Продается частный кирпичный дом ! Участок 6.0 соток в черте города по пер. Путивльскому , 2, г. Глухов, Сумская область. Общая площадь дома: 134,7 кв.м Первый гараж на 3 машины - 89,2. кв.м Второй гараж на 1 машину. Подвал - 19, 9 кв. м Газовый котел, дровяной котел. Вид на лесопарковую зону " Борок". Все коммуникации в доме - централизованный водопровод, канализация, электричество, газ. Асфальтированный двор. Крайний участок прямой формы . На участке растут плодовые деревья, ягодные кусты.

Продам дом г. Глухов
olx.ua

Продам дом по адресу Эсманский шлях, 35. Участок 10 соток. Свет, вода, канализация.

власник
Продам дом в городе Глухов
olx.ua

Продам дом по адрессу: г. Глухов, перулок Боинский, 26А. Кирпичный дом в хорошем состоянии. Отопление газовое и печное, вода в доме, душевая кабина, косметический ремонт. Во дворе хоз.посторойки, подвал. Общий земельный участок 0.7 га.

власник
Продам дом в г. Глухов Сумская область
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам не плохой дом! в доме 4 комнаты ,газ в доме и есть печное отопление, вода во дворе рядом с крильцом, имееться хоз.постройки, есть гараж, огород 8 соток, на участке есть плодовие деревья.

власник
Продажа. Дім (район Синявка)
olx.ua

Продається утеплений цегляний будинок по вул. Пирогова з великою присадибною ділянкою, глибоким льохом, 2 сараями і 2 гаражами. Загальна площа - 10 сот, приватизована. Площа будинку - 65 м.кв. У пішій доступності від дому є дитсадок, школа, церква, продовольчі магазини. Є пічне та газове опалення, електрика, вода у будинку та на дворі. Санвузла у будинку немає. Торг

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в місті Глухів, недалеко від центру міста, в будинку є все для комфортного проживання, сауна, більярд,акустична система, теплиця, гараж на 3 авто, 3 санвузла, 3 спальні, гардеробна,спортзал з тренажерами, дорогі меблі)

власник
Продам будинок в Глухові)
olx.ua

Продается участок с небольшим домом на тихой улице, в доме вода, туалет, газовый конвектор, есть печка (давно не пользовались), пластиковые окна. Есть надворные постройки, требующие ремонта, огород. Недалеко Скоропадское озеро.

власник
Участок с небольшим домом, требующим ремонта
olx.ua

Продам дачу в кооперативі «Сосновий бір», земельна ділянка 5соток, обробляли кожний рік, є цегляний будинок з однією кімнатою та дерев’яною верандою в гарному стані, з меблями, також є вода на ділянці, цегляний сарай, фруктові дерева, виноград! За детальною інформацією звертайтесь за номером 06******37 Ірина

власник
Продам дачу в кооперативі «Сосновий бір»
olx.ua

Двоповерховий будинок з гаражем, літньою кухнею та садибною ділянкою. Жилий перший поверх, на другому є підлога і можливість побудови кімнат. В будинку два опалювальних котла (газ, дрова) в окремій кімнаті. На дворі літня бесіда.

власник
Двоповерховий будинок
olx.ua

Продам квартиру, знаходиться по середині будинку,тому є теплішою,одна кімната,кухня,холодний та теплий коридор і санвузол з душем) Зроблено косметичний ремонт для життя,є маленький огородик 2 сотки і ще десь близько сотки на грядки, туалет є також на вулиці,тамже маленький сарайчик і щось тіпа літнього душу. Дуже малесенький дворик) опалення конвектор,але за бажанням можна переробити. Що цікаво пишіть) краще вайбер телеграм або тут,на дзвінки можу не відповісти у звязку з роботою , звісно присутній торг) можливо якщо є така потреба лишимо вам меблі)

власник
Продам квартиру в багатоквартирному будинку
olx.ua

Продається затишний двоповерховий будинок у престижному районі з усіма зручностями для комфортного проживання! Ви будете першими мешканцями після ремонту. Загальна площа: 180 м² Город 5 соток та садок, де ростуть плодові дерева Кількість кімнат: На першому поверсі: зала, простора кухня, ванна кімната На другому поверсі: 3 спальні, душова, туалет Комфорт: 1 поверх з підігрівом Приміщення під сауну Тераса для відпочинку Два погреби (один під будинком, інший окремий на подвірї) Гараж на дві машини Підсобне приміщення з горищем Подвіря з доріжками, викладеними плиткою Опалення: газовий та твердопаливний котел, окрема кочегарка Комунальні послуги: електрика, газ, центральний водопровід та каналізація В вартість входить вбудована кухня та побутова техніка: Посудомийна машина Варильна поверхня Духова шафа Вартість 96.000 $ Не пропустіть цю унікальну можливість придбати розкішний будинок з усіма необхідними зручностями для комфортного життя. Для отримання додаткової інформації або для організації перегляду, звертайтеся за вказаними контактними даними (viber, telegram, або просто телефонуйте): 09******18 Тетяна

власник
Продаж нового двоповерхового будинку в затишному районі
olx.ua

Продам будинок в м Глухів, гарне розположення, недалеко від центру. З ремонтом і мебелю, технікою. Готовий для проживання, центральна каналізація, новий сарай, гараж, підвал.

