Деревяний будиночок в в Дрогобицькому районі з великою ділянкою , с.Винники . Код квартири: 27011131 Земельна ділянка розміром в 21сотку . чудова інвестиція в нерухомість в безпечному районі України . цільове призначення ділянки : для будівництва і обслуговування житлового будинку. господарських будівель і споруд . категорія землі : житлової та громадської забудови для будівництва і обслуговування житлового будинку . господарських будівель та споруд . Перегляньте будинок на нашому сайті sale.znaity.com/koloritnij-budinok-v-svinniki-z-velikoyu-dilyankoyu Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

провулок Вишневий, 39
rieltor.ua

Продається новозбудований 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 142,5 м2 в мальовничому куточку м. Винники (біля озера). Код будинку - #22978617 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • гараж; • без ремонту. У будинку дворівневе планування, відповідно до якого передбачено 3 окремі кімнати, кухню, санвузли, а також вбудований гараж на 1 поверсі. Кімната на 2-му поверсі має вихід на відкритий балкон. Якісна технологія будівництва з цегли, встановлені вхідні двері, вікна із склопакетами, сходи на 2-й поверх. Одразу після купівлі можна розпочинати ремонтні роботи всередині будинку. На даху будинку передбачена відкрита тераса, яка стане Вашою улюбленою зоною відпочинку в теплу пору року. З тераси та великих панорамних вікон відкривається вид на озеро та гори. Перегляньте обєкт на нашому сайті metr2.com.ua/kotedzh-142-m2-z-io-v-m-vinniki Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам орендувати/здати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Винники, 1
rieltor.ua

Продається затишний дачний будинок площею 77.7 м.кв. із земельною ділянкою 5.9 сотих, розташований у туристично-куротній зоні, поблизу Східниці та Трускавця, на околиці м.Борислав.Побудований з каліброваного бруса (діаметром 22 см) у 2022 році. Помешкання просторе та світле, складається з двох ізольованих кімнат (в кожній є гардеробне приміщення), вітальні, санвузла, кухні та комори.Опалення будинку відбувається за рахунок твердопаливного каміна, а також електричного підігріву підлоги. Встановлено бойлер обємом 80 л для гарячої води. Водопостачання централізоване, подача води відбувається незалежно від наявності електроенергії .Є стабілізатор напруги для захисту побутових приладів від перепаду в електромережі. Присадибна ділянка обладнана дренажною та ливневою системою, встановлено біосептик, територія огороджена, ворота автоматичні. Поряд з будинком є навіс для паркування авто. Земельна ділянка правильної прямокутної форми, розташована на рівнинній поверхні.Чисте повітря та гірський рельєф створює незабутню атмосферу єднання з природою.

Фруктова
rieltor.ua

Продаж будинку в передмісті Дрогобича, Львівська область, с. Лішня, вул. Садова, 26 Ідеально розташована у заможному районі ділянка 30 соток. Поруч елітний ресторан Амур та нові будинки. Чудова перспектива для подальшого розвитку та будівництва. На ділянці розташовано великий житловий будинок загальною площею 450 кв.м. та гостьовий будинок площею 140 кв.м. з гаражем. Будинок збудований у 1998 році дуже якісно та капітально. Однак на сьогоднішній день потрібний капітальний ремонт, щоб відповідати сучасним умовам проживання та статусу локації, в якій він розташований. Зручне планування: кімнати різного розміру, на кожному поверсі та підвалі облаштований санвузол, є камін та сауна з басейном. Гостьовий будинок також капітальний, двоповерховий. На першому поверсі гараж, кухня та вітальня, на другому обідній зал чи вітальня. Великі вікна, тому багато світла всередині. Заведено та підключено комунікації: електрику, газ, централізоване водопостачання, каналізація - септик (є технічна можливість підключитися до центральної каналізації) Встановлено лічильники. У селищі працюють продовольчі магазини, кафе та ресторанні комплекси. Є відділення «Нової пошти», школа та дитячий садок. До центру Дрогобича відстань 5 км. Регулярно курсує транспорт, працюють служби таксі. Всього за 7 км розташований Державний історико-культурний заповідник Нагуєвичі. 15 км від м. Трускавець. За 600 метрів мальовниче озеро із зоною відпочинку. Телефонуйте та заплануйте перегляд.

