Пропонується до продажу квартира в котеджі на відокремленій ділянці 4 сотки, що складається з 2 просторих житлових кімнат (роздільні), кухні, санвузла, комори. Висока стеля, газовий котел. Метраж: 55/32/8. Гараж на вїзді. Ключі на угоді. Один власник. Територіально район вулиці Каховської, біля парку на вулиці Клубній. Усі подробиці по телефону.

Олександра Кузнецова вул. (Дніпродзержинська), 7
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі капітальний максимально продуманий до дрібниць будинок в центрі Запоріжжя Лівого. Будинок складається з кількох рівнів. В цоколі знаходяться бойлерна з газовим двоконтурним котлом та твердопаливном котлом, насосною системою, розводкою гребінки для теплої підлоги; щитова кімната; пральня. На першому поверсі гардеробна, санвузол, кімната відпочинку (можна використати як кабінет або гостьову кімнату). Другий рівень - кухня-вітальня з виходом на терасу (є водовідведення, світло) На третьому та четвертому рівнях розташовані по дві кімнати (господарська кімната з гардеробною) та два санвузли. Є готовий дизайн-проект. Лишилось зробити чистове оздоблення на ваш смак та розставити меблі. Телефонуйте. Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Основна вул., 116
rieltor.ua

Власник. До Вашої уваги будинок з земельною ділянкою, розмір якої становить 6 соток. Загальна площа будинку - 45 кв.м. На земельній ділянці є літня кухня, вигрібна яма, погріб. Будинок газифікований. Три кімнати. Поставлені лічильники на електроенергію, газ та воду. Присутній газовий котел та насос для обігріву. Санвузол на дворі, але є можливість перепланувати в середині будинку. Багата зелена територія, прекрасна можливість вирощувати власні фрукти на овочі. На ділянці вже є фруктові дерева, на кущі ягоди. Будинок розташований в Шевченківському районі міста Запоріжжя, вулиця Ізмаїльська. Земельна ділянка приватизована, є технічний паспорт на будинок, наявні всі правовстановлюючі документи.

Ізмаїльська вул., 1
rieltor.ua

Комплекс будинків у Хортицькому районі – екологічно чистому районі Запоріжжя. Комплекс складається із 8 будинків в елітному селищі. Двоповерховий будинок: - Розмір ділянки 2.5 сотки - Будинок 117 кв.м (ВІЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ) - гараж 24 кв.м; - задній дворик 7х12 метрів. Будинок виконаний із якісних матеріалів! Газобетон 300 Пінопласт 100 Дах - металочерепиця У будинок заведено комунікації: -Вода -Центральна каналізація! -Електрика 10КВт/380В Також є варіант з вже встановленими перестінками та з міжповерховими сходами вартістю 90000 доларів. Більше деталей за телефоном!

Доблесна вул.
rieltor.ua

❗❗❗Пропонуємо вашій увазі чудовий затишний будинок🏠 з частково капітальним ремонтом, утеплений по всьому периметру, поштукатурений та пофарбований. Декілька років тому робили повну ревізію даху та заміну покриття👆. У будинку три окремі кімнати, вітальня, велика кухня-студія обладнана всім необхідним, роздільний санвузол🛀. В кухні-студії та санвузлах закладено теплу підлогу від газового котла, в жилій частині будинку батареї. Додактово є невелика баня, погріб для збереження консервації, над одним з гаражів приміщення для сушіння білизни. Великою перевагою😻 є доглянута ділянка викладена тротуарною плиткою з виділеними зонами ландашфтного дизайну, розарію🌸. Є велика капітальна альтанка з сучасним мангалом, підводом води, освітленням. По периметру альтанки невеличкий ставочок з фонтаном та водоспадом🌈. Два капітальних гаража плюс автонавіс перекритий полікарбонатом. Територія огороджена парканом з подвійного профнастилу з відкатними воротами з автоматичним приводом. Встановлено сигналізацію🔑 з лазерними датчиками руху у дворі та вздовж паркана. Окрім цього є відеоспорстереження. Є ще дуже багато цікавих моментів, які краще побачити наживо👌 Телефонуйте 📱, проведемо оперативний показ. Зебезпечимо повний супровід Заощадимо ваш час🕛 та кошти💵

