Продається господарство в с.Товтри. Будинок 10*12 півтора поверха, літня кухня, сараї, криниця, підвал, гараж 9*5, водопровід,газопровід город 4сотих велике подвір я. Розташований в дуже хорошому місці 4 км від р. Дністер.

власник
Продається будинок дом господарство
olx.ua

Будинок знаходиться в селі Малий Кучурів, Чернівецької області.Знаходиться в центрі 20 км від Чернівців. Деталі по телефону

власник
Продаю будинок із земельню ділянкою
olx.ua

Велика рівна ділянка 60 соток, недалеко ліс. До Чернівців в 35 км. Фруктовий сад. Туалет надворі. Можливість підключення газу.

власник
Продам 4 кімнатни будинок 35 км від Чернівців ,село Ржавенці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається хата в с. Митків, Заставнівський р-он, Чернівецька область. Є вода джерельна. Є ще господарська будівля. 13 соток. До р. Дністер 700 м. Всі питання по телефону.

власник
Продається хата в селі Митків
olx.ua

Продається господарство в селі Веренчанка. Будинок знаходиться в центрі села, навпроти школи та будинку культури, можна зауважити хороше розміщення для бізнесу. Розвинена інфраструктура. На території є город, сад, підвал, літня кухня, будинок, господарський будиночок. На ділянку проведено світло, газ, вода, колодязь. Можливий обмін на квартиру з доплатою.

власник
Продам будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продається господарство в селі Товтри,Заставнівського району,Чернівецької області. 22 соток. окремо ще одна кімната,кухня,сарай,комора ,цегляний гараж,криниця,ворота. Все приватизовано.За детальною інформацією звертайтесь +38***********21

власник
Продам будинок Товтри
olx.ua

Продається будинок в селі Веренчанка Заставнівського району Чернівецької області. Є газ , криниця , садок молодий , кухня , господарські добудови, часткового є меблі, металопластикові вікна

власник
Продається будинок в селі  Веренчанка Заставнівського району
olx.ua

Продаю будинок, господарство, можливо дача! Знаходиться у мальовничому, тихому, невеликому селі Дорошівці, Чернівецької обл., на березі Дністра. Буковина. Чудовий теплий дім! Опалення газовий котел. У минулому році змінили систему опалення, труби, батареї. У кожній кімнаті працюючи грубки, а також велика кімната-лежанка). Криниця у підвалі. Сан вузол с теплою підлогою. В селі працююча школа, дитячий садок, крамниці. Мальовнича природа! Звертатися у повідомлення або дзвоніть з 9:00 до 21:00.

власник
Продається будинок, господарство, дача
olx.ua

Продам будинок в с. Товтри Заставнівського району. Всі деталі по тел.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам дом в Чунько́в — село в Заставновском районе Черновицкой области Украины.

власник
Продам дом !
olx.ua

Продається 2 кінатний, одноповерховий житловий будинок у центрі м.Заставна по вул.Квітковій .Підведені всі комунікації (газ,каналізація,міське водопостачання) На територіїї є колодязь.Ділянка має 8 соток.Також є господарські приміщення(підвал,кухня, сарай і т.д.Хороші сусіди.Ціна договірна.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок із земельною ділянкою 0,13 га в м. Заставна. Приватизоване. Всі документи в наявності. За додатковою інформацією звертайтеся в приватні повідомлення за номером що на останньому фото.

власник
Продам будинок в м. Заставна.
olx.ua

Продається земельна ділянка з будинком площею 25 сотих. Будинок з каменю 1929 року побудови, загальна площа 56 кв.м (житлова 41 кв.м), є електрика, можна провести газ (30м), біля будинку є криниця, сад, сарай. Будинок знаходиться в центрі села, недалеко від будинку є ставок. Село розташоване на межі трьох областей: Чернівецької (м. Заставна 25 км), Тернопільської (м. Заліщики 16 км), Івано-Франківської (м. Городенка 10 км), до Чернівців 55 км. Інфраструктура (до 700 метрів): Зупинка транспорту (маршрутка та поїзд). Можливий ТОРГ.

власник
Продається земельна ділянка з будинком в с. Рудка, Чернівецька обл.
olx.ua

Продам дім. Є новий фундамент для постройки ще одного дому з підвалом з документами все добре. Більш детально розповім по телефону.