ексклюзив
Садова, 26
rieltor.ua

Продаж особняка у м. Борислав (біля Східниці та Трускавця), загальною площею 210 кв.м., який складається з великої кухні, двох санвузлів та 6 кімнат, які вільно можна перепланувати. 25 соток приватизованої земельної ділянки. Будинок знаходиться на території відпочинкового комплексу "Буковиця", що являє собою популярний гірськолижний курорт, де можна не тільки відпочити, зарядитись позитивними емоціями, а й також насолодитися активними видами спорту. Однією з найпопулярніших розваг вважаються гірські прогулянки, які проводяться протягом усього року. Поруч з будинком знаходяться витяг, та гірськолижна траса! До особняка підведені усі комунікації: світло, газ, вода, поставленні батареї. По бажанню клієнта, будинок можна повністю завершити "під ключ". Ціна 112 000 у.о. Торг!

Львівська, 3
rieltor.ua

Продаж глиновалькованого будинку з ділянкою в мальовничому с. Гаї Львівського району Львівської області До центру Львова - 20 км, до Винник 15 км. 40 соток землі Загальна площа будинку 41.6 м2. - 1 кімната, кухня, коридор, веранда - газ - електрика - опалення пічне, до пєців підведений газ, але можна топити і дровами - є лічильники на газ і електрику На території є - власна криниця - літня кухня - стодола - пивниця - туалет - сад з плодовими деревами - місце під город Чудова пропозиція для життя! Будинок потребує ремонту, продається з усім. Велика зелена затишна територія (40 соток). Є можливість докупити пай на 1 гектар. Поруч церква і зупинка автобусів до Львова. Нова дорога! Вартість: 25 000$ Торг! Катерина АН "Golden City"

Степана Бандери
rieltor.ua

Пропонуємо Вам чудовий будинок у Модричах! 📍Модричі 🏠 Загальна площа: 322 м² 🌳Ділянка: 15 соток 💡Комунікації заведені на ділянку ( документи готові) 🔺Пропонуємо на продаж цегляний будинок, який розташований між Дрогобичом та Трускавцем. 🔺Асфальтований доїзд, поряд школа, магазин, дит. садок, спорт. майданчик. Будинок: 🔺Стіни цегляні, фундамент та перекриття - збірні залізобетонні конструкції, дах деревяний з покриттям німецькою червоною черепицею, фірми BRASS. Комунікації: 🔺Проведена каналізація, пластовий та пристінний дренажі. Газ і електропостачання поруч з будинком на земельній ділянці. Місцевість: 🔺На околиці с.Модричі, в лісі, знаходяться бази відпочинку, санаторії, пансіонати, 2 км до Трускавця, 25 км. до Східниці. 🔺З тераси другого поверху відкривається чудовий краєвид на Карпити. 🔺Будинок будувався для себе з якісних та дорогих матеріалів собівартість і робота будівельників на сьогоднішній день в рази дорожче. Запрошуємо на огляд! Ціна: 69.000$ Олег АН «Golden City»🌆 0674548018

Зелена
rieltor.ua

Продається котедж в м. Дрогобич на вул. Самбірській «Троянда на граніті» .Два поверха. Кухня -студіо, три спальні, два санвузли ,гардеробна, вихід на балкони кожній кімнаті, балкони великі,сходова, гараж з електро- воротами. Всі комунікації проведені(газ, світло, вода, каналізація,інтернет, телебачення). На терасі вивід на барбекю, також кухні студіо є вивід на камін.Об’єкт повністю зданий. Загальна площа 130м, кв.

Продам котедж
olx.ua

Продається житловий цегляний будинок в місті Бориславі по вулиці Шевченка, загальна площа складає 187.5 кВ.м. з земельною ділянкою 0.0635 га. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном 06******68 Оля

власник
Продається будинок
olx.ua

Пропонується до продажу будинок у м. Трускавець по вул. Стебницький. Загальна площа 270 м2. Площа земельної ділянки 11 сотих. В будинок заведені всі комунікації, газ, вода, каналізація. Зроблена розводка електрики у всьому будинку, тепла підлога. Стіни штукатурені. Вікна поставлені, дуже якісні. У дворі змурована альтанка 27 м2, з алюмінієвими розсувними конструкціями, та покладена плитка на підлогу. Висаджений сад з плодових дерев. Телефонуйте і поїхали купувати.

Продам будинок у м. Трускавець
olx.ua

Продам житловий будинок на вул.Степана Бандери поблизу гірськолижного спуску «Крутогір». Загальна площа 200 кв.м. Є електрика, стоки, вода та газ поруч. Закінчений та житловий стан - 1 поверх. Є підвал та гараж. Приватизована земельна ділянка Туалет та ванна в будинку. Опалення пічне. Обмін на квартиру в Дрогобичі чи Трускавці

власник
Продам власний Будинок
olx.ua

Продам незавершене будівництво житлового будинку по вулиці Самбірській у місті Дрогобичі. Приватизована земельна ділянка 12 соток.

