Будинок із цегли, заг.площа 78.8кв.м. в т.числі житлової 52.1 кв.м.,( 4 кімнати) До будинку належать: прибудова, погріб, сарай. Газ підведений, електроенергія, вода централізована, каналізації не має. Є 12 соток землі. Будинок розташований в кінці вулиці зі спуском до річки. Місце дуже мальовниче, як для відпочинку так і ведення господарства.

власник
Чершишевського, 12
rieltor.ua

На території є: город • літня кухня • госп.будівлі (сарай) • погріб

власник
можливий продаж по єОселя
Перемоги, 30
rieltor.ua

смт Червоне .Зручне сполучення до міста- Житомир,Бердичів,Андрушівка. Кожну годину- півтори ходять автобуси .В районі цукрового заводу продам будинок.4 кімнати , кухня ,прихожа ,ванна кімната ,веранда . Будинок світлий та теплий , з ремонтом. Інтернет.ТВ.По потребі залишаються кухня та інші меблі. Мп вікна,сучасні мп двері. Газове опалення -котел ,на воду бойлер . Господарські будівлі (інвентар залишається новим господарям) Гараж .Альтанка.Власна криниця ,що дуже зручно в господарстві.Садок - молодий виноград який плодоносить,персики ,абрикоси,черешні ,груші ,… смородина ,малина .Город 6 сот .По потребі залишимо запаси на зиму (картоплю,закатки…)Власна вигрібна яма . Селище розташоване за 18 км від найближчого міста. В селищі діючі заводи (цукровий та спирт),пилорами. Безліч магазинчиків різного типу. Аптеки . Поліклініка.А головне поруч є чудова школа та садочки . Селище яке розвивається ,маючи гуртки для школярів ,та центр дозвілля людей старшого віку.І все в пішому доступі.А неподалік селища є чудовий парк, ліс та водойми.В 2019 році селище Червоне заняло 1 місце в конкурсі «Неймовірне село України» У нас тихо та безпечно !Перегляд в будь який зручний час.

власник
смт Червоне Продам будинок зі зручностями ,4 кімнати …торг на місці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок у місці Андрушівка, житомирська область. Район спиртзавода. Будинок побудований в середині 80-х. В будинку ніхто ніколи не жив. Потребує внутрішніх робіт Є питання - пишіть, телефонуйте. Торг

власник
Будинок - Андрушівка
olx.ua

Будинок розташований м.Андрушівка, в затишному місці, біля річки та лісу. Всі подробиці по телефону Власник.

власник
Будинок в затишному місці
olx.ua

Продам частину будинку, по документам як квартира. В С. Івниця 37км від Житомира. В будинку 2 кімнати , кухня, кладова, коридор, прихожа. Пічне опалення. Є можливість підвести газ. Криниця. Літня кухня. Сарай. 16 сот землі в користуванні. Поруч транспортна зупинка. Всі питання за телефоном.

Продам частину будинку  в с. Івниця
olx.ua

Продається будинок місто Андрушівка (Гагаріна 24) з документами усе гаразд, земля оформлена. Усі питання по телефону. Власниця. В оренду будинок не здається.

власник
Будинок Андрушівка Дом Андрушевка
olx.ua

Продам будинок Андрушівка (вул. Карла Маркса 47), загальною площею 82.6 м2 , житлова площа 50,7 м2 будинок приватизований, з земельною ділянкою 20 соток. В будинок проведено газ, світло, вода..(бойлер), автономне опалення та дві груби. На подвір’ї знаходяться дві господарські будівлі з погрібом. Ціна 10000$ Торг (домовимся), можлива розстрочка з першим внеском 6000$ (обговорюється). За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном 06******32 (Viber, WhatsApp)

власник
Продам будинок Андрушівка
olx.ua

Продам будинок в селі Паве́лки в Андрушівській міській громаді Бердичівського району Житомирської області. Загальні площа земельної ділянки 60 соток, чорнозем. Розташований на відстані 10 км від залізничної станції Бровки, від якої приблизно 2 години їзди електричкою до м. Київ. До станції регулярно їздить автобус, до зупинки якого від будинку 500-600 метрів. Також є регулярний рейсовий автобус до Житомира. Загальна площа будинку 60 кв.м. В будинку є газове водяне опалення, дві грубки на дровах та піч. Все в робочому стані. Будинок теплий, витрати газу на опалення відносно невеликі. Стан будинку житловий. В будинку 2 кімнати, тепла кухня, велика кухня без опалення, сіни, веранда. Контакти: +38***********84 Ольга, +38***********45 Анатолій В просторому дворі є криниця, погріб, два хліви. Біля будинку є садок. У селі є магазини, клуб, гімназія з початковою школою, аптека, відділення пошти, інтернет, церква. Ціна будинку 5000 $. Контакти: +38***********84 Ольга, +38***********45 Анатолій

власник
Будинок, с. Павелки, Андрушівська громада Бердичівського р-ну. 5 тис.$
olx.ua

Продам дом в с.Малые Мошковцы (Андрушовский р-н) деревянный обложен кирпичем 2 комнаты,кухня, коридор,веранда. Газовое отопление,есть печь. Есть сарай, колодец. С Житнего рынка ходит автобус Житомир-Червоне (через Кодню).