Леваневского
rieltor.ua

Капітальний будинок, з приємною атмосферою, хорошими сусідами, у відмінній локації! Будинок з цегли (побудований на віки), підготовлений під чистове оздоблення ( щоб ви могли закінчити ремонт під свій смак) , встановлені пластикові вікна , двоконтурний газовий котел . Планування: перший поверх кухня/вітальня/сан.вузол , другий поверх три спальні кімнати (є можливість перепланувати під себе) , також на другому поверсі є лоджія з шикарним видом ! Ділянка правильної форми , без зайвих насаджень . Повністю асфальтована дорога до будинку , поруч Корона Ренесансу і SKV ! Не судіть будинок по обкладинці, приїжджайте і відчуйте його ауру!

Сільська вул.
rieltor.ua

К вашему вниманию предлагается часть дома на Рабочем поселке по улице Славутича, Правый берег. Дом общей площадью 82 квадратных метров. Дом на двух хозяев, есть возможность сделать отдельный заход во двор. Более детальную информацию уточняйте по телефону. Дом газифицирован, вода во дворе. Есть котел.

Славутича вул.
rieltor.ua

Предлагается к продаже 2-х этажный дом в престижной части правого берега п. Солнечный. Дом построен из газобетона +100мм утеплителя + штукатурка, общей площадью 370 кв.м из них которых 150 кв.м гараж и 220 кв.м(2 этажа) под ваш индивидуальный дизайн, для воплощения всех ваших желаний в реальность. Перекрытие крыши выполнено из битумной черепицы, перекрытия между этажами желелезобетон, во дворе выгребная яма 3м на 3м и 5 метров глубины. В цокольном этаже расположен гараж на 2 машины и более. Свет и вода заведены в дом(разводки нет). Идеальное сочетании загородной жизни и в то же время, вблизи развитая инфраструктура города. Уютный и большой дом ждёт своих новых Владельцев! Звоните, договоримся о просмотре в удобное для вас время!

Шевченка вул.
rieltor.ua

Ваша мрія - СВІЙ будинок, але у місті, а не на околицях? Зверніть увагу! Затишний та теплий дім в Дніпровському р-ні, вул. Леонтовіча. 60 кв. м., 4 кімнати, кухня та сан. вузол у будинку. На земельній ділянці площею 4,5 соток також є літня кухня, капітальний гараж та інші побутові споруди. Вся інфраструктура в кроковій доступності. Не втрачайте свій шанс, дзвоніть прямо зараз! Завтра буде піздно.

Леонтовича вул.
rieltor.ua

Таких вариантов больше не будет ! Дом по самой низкой стоимости в г.Запорожье . Локация : Днепровский район , В.Луг . Экологический чистый и безопасный район . Участок : Площадь 8 сот , полностью огорожен капитальным забором . Дом : Постройка 2012 года . Площадь 165 м2 . 2 этажа . Ракушняк + утеплитель + декоративная штукатурка . Перекрытия - железобетон . Крыша - мягкая кровля .Окна - металл пластик . Заведены все коммуникации - электричество , газ , вода . Стены отштукатурили. Электричество - разведено . Планировка : 1 этаж : прихожая , гардероб , прачечная , санузел , гостиная + кухня + столовая . 2 этаж: 3 спальни , ванная комната , балкон . Спешите , это редкий вариант . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Донецька вул.
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-а будинка на одній ділянці в Комунарському р-ні, вул. Алапаєвська (орієнтир "Второмайський"). Площа будинків 60 та 43 кв. м. Є всі комунікації, опалення: газовий та твердопаливний котел. На земельній ділянці, площею 6 соток є також господарські споруди та гараж. Інфраструктура в кроковій досяжності. Телефонуйте, чекаємо на перегляд.

Алапаєвська вул.
rieltor.ua

Продаж частини будинка (2 кімнати + коридор) з літнею кухнею (кімната + кухня та коридор) в Дніпровському р-ні, вул. Стасова. Окремий вхід та свій двір. Загальна площа 50 кв. м. В будинку всі комунікації, зручності в будинку та в літній кухні. Гарний житловий стан, газовий одноконтурний котел та колонка, центральний водопровід та каналізація. Землі 4,5 соток. На території є погреб, госп. споруди, фруктові дерева та город. Торг.

