Продам дачний будинок, новобудову, площею 72 м2 з ділянкою у 6 соток у садовому товаристві "Дніпровець" селища Самарівка. Будинок теплий, стіни виложені у 1,5 цеглини, утеплені, оштукатурені та пофарбовані. Має 2 поверхи, другий поверх - мансардний. Рік забудівлі - 2015 р. Покрівля у вигляді металочерепиці. До будиночку добудована веранда 20 м2. Висока стеля підшита ОSB , стіни зашиті гіпсокартоном. Будинок із підвалом. У підвалі розміщена свердловина та насосна станція. На першому поверсі розташований санвузол з душем. Будинок опалюється буржуйкою. Світло подається безперебійно. Починаючі з травня місяця подається поливна вода (чотири рази на неділю , вранці та увечері). Під час продажу залишаються усі меблі та техніка. Дільниця приватизована та має кадастровий номер. Будинок узаконений. Документи готові для швидкого продажу. До зупинки маршрутки, базарчика та магазину можливо дійти за 10 хвилин, добратися до міста можливо за 30 хвилин. Спуститися до річки Кільчень приблизно займе стільки же часу.Телефонуйте та записуйтесь у зручний для вас час на огляд дачі! Чекаємо на Вас!

Виробнича
rieltor.ua

Продаж. Новий будинок із ремонтом 22-го року. Площа 300 м2. Ділянка 5 соток. Два поверхи. Дві спальні. Два санвузли. -Цегляні стіни з утепленням з поліуретану та соди з рідким склом. I з зовні декоративна цегла. Таким чином створюється термоефект. Це дозволяє мінімально опалювати будинок у холоди або охолоджувати у спеку. Здебільшого мансардний верхній поверх. Дах – металочерепиця. Мінвата. Зашите горище. -Опалення: тепловий насос, газовий котел. В аварійному випадку з водою перемикання на внутрішнє споживання з басейну (44 кубометри). Для альтернативної енергії генератор, дизельна бочка, інвертор. Стабілізатор на кожну фазу. Також з можливістю підключення до сонячних батарей. -Весь будинок - тепла підлога. Дверні лудки 60 см, ясен. Дерев’яні віконні укоси, ясен. На підлозі іспанська плитка, керамограніт. Кондиціонери, насоси в будинку та для басейну на дистанційній камері з будь-якої точки світу. Очищення води осмос. Камін. На кухні кам’яна стільниця (кварцит). Посудомийка. Духівка. Мікрохвильова піч. Дивани в холі з екошкіри. Сходи мармур. -Безпека: Датчики руху, протипожежна система. 5 камер. Домофон з камерою дистанційно з будь-якої точки світу. - Другий поверх: Зимовий сад. Кабінет. 2 спальні. Ліжко в спальні цілісний брус і вбиральня - сосна, дуб, ясен. Санвузол з ванною та душовою кабіною. -Комфорт: Сауна в будинку – фінська, російська. Крани холодної та гарячої води, злив. Розігрівання сауни до 100 градусів за 1 годину. Басейн з павільйоном. Зберігає температуру всередині за будь-якого морозу. У басейні фільтри піщаний та ультрафіолет. Чан термоясен із теплою водою. Розмір басейну: 3,6м на 7,6м. Глибина 1,6 м. У зоні барбекю бетонна подушка 20 см. Дві зливні ями з переливом. 8 метрів. Каналізаційна труба 20. Електрика 20 кВт. Готові до діалогу.

Почтовая
rieltor.ua

Продається обєкт комерційної нерухомості на ж/м "Сонячний". Зазначений обєкт знаходиться на промисловій території біля приватного житлового сектору (уважно дивіться на карті розміщення, адреса: вул. Бердянська, 61Б, є фото розміщення), придатний як для комфортного проживання, так і для ведення бізнесу (або 2в1). На території у 3 сот. розміщена будівля ж/площею 56 м.кв. (утеплена, з автономним електричним опаленням, з євро-ремонтом, обладнана системами безпеки, сигналізацією та всією необхідною технікою та меблями). Є автомобільний бокс на 50 м.кв. (6х8м. висота 3.2м), навіс з/б 50 м.кв., підсобне тимчасове приміщення на дворі 15 м.кв.). Все подвіря бетонне 110 м.кв., є альтанка на 10 осіб, мангал, гойдалка, інше. Центральне водопостачання та каналізація. Електрична мережа 3 фази 20 кВт. Можлива зарядка електромобілів. Гарне місце для відпочинку, організації СТО (є можливість встановити підйомники), невеликого складу чи інтернет-магазину з офісом, майстерні, проведення тематичних майстер-класів, тощо (24/7). Обєкт рівно віддалений від будь якої частини міста. В радіусі 1 км. ТЦ "Вавілон", АТБ, Банки, Аптеки, Макдональдс, Парк, набережна, спортивні майданчики, школи та дитячі садки, відділення пошти, тощо. Менш ніж 4 км. до ТЦ "МОСТ-сіті". Залізничний вокзал до 7 км. Тариф на електроенергію комерційний. Є можливість встановити альтернативне опалення (є газові мережі у дворі або твердопаливний котел). Приміщення приватизавані, в реєстрах значаться як нежитлові.

