Продається затишний будинок із величезною земельною ділянкою в мальовничому місті Коростень, район Пашин, на вулиці Козака. Житловий будинок, готовий до заселення, ідеально підходить для вашої сімї. Загальна площа - 73 кв.м, у ньому 3 просторі кімнати, зручна кухня, затишна веранда та комора. Вас оточує велика земельна ділянка площею 18 соток, яка дозволить вам насолоджуватися простором і свіжим повітрям. Додаткові плюси цієї пропозиції: гараж, сарай, погріб та колодязь у дворі. Можливість підєднатися до газопостачання дасть вам комфорт та зручність. Продаж без посередників - економте гроші! Ціна - 13 000$ ТОРГ! Можливий продаж на виплату за 15000$ з першим внеском від 7000$. Не втрачайте шанс стати власником цього чудового будинку та земельної ділянки в Коростені! Зателефонуйте нам вже сьогодні!

власник
Козака, 77
rieltor.ua

💙Сучасний комплекс таунхаусів та дуплексів «Premium Space» поблизу Житомира💛 Ціна таунхауса від 71 000 доларів. Площа від 79,9 м.кв. Власна земельна ділянка під таунхаусом. Задній дворик. Два гарантованих паркомісця. ❗️Гнучкі умови придбання❗️ Це та ще багато цікавого чекає на вас у нашому комплексі «Premium Space» 🔆 Приїжджайте на перегляд таунхаусів за адресою: с. Зарічани, вул. Ольгинська, 3 (тимчасово заїзд через АЗС БРСМ) 🔆 📲 Телефони для узгодження годин візиту: 067 485 44 44 або 073 485 04 04

власник
можливий продаж по єОселя
ольгинська, 3
rieltor.ua

Продам будинок в селі Миролюбівка Житомирської області (130 км від Києва) можна як і жити так і для дачі. Будинок не протікає, є пічка, є електрика, сарай, погріб, літня кухня та сарай під дрова. Три садки з різноманітними деревами: яблуня, груша, слива, абрикоса. Участок= ділянка 24сот. +. В нікці ділянки є річечка + посадка-лісок. Є карєр (не працюючий). Поруч ліс з суницями та грибами. Поруч озеро = можна як купатись так і ловити рибу. Можливий ТОРГ. Можливо під викуп.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоноармійська, 61
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дiлянка 25 соток, Будинок 2 поверхи, пiдключена електрика , 150 Кв.м, встановленi вiкна rehau, другий поверх готовой для заселення, потрiбно встановити дверi, пiдвiконники. Перший поверх: пiдлога готова пiд плитку, каналiзацiя розведена, потрiбно зробити розводку електрики, стiни готовi пiд облицювання. Охородження готове для встановлення паркану. Скважина 60м. Також ще один фундамент на 80 КВ.м, який Можна використати пiд гостинний дiм , гараж Чи сауну. Документи готовi до продажу

власник
Довженко 2а
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок-обєкт незавершеного будівництва в селищі Корнин, Житомирської області. Загальна площа будинку - 180 м², з яких 90 м² житлова площа і 90 м² мансардна. Будинок збудований з керамзитобетонних плит, що забезпечує міцність та теплоізоляцію. Земельна ділянка площею 13 соток. Є огорожа, яка відділяє територію від дороги. Будинок оснащений металопластиковими вікнами. Комунікації не підключені, проте розпочато будівництво каналізації. Електрика, вода та газ доступні для підключення. На території ділянки є кілька плодових дерев, зокрема яблуні та вишня. Розташування: Корнин - мальовниче селище на берегах річки Ірпінь, яка є притокою Дніпра. Тут вас оточують сосновий ліс та дубовий гай, що забезпечують чисте повітря і затишок. Піщаний берег і прозоре дно річки Ірпінь створюють ідеальні умови для відпочинку та риболовлі. Селище знаходиться на відстані 100 км від Києва і 80 км від Житомира. Найближча залізнична станція Криве розташована за 6 км. Корнин має всі необхідні зручності, включаючи школу, дитячий садок і амбулаторію загальної практики - сімейної медицини. Будинок розташований у віддаленій частині селища, що забезпечує тишу та спокій. Це ідеальне місце для великої родини. Живописна та спокійна атмосфера далеко від міської метушні в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою.

власник
Ірпінська, 25
rieltor.ua

Продається просторий будинок у м. Звягель, Житомирській обл. Загальна площа будинку - 106,8 кв.м., який розташований на земельній ділянці 8,5 соток (приватизована). В будинку 5 кімнат, простора кухня з повноцінною піччю для випічки, та ванна кімната. З комунікацій підведено: електроенергія, природній газ (встановлений котел), центральне водопостачання. Також є в наявності грубка, що дає можливість опалювати будинок дровами. Свій заїзд та двір, біля будинку на території є криниця, сама територія огороджена парканом по кругу (не прохідна). Продається від власника (без додаткових комісій). Можливий аргументований торг. Огляд будинку за попередньою домовленістю по телефону.

