Продається будинок в м. Звенигородка Черкаської обл., район 5-ї школи, недалеко від центра та ринку. Будинок побудований на земельній ділянці 0.10 Га в 1994 році, матеріал стін –цегла. Загальна площа-65.5 м кв., житлова – 53 кв.м . без удобств, опалення пічне. Земельна ділянка приватизована, є фруктові дерева.

власник
Продається будинок в м. Звенигородка
olx.ua

Продам житловий будинок розміром 8 х 12, 7м на ділянці 16 соток в центрі села. Стан житловий. 5 кімнат, кухня, коридор, кладова, веранда. Загальна площа кімнат 73м2, житлова - 46м2. Стіни саманні, обкладені цеглою (товщина 60см). Газифікований. Опалення- газовий котел, радіатори. Є груба під тверде паливо і лежанка. У дворі господарські будівлі: літня кухня (з газом і грубою), сарай з погребом, криниця. Сад (горіхи, черешня, виноград). Огород 8 соток (чорнозем). Асфальтований підїзд, зручне розташування. Поруч школа(9 класів), дитсадок, магазини, зупинка автобуса, річка. До райцентру Звенигородка -7км; до м. Ватутіне-5км. Тел. 09******28; 09******30.

власник
Продам житловий будинок 8х12.7м, с. Стебне, Звенигород. р-н, Черкас.
olx.ua

Продається будинок в селі Моринці 77,3 кв.м. Світло, газ, вода, санузел в будинку. Веранда. Гараж. Літня кухня - сарай. Сарай. Погріб. Колодязь. При будинку земельна ділянка 1га. Сад.

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається хата (с. Чемериське, Звенигородський р-н, Черкаської обл.) з надвірними спорудами (погріб, літня кухня, сараї). Хата: віранда, коридор, кладовка, кухня, дві кімнати. В дворі є своя криниця, в хаті пічне опалення (є лежанка). Великий двір, фруктовий сад, огород (40 соток) з виходом до ставка,

власник
Продається хата в Черкаській обл. (с. Чемериське)
olx.ua

м.Звенигородка, продається будинок - квартира на землі, вхід до будинку через фіртку( без заїзду).Будинок знаходиться в тупіковому тихому провулку в районі сирзаводу. В будинку є камяна груба, плита та лежанка.В дворі є скважина і не великий город. НЕМАЄ господарчих споруд.Всі подробиці за телефоном, дзвоніть тільки на Вайбер.

власник
Продається будинок-квартира на землі
olx.ua

Продається приватний будинок, який має 2 житлових кімнати. Присутні пластикові вікна, проведений газ та водопровід. Є передній і задній вихід з будинку. Є літня кухня, яка зєднана з будинком. Великий погріб, гараж, великий просторий двір ,2 криниці - одна в садку, інша у дворі. Великий сад, 25 соток городу. Зручна та комфортна будівля! Усі документи є для переоформлення. Детальніше за телефоном: 09*********55 Телефонуйте!)

власник
Зручний будинок у тихій місцевості.
olx.ua

Будинок в с. Озірна. Площа ділянки 24 сотки. Будинок площею 79,5 кв.м. чотири кімнати, вітальня, невелика кухня, велика веранда, санвузол, з двома виходами. Вода заведена в будинок. Опалення газове, твердотопливне та лежанка. Газовий котел, бойлер. Будинок в житловому стані, при бажанні нічого робити не потрібно, можно заїхати та жити. На подвір’ї є велика літня кухня, гараж, погреб, 2 криниці одна особиста інша навпіл, сарай для ведення господарства, сарай розділений для утримання свиней та окремо птахів. Багато фруктових дерев: горіх, вишня, черешня, яблуня, груша, шовковиця, абрикоса, персик. Всі питання по телефону.

власник
Будинок в селі Озірна
olx.ua

продам старый дом в селе моринцы звенигородского р-на черкасской обл. есть сарай, погреб, колодец. всё требует ремонта. участок 60 соток. газ подведен к дому. приватизирован. ул. ивана франка, 18.

власник
старый дом в с. моринцы
olx.ua

Продаж 1/2частини буд.(без зручностей та ремонту) в с.Юрківка вул.Центральна ,з земельною ділянкою 25 сот.біля річки; з реальним покупцем можливий торг.

власник
Продаж частини будинку
olx.ua

продам жилий будинок 70 м2 вул Лазарева, неподалік базар і магазини. Дорога асфальтована.Газ, супутникове ТВ , е.енергія 3 фазна , 2 сараї, літня кухня, 2 погріба, свердловина, також на території ростуть багато горіхівта інших ягідних дерев і кущів. Приватизована земельна ділянка 10 соток +12 соток

власник
Продам жилий будинок
olx.ua

Продається будинок в селі Юрківка, вулиця Шолохова , хата і літня кухня все під одним накриттям. . Телефон 06******85

власник
Продається будинок в селі Юрківка
olx.ua

Чудовий будинок. 60м. На ділянці 80соток. с. Стецівка, Звенигородцького рн. Поруч є магазин, церква, річка, школа, садочок. Дорога асвальтована. Ж/Д станція. Документи впорядку 06******21 Таїсія

власник
Продам будинок в с. Стецівка, Звенигородцького рн.
olx.ua

Продам або обміняю цегляний будинок в селі Вільховець Черкаської області Звенигородського району. Будинок цегляний, добротний. У будинку 4 великі кімнати, простора столова, велика кухня. Санвузол роздільний (туалет і ванна) у будинку. Є добротний гараж. Три великі підсобні приміщення (все під одним дахом). Також є погріб і два великі підвальні приміщення. Будинок без внутрішніх робіт. Стіни поштукатурені. На полу цементна стяжка. Проведене опалення по будинку, водо і каналізаційні комунікації. Розводка электрики повністю. Вивід каналізації. До будинку підведений газ. Перед будинком вимурований камінний мур. Також маються бетонні кільця для колодязя. Присадибна ділянка - 6 соток. Неподалік будинку є ще город. Поблизу проходить траса Умань-Черкаси. За 19 хвилин їзди розташований гірськолижний курорт Водяники з базами відпочинку. Неподалік є ставки, величезний гранітний кар‘єр з прозорою водою - улюблене місце для купання. Поруч садочок і школа молодших класів, а також школа-ліцей. Магазини, лікарня. Ціна - 10.000$ Продаж або обмін. Усі деталі по телефону.

