Продам житдовий будинок у місті Хоростків, практично у центрі міста загальна площа будинку 85,4 кв.м., є сарай зазначений на плані літерою "Б", також є два підвали, один має окремий вхід з двору. Є підведений газ, світло, є конвектор Воду не підведено, є криниця через дорогу Вся площа 8 соток Телефонувати на вайбер, телеграм або інший месенджер На всі питання відповім

власник
продам будинок у місті Хоростків дім земельна ділянка
olx.ua

Житловий будинок в Гусятині. Ділянка 13,5 соток. 5 кімнат, прихожа, кухня, туалет+ванна. Гараж, сад, господарські будівлі.

власник
Будинок в смт. Гусяти
olx.ua

Продам приватний будинок в тихому містечку Копичинці на Тернопільщині. Будинок великий - 170 кв м, теплий, з євроремонтом. 6 кімнат, кухня, ванна, туалет. 2 поверхи. Є літня кухня, два підвали, хлів, 8 сотих городу, криниця, подвірʼя. Все, що потрібно для комфортного життя. За більш детальною інформацією - телефонуйте.

власник
Приватний будинок у м.Копичинці
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в селі 48км від Тернополя. Будинок одноповерховий після капітального ремонту. Камін +тепла підлога. Кімната студія + спальня На кухні виведена каналізація і труби на воду. Криниця на подвірї. Туалет на вулиці. 40ситих городу Торг в межах розумного))

власник
Будинок після капітального ремонту
olx.ua

Продам будинок. Зручне розташування, кілька хвилин до лікарні, до школи. 5 хвилин і ви вже у центрі смт. Гримайлів. Велика і рівна ділянка подвіря, саду і городу. Вся інформація за номером телефону. 09******11

власник
Продам будинок, подвіря, город.
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою в с. Кокошинці Гусятинського району біля р. Збруч. Площа земельної ділянки 23 сотки. Наявні всі документи з актуальними даними. При виникненні питань прошу дзвонити за номером вказаним в оголошенні.

власник
Продається будинок в с. Кокошинці Гусятинського району
olx.ua

Будинок знаходиться с. Городниця Гусятинського району Тернопільської обл., за 50 м від траси Тернопіль- Гусятин на початку села. Добиратися зручно, ходить прямий автобус Тернопіль -Гусятин. Подвір"я велике, рівне, огороджене, є криниця. На подвір"ї є два будинки: старий глиняний і новий цегляний 1992 року забудови критий шифером. Є електрика , підведено газову трубу. Також є невелика літня кухня і січкарня. В старому будинку після невеликого ремонту можна тимчасово жити, є диван, шкаф .В новому будинку потрібно робити всі внутрішні роботи(стяжка, електрика, штукатурка, стелі). Зокрема в новому будинку є дві кімнати, веранда, комора, хлів і курник. За городом є невелика річка. На відстані 2км від подвір"я заповіник Медобори. Якщо потрібна додаткова інформація, або хочете оглянути телефонуйте.

власник
Продам житловий будинок в селі Городниця Гусятинського району.
olx.ua

Продається будинок, 3кім, і з двама окремими входами, літня кухня,гараж, стайня, підсобні приміщення, город біля хати + сад все разом 25сотих. Велике подвіря. Криниця (15м) на подвірї. Газ, світло підключені. Є пічне опалення в хаті + індевідуальне, з дорогим новим котлом і батареями, у літній кухні, є газове (конвектор). Металопластикові вікна (потрійний склопакет) В одній з кімнат зроблений сучасний ремонт ( в інших ні) Є великі підвали, під хатою і іншими будовами Будинок в с.Лежанівка. 3км до селища Гримайлів і 46 до м. Тернопіль, 25км до м.Теребовля. Обійстя знаходиться на окраїні села. Поруч хороші, господарські сусіди, магазин. За деталями звертайтесь по тел (06**********58 Павло Іванович

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок у місті Копичинці, близько від центру та парку над озером.

власник
Будинок на продаж
olx.ua

Продається будинок у с. Увисла по вул. Увислянська 7, Чортківський район, Тернопільська область. Площа ділянки 30 сот. Загальна площа будинку 90кв.м. Є два гаражі (один на одну машину, другий на бус і дві машини з автоматичними воротами), літня кухня, підвал під будинком, льох на вулиці, криниця, вода в будинку, є молодий та старий хороший сад. Дзвоніть, у будь-який час зможемо підїхати для перегляду. Ціна договірна при зустрічі. Дзвонити по номеру: 09******41 Марія 06******91 Христина

власник
Продається будинок у с.Увисла
olx.ua

Продам будинок у м. Гусятин Тернопільської обл. Підведені вода, газ, електрика. Потребує косметичного ремонту. Земля приватизована. Реальному покупцю торг. Можливо оплата частинами. Телефонуйте 09******36

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається великий будинок в селі Монастириха (Тернопільська область). У будинку є ґанок, 3 великі кімнати, коридор та дві кладовки. Будинок цегляний, накритий бляхою, газифікований. По всьому будинку є дерев’яна підлога (в ґанку плитка на підлозі). Також на території подвір’я є велика літня кухня (кімната + кухня), у якій теж проведений газ; копана криниця та вибурувана глибинна свердловина з насосом; господарські будівлі; 3-х фазна лінія; 2 підвали; великий город (0,31 га) та сад з фруктовими деревами; досить велике подвір’я. Більш детальну інформацію готова надати у телефонній розмові.

