Продається будинок з надвірними будівлями:гараж ,літня кухня,сарай,підвал.Подвіря огороджено,а також є город ,газифіковано.Центр,2км до Дністра

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок у місті Заліщики, вул. Ущилівська (сонячний масив). Загальна площа 250 кв. м., подвіря 6 сот. Підвал, гараж, 1 +2 поверх, горище! Також є літня кухня 95 кв. м., кладова, сарай. На 2 поверсі 4 кімнати, санвузол, коридор. На 1 поверсі кухня, столова, санвузол, коридори, гостинна! Частково меблі залишаються. Велике підвальне приміщення. Будинок знаходиться в зеленій зоні, поруч лісок, дуже гарна природа, тихо і затишно!!! До Чернівців 48 км. Більше фото можу надати у приватні повідомлення! 09******81

власник
Продається будинок в Заліщиках
olx.ua

Продається двох поверховий будинок з підвалом в Заліщиках на масиві. Підключине світло три фази ,є криниця. Поштукатурено ззовні та зсередини. Будинок 239м2, земельна ділянка 8,5 сотих. Ділянка приватизована.Документи в порядку. Будинок зданий в експлуатацію. Дзвоніть на на вайбер.

власник
Будинок в Заліщиках. Масив.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРОДАЖУ !!! Продається цегляний будинок: 2 кімнати, кухня, підвал, коридор, газове опалення (конвектор). На території будинку є криниця, сад, город, окрема ділянка під забудову. Будинок знаходиться недалеко від міжнародної траси у затишній частині вулиці на сонячній стороні. Додатково є земельна ділянка 0,1000 га неподалік від будинку.

власник
Продаж будинку, 52м², Тернопільська, Заліщики, c. Товсте, Франка, 18а
olx.ua

Продається житловий будинок у селі Глушка Чортківського р-ну( Заліщицького) 10 км. до Заліщик Будинок знаходиться по вул. Миру, 32 4кімнати, веранда, коридор, кладова з виходом на горище площа 82,3 м.кв. город 17 сотих великий підвал сарай 56,8кв.м. господарські приміщення літня кухня 29,0 кв.м. гараж Будинок в жилому стані із білого каменю, зроблений косметичний ремонт,в одній кімнаті - грубка з кахелю. В літній кухні - піч-лежанка + газовий конвектор. До літньої кухні підведено газ і воду. Огорожа та ворота зроблені із бляхи.19,2кв.м Деталі за телефоном: 06******27

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок по вул. Лисенка 31. Чотири кімнати. Загальна площа 74 м2. Земельна ділянка 6 соток. Присадибні будівлі. В сараї є біля 10т. вугілля. За всіма питаннями звертатися по тел. +38********78

власник
Продається Будинок
olx.ua

Продам будинок в хорошому стані, в хорошому розташуванні. Торг присутній. Будинок в Добровлянах біля стадіону

власник
Продам житловий будинок
olx.ua

ПРОДАМ 2 ГОСПОДАРСТВА за ціною одного!!!Ціна за все разом. На території є 2 хати, велика літня кухня на 2 кімнати, хлів, стодола, комора є 3 підвали та ще одна маленька кухня Всі будівлі муровані з каменю В більшій хаті є кахельна груба, в іншій звичайна груба, в літній кухні є велика піч в якій можна пекти хліб та зверху є лежанка, щоб грітись зимою.Хата та літня кухня під шубою. На подвірї є проточна вода, та підведений газ до хати. Декілька років тому в усіх будівлях крім меншої хати змінювалося перекриття новим шифером В усі будівлі заведена електрика 2 городи 40сот Дуже гарне місце розташування, біля городів відразу ліс, за лісом протікає Дністер. Знаходиться в селі Шутроминці Заліщицького р-ну За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Продам 2 господарства
olx.ua

. Будинок смт.Товсте ,центр міста, поряд став, міський парк. Затишне тихе місце.

власник
Продається 1.2 будинку смт. Товсте
olx.ua

Продається будинок. С. Устечко Чортківський р-н Тернопільська обл

власник
Продаж будинку с. Устечко
olx.ua

Продаю власний приватизований будинок в смт. Товсте (Чортківський район). Будинок в гарному стані, якісно зроблений та укомплектований. В будинку міжкімнатні двері із натурального дерева, вікна металопластикові. Дім, теплий і комфортний в ванні, кухні, коридорі тепла підлога. Меблі частково залишаються. На подвірї вкладена бруківка, частково травяний газон. Будинок повністю огороджений. Фасадна частина зроблена із натурального каменю та декоративні вставки із нержавіючої сталі. За будинком розташована зона для відпочинку з альтанкою і барбикю. За додатковою інформацією звертайтеся WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається будинок 3км від Скалата. Вулиця обжита. Є центральний газопровід, водопровід (врізка виведена до будинку). 2 в’їзди до будинку з головної вулиці. Рельєф участка підвищений. Сад фруктовий - плодоносний. Залишене місце для будівлі інших приміщень. В приміщенні 2 поверхи, гараж та підвал. Характеристики: Цокольний рівень (сутерини) з каменя. В ньому розміщені: гараж, підвал, коридор, кладовка. Загальна площа – 116,1 м2. Висота – 2,5-3,0 м. На 1 поверсі 3 кімнати, ванна з туалетом та кухня. Загальна площа – 118,2 м2. Висота кімнат – 3,0-3,2 м. 2 поверх – перекритий дерев’яними балками. Вихід з двох кімнат. Тип стін – цегла. Ширина стін – 60 см. Дах - металоалюміній, крокви – дерев’яні. Електрика та вода(артезіанська) підведені, газ не підведений. Стіни, стеля та підлога без обробки. Будинок не використовувався з моменту побудови. На ділянці є паркан металевий на кам’яній загорожі. До центру села, школи та садочку 5-10хв пішки. Поблизу знаходиться кряж Медобори.