бердянская
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2-х этажный дом в Индустриальном районе. Просторный, добротный, с удобной планировкой (кухня - студия и 5 комнат). Высокий первый этаж, цоколь, балкон. МПО, защитные решетки. Во дворе много места, есть гараж. Подойдет как для проживания, так и для сдачи в аренду.

Михайлова
rieltor.ua

Продам шикарный Коттедж в Золотых Ключах -На территории выполнен ландшафтный дизайн -Навес на 3 машины -Имеет 4.50 соток земли -На территории имеется бассейн и зона отдыха -Летняя терраса -Ухоженная придомовая территория Теперь же о самом доме: Качественный ремонт, уютный и теплый. -Окна МПО -Кухня гостиная с выходом на террасу -3 спальные комнаты -2 санузла -Гардеробная -Техническое помещение. -Укомплектован качественной мебелью. -Отопление индивидуально газовое. Лучшего варианта вам не найти! За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уважением, Вадим

Харьковская
rieltor.ua

Продам 2х этажный дом,2009г.п.! Построен из красного кирпича. Район ресторана "Эдбург", 200 метров от пр.Правда (Слобожанский)! Шикарное местоположение! Асфальтированные подъездные пути с двух улиц, единое социальное окружение. Общая площадь строений 300кв.м. Отличный ремонт, мебель, техника, бытовые приборы! Три спальни, кабинет, гостиная, кухня с выходом на террасу, спортзал, и спа зона... Автономное газовое отопление +резервный твердотопливный котёл! Дом построен качественно, с грамотным инженерным подходом, запасом прочности и экономичным расходом энергоносителей! Строили для себя!! Есть убежище на случай ракетной атаки! Кроме основного дома, в наличии небольшой домик для гостей, или помощников по хозяйству ( в подарок!) В нём можно проживать круглый год! Очень достойное предложение, с идеальным местоположением! Рядом транспорт, АТБ, школа, садик, кинотеатр, крутой ресторан и т.д. Реально очень хорошее предложение и главная ценность подобных домов не висит на поверхности визуального восприятия, а заложена внутри! То что не видишь и даёт о себе знать в последствии!! Приглашаю познакомиться с домом, без "подводных" камней! Покупатель, будет удовлетворён своей покупкой! С уважением Дмитрий, АН Империал

Далекосхідна
rieltor.ua

Продається будинок загальною площею 54 м² на земельній ділянці 15 соток.В будинку є вода, каналізація. Адреса сел. Васильківка вул.Абрикосова 96 (Фрунзе) тел.:09******85

власник
Продається будинок площею 54 м² на земельній ділянці 15 соток
olx.ua

Дом летняя кухпя 6 - 4 м кв новострой земля приватезирована тех паспорт на дом. ул.первомайская 293.

власник
Продам большой дом в пгт Васильковка 13-13 м кв.
olx.ua

Продається будинок в центрі селища Васильківка, вулиця Абрикосова (Фрунзе), біля аптеки. З приводу будь-яких питань звертатись за номером телефону: 05*********45 Алла; 0 **********31 Віктор.

власник
olx.ua

Продам будинок з шлакоблоку без шкідливих виробництв поряд, Дніпропетровська область с. Миколаївка1, вул. Центральна буд. 85 - 20000$ Є магазини, школа та дитячий садок. Громадський транспорт по графіку Продам будинок в Дніпропетровській обл. с. Миколаївка1 +38********53

власник
Продам будинок в селі Миколаївка 1
olx.ua

Продается дом в центре пгт. Васильковка, Днепропетровской обл, общей площадью 95.2 м2 по ул. Л. Украинки №7. Дом построен из белого кирпича, внутри саман, очень тёплый и уютный с удобной планировкой. Дом газифицирован, есть отопление, свет, скважина. Участок приватизирован общей площадью 0.26 га, из них 0.15 га под строениями и огород 0.11 га. Имеются хоз.постройки: гараж, две летние кухни(одна из них с газом), погреб очень большой, сарай, душ. Недалеко две школы, спортивный комплекс, центральная больница, магазины все рядом. Тел. 06*********72.