власник
Михайла Драгоманова
rieltor.ua

Продам будинок з виходом на берег річки Унава (перша лінія). Будинок розташований в мальовничому, затишному та тихому місці. Неподалік затоплений Миролюбівський карьєр (дуже мальовниче місце) та у сусідньому селі Корнін два водосховища. Село розташоване в 80 кілометрах від Києва та 70 кілометрів від Житомира. Село розвинене, є чотири продуктових магазини, один будівельний, нова пошта, укрпошта, школа, садочок, ліцей медичний пункт, перукарня, церква, ресторан. У селі асфальтована дорога, раз на тиждень можна придбати продукцію фермерського хазяйства Єрчики, свіжу молочну продукцію по низьким цінам, а неподалік від дому розташований обладнаний місцевий пляж. Ділянка велика з прямим виходом до річки. Загальна площа 33 сотки (25 соток під будівництво та 8 соток під садівництво або город). Територія будинку засаджена квітами та плодовими деревами, земля родюча (оброблена). Великий будинок 75 кв.метрів, 4 кімнати, кухня, та веранда з видом на річку. Будинок глиняний, обкладений цеглою (влітку тримається прохолода). Газове опалення по всьому будинку (також є пічне), централізована вода (також є криниця), світло, інтернет. На території є невеличкий сарай з камяним погрібом. РЕЄЛТОРАМ НЕ ТУРБУВАТИ!!!

власник
Заріччя
rieltor.ua

Продається приватний будинок за адресою с. Карпівці, вул. Корольова 11 Житомирської області. Будинок 78.8 квадратів - 3 спальні, кухня, коридор та кімната під ванну. Будинок продається із меблями 90-х років. Потребує косметичного ремонту всередині, але придатний до проживання. В будинку є світло, вода та каналізація, але без сантехніки. На території є камяний погріб, літня кухня та сарай. Площа - 12 соток. За деталями звертайтесь з номером 380965697342 Людмила

власник
Корольова, 11
rieltor.ua

Плануєте купити будинок? Пропонуємо Вашій увазі чудовий дім з власним укриттям! Будинок 10*11 м, побудований з піноблоку, облицьований білою цеглою, зроблений сучасний ремонт, має три поверхи: І - цокольний: знаходиться на 1,5 м під землею, висота стелі 2м, комбіноване перекриття, вміщує кухню, комору, гараж-майстерню, просторий коридор, окремий вихід; проведено газ (котел і газова плита), воду (гаряча та холодна), є місце і комин для твердопаливного котла; все облицьоване кахлем; ІІ - 3 просторі кімнати, кухня, суміжний санвузол,камін; у цокольний поверх та на ІІІ поверх ведуть сходи в середині будинку; для альтернативного опалення - грубка та камін; ІІІ - мансардний поверх, висота стелі 2,50 м, з неймовірним краєвидом, без ремонту. Комунікації: вода (криниця, свердловина), газ, оптоволоконний високошвидкісний інтернет, двотарифний лічильник на електрику, каналізація - септик. Земельна ділянка 10 соток. Також є господарчі будівлі, баня, літня кухня з піччю, альтанка, навіс для авто з ямою. Розташований на центральній вулиці мікрорайону "Дружба", 2 хв до зупинки громадського транспорту. У мікрорайоні нова гарна школа, річка, ліс. Продаж у звязку з переїздом.

власник
можливий продаж по єОселя
Дружби, 162
rieltor.ua

Продається будинок в селищі Ружин Бердичівського району Житомирської області. 40 км до Бердичева. Населення селища складає 4500 громадян. Будинок знаходиться по затишній та тихій вулиці Шевченко, яка знаходиться в 5 хвилинах ходьби від центру містечка. В центрі є вся необхідна соціальна інфраструктура - школа, дитячий садок, лікарня, магазини, церква, аптеки… Головною перевагою будинку є його розміщення, адже знаходиться близько до центру містечка та водночас вулиця дуже тиха та затишна. Рік побудови 1978р. Прибудинкова територія складає 6сот. Земля приватизована. Додатково до будинку є город складає 10сот. На території є гараж, погріб, літня кухня, сарай та дровник. Також є два горища. Будинок: Цегляні стіни, дах шифер, скрізь встановлені металопластикові вікна. Загальна площа 105м2 Жиле приміщення 55.8 (5 кімнат). просторий коридор, кухню та ванну кімнату з туалетом. Додатково туалет є на вулиці. В будинку функціонують всі системи водопостачання та теплопостачання, є котел газовий та альтернативне дровяне опалення, вода,каналізація. Будинок продається з меблями. за більш детальною інформацією звертатися за телефоном 097828527 Катерина