власник
Дом в с.Малые Мошковцы
olx.ua

Продам дом с огромным участком в Житомирской области, с.Любимовка. Находится в красивом, спокойном месте, примыкает к лесу. Общая площадь дома – 54кв.м. Построен в 1955 году, нуждается в ремонте. Участок – 57соток. Треть участка занимают фруктовые деревья, остальное – огород. Подключен свет, есть колодец. Через дорогу от участка – лес, поэтому свежий, чистый воздух обеспечен. Место очень тихое и спокойное, возле дома гнездятся аисты. Здесь вы сможете полностью отдохнуть и душой, и телом. До районного центра(Андрушевка) – 25км, до Житомира – 55км. Дом и земля – приватизированы. Вы не пожалеете. Цена – 3000у.е(55у.е/сот)

Место, не тронутое войной(57соток с домом)
olx.ua

Продається половина будинку в м. Андрушівка (Красна Горка). Сусіди по будинку в своїй частині фактично не проживають. Загальна площа близько 125 м3. Два окремих входи, 4 кімнати, 2 кухні, 2 веранди, 2 погреби. Стіни з дерева, обкладені цеглою. Взимку тепло добре тримається. В одній половині зроблений капітальний ремонт, проведена вода, є проект на газове опалення. Інша половина з опалення має два газові конвектори по 3кВт, пальник в грубці. Новий сарай з туалетом - 40 м3. Город - 8 соток. Два сади (молодий та старий) - 10 соток. Недалеко річка, ставок, ліс. Документи на приватизацію та землю оформлені. Тихо, затишно, ніяких обстрілів, ніяких відключень електроенергії.

власник
Половина будинку (м.Андрушівка, Житомирська область)
olx.ua

Продам повністю обладнаний будинок для комфортного проживання дружної родини в смт Червоне Будинок має зручне планування з роздільними кімнатами 30 соток власної доглянутої території, де можна побігати босоніж по мʼякенькому газону, зібрати гарний врожай різноманітних фруктів з молодого саду, посмакувати запашною малиною, смородиною, добірним виноградом, насолодитись чарівними квітами та декоративними насадженнями На території також знаходяться капітальні будівлі: два гаражі на великі авто, літня кухня з каміном, погріб, господарські споруди Головною родзинкою є - власний ставок із різними видами риби, де можна удосконалити свої навички риболовлі, в подарунок залишається лодка! -барбекю-будиночок біля озера для приготування різноманітних смачних страв на мангалі, сауна для повного релаксу і відпочинку Ідеальний стан будинку дозволяє одразу ж заїжджати і жити, дуже зручна локація, центр селища, поруч магазини, кафе, ринок, зупинка транспорту Документи готові, земельна ділянка приватизована Перегляд за попередньою домовленістю у зручний доя вас час

Продам будинок, 30 сот землі, став
olx.ua

Продається цегляний будинок має 78 м² три кімнати велика кімната 28 м спальня прихожа десь по 12 м коридор кухня газифікована літні кухні газ є земельна ділянка 70 соток по вулиці проходить інтернет школа є магазини. недалеко залізнодорожна станція. Звонити на вайбер або писати.

власник
Продається будинок цегляний
olx.ua

Продам будинок м.Андрушівка вул Дмитрівська, частково з меблями У дворі є ( криниця, хлів, гараж, погріб) Більш детально по телефону ( 06******13 )

Продам Будинок
olx.ua

Продаю будинок з мебелю та загальною площею 64 кв м з металопластиковими вікнами та броньованими дверима В будинку є: 2 кімнати Велика та мала кладова Пічне опалення Дерев‘яні поли Світло в будинку Супутникова антена З мебеллю ( заїзжай та живи) Будинок в жилому стані Сухий ( без плісняви та високої вологості) На території є: Капітальний гараж Погрібник Хлів ( можливість переобладнення для інших потреб) Туалет на вулиці Криниця поруч Будинок дерев‘яний утеплений та обшитий плоским шифиром. Велика земельна ділянка з садком , квітником та городом До автобусної зупинки 7 хв пішки За потребою вишлю додаткові фото Пропозиція від власника тому без комісії

власник
Будинок с Іванків
olx.ua

Продам будинок в м.Андрушівка вул. Софіївська. Газовий котел двох контурний Vaillant T4, труби пластикові, батареї алюмінієві, електро бойлер,( є твердопаливний котел, на даний момент відключений), є груба змурована в 2019,вікна металопластикові. Криша була повністю замінена в 2019р.великий гараж з воротами 3×3, погріб.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Міцний будинок в затишному спокійному місці, доглянутий, з хорошою енергетикою. Газ, колодязь, літня кухня, погріб, сарай, молодий садок.

