Будинок дуже просторий та світлий, а також має вигідне планування. Перший поверх починається з гарної вхідної частини (Photo: 1 поверх_коридор_вітальня), зліва відразу вітальня з невеликим балконом. Далі по коридору спальня і кухня. Обидві кімнати просторі та світлі. Зліва по коридору ванна, туалет і вихід на другий поверх. На другому поверсі є дві просторі кімнати і одна мала, а також два великі балкони. Менша кімната піддається переплануванню, її можна розширити за рахунок частини балкону, інша ж частина балкону може слугувати робочою зоною (Photo: 2 поверх_балкон зліва_1; 2 поверх_балкон зліва_2). Кімната 1 (Photo: 2 поверх_кімната справа_1; 2 поверх_кімната справа_2) найпросторіша і світла навіть у похмуру погоду. Може бути затишною вітальнею з балконом і каміном. Вище поверхом розташоване просторе горище (Photo: 2 поверх_коридор). В будинку є підвал, розділений на три кімнати. З підвалу можна пройти в гараж. Є окремий вхід в підвал з двору. Вода, газ та електроенергія проведені на ділянку і є всі необхідні документи. 35 хв пішки (5 хв автівкою) до Міського озера та парку.

власник
Данила Галицького
rieltor.ua

Продається цегляний будинок 120 кв.м. з земельною ділянкою 30 соток неподалік від центру міста (вул.Б.Хмельницького). В будинку є підвал та горище. Є фруктовий сад, стайня, стодола, погріб.

власник
Продається будинок з земельною ділянкою 30 соток в м.Долина
olx.ua

Продається будинок на 77 квадратних метрів разом з ділянкою на 28 сотих, стайнею на 16,6кв.м та стодолою на 23,7кв.м Будинок знаходиться на вулиці Д.Галицького У будинку є газ, світло, вбиральня на вулиці На території є криниця, багато зелені (посаджені кущі, дерева) Територія частково огороджена парканом В будинку 2 кімнати, прихожа, кладова

власник
Будинок 77кв.м і ділянка 28 сотих
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Є господарські будівлі: стайня, стодола, криниця, погріб, літня кухня, гараж. Будинок у хорошому стані. Є електрика, газ. Будинок знаходиться в м. Долина, Івано-Франківська область, вул. Оболонська, 33 ( біля Сільзаводу). За деталями телефонуйте: +38**************74 +38********63 +38********35

власник
Будиночок в мальовничому місці ( м. Долина, Івано-Франківська обл. )
olx.ua

Продається земля 30 соток та половина старого будинку (газ та електроенергія підведені) по вулиці Б. Хмельницького. Є стайня, стодола, погріб. Краще під забудову. Всі документи в наявності. Деталі за телефоном 09******49

власник
Продається 30 соток земельна ділянка з газ.  будинком в м. Долина
olx.ua

Продам двох поверховий будинок у якому можна жити. Потрібно доробити ремонт. Проведено світло, газ та є криниця. Звоніть

власник
Продам двох поверховий Будинок
olx.ua

Продам половину двоквартирного будинку. Зведений, накритий фіброшифером. Асфальтований заїзд, підведені комунікації. Розташований позаду готелю Князь Олег. 2 повні поверхи + можливість мансардного поверху, підвал. Тихе, затишне розташування і близько до центру. Не загромаджена сусідами ділянка з видом на гори. Перекриття залізобетонними плитами. На першому поверсі коридор, санвузол, кухня і вітальня. На другому 3 кімнати і санвузол. На мансардному поверсі є можливість зробити 2 кімнати.

власник
Продаю 2 поверховий дім з ділянкою на 4 сотки, 106 кв. м
olx.ua

Продається ось такий будинок: - 0,50 гактарів навколо будинку; - красивий та великий сад;

власник
Продається будинок з городом і садом
olx.ua

Продаю будинок в місті Долина , вулиця Сумська 1. На території поряд з будинком знаходиться металевий гараж, господарська будівля, погріб. Також є не велика земельна ділянка.

власник
Продається будинок місто Долина
olx.ua

Продається будинок із землею. Рядом літна хата, майстерня,дроворуб, стодола, оборіг. Всі питання за номером 09******42.

власник
Продається хата із землею, рядом літня хата, стаїня , дриво руб.
olx.ua

продам житловий будинок з господарськими спорудами газ електрика підведено Долинський р-н с.Тростянець

власник
Продам будинок Долинський р-н с.Тростянець
olx.ua

Продається цегляний будинок в с.Солуків з господарськими спорудами: стодола, стайня, гараж), великим подвір’ям та садом. Будинок розташований біля центральної дороги, ,неподалік знаходиться школа, дитячий садок, амбулаторія, магазин.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продаж будинка в м.Долина Івано-Франківська область (Стара частина міста). Розташування в пару хв від 1 школи, все поряд. Це будинок квартирного типу. Біля 65 м2, 2х поверховий + свій підвал. Кухня, окремо санвузол і ванна, кімната. Другий поверх 2 кімнати. Всі комунікації заведені в будинок: газ, вода, світло. За ціною в повідомлення, торг доречний. Є гараж для машини.

