Продається незакінчене будівництво у м.Зборів по вул. Івана Богуна. Підведена електромережа на 3 фази, на подвірї є висверлина скважина. Залитий фундамент на с/г приміщення (гараж, кухня, сарай). Є великий погріб на 80м2, висота стелі 3м. Горище з високими фаціятами, дає можливість зробити кімнати, панельне перекриття.

власник
Будинок СМТ Зборів
olx.ua

Продається будинок в с. Городище (Козівського р-ну) Чудове розташування : тиха вулиця, поруч ліс Будинок сирий. пластикові вікна, штукатурка, стяжка (будували для себе) Є гараж, технічні приміщення, горище, підвал. Можливий обмін на нерухомість в Тернополі (квартиру, приміщення), також можливий обмін на земельну ділянку в Тернополі.

власник
Продається будинок в с. Городище (Козівського р-ну) Чудове розташуванн
olx.ua

Продається приватний будинок, що знаходиться 40 км. від Тернополя в селі Мильне. Будинок знаходиться в цетрі села. За 200 метрів: магазин, садочок, амбулаторія, зупинка. За 400 метрів: пошта, сільська рада, школа. В будинку 3 кімнати, 2 коридори, ванна кімната, кухня, ґанок, підвальне приміщення з можлиаістю встановлення твердопаливного котла. Також підвальне приміщення під ґанком До будинку підведений газ, вода з башні, є свакжина, електрика. Господарські будівлі: хлів, курник, стодола, комора, підвал під стодолою. Стодола нова, новий дах на коморі та хліві. Рік побудови 2017. Розмір будови 16 на 5 метрів. Загальна площа ділянки 0.56 га. Город 0.25 га. Сад 0.06 га. На городі посаджена малина 0.07 га. Ділянка межує з річкою, є можливість вирити ставок.

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі Кабарівці зборівський район В будинку є 2 кімнати і кухня, сіни, веранда. Залишаються меблі До будинку проведений газ Вікна металопластикові Асвальтоване подвір’я, садок, великий город На подвір’ї є скважина, хлів, гараж

власник
Будинок в селі Кабарівці
olx.ua

Літня кухня погріб комора красиве місце знаходження полювання ліс гриби рибалка чисте повітря

власник
Будинок ставки гриби полювання
olx.ua

Будинок в с. Кобзарівка, 25 км від Тернополя, підведений газ, вода є город, поблизу зупинка, магазин, школа в центрі села, як для дачі так і для проживання.Торг.

власник
Будинок з госп. приміщеннями
olx.ua

Продам будинок .Потрібно робити ремонт.Є добудований гараж,котельня, ванна кімната ,та коридор, площа ділянки 23 сотих на ділянці є колодязь. Близько до траси М-19 та до міста

власник
Продам Будинок СВ.Млинівці
olx.ua

Продам будинок у селі Піщане,Зборівського району,Тернопільської області. Будинок потребує ремонту,опалення пєцом,або електрикою,є можливість підвести газ.На подвірї є скважина,погріб,студола і сарай. У будинку встановлені пластикові вікна,та міцні деревяні двері. Є 50сот поля. За більш детальною інформацією звертайтесь в приват,або за номером. Реальному покупцю,хороший торг.

власник
Продам будинок у селі Піщане.
olx.ua

Будинок з садом і господарським приміщенням.Село Беримівці Зборівський район .13 сотих .Город находиця на початку села 350 метрів від хати. Є підвід, газ і води.

власник
Будинок з садом і господарським приміщенням.
olx.ua

Продається незавершене будівництво: * площа забудови - 160 м2; * житлова площа - 75 м2. Земельна ділянка загальною площею 0,304 Га. Підведена електрика, водопровід, поблизу підведено газ. Є садок. с. Цебрів, 18 км. від Тернополя по Львівській трасі.

власник
Продається незавершене будівництво, земельна ділянка (біля Тернополя)
olx.ua

Продам дачний будинок з городом є газ вода на вулиці «керниця» можливо комусь для дачі або бджоли тримати будинок в кінці села 21 соток ОБМІН на групового буса може бути з мою доплатою

власник
Земляний участок з будинком
olx.ua

Продам будинок у Тернопільській обл. с.Кудобинці. Будинок потребує ремонту. Яблучний сад. Город 28 соток. Детальніше за телефоном. Дзвоніть з 19:00 до 21:00 або пишіть на вайбер чи сюди на ОЛХ.

