Унікальний проект з урахуванням усіх реалій нашого часу! Село Забіря , вул. Лісова. Ексклюзивне все, від дизайну до матеріалів. дах з очерету, один з найнадійніших видів покрівлі, не схильний до спеки і холоду. Будинок-термос: побудований з червоної цегли, утеплювач-мінвата, газоблок, знову утеплювач-мінвата, та короїд, внаслідок чого товщина стін 70 см. Перекриття— бетонні панелі. Деревяна різьблена стеля, підігрів підлоги, декоративна штукатурка. Перший поверх: простора кухня-вітальня, дві спальні, три санвузли, басейн (20×7), гараж. Нульовий поверх : кабінет, та дві кімнати, три санвузли, котельня, приміщення для охорони з відеоспостереженням, можливо використовувати ,як укриття. Скважина 20 метрів , септик з переливом) Будинок знаходиться в оточенні лісу та каскаду чистих озер!

Неперевершений, стильний будинок  з виходом до води та басейном!
olx.ua

Продажа житлового будиноку по індивідуальному проекту на замовлення. На повноцінному першому поверсі розташовані великий холл з другим світлом, парадними сходами та шикарною довгою люстрою, велика кухня-студіо 48 кв.м. з каміном та зоною відпочинку, два санвузли з душевими кабінами, дві спальні для гостей та гараж на 2 авто, гардеробна та пральна кімнати. Мансардний поверх має 4 спальні, 2 ванні кімнати, гардероб та кабінет. Над мансардним поверхом є стилізована кімната на горищі площею 15 кв м та балконом на 7 кв м з мальовничим висотним оглядом на місцевість - озеро та ліс. Усі верхні поверхи мають 100% готовність для проживання - повний євро ремонт без меблювання, окрім кухні, яка вже встановлена. Будинок також має повноцінний цокольний поверх з площею 228 кв.м., який спроектовано під спа-зону з басейном з довжиною 15 метрів та вбудованим джакузі, сауну та велику кімнату для відпочинку площею 55 кв.м. Чаша басейна та джакузі повністю спроектована та залита бетоном з підведеними комунікаціями. Зведено окремі 2 технічні приміщення на мінус 2 рівні для встановлення обладнання для басейну. Завершення робіт по спа-зоні відповідно до вподобань нового власника будинку. У цокольному поверсі також встановлено і введено в експлуатацію тепловий насос з земляним контуром з глибиною 7 технічних отворів до 100 метрів. Тепловий насос виконує функцію енергоефект. опалення будинку та підготовки гарячої води. Також у технічному приміщенні біля топкової кімнати встановлено фільтри очищення вхідної води, яка подається в будинок зі скважини та встановленого глибинного насосу. Житлова зона першого та мансардного поверхів має наскрізну мережу теплих полів, що є частиною системи опалення будинку. Будинок має найвищий рівень енергоефективності завдяки усім зведеним стінам з поротерму, дод. утепленню по усім зовнішнім стінам, трьох-камерним металопластиковим вікнам, а також потрійному утепленню мансардного поверху на даху під горищем. Ділянка 30 соток, паркан, підготовка під ландшафт дизайн

Продажа / Дом / вул. Івана Франка, Заборье
olx.ua

Забіря, вул.Лісова, продається дачний будинок 80 кв.м., 2-х поверховий. Будинок з білої цегли, капітальне перекриття, кухня, три кімнати, гараж, тераса зі спальні. Будинок обладнаний єлектрикою, газом /все є особовий рахунок/, вода скважина. Ділянка 5.5 соток, сад, виноград, квіти. За будиночком рівна площина для обробки під городину аба для газону. Кооператив в зимой період "живий", майже вся вулиця проживає на постійній основі. Через дорогу невеличка лісосмуга і річка, доступ відкритий. Ціна 55000 у.о.

Забіря, будинок 80 кв.м
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам заміський будинок 3-Х поверховий. 12 соток. Вихід до лісу. Приватизований. СТ Забір‘я. 160 м/2 Власник. За деталями телефонуйте

власник
Продам заміський будинок київська область Забірʼя
olx.ua

Продаж будинку в селі Забіря загальна площа 80.1 м.кв. Ділянка 6 соток Центр села , поряд уся необхідна інфраструктура: школа, магазини, зупинка громадського транспорту. Будинок одноповерховий, має 2 входи, 2 кухні, 4 спальні, 1 санвузол. Індивідуальне газове опалення. Центральний водопровід, септик ( вигрібна яма) На території є гостьовий будиночок, погріб, сарай, гараж, літній душ та вбиральня. А також разом із будинком продається земельна ділянка ОСГ 10.35 соток. Селище розташоване в оточенні повноцінних лісів, у пішій доступності великі озера, пляжі, рибалка. До метро Теремки 22 км. по Одеському шосе. До метро Житомирська 25 км, через Вишневе, 30 км. по Житомирському шосе. Подивитись можна у зручний для вас час за попередньою домовленістю

Продаж будинку Забіря
olx.ua

Продається будинок загальною площею 110 кв.м. з земельною ділянкою 8 соток. Будинок двоповерховий, у чудовому житловому стані. Індивідуальне опалення. В будинку 5 житлових кімнат, 2 санвузли, лоджія. На території розташовані гараж, підсобні приміщення з погребом, альтанка та вольєр для тварин. Зручне розташування в селищі: поруч школа, дитячий садок, магазини, відділення Нової Пошти, маршрутки на Київ. До озера 10 хв пішки, також поруч селища чудовий хвойний ліс.