власник
шевченко, 32
rieltor.ua

Будинок повністю з усіма комунікаціями ( підведена вода, каналізація, пічне та газове отоплення) , сучасний ремонт , металопластикові вікна , міжкімнатні деревʼяні двері , криша металочерепиця . Фундамент 1.5 метри висота , ширина 60 см камʼяний . Три кімнати , кухня , велика прихожа ( коридор) , ванна кімната , підвал 6 м2. Другий поверх без ремонту є технічна можливість для використання . Дві скважени . Також є додатково Будиночок- 2 кімнати та велика кімната кладова , також з підведений газ та вода . Житловий стан .Три великі підсобні приміщення , гараж . Подвірʼя вистелено бруківкою , сучасний бетонний паркан . Будинок знаходиться біля рекреаційної зони , поряд річечка , до лісу 1 км. Разом з будинком територія 45 соток землі . Розроблена під город . Є садок. Будинок знаходиться в живописному Селищі міського типу Іршанськ Житомирська обл. До Києва 120 км. Селище має розвинену інфраструктуру( садочок, ліцей , магазини, супермаркети, лікарня, музична школа, школа мистецт (гуртки), великий басейн, тренажерний зал…) Будинок знаходиться на околиці до центру орієнтовно 2 км. Є служба таксі.

власник
Польова, 17
rieltor.ua

Терміновий продаж! Готовий торгуватися до спільного розуміння. Будинок в селі Світин. 5км від Житомира. Хороший підїзд на автомобілі, маршрутка кожну годину. Територія 12.5 соток приватизованої землі. В дворі колодязь,газ, світло...на сьогоднішній день провести це на нову ділянку вартує не малих коштів та зусиль.Будинок старий, але можна користуватися ним,можливо під реконструкцію,по таких же параметрах Документи в порядку . Ціна 15000$. Кого цікавить- більш детально розповім по телефону 0983122078 Олександр

власник
Андріівська вул.
rieltor.ua

По улице Чехова. 80% готовности. общая площадь 107.7 м2. Участок приватизирован 10 соток.

власник
Продам двух этажный дом.
olx.ua

Дом с участком в хорошем районе.Академика Павлова 13,возле городской больницы.Рядом остановка,рынок,магазины,хороший и тихий район.Возможен торг!!!

власник
Дом с Участком
olx.ua

Продам будинок вул. Житомирська. Будинок в гарному жилому стані.4 кімнати, кухня, санвузол, коридор. Вікна металопластикові. Опалення газове, вода центральна каналізація. Господарські приміщення. Можливий продаж з меблями.

власник
Продається будинок від власника
olx.ua

Продається будинок в м. Малині, вул.Заводська. Загальна площа 55 кв.м. Опалюється двома грубами! Є дві кімнати, кухня, кладова, веранда! В дворі є криниця! 10 соток приватизованої землі! 096"77540-90 Ігор Борисович

власник
Продам будинок з приватизованою землею
olx.ua

У продажу готовий ДІМ зі зручним, продуманим плануванням в районі вул. Антоновича. Якісний будинок та будинок для гостей повністю готові до проживання. Будинок для гостей частково мебльований. Обєкт повністю автономний та з власним бомбосховищем в якому можна перебувати необмежений проміжок часу. Будинок розташований на кутовій ділянці, гарний підїзд із двох сторін. Хороші сусіди. По периметру ділянки від дороги є шестиметрова зелена зона. Будинок будувався для себе із використанням виключно якісних дорогих матеріалів. На першому поверсі розміщений просторий передпокій, вітальня з КАМІНОМ, санвузол з душовою, простора кухня з їдальнею, в якій розміщено гриль-барбекю з азіатською піччю та тандиром. Зі їдальні та вітальні є виходи на простору ТЕРАСУ. На другому поверсі розміщено три спальні кімнати з мансардними вікнами та виходом на БАЛКОНИ, санвузол з ванною. У двох спальнях є окремі ГАРДЕРОБНІ. Просторий підвал-БОМБОСХОВИЩЕ!!! з окремою пральнею, санвузлом, опалювальною кімнатою (два види автономного опалення, газове та електро), комора. Є приміщення під САУНУ із готовою душовою, приміщення для тренажерної зали. Ділянка 6 соток, автономний водогін (своя криниця). Автономний септик. Внутрішні роботи виконані на 100% та встановлена ​​якісна німецька сантехніка. Будинок для гостей або батьків розташований поруч: загальною площею 60 кв. Частково умебльований. Є окремий гараж, без внутрішніх робіт. Є місце для паркування авто у дворі будинку. Двір викладено гранітною плиткою. Перегляд мождивий у будь-який час.