власник
Продается дом в центре пгт. Васильковка
olx.ua

Продам дачу 10+4 соток с домом 6х6. Дачный участок находиться 238 километр, в районе с. Зелёный Гай, Богдановка. От квартала идёт прямая маршрутка. На территории есть кирпичный дом 2 этажа. На первом этаже, большая комната, кухня и маленький коридор. На втором этаже одна большая комната, без ремонта. Можно сделать комнату. В доме есть, свет и питьевая вода в колодце на соседнем участке. По всем вопросам обращаться по телефону 09******20 Яна

власник
Продам дачу 14 соток с домом.
olx.ua

Продам будинок 67 кВ.м, 4 кімнати, санвузол, кухня та коридор з теплою підлогою. Хозпостройки, гараж, погріб. Город 15 сот. Сад: яблуня, груша, слива, вишня, горіх, малина, виноградник.

власник
Продається затишний будинок з ремонтом
olx.ua

Дім знаходиться в центрі села. Рядом магазини, дитсадок, школа та лікарня у шахової доступності. У домі металопластикові вікна. Утеплений 10см пінопласту. 3 окремі кімнати ,столова, ванна кімната та кухня . Ремонт робили для себе. У домі залишається все що є на фото.

власник
___Продам дом __
olx.ua

Дом (саман обложен кирпичом) - комната, кухня, веранда. Печное отопление. Летняя кухня с верандой и курятником (кирпич). Сарай с погребом (кирпич). Капитальный гараж. Скважина с хорошей водой. Углярка. На уастке огороженая детская площадка с Домиком и песочницей. Если не получилось дозвониться оставьте SMS сообщение или напишите на Email/ Дом в прекрасном месте. Опушка леса. До автобусной остановки 1 минута пешком.Остановка школьного автобуса прямо перед калиткой. Вырыт колодец под канализацию (бетонные кольца). Возможен обмен на однокомнатную квартиру в Павлограде, Днепре, Одессе, Киеве. Кто долго думает - будет дороже.

власник
Продам небольшой дом в селе Богдановка Павлоградского района
olx.ua

Продам шлакоблочный дом,4 комнаты, кухня и коридор, требует ремонта,газифицирован.Двор большой, огород 43 соток,построек много: летняя кухня,гараж с ямой,погреб,сараи.Есть фруктовые деревья:вишни, яблоки,сливы,груша, малина, смородина.С/у на улице, вода-колодязь,на два двора. Находится в селе Воскресеновка,Васильковський район, Днепропетровская область. 30 км до города Павлограда.

власник
Продам  дом,с.Воскресеновка,Днепропетровская область.
olx.ua

Продается кирпичный дом со всеми удобствами, хозпостройками (летняя кухня на две половины с водопроводом, гараж, два сарая, летний душ). Скважина с хорошей водой. Участок 0,10га приватизирован.Дом в аренду не сдаётся!Контактный телефон 05*********10

власник
Продам дом
olx.ua

Продам недостроеный дом 380м2+100м2 терраса участок 20соток Серебряный Бор до леса 60м подведены газ и электричество.Одно из самых престижных мест для проживания за городом Вода не требует доп очистки ,можно пить из скважины

Срочно!!!Кировское недостроеный дом Ул.Садовая (Серебряный Бор)
olx.ua

Газ, вода та санузел в будинку. Стан гарний, всього 4 кімнати 2+2, в домі кухня та санвузол, вода проведена, стоіть станція, тепла вода від бойлера. Опалення від газового котла, можливо і дровами є піч. На території є літня кухня та сарай з погребом. Взагалі стан добрий, я власник, документи в порядку, окремо город 25 соток ціна буде 1000$. Дніпропетровська область, сінельніковський район, Пісьменне, с. Дібрівка

власник
Продам дом с удобствами
olx.ua

Продам свой дом новострой в селе Васильевка площадь дома 119 м на участок 7 соток документи готовы общая площадь строения 170 кв м вода проведена в дом канализация выведена из дома в септик свет газ и интернет в шаговой доступности улица освещена в 50 метрах от дома остановка маршрутки и ставок Реальному покупателю Торг

власник
продам свой дом новострой в селе Васильевка Солонянського района
olx.ua

Продаётся . С документами полный порядок . Болие детальная информация по телефону 09******37 Александр .

власник
Дом Васильковка
olx.ua

Двоповерхова дача, під всією площею дома є підвал.На всій ділянці є труби під полив. Туалет на вулиці. Питна вода на вулиці за два дома від дачі. Додаткова інформація по тел. 09******78,торг уместен.

власник
Продаю дачу 6 соток з двоповерховим будинком
olx.ua

Продам будинок в смт Васильківка. В будинку 3 кімнати, веранда. Є літня кухня, сарай, погреб. Ділянка 30 соток.

власник
olx.ua

Продаж житлового будинку з земельною ділянкою. Стан житловий. Будинок знаходиться близько до центра села, з чистим повітрям та прекрасними пейзажами. Пічне опалення, госп. будівлі. Поруч річка, ліс.

власник
Продам житловий будинок  з земельною ділянкою.
olx.ua
1 - 24 з 65 результатів

Популярні запити