Стасова вул.
rieltor.ua

Продаётся дача в городе, расположена за кинотеатром «Космос», пересечение улиц Рязанская-Ракетная, садоводство "Строитель" на первой линии. Расстояние до остановки, магазина, аптеки - 250м. В доме есть вода питьевая круглогодично, свет, душ, туалет в доме. Земля 5 соток с ГОСактом, на дом есть технический паспорт для присвоения адреса. Звоните, договоримся о просмотре)

Ракетна вул., 111
rieltor.ua

Продаётся домик на причале и участок расположеный рядом. Домик постороен из эко материалов, все продуманно до мелочей. Есть своя скважина, конвектора в домике. Мебель и техника по договоренности. Смотрите фотографии.

Набережная
rieltor.ua

Пропонується до продажу будинок у місті, Шевченківський район. Будинок досить великий, загальною площею 129,6 кв.м . На участку поруч з будинком невелика земельна ділянка. Опалення - газовий котел, але є можливість відновити пічне опалення - усе необхідне устаткування для цього у будинку є. Гарні сусіди, хороший під"їзд до будинку. У пішій доступності магазини та аптеки. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

пров. Печерський, 6
rieltor.ua

Предлагается к продаже отличный дом по очень выгодной цене! Находится на Великом лугу (правый берег), в безопасном и экологически чистом месте. Площадь 165м, участок 8 соток, огорожен забором. 2 этажа. Дом утеплен + штукатурка. Заведены все коммуникации. Состояние от строителей. Дом под Ваш ремонт! Звоните!!!

Зелена вул.
rieltor.ua

Продам дачну ділянку з будинком район Соловїного гаю. Тихе і спокійне місце, поряд р. Дніпро (700м). Ділянка 5, 0 соток, приватизована, кадастровий номер. Двоповерховий будинок 6, 5м х 9, 9м. Загальна площа 95, 0 м2, житлова 65, 0 м2. Перший поверх: коридор, вітальня, кухня-їдальня, санвузол, комора, підвал. Другий поверх: дві спальні, туалет. Стіни будинку: цегла, термоблоки мін. вата, пінопласт, сайдинг. Комунікації: Електроенергія 380-220В. Газ. Опалення 2-х видів (газове чи електро). Питний водопровід, технічна вода для поливу (щодня), зливна яма (8 м3). Територія: ландшафтний дизайн, газон, багато хвойних рослин різних видів. Виноград, фруктові дерева. Декоративне підсвічування ділянки. Зона барбекю, господарські будівлі, літній душ, дві альтанки. Місце для стоянки авто із навісом. Будинок продається з меблями та технікою.

Вишнева, 777
rieltor.ua

Продається затишний невеликий будинок у гарному тихому місці, с. Івано-Ганнівка, Запорізького району Наталівської Сільради. На великій земельній ділянці у 113 кв.м. будинок загальною площею 37,4 кв.м.Окремо знаходяться вбиральня та літня кухня. Недалеко від будинку відомий Наталівський кар"єр. У будинку пічне опалення. Земля приватизована, є Державний Акт на Право приватної власності. Дзвоніть та домовляйтесь про просмотр!

вул. Мокро-Московська, 29
rieltor.ua

Предлагается к продаже очень уютный дом в пригороде Запорожья, посёлке Балабино(до города ехать 10 минут). Дом расположен в центре посёлка, переулок Кривой, рядом остановка маршрутного такси, автобусы ходят в город каждые 30 минут. В доме сделан качественный ремонт (делали для себя), перекрыта крыша, заведена Вода в дом осталось доделать ванную комнату на свой вкус. Со двора выход на огород, есть вода для полива ваших будущих растений. Во дворе есть место под беседку, есть погреб и сарай. Идеальное место для отдыха от городской суеты. Звоните договоримся о просмотре!

