Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5
rieltor.ua

Пропонується на продаж недобудований одноповерховий будинок загальною площею 150 м², розташований у тихому та живописному районі Житомира. Будинок знаходиться в новому сучасному районі міста, що активно розвивається. Поруч розташовані ліс та озеро, що створює сприятливі умови для проживання або відпочинку на природі. Будинок будували для себе з використанням якісних матеріалів, таких як червона та рвана облицювальна цегла. Всі необхідні комунікації знаходяться біля будинку, що значно спрощує підключення. Земельна ділянка площею 6 соток, з можливістю розширення території за рахунок сусідніх ділянок. З будинку відкривається чудовий вигляд на озеро та зелені насадження, що додає відчуття спокою та гармонії. В районі живуть порядні сусіди, що забезпечує комфортне та безпечне проживання. Переваги: Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного проживання або як дача для відпочинку. Близькість до природи, можливість насолоджуватися прогулянками та риболовлею на озері. Перспективний район новобудов, що сприяє зростанню вартості нерухомості в майбутньому. Не упустіть можливість придбати цей будинок і втілити свої мрії про комфортне проживання в екологічно чистому та спокійному районі!

ексклюзив
Антоновича Професора вул., 72
rieltor.ua

Продається таунхаус на Мальованці, має два поверхи: Перший поверх- передпокій, кухня, с/в, вітальня з виходом на власну терасу Другій поверх - передпокій, с/в, три спальні Будинок зданий , ОСББ, перед будинком, парковка, є вихід до річки, гарний краєвид

можливий продаж по єОселя
Кармалюка 1-й пров., 12
rieltor.ua

Будинок сучасного формату, з готовими документами та можливістю реалізувати власну мрію!!! ☆ Вільський Шлях ☆ суха, простора ділянка ☆ огороджено з усіх сторін ☆ одноповерховий дім ☆ 3 кімнати+ кухня, санвузол ☆котельня, два виходи ☆ ГАЗ, ВОДА, СВІТЛО, КАНАЛІЗАЦІЯ- всі комунікації в будинку, є лічильники ☆ дуже гарне місцерозташування ☆ якісно збудований, без внутрішніх робіт ☆ приємна ціна!

Вільський Шлях
rieltor.ua

Частина будинку, по документам, як квартира в центрі міста. Гарний стан, меблі та техника. Автономне опалення, погріб, центральні комунікації. Є мансардний другий поверх (без внутрішніх робіт). Двір окремий, гараж, 4 сотки землі. Все оформлено документально. Вільна

Маяковського вул., 17
rieltor.ua

📢Продається затишний будинок в Соколовському масиві! Шукаєте добротний будинок🏠? Маємо ідеальну пропозицію: просторий будинок з ділянкою в мальовничому місці ⭐️ ℹ️Основні характеристики: - Загальна площа: 100 кв.м. - Ділянка: 4,5 соток - Кімнат: 3 - Тераса з монгалзоною - скляна веранда з панорамними вікнами. ℹ️Переваги: - будинок цегляний - утеплений пінопластом - 2 хв до зупинки транспорту 🚐 - металопластикові вікна - котел фінський - тепла підлога у ванній кімнаті - світло ⚡️ - колодязь - свердловина - септик з переливом( 3 ями) - асфальтований підїзд - до Житомира 5 км. - маршрутка ходить кожні 15 хв. Цей будинок стане вашим власним куточком раю, де можна насолоджуватися природою та тишею, не відмовляючись від зручностей сучасного життя. Ціна: 59 999$ 💰 Для детальнішої інформації та організації перегляду звертайтеся за телефоном АН Оберіг Наталя 0978118645

Андріівська вул., 1
rieltor.ua

Продається частина будинку в районі вулиці Східна Гоголівська Окремий двір земельна ділянка 3,5 сотих приватизованої землі Загальна площа частини будинку -68 м Житлова 40м Кухня 10м Всі зручності в домі -3 кімнати, -центральна каналізація та водопостачання. Гараж, та хоз приміщення. Будинок дуже теплий, та світлий. Тиха , затишна вулиця, гарні сусіди. Документи готові.