власник
Продаж житлового будинку
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Продається таунхаус 3 -х поверховий, площею 225 м кв. Повністью збудованийта введений в експлуатацію. Будинок цегляний, утепленя- пінопласт та мінеральна вата, заведені всі комунікації, газ, вода, електрика. Стіні- штукатурка, підлога чоргова стяжка. Цокольний поверх площею 58, 2 м кв має гараж на 2 автомобіля та господарче приміщення. Перший поверх площею 85 м кв, включає в себе вітальню, з виходом на терасу, кухню та гостьовий санвузол. Другий поверх плошею 82 м кв складається з трьох спален, санвузла, та гардеробної кімнати. На другому поверсі зі спален є виходи на балкон. До будинку в валасність їде 3 сотки землі. Розташовані ці таунхауси в спальному районі Трускавця. Поруч дві школи, садочок, магазини та новий Торгівельний центр.. Найблищим часом ціни на ці таунхауси значно зростуть, бо розташування дуже вигідне. Починається благоустрій территорії. Наразі зараз ціна 400 $ за метр.

Продаж таунхаусів 225 м.кв. вул. Данилішиних м. Трускавець
olx.ua

Продаж будинку в м.Дрогобич вул.Самбірська гарне розташування для бізнесу, в будинку зроблений ремонт.На території побудований великий БОКС та магазин біля дороги. Є усі комунікації. Без торгу

власник
Терміновий продаж будинка хороше розташування для бізнесу
olx.ua

Продається будинок в м. Дрогобич, по вул. 22-го січня. Будинок на 200 м.кв., що розміщений на 6-х сотках приватизованої земельної ділянки. Будинок оточений деревами та виноградними кущами. Висота стелі – 3 м. Рік побудови – 1994. Спокійне та мальовниче місце. Привітні та інтелігентні сусіди. 1.5 км від центру міста, що займає менше 4 хв. автівкою, 1 хв. до автобусної зупинки. 4 просторі спальні кімнати, санвузол та ванна кімната. Простора кухня, вітальня кімната, що поєднується зі столовою. Гараж та окреме складське приміщення. + Також, є наявність просторого горища, що дає можливість для збільшення житлової площі, чи для створення рекреаційної – дитячої зони. Котел газовий, та можливе використання дров. Підведені та функціонуючі всі комунікації, є власний колодязь. Ціна: $52,500

власник
Продається будинок в м. Дрогобич, 22-го січня
olx.ua

Продається будинок. Опалення газ. Є гараж + на території є сарай/пивниця. Також є подвірʼя заді і спереду будинку У будинку дві спальні кімнати, велика кімнати для відпочику(зал), також велика кухня студія ,коридор та ванна.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається будинок між м.Трускавець та м.Дрогобич с.Модричі # Надаємо послуги з купівлі нерухомості за всіма видами безготівкових перерахунків: * бюджетними коштами * програмами кредитування в тому числі єОселя * житловими сертифікатами за зруйноване житло * виплатами та компенсаціями військовим по державним програмам * програмах соціального захисту ! Продаж будинку в с.Модричі . Знаходиться на відстані 7 км від м.Дрогобич та 6 км від м.Трускавець . - Будинок складається з трьох житлових кімнат, великого підвалу по всі площі будинку, веранди, високого мансардного поверху з виходом на балкон, що дає можливість збільшення житлової площі вдвічі, додатково присутні приміщення під облаштування санвузла. - Загальна площа будинку орієнтовно 156м2 -Приватизовані земельні ділянки загальною площею площею 45сот.(25 ОЖБ+20 ОСГ) - Накриття – шифер( без протікань). - Присутні комунікації: світло(лічильник), газ(лічильник). - Матеріал виготовлення: цегла - Присутній окремий заїзд для авто. - Будинок знаходиться в центральній частині населеного пункту. - Поруч знаходяться: церква, магазини, струмочок, школа, пункт прийому-видачі Нова Пошта, добре транспортне сполучення. - Затишний і спокійний район. Чудовий краєвид, добрі сусіди. Ціна – 26 000 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ БУДИНОК ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло. АН «Ваш Дім» Деталі за номером тел:

Продається будинок між м.Трускавець та м.Дрогобич с.Модричі
olx.ua

Продаж будинку м. Дрогобич, вул. Підвалля - ЦЕНТР МІСТА В НАЙБЛИЖЧОМУ РОЗТАШУВАННІ ДО МЕРІЇ та РАТУШІ. Загальна площа - 256м2, площа земельної ділянки - 1,8 сотих, усе майно разом з ділянкою у привантій власності. Будинок - двоповерховий, також має підвал. Є всі комунікації: газ, світло, централізована вода та каналізація. Опалення - індивідуальне: Газовий сучасний котел, Електрокотел, Норвежська пічка "Йотул" /на дровах/ з виводами на другий поверх. Будинок зимою дуже теплий, а літом - прохолодний. 1 поверх - цегляний. 2 поверх і мансарда з оциліндрованого дерева 22 см в діаметрі. Перший поверх: Кухня, Гостинна, Прихожа, Коридор, Ванна кімната. Другий поверх: 3 спальні, Гардеробна, Коридор, Ванна кімната. Мансардний поверх: Зона відпочинку, Горище. Під металочерепицею мінвата 25 см. Перший поверх має підігрів підлоги у кухні, коридорі, ванні та прихожій. Другий поверх - підігрів підлоги у ванні. Додатково на першому поверсі є окреме приміщення: кімната, кухня, ванна, туалет ( як окрема однокімнатна квартира - "кавалерка"). Власне подвіря. Земельна ділянка - приватизована, є паркомісце, зона відпочинку. Зроблена повна капітальна реконструкція будинку: змінена проводка, труби, сантехніка, металопластикові вікна, якісні вхідні двері. Два сан.вузли на 1 та на 2 поверсі. - Трі окремі ізольовані спальні та зала, в якій можна відпочити чи прийняти гостей. - Зручна кухня з вбудованою меблею та технікою. - Доглянута ділянка, на якій добре організована прибудинкова територія. Подвір,я вимощене бруківкою. Сучасна дерев,яна огорожа та ворота. Є господарські приміщення. - Будинок має чудову локацію та місце розташування - поруч все необхідне для комфортного проживання: центр міста-50 метрів від Ратуші, поруч парк, озеро, школа, театр, ринок, АТБ, цілодобові магазини, аптеки, дитячий майданчик, зупинка для авто. Документи в порядку. Ціна договірна.

Продаж будинок ЦЕНТР МІСТА вул. Підвалля, м. Дрогобич
olx.ua

Основний будинок 2-х поверховий складається з кімнати та коридору на першому, сходи на другий поверх, є кімната на другому. Туалет на вулиці. Новозбудована сауна ще недіюча (води не має). Є бісетка, качеля. Фруктові дерева, виноград, кущі ягідні, город.

власник
Дача на Гирівці, альтанка, качеля, город
olx.ua

Продаж будинок смт. Меденичі центр населеного пункту Загальна площа - 76.5 кв.м Житлова площа - 35.7 кв.м Кухня - 10.9 кв.м Поверх - 1/1 Земельна ділянка - 14 сотих Будинок в доглянутому житловому стані. Кухня, коридор, комірка та три житлові кімнати. Проведені комунікації, у будинку є газ, світло, інтернет, своя скважину на воду. Велике подвір’я, кутова земельна ділянка правильної форми. На ділянці є погріб, город та гостодарські будівлі. Хороше місце розташування, центр, близько школа, садок, дитячий майданчик, автобусна зупинка, все в пішій доступності. Документи готові.

Продаж будинок смт. Меденичі центр
olx.ua

Будинок в горах Недалеко від Східниці Село Перепростиня Будинок 50кв Земля 25 соток Є стайня Є погріб Є стодола Вода з криниці Світло

власник
Будинок в горах
olx.ua

Продам старенький будинок з земельною ділянкою 37 соток.Є криниця,господарські будівлі, хороший молодий сад.Підведено світло і газ,але в даний час відключено.Хороше розташування,центр села.

власник
Земельна ділянка з будинком с.Волоща
olx.ua

Продається 4-х кімнатний деревяний будинок (по документах квартира, після купівлі майна новий власник може оформити право власності на земельну ділянку 0,18 га) в центрі села.Нижні Гаї (Дрогобицький район, Львівська обл.). Одноповерховий площею 62,7 м2. Стан потребує ремонту або під знос. Комунікації всі присутні, ГАЗ, Світло, криниця на воду. Опалення пічне. Земельна ділянка 18 сотих.

власник
Будинок, земля, квартира с. Нижні Гаї,
olx.ua

Продаю власний будинок в тихому районі м.Дрогобича по вул. Зарічна( поруч зелена зона, ліс, зупинка громадського танспорту, до центру 3 км) Будинок просторий, ідеальний для великої сім‘ї. На першому поверсі є прихожа, кухня- вітальня, котельна( індивідуальний газовий і твердопаливний котел, бойлер) суміжний сан узол. Є вхід до двох гаражів. На другому поверсі кухня, їдальня, велика камінна зала, що має вихід до великої терасси. Також є ще дві кімнати та роздільний сан узол.На третьому поверсі завершені усі чорнові роботи, залишилось зробити ремонт. Прекрасний варіан для тих хто хоче жити в місті і мати власне загороджене подвір‘я , сад і багато простору. Дзвоніть

власник
Продаю власний будинок
olx.ua
1 - 24 з 288 результатів

Популярні запити