Купуйте будинок в селищі Димер Київська обл., Вишгородський р-н, смт. Димер, вул. Пашкова, 8а Продається універсальний будинок у селищі Димер, Цей обєкт ідеально підійде підприємцям, які займаються торгівлею та перевезеннями. Будинок може слугувати складом, а огороджена територія дозволяє розмістити багато техніки. Ділянка зручно розташована недалеко від траси, що забезпечує легкий доступ до основних транспортних артерій. Також тут є можливість побудувати теплиці і зайнятися вирощуванням продукції для продажу в Києві, створивши прибутковий агробізнес. Будинок площею 77 кв.м. (житлова площа 50 кв.м.) потребує ремонту, що дає вам можливість адаптувати простір під свої потреби, чи то для житла, чи для бізнесу. ? Ціна: 24,000 доларів США без комісії для покупця. Це прекрасна інвестиційна можливість для тих, хто шукає місце під бізнес з потенціалом для розвитку або невелику сімю, що бажає створити затишок на свій лад. Зателефонуйте нам сьогодні, щоб дізнатися більше або організувати огляд!

Купуйте будинок в селищі Димер
olx.ua

В продаж пропонуємо будинок, загальною площею 57.7 м2, розташований на земельній ділянці розміром 15 соток! Розташований в смт Димер, Вишгородського району, Київської області. Має три кімнати, побудований в комбінації дерева і цегли! Дах будинку вкритий шифером. Ділянка правильної прямокутної форми, по фасаду має 22.45 метрів, є сад та невеличкий город. Вулиця асфальтована, має освітлення. У будинку є газ, електроенергія. Є вуличний центральний водопровід, не підключений до будинку! Поряд ліс, завжди свіже повітря. Чудова пропозиція, чекаємо на перегляд! Ціна 26000$ без комісії для покупця!

Продаж будинку, Вишгородський р-н смт Димер, ділянка 15 соток!
olx.ua

Супер цікава пропозиція Будинок в місто Димер .Супер локація .Центр парк Озеро . Ціна 73000 Оформлення мінімальне(будинок введений в експлуатацію) Площа основного будинку 250м2.гостьового 120 м2 з 2 терасами ,гаражем і ремонтом. Ділянка 14 соток . Газ Електрика .Центральна вода .великій переливний септик. Розташований будинок в центрі села. До всієї інфраструктури 200-300 м. Основний будинок під ремонт. Гостевий будинок з ремонтом. Можливо розглянути розділ ділянки на два будинки. Будинки повністю автономні. Можливий продаж по сертифікату

Супер пропозиція .Будинок в передмісті Києва .
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в СМТ Димер, вул Ентузіастів, будинок коробка 250м2, без внутрішнього оздоблення, + гостьовий будиночок 52м2, з усіма комунікаціями, зручності в будинку, повністю придатний для цілорічного проживання. Є газ, вода, електрика, вигрібна яма. Ділянка 14 соток рівна, на ділянці є плодові дерева, місце під грядки. До Києва 34 км. Ціна 65000уе. За додатковою інформацією телефонуйте або пишіть!

власник
Два будинки на ділянці в СМТ Димер
olx.ua

Добротний цегляний будинок , розташований на 15 сотках в смт Димер , що в 30 км вІд м Києва, з площі Шевченка маршрутки кожні 20 хвилин Будинок з мансардним поверхом , На першому поверсі- велика вітальня, кухня, санвузол котельня та ще 2 кімнати На другому поверсі є 3 кімнати та невеликий санвузол , гардеробна, відкритий балкон. В будинку всі зручності, газ, тепла холона вода, каналізація, три види опалення - газовий котел, твердопаливний котел та грубка, яка обігріває 3 кімнати Просторий двір, гараж, трьохфазне електрозабезпечення (день ніч ), централізоване водопостачання , газ ЛІТНЯ КУХНЯ, (підведенний газ та вода) просторий погріб. пташник, дровник, металевий каркас теплиці садок кущі квіти. виноград Будинок в доглянутому стані, комфортний жилий з усіма зручностями знаходиться неподалік центра міста , де є супермаркет, школа , садочок , банк, автостанція . Навколо живуть чемні, порядні, інтелигентні сусіди ! місце прекрасне для комфортного проживання сім ї ! ЦЕ СПАДЩИНА всі документи переоформлені Без комісії Показ за домовленністю

власник
будинок    в  смт.  Димер
olx.ua

Продається будинок, розташований на тихій вулиці від центра 3 хв пішки. Будинок в житловому стані, 10 років, як після кап ремонту. 4 кімнати, великий коридор, ваннна кімната та простора кухня підійдуть як для родини з дітками так і для людей похилого віку що планують виїхати з міської метушні. В будинку водопостачання зі своєї скважини, теплі поли у ванній, кухні і коридорі від окремого електро котла. А житлових кімнатах опалення пічне. 2 грубки і камін. Ділянка загальною площею 16 соток з котрих 11 сот - забудова + 5 сот доглянутого сада, города. Газ до будинку не підведений. У дворі сарай, погреб, септік. З комунальних оплата тільки за світло. Зручне розташування - в центрі розвинена інфраструктура. 2 школи/ ліцеї, дитячій садочок, банк, магазини, парк, маршрутки в Київ. Перегляд будинку за домовленістю. Торг можливий реальному покупателю. Дзвоніть домовимся. Комісія з покупателя 3%

Продаж житлового будинку в центрі Димера.
olx.ua

Продається будинок смт. Димер на земельній ділянці в 15 соток, загальною площею 95кв.м., житловою 56 та кухнею 9кв.м. Побудований в 1962 році, фундамент бутовий, деревʼяний, обкладений 0,5 цегли. Будинок газифікований, централізований водопровід, септик, є можливість підписати договір на вивіз сміття 2 рази в неділю. На території є літня кухня, туди проведено газ також, сарай, погріб тощо. Фора 10 хв, Парк біля ставу - 15 хв, є школа та дитячий садок. До Києва 23 км.

Смт Димер продаеться будинок 95 кв, 15 соток
olx.ua

Пропоную переглянути будинок в центрі міста. В жилому стані але потребує ремонту. В будинку великий коридор, дві кухні і три спальні. Умовно поділений на дві частини ( гіпсокартонною перегородкою), яку можна демонтувати. Душ і туалет знаходиться в іншому приміщенні але є можливість перемістити в одну із кухонь.Опалення газове і є груба. Централізоване водопостачання, лічильники на воду і газ, світло( день і ніч ), каналізація- септик. Два заїзди до будинку, великий двір, город 7 соток, молодий сад, багато різноманітних квітів. Є погріб і комора. Ласкаво просимо.

власник
Продам будинок в центрі міста
olx.ua

Продається чудовий будинок під Києвом. В будинку 4 кімнати, котельня, ванна з туалетом та велика кухня. Є газове опалення та центральне водопостачання, бойлер, інтернет,стоять лічильники. Велика земельна ділянка з будинком 19 соток. Будинок знаходиться в центрі селища, поблизу багато магазинів, школа, гарний парк. Більше інформації за телефоном.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Популярні запити

Географія Димер