можливий продаж по єОселя
Гоголівська вул., 31
rieltor.ua

Продається добротній будинок по вул Вільський Шлях Будинок побудований із цегли, утеплений пінопластом, фасад - декоративна штукатурка Загальна площа 240 м2, один поверх В будинку 5 кімнат, санвузол і велика кухня Комунікації : газ, своя вода, кілька вигрібних ям Опалення автономне газове і твердопаливний котел У кімнатах зроблений якісний ремонт, у коридорі, ванній, кухні підлога з підігрівом Будинок має два входи, двоє воріт для заїзду авто, гараж площею 40 м2 з автоматичними воротами Двір викладений тротуарною плиткою Земельна ділянка доглянута та насаджена молодим садом БУДИНОК ДУЖЕ ТЕПЛИЙ ТА ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИЙ

Вільський Шлях, 234
rieltor.ua

Продам будинок на Корольова. До зупинки трамвая, тролейбуса, маршрутки 3 хв. Будинок побудовано в 2021 році. Стіни з газоблоку, покрівля з металочерепиці, стоять металопластикові вікна та двері. Потребує опоряджувальних робіт. Має балкон, терассу, просторний зал, велику кухню та ванну кімнатну з санвузлом. Другий поверх планування довільне. Підведена напруга 3 фази. Площа ділянки становить 5 сот.землі приватизовано. Ан Оберіг Віра 096 536 60 44.

Корольова вул., 1
rieltor.ua

Продається чудовий будинок в мальовничому місці. Знаходиться на березі озера. Загальний стан ( заїхав і живи). Додатково є пічне опалення. Зручності у будинку . Всі меблі і техніка залишаються. На теріторії є альтанка, льох, на теріторії баня з вотопроводом. По периметру огорожено металопрофілем,Більше подробець по телефону.

можливий продаж по єОселя
Транзитна, 1
rieltor.ua

Продаётся дом с земельным участком 50 соток для строительства и ведения сельскохозяйственной деятельности.Возможно разделить участок и приобрести 25 соток с домом. Крепкий деревянный дом,на фундаменте,но требует ремонта. Заведено электричество.Большой широкий двор.Рядом с домом расположен погреб и колодец,участок ограждён заборчиком. Жилое село,тихое место. Объект расположен в Житомирской обл.,Брусиловского р-не,с.Лазаривка Удалённость от Киева 80 км. Исправно ходит транспорт в Киев. Соседи живут круглый год.

Набережная
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість придбати обєкт нерухомості, який потребує реконструкції, а саме частину приватного будинку площею 100 квадратних метрів, що розташований на земельній ділянці площею 4 сотки в районі ТРЦ Глобал ЖИТОМИР. Обєкт в два поверхи, розташований в тихому дворі, що створює сприятливі умови для життя та бізнесу. До будинку підведені всі центральні комунікації. Обєкт потребує реконструкції, що створює ідеальні умови для інвестицій та переобладнання в декілька квартир для подальшої здачі в оренду, що може стати вигідним проектом для пасивного прибутку. Ідеальна транспортна розвязка та інфраструктура, що робить обєкт біль привабливим для потенційного покупця. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості.