власник
Терміновий продаж будинку, в с. Новосілка, біля Скалату, 33сотки
olx.ua

Продається будинок в селі Шутроминці Тернопільської області.В будинку дві кімнати,кладова коридор,веранда. Також є літня кухня ,хлів,стодола,гараж,город.

власник
Продається будинок в селі Шутроминці
olx.ua

Продається затишний будинок в селі Добрівляни, Заліщицького району Тернопільської обл-сті. Житловий будинок цегляний, загальною площею 187,1 кв.м, житловою площею 61,1 кв.м + камяний господарський будинок, бетонна криниця. Стан будинку житловий. По комунікаціях- є світло,газ, вода, туалет. Подвіря огороджене, є ще земельна ділянка 0,215 га.

власник
продаж будинку в селі Добрівляни Заліщицького р-ну Тернопільської обл
olx.ua

Продається будинок, є газ, світло, вода. Двір забетонований, також загороджений курятник. До Дністра 300м.

власник
Будинок тернопільська обл. с.Устечко
olx.ua

При середній ціні по Заліщиках від 400 доларів і більше за метр квадратний продається дворівнева 6-ти кімнатна квартира в новозбудованому чотирьохквартирному цегляному будинку в центрі міста ЗА ЦІНОЮ 125 ДОЛАРІВ ЗА МЕТР КВАДРАТНИЙ. НИЖЧЕ ЦІНИ НЕБУВАЄ!!! Поряд школа, центральна площа, магазини і т.п. Загальна площа квартири – 240 м.кв. Плюс гараж, підвал, кладовка – 60 м.кв. Загальна площа нерухомості 300 м.кв. Основний поверх – 120 м.кв. Мансардний поверх – 120 м.кв. Мансардний поверх вже добре утеплений(утеплювач із сендвіч панелі плюс мінвата та дошка). Житлова площа – 165 м.кв. Два балкони: Перший - 2.5 м.кв. Другий – 23 м.кв, Великий відкритий балкон , з якого гарний вид на Дністер. До квартири підведено воду, газ, електрику( 3 фази) Є великий септик (понад 15 метрів кубічних) Хороші вхідні двері, металопластикові (хороші) вікна Проведено теплу підлогу в коридорі, ванній кімнаті, кухні Право власності оформлено. Земельна ділянка під будинком та присадибна ділянка ( 10 сотих) – державний акт на моє ім’я. Велике подвір’я. Планіровка в фотографіях Зручне розташування будинку (окремий підїзд до будинку) та зручна планіровка. Будував для себе. Розгляну варіанти обміну на грузове авто або автобус із Вашою доплатою. Хлам не пропонувати.

власник
100$ за кв.м двохрівнева 6-кімн.з шикарною мансардою видом на Дністер
olx.ua

Не житлове приміщення 2 поверх облаштований під квартиру Бізнес сауна бар Центр міста

власник
Будинок сауна бар
olx.ua

Продам цегляний будиночок в казково красивому і унікальному районі України з середньоземноморським кліматом !!! Недалеко від р.Дністер, метрів 300, не затоплює !!! Площа 80, 5 кв.м, 4 кімнати + кухня, віранда і коридор. Опалення пічне, конвектор і є автономне( чугунні батареї 80- тих років). Подвіря-город 0, 0824 га. Є погріб (великий - 36 кв.м, змуровано з ракушняка), криниця, літня кухня, стайня. 1 км від центру м.Заліщики, 500м від базару, початок с.Добровляни. Можливий обмін на квартиру у м. Івано-Франківську. Пропонуйте ціну - обіцяю розглянути всі пропозиції.

власник
Будинок в Добрівляни(0м від м.Заліщики)+земельна ділянка.
olx.ua

Продається житловий будинок по вул. Стуса 14. В будинку є: велика веранда, коридор, три кімнати, вихід на горище та у підвал. Загальна площа 79.2 м2. Земельна ділянка 7.2 соток. Господарські приміщення, літня кухня, гараж. Можливий торг. ЗА ДЕТАЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАТИСЯ В ВАЙБЕР!!! +38************72

власник
Продаж Будинку в центрі міста
olx.ua

Господарство на березі річки Дністер. Приватизовано 0,6 Га землі. Є світло, вода, можливість газифікації. Зв\язок через whatsap

власник
Господарство, будинок, земля
olx.ua

Будинок, земельна ділянка 40 сотик, стайня, криниця, виноградник, горіхові дерева. Проведено електропостачання (при потребі є трьох фазна лінія) також можна підключити Оптоволоконний Інтернет. Будинок знаходиться в 30-х метрів від річки Серет.

власник
Продається будинок біля річки із земельною ділянкою 40 соток.
olx.ua

Популярні запити