власник
Сучасний комфортний будинок із власним бомбосховищем
olx.ua

ТЕРМІНОВИЙ продаж будинку, недобудований, по вулиці Саєнко. Побудований з газоблоку на 400 мм. Перекриття з з/б плит. Металопластикові вікна, вихід на балкон. Гараж. Проведена каналізація, вигрібна яма (2 шт), колодязь. Розведена електропроводка по будинку. 5 кімнат, 2 санвузла. Торг

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам частину будинку в районі автопарку(вул.Житомирська)загальна площа 22м.кв.,одна кімната,коридор,кухня,без ремонту і зручностей,можливо використання в комерційних цілях.не дзвонити,пишіть всім відповім!

власник
Продам частину  будинку(фасад)
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в чотирьох квартирному будинку.В районі Богунського карєру. Окремий вхід.Дві окремі кімнати, кухня, душова кабіна, туалет,бойлер.Загальна площа 64,3 кв.м. Автономне опалення. Насосна станція.Біля будинку є гараж, погріб в будинку і гаражі, колодязь.Всі зручності.

власник
Продається 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Будинок знаходиться в мальовничому місці зовсім поруч з лісом та гарним озером. Майбутнім мешканцям пропонують будинки площею 130 квадратних метрів з власною терасою, на якій можна влаштовувати сімейні вечері та милуватися краєвидами на ліс, який впритул підходить до нашого будинку, а ввечері в 50 метрах від нас, можна прогулятися до красивого озера і насолодитись прекрасним заходом сонця. Територія кожного будинку з окремим автомобільним паркуванням та розсувними воротами. Площа кожної прибудинкової території 2 сотки землі. Планування кімнат по бажанню клієнта. Комплектація • Зовнішні стіни утеплені пінопластом 100 мм та покриті декоративною штукатуркою “короїд”, будинок збудований та червоної повнотілої цегли 100 щільності, товщина 300 мм. • Великі вікна забезпечують максимальне природне освітлення приміщень. Вікна WDS 7 серії. • Індивідуальне опалення, що дозволить самостійно визначати дату початку та завершення опалювального сезону. • Водопостачання – свердловина. • Каналізація - на кожну секцію біосептик. • Електрика 10 квт на кожну із секцій будинків. • Закрита територія кожної секції будинку. Продаж від забудовника( без комісії).Можливість розтермінування,можливий обмін на авто або земельну ділянку в межах міста Житомир.

власник
Будинок, таунхаус Житомир,Антоновича.
olx.ua

Продам будинок. Складається з двох кімнат і кухні. У будинку ніхто не проживає. Є прибудова: ще одна кімната, коридор і санвузол. Також є матеріали для підлоги. Опалення газо-пічне. У дворі колодязь, погріб, велика літня кухня, сарай. Невеликий садок і город 13 сот приватизованої землі. Документи готові. Реальному покупцю гарний торг.

власник
Продам будинок по вул. Селезньова
olx.ua

Ул. Киевское шоссе. Состояние дома - заходи и живи. Дом отдельно стоящий, общая площадь 87,1 кв.м, жилая 34,8 кв.м. 3 комнаты, кухня 14.2 кв.м, санузел 12кв.м. 1 комната отдельная, 2 смежные. В зале камин. Мебель остается. Полы - ламинат и плитка. Отделка стен и потолков - гипсокартон. Окна металлоплстик, 3-х камерные пакеты. Отопление газ (двухконтурный котел) и 2 печки под дрова. Вода в доме холодная и горячая (колодец, насосная станция). Счетчики на газ и свет новые. Фасадный забор новый с двумя воротами. Во дворе гараж, площадка с заездом под машину. Есть сарай на 3 отделения с вольерами для птицы. Погреб капитальный (воды нет в любую погоду). Участок вместе с домом 21 сотка (10 соток в приватизации и 11 в аренде). Есть 2 теплицы по 50 кв.м. Молодые плодоносящие деревья. . Участок недалеко от дороги. Ходят 3 маршрутки, остановка рядом. Все вопросы только в телефонном режиме, сообщения не смотрю.. Хозяин.

власник
Продам свой дом с большим участком.
olx.ua

Продаю 1/2 частину будинку за адресою м.Житомир, провулок 3й Новогоголівський, район обласного військомату. Є цегляна времянка з двома сарайчиками, огорожа, криниця, яблуні 2 , малина, смородина, ожина.

власник
Продаж  1/2 частини будинку
olx.ua
1 - 24 з 954 результатів

Популярні запити