Художника Канцерова пров. (Чапаєва), 27
rieltor.ua

Продам будинок в селі Миролюбівка Житомирської області (130 км від Києва) можна як і жити так і для дачі. Будинок не протікає, є пічка, є електрика, сарай, погріб, літня кухня та сарай під дрова. Три садки з різноманітними деревами: яблуня, груша, слива, абрикоса. Участок= ділянка 24сот. +. В нікці ділянки є річечка + посадка-лісок. Є карєр (не працюючий). Поруч ліс з суницями та грибами. Поруч озеро = можна як купатись так і ловити рибу. Можливий ТОРГ. Можливо під викуп.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоноармійська, 61
rieltor.ua

Дiлянка 25 соток, Будинок 2 поверхи, пiдключена електрика , 150 Кв.м, встановленi вiкна rehau, другий поверх готовой для заселення, потрiбно встановити дверi, пiдвiконники. Перший поверх: пiдлога готова пiд плитку, каналiзацiя розведена, потрiбно зробити розводку електрики, стiни готовi пiд облицювання. Охородження готове для встановлення паркану. Скважина 60м. Також ще один фундамент на 80 КВ.м, який Можна використати пiд гостинний дiм , гараж Чи сауну. Документи готовi до продажу

власник
Довженко 2а
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок-обєкт незавершеного будівництва в селищі Корнин, Житомирської області. Загальна площа будинку - 180 м², з яких 90 м² житлова площа і 90 м² мансардна. Будинок збудований з керамзитобетонних плит, що забезпечує міцність та теплоізоляцію. Земельна ділянка площею 13 соток. Є огорожа, яка відділяє територію від дороги. Будинок оснащений металопластиковими вікнами. Комунікації не підключені, проте розпочато будівництво каналізації. Електрика, вода та газ доступні для підключення. На території ділянки є кілька плодових дерев, зокрема яблуні та вишня. Розташування: Корнин - мальовниче селище на берегах річки Ірпінь, яка є притокою Дніпра. Тут вас оточують сосновий ліс та дубовий гай, що забезпечують чисте повітря і затишок. Піщаний берег і прозоре дно річки Ірпінь створюють ідеальні умови для відпочинку та риболовлі. Селище знаходиться на відстані 100 км від Києва і 80 км від Житомира. Найближча залізнична станція Криве розташована за 6 км. Корнин має всі необхідні зручності, включаючи школу, дитячий садок і амбулаторію загальної практики - сімейної медицини. Будинок розташований у віддаленій частині селища, що забезпечує тишу та спокій. Це ідеальне місце для великої родини. Живописна та спокійна атмосфера далеко від міської метушні в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою.

власник
Ірпінська, 25
rieltor.ua

Продам двохповерховий будинок площею 239 м2 на 6 сотках приватизованої землі розташований в районі малинського ринку. 1-й поверх:зала,кухня,котельня,туалет,гараж. 2-й поверх:3 спальні,санвузол. Будинок під ваш ремонт. Територія огороджена,є бесідка.

можливий продаж по єОселя
Садова алея, 52
rieltor.ua

Продам частину одноповерхового деревʼяного будинку обкладеного цеглою на Мальованці. Будинок складається: з двох кімнат,кухні-їдальні,санвузла,коридора,веранди. Будинок має гарний житловий стан. Опалення газовий котел,гаряча вода бойлер,холодна центральна,вигрібна яма. На території є гараж,літня кухня,сад і город.

можливий продаж по єОселя
Камяний Узвіз пров., 6
rieltor.ua

Продаж будинку в передмісті м. Житомир с. Гадзинка 15км від центру міста. Капітальний цегляний просторий будинок , утеплений зовні. Площа 82кв.м. 2 окремі кімнати +гардероб. Кухня 11кв.м. В будинку є можливість зробити 2 поверх -мансарда. Санвузол суміщений,сучасна душова кабіна. Всі зручності в будинку. Газове отоплення- сучасний двухконтурний котел. Нові радіатори. Вода заведена в будинок -криниця (насосна станція),вигрібна яма. Будинок з хорошим косметичним ремонтом. Все робили для себе ,для комфортного проживання. Земельна ділянка 30 сот приватизованої землі. На території зеаходиться капітальний гараж, господарські будівлі, є погріб. Територія біля будинку доглянута та засаджена фруктовими деревами та різними декоративними рослинами. Територію огорджено сучасним парканом. Продаж у звязку з переїздом. додаткові фото та детальна інформація за телефоном Ціна 70500 у.о.торг

Гадзинка, 10
rieltor.ua

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садовая
rieltor.ua

Терміново продається будинок в с.Новаки Коростенського р-ну.Будинок не в жилому стані.Колодязь біля будинку.Реальному покупцеві ,- торг!Земельна ділянка 0,2500.Документи всі готові.