Продаж будинку, 1 га землі, с. Стара Котельня
olx.ua

Будинок знаходиться в с.Стара Котельня.Будинок цегляний,газифікокаваний,20 соток приватизованої землі біля будинку.Є погріб,конюшня,хлів . Всі документи в порядку. Для уточнення інформації телефонуйте на номер +38********55

власник
Продам будинок с.Стара Котельня
olx.ua

смт Червоне .Зручне сполучення до міста- Житомир,Бердичів,Андрушівка. Кожну годину- півтори ходять автобуси .В районі цукрового заводу продам будинок.4 кімнати , кухня ,прихожа ,ванна кімната ,веранда . Будинок світлий та теплий , з ремонтом. Інтернет.ТВ.По потребі залишаються кухня та інші меблі. Мп вікна,сучасні мп двері. Газове опалення -котел ,на воду бойлер . Господарські будівлі (інвентар залишається новим господарям) Гараж .Альтанка.Власна криниця ,що дуже зручно в господарстві.Садок - молодий виноград який плодоносить,персики ,абрикоси,черешні ,груші ,… смородина ,малина .Город 6 сот .По потребі залишимо запаси на зиму (картоплю,закатки…)Власна вигрібна яма . Селище розташоване за 18 км від найближчого міста. В селищі діючі заводи (цукровий та спирт),пилорами. Безліч магазинчиків різного типу. Аптеки . Поліклініка.А головне поруч є чудова школа та садочки . Селище яке розвивається ,маючи гуртки для школярів ,та центр дозвілля людей старшого віку.І все в пішому доступі.А неподалік селища є чудовий парк, ліс та водойми.В 2019 році селище Червоне заняло 1 місце в конкурсі «Неймовірне село України» У нас тихо та безпечно !Перегляд в будь який зручний час.

власник
смт Червоне Бердичів р-нПродам будинок зі зручностями ,4 кімнати …торг
olx.ua

Продам цегляний будинок, знаходиться хутір Грушки с.Лебединці, Андрушівського р-н., Житомирської області, хороше тихе місце, територія огорожена, криниця в подвірї, опалення пічне, хороший погріб, є господарське приміщення (хлів, літня кухня), сад з фруктовими деревами, до залізничної станції 10 км. (Ходять електрички Київ Вінниця), до районного центру Андрушівка 16 км. Їздитт автобус, до обласого центру м.Житомир 60 км.

власник
Продам цегляний будинок
olx.ua

Продам дом и к нему 1 гектар земли , в дом заведён газ , вода скважина, 30 метров от дома река! Село Мостове ,Житомирская обл Интересующие вопроси звоните ,видео дома можу скинуть !

власник
Продам Дом и Земельный участок
olx.ua

Гарний будинок на два окремих входи.Газ.вода,каналізація,все в наявності.

власник
Житловий будинок в чудовому стані
olx.ua

Оголошення від власника! Є торг Будинок розташований в селі Іванків станишівської громади, андрушівський напрямок. 18км до Житомира. Постійно їздить автобус, поряд зупинка,і різні нарямки автобусів з траси ( Попільня, Андрушівка і тд) Знаходиться на спокійній вулиці, неподалік центру села. Тихі,спокійні сусіди. Будинок обкладений цеглою, в ньому розташовані 3 кімнати, кухня,відремонтована веранда підбита вагонкою. Загалом будинок без ремонту, при цьому поміняний дах та вікна, проведене супутникове телебачення. Підведений газ та електрика. На території є криниця, великий літній будиночок для відпочинку, альтанка, приміщення для зберігання,хлів який можна перелаштувати в будь-яких цілях, гаражне приміщення, погріб,садок і доглянутий город з чорноземом. 40 соток приватизованої землі Село мальовниче та розвинуте, поряд є ліс, річка,озера та карʼєр. Поблизу знаходиться школа, садочок,адміністрація магазин, церква та зупинка транспорту. Є додаткові фото- пишіть За деталями звертайтесь! 0 ************50

власник
Будинок поблизу Житомира
olx.ua
1 - 24 з 40 результатів

Популярні запити