Найкраща пропозиція! Пропонуємо придбати 2 будинки за ціною 1го! Смт Калинівка.Васильківський район. В смт Калинівка, на затишній вулиці продається приватний будинок! Великий та просторий, 2х поверховий дім з цоколем, загальною площею 307 м2. Знаходиться на рівні кутовій ділянці.Зручна локація, за 15 хв пішки можна дістатися до станції приміської електрички ,та маршруток. Житлова площа приміщень на 157 м2 спланована для комфортного, приватного проживання в ньому одночасно декількох сімей. За проектом будинок має 3 окремі виходи, що ідеально підійде для великої родини. Кожен поверх має свою кухню,та сан.вузол.Зручні гардеробні. Будинок побудований капітально та добре утеплений. Укомплектований всіма необхідними меблями та сучасною технікою. Опалення будинку газове, є котел. На загальній площі ділянки в 15 соток знаходяться: курник, дбайливо доглянутий город-палісадник та фруктовий сад з теплицею. Побудований гараж на 2 автомобіля та просторий, міцний погреб,та котєльня. Для власних потреб облаштовані 2 вигрібні ями, а також пробита свердловина. Приємним бонусом додатково буде ще 1 будинок для гостей в Еко-стилі на 70 м2 ,великою сучасно облаштовано кухнею,сан.вузлом,та гардеробною. Є також літня кухня. Зручне розташування дозволяє за 10 хвилин дістатися до міста Василькова або за 20 хвилин до Києва. Будинок вартий Вашої уваги. Запрошуємо на перегляд! Більше фото додам в особисті. Пропозиція без комісії.

Кільцева
rieltor.ua

Продається 2-х поверховий будинок у дачному кооперативі "Калинівка" за адресою Київська обл., Макарівський р-н, с. Калинівка. 40 км. від Києва. Ділянка з 12 соток доглянутої землі, огороджена по периметру гарним парканом. Дворова територія біля будинку викладена бруківкою. Каркас будинку збудований із шлакоблоку. Облицьований червоною цеглою. Будинок складається з гаражу, кухні, 5 спалень, ігрового залу, роздільного с\у та додаткових підсобних приміщень, з терасою на 1-му та 2-му поверсі. . Внутрішні стіни обшиті деревяною вагонкою. Стіни с\у під кахлем. Будинок опалюється електроенергією. Опалювальна система заповнена незамерзаючою антифризною рідиною. Електричні тарифи стандартні 2,64 за 1 кВт. Для нагрівання води встановлено бойлер. Індивідуальна водяна колонка. Зливний септик. Земельна ділянка з садовими та декоративними зеленими насадженнями. Чистий продаж. ID: 1382

Польова вулиця, 28
rieltor.ua

Предлагаем вашему вниманию отличный дом, расположенный на участке площадью 4.7сотки в прекрасном месте. Общая площадь дома составляет с жилой площадью 74м2. В доме есть все необходимые коммуникации.Отопление снабжает газовый котел. Дополнительным плюсом является наличие гаража площадью 14, 5 м2, сделанного из кирпича и оснащенного светом. Это идеальное место для хранения автомобиля или использования его в мастерской. Дом разделен на две части с соседями, но вместе с тем имеет потенциал для реконструкции и увеличения квадратуры. Его можно уже использовать для обитания, но требует небольших внутренних работ. Не упустите возможность приобрести это привлекательное здание и создать собственное комфортное и уютное пространство для вашей семьи. Приглашаем на просмотр и убедитесь во всех преимуществах этого предложения!

власник
Садовая, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю двоповерховий будинок в с. Калинівка вул. Гагаріна (Васильківський р-н) заг. площею 237,6 кв.м + гараж, житловою площею 111 кв.м. Земля 9 соток. 1 поверх: вітальня, зал, кухня, спальня, гостьова кімната, санвузол. 2 поверх: 3 спальні, кожна з яких має гардеробну, 1 спальня має санвузол; також на 2 поверсі є загальний санвузол. Опалення газом, також є твердопаливний котел. Підключена пультова охорона. Будинок розташований близько до центру, поруч переважно нова забудова, до будинку асфальтний під"їзд. Продаж від власника без комісії.

власник
Продаж будинку 237 кв.м Калинівка Васильківський р-н
olx.ua

Продам будинок в смт Калинівка,вул.Молодіжна. Рік побудови -1984,матеріал-цегла. Загальна площа -116метрів,житлова-77. 4 кімнати(3окремі)Великий холл,кухня,санвузол. Всі комунікації в будинку. Заведена вода (централізована і також є скважина), каналізація, газ, електрика. Будинок в житловому стані . Вікна металопластикові. Сільськогосподарські будівлі на подвірʼї -двухповеовий гараж. Площа участку -12соток (під будівництво житлового будинку. На території участку сад з плодовими деревами (вишні,черешня ,абрикос,яблуні), участкового доглянутий. До центру смт-5 хвилин, є школа,садочок,магазини ,до Броварів 10 хвилин на авто . Тиха вулиця . Чистий продаж . Ціна -59999 у.о ТОРГ. Працюємо під державні програми

Продам будинока в смт Калинівка,вул.Молодіжна
olx.ua

Продаётся кирпичный дом в центре с. Калиновка с хорошим асфальтированным подъездом, площадью 91 кв.м. на приватизированном участке 0.0751 сот. Жилая улица, со всех сторон соседи, централизованный водопровод, канализация и газ заведены в дом. В доме 4 комнаты, кухня, с/у. Окна деревянные, крыша - шифер. Есть 2 гаража. На участке есть фруктовые деревья. Очень хорошее место расположения, есть возможность получить постоянное место регистрации, всё под рукой - супермаркет, остановка, школа и садик, торг возможен.

власник
Продаётся дом в Калиновке , Васильковского района
olx.ua

Будинок знаходиться в Калинівці неподалік залізничного вокзалу. Будинок побудований з цегли, дах шифер. Цокольний поверх великий гараж, майстерня, котельная. В будинку індивідуальне газове опалення, криниця, септік. Ділянка площею 6,2 сотки на якій є господарчі будівлі, літній туалет. Будинок сухий та теплий. Неподалік школа, дитячий садочок, маршрутка на Київ, магазин, базар, озеро, ліс. Чекаємо Ваших дзвінків.

Продам будинок Калинівка Фастівський район.
olx.ua

Продамо будинок в Калинівці Фастівський район 89900у.е.. 10 соток землі. Будинок чекае хозяїна. два поверхі; два санузла; Індівідуальне газове опалення, Скважина 50метрів,септік -10 кубів. Цокольний поверх як бомбосховище. Капітальний двоповерховий гараж. Будували для себе.

Продам будинок Калинівка
olx.ua

Популярні запити

Географія Калинівка