Абдули Усенова, 23
rieltor.ua

ЦІну знижено !!!Продається 1/3 частина будинку з окремим двором.В частині є три кімнати,кухня,коридор,кладова.Будинок знаходиться практично в центрі,(до пл.Молоді 5-7хв. ходьби).На площаді є ряд магазинів,кафе,дитяче кафе.Є невеличкий "базарчик",де господині продають свою продукцію.Від будинку до с/ш 3 хвилин 10,тут же поряд є гімназія 4.До господарського ринку хв.15 ходьби,тут же поряд міжміський автовокзалДо ж.д. вокзалу хв.20 З площі Молоді є міські маршрутки(1;5;7).На площі Молоді є 3 різних установи,різних банків. В цій частині є централізована вода,газ(форсунка),каналізвція (яма своя).Є на все лічильники(газ,вода,світло).Частина будинку в жилому стані.Туалет на вулиці.в кінці земельної ділянки є господарчі споруди.На земельну ділянку цієї частини(0,0875га є кадастровий номер.Не дуже далеко річка Уж, та СТО.До СТО хвилин 5 хотьби,а до річки хвилин 10.Для реального покупця - торг.

Добровольчих батальйонів вул., 16
rieltor.ua

Продається добротній будинок для великої родини в котеджному містечку по вул. Антоновича Будинок має три поверхи, в тому числі цокольний поверх з гаражем 40 м2, підсобними приміщеннями В будинку вісім окремих кімнат, простора кухня, роздільний санвузол, величезний зал, з кімнат є вихід на великі лоджії Будинок будувався для себе з якісних матеріалів, опалення індивідуальне газове, твердопаливний котел, є своя криниця, сарай, літня кухня з піччю Площа земельної ділянки 10 сот приватизованої землі огороджена та доглянута Земля оброблена, є молодий садок, та все що потрібно для повноцінного проживання в приватному будинку Не євроремонт, але чисто та затишно по-домашньому!!!!

Професора Антоновича, 2
rieltor.ua

Пропоную для продажу гарний будинок з ремонтом,меблями та технікою, розташований на великий,просторій земельній ділянці. Будинок повністю укомплектований та підходить для постійного проживання. Ремонт в гарному стані. На першому поверсі кухня , вбиральня ,гостинна кімната,спальна кімната.Другий поверх окремі спальні кімнати. Є криниця,газ,каналізація септик. Металопластикові вікна , фасад сайдинг. Зона барбекю, сад. Земельна ділянка 1га . Недалеко розташований продуктовий магазин,укр пошта,нова пошта.Функціонують школа ,садок. Місцезнаходження: Житомирська область, Попільнянський район,село Новоселиця. Віддаленість до -Києва 90 км -Житомира 87 км -Білої Церкви 53 км -Фастів 36 км -смт Попільня 18 км Без комісії для покупця ! Розглянемо різні запропоновані варіанти

Леніна, 69
rieltor.ua

Будинок із цегли, заг.площа 78.8кв.м. в т.числі житлової 52.1 кв.м.,( 4 кімнати) До будинку належать: прибудова, погріб, сарай. Газ підведений, електроенергія, вода централізована, каналізації не має. Є 12 соток землі. Будинок розташований в кінці вулиці зі спуском до річки. Місце дуже мальовниче, як для відпочинку так і ведення господарства.

власник
Чершишевського, 12
rieltor.ua
1 - 24 з 1 872 результатів

Популярні запити