Продам будинок в м. Збараж, вул. Маковея. 15 хв. пішки від центру міста. Поверховість: - цоколь (кухня, гараж, підвал, сан.вузол) - перший поверх (три кімнати) - мансарда (вільне планування) Стіни - цегла. Два окремих входи. Площа 300 кв. м. Земельна ділянка 12 соток. До будинку підведені вода, електроенергія та газ.

власник
Приватний будинок.  Збараж
olx.ua

Будинок на 4 кімнати,веранда,невелика кухня,готовий до постійного проживання, своя криниця,скептик,є стара літня кухня,підвал,3сотки городу,деревяний гараж,є два котли,газовий сучасний і на дрова можливий продаж із меблями ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!

власник
Продам будинок м Збараж
olx.ua

Пропонуємо в продаж затишний будинок, приватний сектор по вул. Поповича. м.Збараж! Від власника! -ділянка 0,06га - площа 65 м.кв. - 3 кімнати + кухня - санвузол в будинку - автоматизоване газове опалення - гараж - підвал -господарські приміщення Будинок доглянутий з меблями і всією необхідною технікою, встановлені металопластикові вікна та електро бойлер. Будинок утеплений. Не потребує капіталовкладень. 17км від м.Тернопіль. За більш детальною інформацією, а також фото/відео звертайтеся за телефоном 06*********06

власник
Продаж будинку в м.Збараж, неподалік від Тернополя!
olx.ua

Популярні запити