власник
Продам або обміняю цегляний будинок в селі Вільховець Звенігородського
olx.ua

Продам будинок в с. Юрківка Черкаської області, в будинку 3 кімнати: спальня, зала і велика кухня-хол, є вода( насосна станція), каналізація( яма ); пічне опалення і теплі електро поли, туалет і душ в будинку, бойлер. На території літня кухня, сарай, вольєр для курей, погріб, дровник, садок, криниця, скважина. Продається 2 участки загальною площею 25 соток, на одному садок, на другому будинок і город. Додаткові фото скину на Вайбер обо телеграм.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продается будинок в с. Юрківка зроблений косметичний ремонт, частково поміняні вікна, опалюються піч-грубою або електро підлогою. В будинку установлена насосна станція є душ і туалет, встановлений бойлер, вода проведена на кухню. Є сарай, дровник, погріб Додаткова інформація по телефону

власник
Продам булинок
olx.ua

Продається будинок за містом,30км від міста.На 1 поверсі кухня,коридор,зал з каміном, санвузол. На другому поверсі дві окремих кімнати, 2 ніши і великий коридор.У будинку тепла підлога у кухні, коридорі і санвузлі.На вікнах ролети, два кондиціонера, 2 бойлера, інтернет, відеоспостереження,сигналізація, автоматичні ворота.У дворі є бесідка, мангал,туалет, вода,освітлення,тротуарна плитка, полив газону,гараж.Будинком можна управляти з телефону.Будинок вартий вашої уваги. Реальному покупцеві торг.Розглянемо варіанти обміну.

власник
Будинок за містом
olx.ua

Продам будинок з добротним фундаментом. При бажанні, можна добудувати другий поверх. Загальна площа 52 м. кв. 3 житлові кімнати. Підведена в дім свердловина. Опалення гозове-конвекторне та груба. Нові металопластикові вікна. Будинок теплий. Великий двір, зручний заїзд. Велика літня кухня з газом. Добротний гараж з оглядовою ямою та великий погріб. Сарай. Присадибна ділянка 30 соток рівна, виходить до берега водосховища. Поряд з будинком знаходиться сільська рада, медпунк, пошта, магазин. Хороша транспортна розвязка - 6 км до м. Звенигородка, та 5 км до м. Ватутіно. Чудовий краєвид!!! Гарне та спокійне місце для проживання та відпочинку!!! 06*********99 Олександр.

власник
Будинок с. Стебне, Звенигородський р-н Черкаська обл.
olx.ua

Продається 3-х кімнатний будинок в с. Юрківка по вулиці. Садовій ( до м. Умань 20 хвилин на автомобілі, 30 хвилин на автобусі, автобуси ходять майже кожну годину так як село проїздне). Будинок в жилому стані , вода підведена у двір ( при необхідності можна завести воду до будинку ) є город 25 соток, біля городу є ставок. Будинок знаходиться в центрі села , поблизу школа, дитячий садок, магазин. Ціна 10500, можливий невеликий торг. Є можливість приїхати подивитися за умови попередньої домовленості.

власник
Продам хату
olx.ua

невеликий будинок в с Хлипнівка асфальтний під їзд, криниця, асфальтований двір, ліс, пічне опалення, частково умебльоване

власник
продам будинок с Хлипнівка
olx.ua

Адреса:вул.Ватутіна,пров.Кравченка. 3 спальних кімнат,зала,кухня,коридор,прихожа,ванна.Є літня кухня і великий погріб під будинком. Є скважина,газ проведений,для повноційного проживання потребує косметичного ремонту, тихий район,хороші сосіди. За 100 м від будинку є цигляний гараж 21,4(кв.м) і висотою 2 м. За більш детальною інформацією звертатись за телефоном +38********09

власник
ТЕРМІНОВО продається будинок без торгу м.Звенигородка
olx.ua

Біля будинку є погріб, повітка, 40 соток городу. Більш детальні питання по телефону.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок у хорошому стані та чудовому місці. Хороші сусіди. Є криниця, встановлений насос. Водяне опалення - природнім газом так і твердим паливом. Кухня літня газифікована. Є система поливу з річки. Електрична січкарня та корморізка. Торг присутній.

власник
Оселя біля річки. Затишно та тихо.
olx.ua

Продається будинок с.Вільховець Звенигородський р-н Черкаська обл. Розташований в центрі села. В будинку наявне водо- та газопостачання. Частково умебльований. Разом з будинком також продається земельна ділянка площею 0.5 Га.

власник
Продам будинок в с.Вільховець Звенигородський р-н
olx.ua

Продам повноцінний житловий будинок у с.Вільховець Звенигородського р-н Черкаської обл..Будинок утеплений пінопластом. Є газ,вода гаряча та холодна в будинку,каналізація,опалення газове та пічне.Є господарські будівлі. Земельна ділянка рівна ,приватизована. Зручна транспортна розвязка. Деталі за тел.09*********63

власник
Продам будинок в с.Вільховець
olx.ua
1 - 24 з 61 результатів

Популярні запити