власник
Продам дім 8000$
olx.ua

Продається житловий будинок із земельною ділянкою. Документи. У житловому будинку є веранда, кімната-кухня, де знаходиться піч (піч-лежанка на одне місце) та ще одна кімната. В окремій будівлі справа є також можливість для проживання- кімната з піччю (піч-лежанка на дві людини). Опалення пічне. Туалет на вулиці. Ванної кімнати немає. Ззовні хата утеплена. Житловий будинок з господарськими будівлями, що знаходяться у Чернівецькій області Заставнівського району с.Ржавинці хутір Партизанський. На території, окрім зазначених в документах будівель, є криниця. Вода є завжди. На території ще є сарай, хлів, споруда для зберігання дров, споруда для зберігання сіна, хороший сухий підвал. Також є ставок. Нижче ділянки є річечка, навколо ліс. Грибів та лісових ягід з весни до пізньої осені вдоволь. Сусіди дуже хороші і добрі люди. У цьому хуторі є християнський табір для дітей, молоді та дорослих "your camp" (крайнє фото). Відноситься до Юрківецької ОТГ. Найближчий магазин в центрі села. Відстань до центра села ~4 км, до м.Заставна - 24 км, до м.Чернівці - 42 км. Для тих, хто любить спокій, тишу і природу. Є відео хати зсередини. За додатковою інформацією звертайтесь.

власник
Терміново продам Житловий будинок, Дім, Господарство Житло Помешкання
olx.ua

Продається господарство в с. Ржавинці, Заставнівського району, Чернівецької області Два жилих будинки з усіма зручностями

власник
Продається господарство в с.Ржавинці
olx.ua

Продається будинок.Чернівецька область,Заставнівський р-н с.Рудка. Знаходиться за 55 км від м.Чернівці. Село розташоване на межі Тернопільської обл (м. Заліщики 15 км) та Івано-Франківської обл (м. Городенка 10 км). Будинок (3 кімнати) також літня кухня,газ,погріб,біля будинку20 сотих городу

власник
Продається Будинок
olx.ua

За детальною інформацією звертайтесь по номеру.

власник
Будинок с Бабин.
olx.ua

Будинок знаходиться в Селі Васловівці, Загальна площа 43,60 квм Житлова 14 квм Сараї-Баня-Криниця 26,60 квм, пишіть по всім питанням відповімо і домовимось 05******51 .

власник
Приватний Будинок
olx.ua

Продається будинок у селі Баламутівка Заставнівського району. На подвірї два будинки. У першому будинку 3 кімнати та 2 коридори. У другому кухня та веранда. Окремо побудовані приміщення: стодоля, стайня,курятник, літня кухня та підвал. Є криниця. Власний город. Територія повністю огородженна. Меблі в будинку є. Все приватизовано.

власник
Продам будинок з літньою кухнею
olx.ua

Продається земельна ділянка 27 соток 800 $ ЗА СОТКУ з будинком (під знесення). Знаходиться у с. Горішні Шерівці по головній вулиці, на ділянці посаджено фруктовий сад. Гарна велика ділянка у затишному місці. Можна розділити на дві ділянки.

власник
Земельна ділянка з будинком(під знесення))
olx.ua

Продам будинок точніше земельну ділянку під лісом 20км від м.Чернівці всі деталі за телефоном…

власник
Будинок під дачу
olx.ua

Продаємо приватний будинок в селі з окремо стоящим гаражем та господарськими приміщеннями. Земельна ділянка площею разом з будовами - 25 соток. Будинок камяний одно поверховий загальною площею 69 м², 3 кімнати, 2 коредара та кухня, санвузла не має (є змога доробити). Вікна металопластикові, двері міжкімнатні та вхідні заміненні - деревяні, є газ, електроенергія, опалення конвекторами та грубкою з кахеля (також є піч), за будинком є своя криниця 20м глубиною (вода є постійно) та бетоний септик 5м глубиною . В будинок вода та каналізація заведенна та функціонує! Гараж цегляний (в гаражі є яма та невеличкий підвал) - 21.9 м² підїзд бетонований, є електроенергія. Господарські приміщення цеглянні, криті шифером. Одне 12.9 м², друге 67.2 м² з камяним підвалом в приміщенні розведено електроенергію та газ. Розміщення будівель видно на плані. Данний будинок можна використовувати як для постійного життя так і для дачі. За 250 метрів ліс, 650 метрів річка Дністер. Можливий торг. Більш детальна інформація за телефоном. Галина 09******30 09******91

власник
Продам Будинок в селі
olx.ua

Будинок знаходиться у центрі села. З Чернівців до нього 38 км. Є проведений газ. Все для гоподарства в будинку залишається. Є город неделеко від хати, 15 соток.

власник
Продам маєток у с. Добринівці, Чернівецької області
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Популярні запити