власник
Продається будинок в м.Глухів
olx.ua

Продам добротний двохповерховий будинок у центральній частині м. ГЛУХІВ , цокольний поверх, теплиця, гараж на декілька авто, сауна, альтанка і багато душевного тепла і затишку.

Продаж будинку в м.Глухів
olx.ua

Дом в хорошому стані, за домом ухаживали, отопление газовон и дровиное, дом в тихом раёне

власник
Дом, в чернобильских домиках
olx.ua

Новий будинок в чудовому новому мікрорайоні ( введений в експлуатацію в 2011). До будинку підведені всі необхідні комунікації: газ (наявний новий твердопаливний котел), світло, вода, каналізація. Земельна ділянка забудови обнесена огорожею з цегли, гараж з воротами на електропідйомнику.

власник
Чудовий новий будинок
olx.ua

Продається 2- поверховий будинок (новобудова) з цегли КЕРАМЕЙЯ (КлінКерам) по вул Чкалова, б 21. Ділянка 18 соток з молодим садом. Будинок будувався для себе з дуже якісних матеріалів. Коробка будинку виконана з газоблоку + мінвата + цегла (стіни дуже товсті). Фундамент - моноліт 2 м глубіна. Вікна товщиною 8,5 см, склопакети 4,6 см. на 2 поверсі 4 мансардних вікна. Покрівля виконана з дорогої та якісної фінської металочерепиці RUUKKІ. Залишаємо цеглу на паркан, та мін. вату для утеплення 2- го поверху.

власник
Продається 2- поверховий будинок (новобудова)
olx.ua

Продається будинок. Загальна земельна ділянка - 9соток, з них під городом - 3 сотки. Загальна площа будинку - 125 м.кв. Пять кімнат, санвузол, кухня, погріб похідний та під будинком,Індивідуадьне газове опалення та твердопаливний котел. Централізоване водопостачання.Гараж, літня кухня, господарське приміщення.

власник
Продається будинок  в м. Глухів Сумської області по вул.Робоча.
olx.ua

Продам дом 143 кв. м. Продажа с мебелью. Огорода нет. Мебель вся качественная, делалась на заказ. Больше фото кого заинтересовало предложения скину в личку. 06******67

власник
Продам дом. 143 кв. м. Продажа с мебелью. Огорода нет.
olx.ua

Половина будинку,три кімнати,кухня,коридор. Дворові постройки,літня кухня з другим поверхом (вода,газ) Сарай,погреб Огород 10 соток . Район Усівка,центральна вулиця,поруч зупинка міського транспорту,не далеко садок,школа.06******32

власник
Продам будинок (Терміново)
olx.ua

Продається новий, світлий, теплий будинок з великими, просторими кімнатами, кухнею-їдальнею, величезною терасою, на яку є окремий вихід. Побудований з любовʼю для гарної дружньої родини. Зданий в експлуатацію 2007 році Будинок 113,7 м. кв. 2 поверхи. На першому - спальня, вітальня та кухня-їдальня з вмонтованими меблями - по 20 м кв кожна кімната. Другий поверх - 2 спальні. Нова проводка з регулятором для кожної кімнати. Опалення двох видів: газовий двоконтурний котел та твердопаливний котел. На першому поверсі усюди проведені теплі поли (плитка, ламінат) з регулюванням кожної кімнати окремо. Вода централізована, каналізація власна,Інтернет високошвидкісний, WI-Fi, супутникове ТБ. Ділянка 6 сот., є гараж з погребом, літній душ, невеликий садок. Нові огорожі по всьому периметру ділянки.Район Родіонівка.Дуже тихе спокійне місце,вулиця не проїзна, безпечна для дітей. Доброзичливі сусіди.

власник
Будинок з ремонтом (з мансардою та терасою)
olx.ua

Продаётся уютный дом, расположенный в тихом, живописном месте на берегу Павловского озера в г. Глухов. Большой асфальтированный двор с удобным заездом. Сарай, гараж . Дом просторный, светлый, тёплый, с хорошим ремонтом. На участке фруктовые деревья, цветники, огород. Торг уместен.

власник
Дом 2-х этажный в г.Глухов ул. Слободская (Красноармейская).
olx.ua

Дом находится прекрасном тихом месте,на улице есть турник,качеля, баскетбол ьный щит,плодовые деревья,много сортовой малины,клубники, мебель за домовленістю.тел.06******86

власник
Прекрасный Дом с евроремонтом
olx.ua

Популярні запити