власник
Продаж будинка в місті Долина
olx.ua

Будинок цегляний в с. Витвиця Долинського р-ну Івано-Франк. обл. в центрі села. На даний час проживають квартиранти.

власник
Продам будинок в с. Витвиця
olx.ua

Продається цегляний хороший житловий будинок з літньою кухнею і з усіма потрібними комунікаціями та документами. Розміщено все на 35 сотих землі. Знаходиться в с.Княжолука біля підніжжя гір і річки Свіча, 100м до центральної дороги та зупинки автотранспорту, 1км до центру села (церква, школа, садок, сільська рада, магазини.) 4км до автодороги Долина-Стрий в с.Тяпче. Світло, газ, криниця, металева кована огорожа, стайня, стодола, підсобні приміщення, погріб, каналізація, грядки, земля під насадження, сад фруктово-ягідний, виноградник. Стан будинку жилий, стан добудови та літньої кухні на стадії довершення.

власник
Продається жилий будинок с.Княжолука
olx.ua

Продається будинок в с. Розтоки Івано-Франківської області, загальна площа 51.9 , дві кімнати, кухня, кладовка, горище. Землений участок 0.25 га, ділянка повністю рівна. Розташування в центрі села, друга лінія від дороги, дуже зручне та затишне місце. Поруч школа, садочок, магазини, кафе, річка, ліс. За детальнішою інформацією дзвоніть.

власник
Будинок земля в горах с. Розтоки
olx.ua

Будинок в старій частині міста Долина (вул. Красінського) Два поверхи. Великий балкон. Один власник. Земельна ділянка 10 соток. Площа першого поверху - 117,8м кв., другого - 69,9м.кв. Підвал - 18м.кв Деревяний садовий павільйон 5х7м Великий сад

власник
Продається житловий будинок в м.Долина
olx.ua

Продається господарство в мальовничому селі Тростянець що на Покутті. с.Тростянець, вул. Богдана Хмельницького 53 Житловий будинок (цегла) --- 80.7 кв.м Земельна ділянка 0.47 гектара Ділянка доглянута, багато зелених насаджень) Телефонуйте за детальною інформацією та домовимося про перегляд!

власник
Продам будинок із земельною ділянкою
olx.ua

Продається цегляний великий будинок у селі Кропивник Долинський район Івано Франківська обл,будинок знаходиться у гірській місцевості Карпат,до міста Долина 15км також є земляна ділянка біля хати 0 15 га,чисте гірське повітря,більше детальніше по телефону можу скинути відео у приват.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок в центрі села Княжолука, вул. Шевченка 78 Газ, світло, вода, інтернет є. Додатково є пічне опалення. Булинок знаходиться в центрі села, де є магазини, школа, дитячий садок, церква та сільська рада. До міста Долини на машині по хорошій дорозі їхати 10 хв Ціна 15500$, можливий торг та розтермінування. За всіма деталями звертайтесь по телефону +38********76

власник
Житловий будинок
olx.ua

Будинок центр села світло,газ,вода. 09*********05

власник
Продається будинок центр села
olx.ua

Продається цегляний будинок в селі Кропивник. Калуський (Долинський) р-н. Приватизований. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ХОРОША ЗНИЖКА! Додатково можна ще придбати земельні ділянки. Будинок знаходиться в гірській місцевості. Площа будинку 87,1 кв.м Площа земельної ділянки 0,15 га Опалення пічне, твердопаливне Також є стайня, стодола, шіпка, дровітня та підвальне приміщення. Поруч з будинком протікає невелика річка. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону.

власник
Терміново продається будинок
olx.ua

Продається будинок та земельна діялнка в селі Тяпче, Долинської громади, Калуського району. Сполучення хороше: до Долини 5 хвилин на авто. Місце затишне та перспективне, ідеальне місце для проживання. Поруч гірська річка Свіча. Віковий ліс всього 20 хвилин хотьби. Школа, дитячий садок, магазини, поштові відділення та інше. Будинок та зельна діялнка розташова в центрі села. Будинок цегляний покрівля бляха. Будинок із комунікаціями. Газ та світло. В будинку 4 кімнати Є стайня,і стодола Опалення Пічне Земельна ділянка правильної форми складає 0,30г Просторе подвір’я та місце для саду та городу. Цікавить? Телефонуйте можливий торг. Ціна договірна.

власник
ПРОДАЄТЬСЯ БУДИНОК із земельною ділянкою 30соток с.Тяпче
olx.ua

Продається особняк по вул Загірʼя біля каплички Будинок утеплений, перекритий дорогою металочерепицею Центральне водопостачання Повністю нова проводка, та вся електрика Зроблено септик На території є колодязь Підвал 15м.кв Є можливість зробити 2й поверх Вся технічна документація з планом будинку та території Більш детально за телефоном

власник
Продається особняк в м.Долина по вул Загірʼя
olx.ua
1 - 24 з 53 результатів

Популярні запити