Можливий продаж в РОЗСТРОЧКУ Центр міста ! ! ! ! ! вул. Маніжа # 6 ( Кірова ) Земельна ділянка 15 соток!!! Підведено 3 фази (11 кв) ГАЗ Вода (центральний водогін) Т О Р Г тел. 09З-656-8Ч-8Ч ; тел. 067-886-8Ч-8Ч

Продам Будинок із Земельною Ділянкою 15 Соток в ЦЕНТРІ Міста !!!
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ будинок для вашої родини! Знаходиться в м. Городище (50 км. від Черкас), по вул. Тімірязева Будинок зі свіжим ремонтом, з 4-ма кімнатами (12м, 10м, 15м, 25м), кухнею 14м, 2-ма с/в, просторою мансардою, яка може стати повноцінним 2-м поверхом для просторої дитячої ігрової, кабінету, або тренажерного залу. Технічні хар-ки побудови: - бутовий фундамент; - покрівля з металопрофілю; - перекриття деревяні; - стіни шлакоблок, та цегла, утеплені ззовні. Комунікації: - електрика (3 фази, двотарифний лічильник); - водяне опалення (сучасна система, росхід в сезон 2 машини дров); - каналізація септик (9 кубів вглиб); Територія під відеоспостереження. Вулиця освітлена та асфальтована. Комфорту будинку додає "тепла" підлога. Побудови: гараж на 2 авто, сарай, дровник, времянка, погріб. На приватиз. ділянці 27 соток є можливість обробляти город, доглядати за молодим садом. Неподалік росте сосновий ліс для захоплюючого відпочинку, р. Вільшанка, 2 ставки, територія Інституту Симеренко з мальовничим парком. Інфраструктура міста розгалужена, є все для комфортного проживання. Школа, магазини, мед. заклади у центрі міста, 2 хв на авто. Звертайтесь за подробицями по телефону. Номер для звязку 0*9*6*1*8*8*5*6*7*7 ТОРГ

власник
Продаж нового будинку в. Городище, 50 км від Черкас!
olx.ua

Продається будинок в місті Городище,по близу єсть автостанція,лікарня,магазин і аптека,до центру міста 10-15 хвилин.В будинку 4 кімнати,кухня веранда, єсть літня кухня,2 гаражі,погріб, сарай, колодязь. В будинку отоплення газове і пічне, єсть 2 огорода, один невеликий біля будинку другий на полі 12 соток, Всі запитання по телефону Таня.

власник
Продається срочно будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Коло будинку літня кухня,гараж,погріб,колодязь ,газофікований,є пічне опалення,недалеко від железно дорожнього вокзалу

власник
Продється будинок м.Городище Черкаської обл.вул.Доватора 24
olx.ua

Продається будинок у м. Городище, по вулиці Щорса 72 (Покасеве). 40 соток землі, кадастровий номер. Деталі на фото та за телефоном. На всі питання відповім за телефоном!!! P.S. В оренду не здається, тільки купівля-продаж!!!

власник
Продається будинок у м.Городище
olx.ua

Продаж будинку у м. Городище. Будинок газифікований, вода заведена, зі всіма зручностями. Теплий світлий, заходь та живи, власний огород 6 соток, плодові дерева, літня кухня, гараж з ямою, криниця зі смачною водою))), інші питання за телефоном 09******47!

Продаж будинку по вул. Ломоносова м.Городище Черкаська обл.
olx.ua

Продаж чотири-кімнатної квартири площею 96 кв.м. в центрі м.Городище, (Черкаська обл.), поряд центральна площа, вся інфраструктура, продуктові магазини, банки, Михайлівська церква, парк відпочинку. Будинок цегляний , квартира розташована на другому поверсі, роздільні кімнати, житловий стан, індивідуальне опалення, лічильники на газ і воду, підвал з стелажами та підсобне приміщення. До квартири окремий вхід з вулиці, є свій двір та огород 3 сот., є сарай, місце для паркування автомобіля. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. В оренду не здається.

власник
Продаж 4-х кімнатної кв. в центрі м.Городище, в оренду не здається
olx.ua

Продаю терміново,будинок в Городищі,вул.Переяслівська 19,до жд вокзалу пішки хвилин 15.Є газове індивідуальне опалення,лежанка , криниця,погріб,літня кухня.Всі питання по телефону:06******69 або 09******29

Продам будинок в Городищі
olx.ua

Продам будинок в житловому стані з меблями (район залізничного вокзалу - плотіна). Будинок двоповерховий з усіма зручностями та надвірними спорудами. Опалення - газ та тверде паливо. Площа земельної ділянки близько 10 соток. Не приватизована.

власник
Продам двоповерховий будинок
olx.ua

Продаэться Будинок в Черкаськiй областi, приватизований, до центру мiста 3 хвилини автомобiлем, поблизу заправка, хороша транспортна розвязка,отоплення газом та дровами, велика площа двору та огороду, лiтня кухня, криниця, садок.

власник
Продаэться  Будинок
olx.ua

Пропоную будинок з якісним ремонтм ,та всим необхідним для якісного проживання,залишились тільки фасадні роботи.

власник
Продаєця будинок
olx.ua

Продам газифікований будинок в місті Городище (вул.Свердлова). Поряд магазин, автобусна зупинка та річка з мальовничими місцями. Документи на будинок і землю готові.

власник
Будинок в м. Городище
olx.ua

Продається цегляний дачний будинок в с. Городище. Вул. Кавказька. Два поверхи, три кімнати. 57,5 м кв. Центральний водогін, газ (конвектори). Туалет на вулиці. Є господарськи будівлі, підвал, садок, город. Капельний полив. Можна проживати цілорічно. 32000$ Ще плюс земельна ділянка. Фасадна. 12000$. 09******08. Лариса

Цегляний будинок в с. Городище
olx.ua

Продам будинок в м.Городище 8х9 Будинок знаходиться на вулиці Правика За додатковою інформацією телефонуйте

власник
Продам будинок в м.Городище
olx.ua

Терміново! До Вашої уваги в м.Городище Черкаської обл, в найкращому місці ,біля ставка, продається будинок-бар разом з територією (7 соток)правильної прямокутної форми. Загальна площа будівлі-86 м2. Є газ,вода,індивідуальне газове та парове опалення. Два входи та виходи,великий просторий погріб. Гарне місцерозташування-біля ставка,що дасть декілька варіантів відкриття власної справи,або ж варіант проживання в будинку,з просторою територією та можливістю жити в місті,але поруч з природою. Чекаємо Вас на перегляди в зручний для Вас час. Деталі за телефоном.

Горрдище.Продаж будинку-бару.
olx.ua

Продаж будинку м.Городище (Чубівка 1)Будинок газифікований але можна топити і грубками ,криниця,,вода заведена в будинок,зі всіма зручностями.Біля будинку 10 соток орної землі плюс 8 соток сінокосу.Інші питання по телефону09594959пятдесят чотири..

власник
Продаж будинку м.Городище (Чубівка 1 )
olx.ua

Продається будинок, з усіма зручностями, до центра міста 5 хвилин. Велика кухня, просторий сан. вузол, дві роздільні кімнати, зала, світла та простора веранда, хоз.постройки, літня кухня, гараж, огород 5 соток. Стан жилий, зайти та жити можна!

Продаж будинку майже центр міста м.Городище Черкаська обл. вул. Мамая
olx.ua

Двоповерховий будинок з великою мальовничою прибудинковою територією та господарськими спорудами.

власник
Двоповерховий будинок  з великою прибудинковою територією.
olx.ua

Популярні запити