Продаж будинку в с.Забір’я. Навкруги чудова природа.
olx.ua

Продам великий будинок прямо з виходом в ліс. Унікальне розташування. Будинок ( 2007 року) складається з двох будинків обєднаних спільними зончми, дзеркальні по плануванню один до одного з окремими входами тому ідеально підійде для двох сімей. Велика ділянка 60соток з великим садом, своїм тенісним кортом, зоною відпочинку тощо. В будинку є великий басейн 9.5 × 4.5, просторий підвал з бетонними перекриття де розташовані баня-сауна, музей, облаштоване бомбосховище, великий гараж, окрема пральня. Стіни - пол кирпича +пеноблок +пол кирпича +пенопласт и шуба. Світло 35 кВт свій трансформатор, скважина 40 м ( вода добра смачна). Перший поверх - кухня, вітальня, дві спальні, санвузол. Другий дві спальні, санвузол. В Забірї дуже гарна природа, ліс, озера, пляжі зони відпочинку. Зручна транспортна розв яка.

Особняк біля лісу в с. Забіря
olx.ua

Забі́ря — село в Боярській громаді, Фастівського району, Київської області. Продам сучасний будинок 190м ( з них 27м гараж) побудований 2013 року з червоної цегли. Зовнішнє і внутрішнє утеплення стін 2 вида котлів, розводка під генератор. 1-й поверх--кухня-гостинна 20 метрів , камінний зал 38м з виходом на 2 тераси, с\вузол, котельна, спальня 12м. 2-й поверх--3 спальні, балкон, СПА бассейн Hot SpringJetsetter, наявний підігрів підлоги кухня, коридор, с\вузли. Фасади меблів горіх, натуральне дерево. Будинок обладнаний системою підготовки води ecosort( свердловина73м), біоканалізацією, септик, відеонаглядом, оптволокно інтернет.Паркет червоне дерево Tarket, дубові меблі, іспанська сантехніка, огорожа ділянки Rukky(металопрофіль). Ділянка 18 соток, кутова. Автоматичні ворота. Також є гостьовий будинок 36м з усіма зручностями, окрема будівля 50м, там гараж і фінська сауна Harvia36 .Під низом підвал по типу бомбосховища h= 2.8 Ділянка доглянута, сад, теплиці, барбекю. Будинок розташований в мальовничому куточку, 200 метрів до лісу. Добропорядні, пристойні сусіди навколо. Все для повноцінного проживання та комфортного відпочинку неподалік Києва. Ціна 195 т.у.о. Детальніше та більше фото за телефоном.

Забі́ря, Київської обл. розкішний  будинок з ділянкою 18 соток
olx.ua

Продам дом для жизни и отдыха с шикарным видом на озеро и лесс.Заборье 130м2 с шикарным видом на озеро.Участок 5.5 соток огражден забором. В доме есть подвал (бомбоубежище)36м2 монолит и фбс плита Полы подвала тоже монолит армирования и под ней проложена гидроизоляция сделана вентиляция,заложены все коммуникации для дальнейших правильных работ инженерных конструкций.Дом построен из керамоблока,перевязан армирующей Толстой оцинкованной сеткой,плиты перекрытия монолит марка м250,везде ,арматура 10,12,14.Лес пропитан и обработана каждая досточка начиная от бруса и заканчивая контр рейкой,Забор из Габиона,под забор и откатные ворота вылит хороший ленточный фундамент,в каждый столб заложен хороший провод для освещения и для электропривода двигатель тоже есть но не установлен пока,так же есть газоблок для всех перестенок внутри.Документы в полном порядке присвоен адрес,установлен новый электрический столб,счетчик день-ночь,все задокументировано проложено и подключено,ворота работают на роликах калитка отдельно открывается на фото видно,материалы все качественные!!! Два входа, терраса 20м2, которую можно застеклить . Кровля металочерепица. Стеклить какими кто хочет окнами,какой кому нравится фасад!Если нужна помощь в консультации,пожалуйста обращайтесь!!! Есть школа, много магазинов, новая почтамаршрутки до Киева. Шикарный лес, где собирают грибы, много озер,где можно купаться и ловить рыбу. По селу дороги асфальтированные. Строили для себя, но нужны деньги. Хозяйка. Просмотр в любое время . Кто купит будет доволен. Шикарное место для жизни и отдыха. Дом построен 2023 года Возможен обмен на квартиру полноценную моей сумме (рассмотрю любые варианты). Некогда делать ремонт, нужно срочно переселить людей Документы готовы к сделке !

Срочно!!! Продам дом с.Заборье , рядом лес Киево-Святошинский р, озеро
olx.ua

Популярні запити

Географія Забір'я