меблі та техніка лишаються частково. Будинок знаходиться за 3,8км до центру міста. Додаткова інформація за вказаним номером телефону.

власник
Продам 2-х поверховий будинок
olx.ua

Продам будинок , повністю готовий для життя, участок 1г , хліви , навеси , гараж , і тд

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок, хату в селі Теклине, Камінь-Каширський району. - Розташований на центральній вулиці на початку села, асфальтований доїзд. - Рік побудови 2014, ніхто не проживав. - Стіни газобетон та утеплення 100мм пінопласт. - Загальна площа з гаражем 188м². - Житлова площа 160м². - Площа земельної ділянки близько 50 соток. - До найближчого міста - 17км. !Потребує ремонту, основне це заміна підлоги на першому поверсі, через не вірну технологію її утеплення, більше подробиці про стан будинку по телефону.

власник
Приватний будинок, хата. Село Теклине, Камінь-Каширський район.
olx.ua

Продам будинок на півтора поверхи. Ціна договірна. Вже зроблені: їдальня, кухня ( з побутовою технікою), коридор, ванна кімната (з технікою), душева, спальня. Цокольний етаж, на 2/3 будинку, є окремий вхід з двору. Розміри будинку: 10/11 метрів. Криша натуральна черепиця. Стіни: газоблок, мінеральна вата, повітряна подушка, відсівочний блок. Товщина стін 53 см. Підведена трифазна лінія (лічильник двух зоновий). Газова магістраль ( безкоштовна). Опалення: твердопаливний+газовий котел. Є великий гараж з майстернею і літьною кухнею, окремо не великий склад. Садок, грядка 1.5 сотих, ялинки, ставок. Загальна площа участку 52 сотих.

Будинок котедж, дім.
olx.ua

Продаємо затишний будинок у престижному і зручному для проживання місці, на околиці Камінь-Каширська- с. Нуйно *Добротний цегляний двох поверховий будинок, загальна площа - 150 кв.м. *Будинок з комфортним плануванням: простора вітальня, кухня, 3 спальні,санвузол з душовою кабіною та ванною,великий коридор з новими деревʼяними сходами. *Оселя готова для комфортного проживання, відмінний житловий внутрішній стан, укомплектована меблями і технікою,каміном,підігрівом підлоги. *Дах - мʼяка металева черепиця,енергозберігаючі металопластикові вікна. *Функціонує система опалення - газовий котел, власна свердловина,колодязь,гараж на дві машини,будівля для худоби та птиці. *Встановлені відеоспостереження по території будинку. *Приватизована земельна ділянка, площею 35 сотих, правильної форми. *Облаштавана прибудинкова територія, є декоративні і плодові кущі і дерева, обгороджена. Гарний варіант для тих, в кого є необхідність миттєвого заселення. Затишна оселя з хорошою аурою чекає нового господаря. За детальною інформація телефонуйте Viber +48 794 924 943

власник
Будинок 150 кв.м село Нуйно
olx.ua