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок в селі Яблунів Чортківського району Тернопільської області. Є газове опалення,криниця на подвірї, город біля будинку,чорнозем.Асфальтована дорога,поблизу два ставки /рибу можна ловити/,До найближчого міста 5 км.Церкви,школа,садок,магазини на відстані до одного км..Село знаходиться на трасі М-19.

власник
Будинок в с.Яблунів Чортківського району
olx.ua

Площа будинку:.. 250 м2 Не завершений будівництвом житловий будинок. Земельна ділянка 25 соток приватизована.Площа будинку15.5х16.5.Проведений струм 3 фази.Вибурено свердловину на воду 65м.Два гаражі,літня кухня,господарські приміщення,підвали. Будинок знаходиться 100 метрів від дороги центральної. 300 м від школи. 500м від церкви і магазину. 250метрів від лісу та річки Збруч.Документи готові для продажу...

власник
Продам ново-будову. м.Гусятин
olx.ua

Продаю приватний будинок в с. Васильківці, Чортківського району, Тернопільської області. Будинок готовий до проживання, газифікований. Є меблі, газова плита. В будинку є три повноцінних окремих кімнати, комора, коридор, веранда. При бажанні можна зробити мансардний поверх, щоб збільшити кількість квадратних метрів. Навколо будинку 26 сотих землі, є великий плодовий сад, город. Також побудована нова літня кухня з гаражем. Можна використовувати як окремий будинок для молодої сім"ї чи під здачу для квартирантів. Село є центром ОТГ, також є великі фермери, тому багато сезонних працівників шукають житло. Окремо є хлів, стодола, комора, підвал. Поряд живуть доброзичливі сусіди. Прямий продаж, без рієлторів та додаткових комісій. Можливе розтермінування на кілька платежів.

власник
Приватний Будинок з надвірними будівлями. Придатний для проживання!
olx.ua

Незавершене будівництво - 2х поверхового житлового будинку, крім того є літня кухня на 6 кімнат, 2 - авто гаражі, підвал, артсвердловина.Підведено біля будинку газ, світло, 15 - соток земельна ділянка. Реальному покупцю реальний торг. За більш детальною інформацією можна також звернутися за номером 09******06.

власник
Продається незавершене будівництво 2-х поверхового житлового будинку
olx.ua

Будинок, погріб, літня кухонька, сарай. Проведене світло та газ. Немає колодязя, вода не проведена. Деталі по телефону.

власник
Продається будинок (Копиченці, вул. Шашкевича). Можливий торг.
olx.ua

Продам власний будинок,або здам в оренду, 40км від Тернополя.Будинок 4кімнати,кухня,коридор пічне опалення є дві пічки,вода,світло,газ,великий підвал два літня кухня,хлів ділянка 80сотих ,300метрів до центру села ,через дорогу трансформатор,пасовище,річка,ставок.До ближайшого містечка СМТ 5км маршрутки їздять постійно.

власник
Продам,здам, приватний будинок
olx.ua

Будинок по вул.І Пулюя, перекриття панельне, в середині поштукатурено, залито зтяжки, вікна металопластикові, виведена каналізація в септик, опаоення пластик, житлова 150м.кв. підвали і гараж 15,7х5,7, разом 150м.кв. бруківка 200м.кв. газ, 380В. Знижка на заміну даху.

власник
Будинок 150м.кв.
olx.ua

Продається приватний будинок у м. Копичинці, Тернопільська область. Будинок 2 поверхи плюс великий підвал. Стіни поштукатурені, під чистову обробку, електрика заведена. Земельна ділянка 30 соток. За детальною інформацією дзвоніть.

власник
Продам будинок м. Копичинці
olx.ua

Продається будинок, село Перемилів, Чортківський район, тернопільська область. Будинок - 3 кімнати, 2 коридори, + добудова. Гараж, літня кухня, хлів, є криниця. Є світло , газ, біля подвіря є город. Загальна площа 24 сотих

власник
Продаю Будинок, хата
olx.ua

Будинок розташований над ставком, поруч парк. Хороші сусіди. Земельна ділянка 20 сот. Із комунікацій є електрика, газогін біля будинку. Сонячна сторона, ідеально підходить для встановлення станції сонячних панелей. Можливий торг.

власник
Продається будинок в м.Копичинці, недорого.
olx.ua

Продається житловий будинок з євро ремонтами і літнею кухнею теж з євроремонтами , та з двома гаражами і окремими двома заїздами.Літня кухня має 100м квадратних.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продам будинок в смт.Гримайлів,ділянка правильної форми 20 сотих,будинок півтора поверховий,є підвал під всесь будинок,криниця,літня кухня,гараж,складські приміщення,незакінчена сауна,город,фруктові дерева...

власник
Будинок смт.Гримайлів
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Популярні запити