Переулок Кривой
rieltor.ua

Продам загородный дачный дом, S=107 м кв., в 20 км от Запорожья, на Левшинском заливе, СТ "Лесхоз-2",на 5 сотках приватизированной земли. Это место силы, релаксации, отдыха-баланс между эстетикой и функциональностью будет приносить вам удовлетворение многие годы жизни! Потому что на территории есть бассейн, спортивный тренажер, качели, площадка для игр(настольный теннис),уличная дровяная печь, пруд для рыбок, площадка для авто, гостевой домик. Весь участок огражден презентабельным мощным бутовым забором. Хвойные растения-высокие туи, сосны, ели создают удивительный живописный ландшафт! Рядом часовня, остановка транспорта. Есть личный вход к заливу, можно порыбачить, поплавать на лодке, территория на 5 соседей ограждена забором и закрывается! И это еще не всё, чем можно насладиться во время отдыха! В доме есть прекрасная сауна, в подвале-на цокольном этаже! Весь дом внутри обшит натуральным деревом! Обставлен надежной деревянной мебелью! На 1-этаже-большой холл- 35 кв м где можно праздновать все семейные события-свадьбы, дни рождения, юбилеи. Камин-придает теплоту и уют в доме! Второй этаж-мансарда-благоустроен под спальню, через окно которой можно услышать пение лягушек, и увидеть удивительный ландшафт! Дорогие друзья, все не рассказать на страницах интернета об этом удивительном месте! Поэтому приезжайте-посмотреть, звоните, чтобы договориться о времени встречи. Фотографий много-дополнительно сброшу и отвечу на вопросы!

Лісгосп-2, 123
rieltor.ua

Пропонується на продаж недобудований 2-поверховий будинок, що розташований по вул. Північної у сел. Сонячний на приватизованій ділянці 15 соток. Загальна площа будинку 300 кв. Будинок збудований з газоблоку, бетонні плити перекриття, дах – металочерепиця. Можливість вільного планування. Є комунікації: світло, вода, каналізація - вигрібна яма. До будинку повністю асфальтована дорога із траси.

Северная
rieltor.ua

Продається невеликий окремий будинок, за відмінною ціною. Землю приватизовано. Будинок розташований неподалік площі Пушкіна. Тихе місце розташування. Висота стелі 2,45м. Будинок потребує ремонту, бо в ньому не мешкали якийсь час. Але стан не аварійний. Вікна пластикові Парова опалення. Є Бойлер. Газовий котел. Ид-30254

Павлова Академіка вул., 12
rieltor.ua

Продаж 2-х поверхового будинку, в районі ЖК Ренесанс без посередників. Будинок знаходиться в дачному кооперативі, є 3 підїзні шляхи.Площа будинку: 124 кв.м. (житлова 89 кв.м.)Земельна ділянка: 11.6 соток (9 соток + 2,6 сотки).Планування будинку:1 поверх: кухня, вітальня, 2 кімнати, роздільний санвузол, коридор.2 поверх: господарська кімната з вікном у даху.Будинок пропонується без меблів, але з побутовою технікою, кухнею, шафами купе.Вода – централізована.Каналізація - септик.Опалення – електричні конвертори.Встановлено бойлер (100л), кондиціонер.Тепла підлога - ванна кімната.Ремонт оновлено у 2018 році, рік будівництва будинку – 2010.Автоматичні ворота.На території багато фруктових дерев: яблуні, айва, груша, черешня, абрикос, персик, нектарин, смородина та туї. Документи готові до продажу. ID30430.

Ленська вул.
rieltor.ua

Продається двоповеховий будинок на Правому Березі, з чудовою локаціей, це центр Правого Берега. поруч є все, лікарні , супермаркети, маленькі крамниці, ринок, транспорт, і все це дуже поруч. Будинок охайний, з ремонтом, з чудовою енергетикою, доглянута присадибна територія. є хвойні насадження, і місце для городини. На першому поверсі кухня вітальня, дві спальні, санвузол, котельня. Другий поверх дві спальні, санвузол. Є гараж. підсобні приміщення.ID29264

Учнівська вул., 222
rieltor.ua
1 - 24 з 932 результатів

Популярні запити