власник
Продам будинок в с.Кудобинці з земельною ділянкою
olx.ua

Продам приватний будинок з облаштуванням під сільське господар ство

власник
Будинок приватний
olx.ua

Дача обгороджена є будинок з підвалом є вода на літній період, детальніше за телефоном.

власник
Продам дачу в селі  Курівці
olx.ua

Будинок покритий польською металочерепицею та встановлені деревяні євровікна. Стіни будинку є утепленими. Зовнішня стіна будинку побудована із цегли, а всередині наповнення стін з мінвати. Внутрішні стіни з цегли та деякі з піноблоку. Розміщений біля центру міста Зборів, в пішій доступності 5 хв від центральної районної поліклініки, районної лікарні, загальноосвітньої школа, дитячого садочку.

власник
Продається будинок м.Зборів
olx.ua

Продам будинок у Тернопільській обл. с.Млинівці Будинок в житловому стані Є майже все необхідне Детальніше за телефоном.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок з прибудовою,вода і газ підведено під будинок,стіни поштукатурені залита стяжка,поруч школа та дитячий садок,5 хвилин до центру,м. Зборів по вул.Чорновола 3., Можна прийти подивитися або дзвоніть Уляна - 06******79., Надя - 09******47.

власник
Продам  будинок з прибудовою
olx.ua

Продається будинок. Стандартний набір подвірря сад город. З комунікацій тільки світло. Опалення пічне. Вода коло будинку (центральний водопровід) Орієнтовно сто метрів від будинку зупинка електрички. Якщо будуть запитання краще телефонуйте. Тел. 09******22 06******25

власник
Продається будинок
olx.ua

Терміново продається будинок, два номера на одному подвірї,біля дому город близько 25 сотих,. Є світло, газ, вода(централізовано), виведено місце під опалення(конвектори). Через дорогу сільська рада,церква,автобусна зупинка, недалеко річка в районі 700 м, Торг на місці +38********18 09******85 Більше фото за посиланням: https://drive.google.com/open?id=1Gqfk3VRY57-KG9G0N-T_t0xPileCb-X7

власник
Продам будинок ТЕРМІНОВО!
olx.ua

Продається Будинок в с.Мшанець Теребовлянського району!!! Приватизованна земельна ділянка 0,15 га під забудову, 0,10 га під осг, 0,0491 під садівництво. Також підведений газ та світло! Через дорогу є ще одна земельна ділянка під забудову. Можна купити все разом і буде 0.50 сотих землі.

власник
Продається Будинок!!!
olx.ua

Терміновий продаж,ціну знижено!!! будинок з господарськими будівлями. Розташований в с.Оліїв , Зборівського району, 39 км від м.Тернополя і 11.5 км від смт. Залісців. Будинок знаходиться при асфальтованій дорозі, близько центральної частини села. Загальна площа забудови 383.6 м. кв, з них житлова 140 м.кв (складається з незавершеного будівництва 2-ох поверхової цегляної хати , перший поверх містить котельню, 2 роздільні санвузли, 2 кімнати, коридори,кухня, в кожній кімнаті пєц з красивим кафелем.В коридорі є паркет, плитка, стіни поштукатурені, кімнати побілені, веранда, 2-й поверх непоштукатурений). Прибудова літня кухня з 2-ома кімнатами, 2 гаражі, стайня, стодола,погріб. Будівля з міцним фундаментом,має більше 50 тис цеглин. Комунікації : газ, водогін,каналізація, світло. 0.25 га приватизованої родючої землі. Ділянка правильної форми,велике подвіря, сади.Гарне місце для проживання та відпочинку. Від власника. Земля чорнозем. Документи в наявності. Дзвоніть , надам детальнішу інформацію і дотаткові фотографії перешлю на вайбер.

власник
Продається приватизований житловий будинок, дача, що господарка.
olx.ua

Продам будинок, неподалік м. Тернопіль, близько є магазин і автобусна зупинка, будинок знаходиться біля центральної траси, є проведена електрика,є гараж, є можливість провести газ і воду, разом з будинком є город

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається будинок із земельною ділянкою

власник
Будинок приватний
olx.ua

Продається житловий будинок в с.Мшанець. Більше детальніше по телефону.

власник
Продається Будинок
olx.ua
1 - 24 з 41 результатів

Популярні запити