Продам будинок в м. Збараж, вул. Маковея. 15 хв. пішки від центру міста. Поверховість: - цоколь (кухня, гараж, підвал, сан.вузол) - перший поверх (три кімнати) - мансарда (вільне планування) Стіни - цегла. Два окремих входи. Площа 300 кв. м. Земельна ділянка 12 соток. До будинку підведені вода, електроенергія та газ.

власник
Приватний будинок.  Збараж
olx.ua

Модульний будинок 54 м2 та двома терасами 18м2 (крита) та 13,8м2 (відкрита). Габарити будинку ДхШхВ – 9000мм*6000мм*3200мм. Накрита тераса є продовженням будинку в торцевій передній частині (мають спільний з будинком дах), розмір тераси ДхШхВ – 3000мм*6000мм*3200мм. Відкрита тераса встановлюється з довгої сторони будинку та слугує в якості проходу з критої тераси до основного входу в будинок. Планування будинку передбачає 2 окремі спальні кімнати, велику кухню-вітальню, ванну кімнату та коридор з місцем під шафу або комору. Будинок розрахований на комфортне проживання 4 осіб, наприклад родина з 2 дітьми. 19500 грн.м2 1053000-В ціну входить будинок ,монтаж,внутрішнє оздоблення,розведена електрика і сантехніка Тераса з накриттям 10500 грн.м2 Тераса без накриття 5500 грн.м2

власник
Будинок - Швидко .Надійно .За 2 місяці . 54 м2. Модульний
olx.ua

Прощається жилий будинок м.Збараж, площа 179кв.м, ділянка 11сотих. Сад, надвірні будівлі. Перший поверх- кухня, гостьова, санвузол, прихожа, гараж. Другий поверх- прихожа, 4 кімнати, велика гардеробна, балкон. Повністю зроблені всюди ремонти, змінена вся електрика, нова каналізація. На першому поверсі підлогове опалення. Нова асфальтна дорога до самого будинку. Район старої автобусної. За 100м гарний дитячий майданчик. 500м 2 супермаркети.

Продаж будинку, Будинок Збараж
olx.ua

Будинок на 4 кімнати,веранда,невелика кухня,готовий до постійного проживання, своя криниця,скептик,є стара літня кухня,підвал,3сотки городу,деревяний гараж,є два котли,газовий сучасний і на дрова можливий продаж із меблями ЦІНУ ЗНИЖЕНО!!!

власник
Продам будинок м Збараж
olx.ua

Пропонуємо в продаж затишний будинок, приватний сектор по вул. Поповича. м.Збараж! Від власника! -ділянка 0,06га - площа 65 м.кв. - 3 кімнати + кухня - санвузол в будинку - автоматизоване газове опалення - гараж - підвал -господарські приміщення Будинок доглянутий з меблями і всією необхідною технікою, встановлені металопластикові вікна та електро бойлер. Будинок утеплений. Не потребує капіталовкладень. 17км від м.Тернопіль. За більш детальною інформацією, а також фото/відео звертайтеся за телефоном 06*********06

власник
Продаж будинку в м.Збараж, неподалік від Тернополя!
olx.ua

Продам двох поверховий будинок в. Збаражі вул.Подільська 19, масив Вигін, із земельною приватизованою ділянкою 9 сот. Вікна нові, покриття даху німецька євробляха, підвал 30 кв., поштукатурений із проводкою, проведено 3 фази, колодязь на воду, частково обгороджено, ділянка доглянута. Панельне перекриття. інша інформація по телефону. в середині 5 кімнат і кухня, просторі коридори, в середині сирий.

власник
Продам будинок в м.Збараж
olx.ua

Популярні запити