Продається в пригороді Черкас с.Геронимівка присадибна ділянка з 1/2 частиною цегляного будинку - потребує кап. ремонту. Поряд тиша та свіже повітря соснового лісу. Близенько до міста - прикласти руки та отримати майже міське житло! Загальна площа 15 соток - під будівництво. Приватизовано. До Ваших послуг довірена особа власника: 06********64, 06******36 Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам будинок Черкаси Геронимівка №180
olx.ua

Продаж будинку поблизу міста Черкаси 5 км до міста, с.Геронимівка, будинок знаходиться в 100 метровій зоні від соснового лісу , на земельній ділянці правильної форми з широким фасадод, та заїздом з двох вулиць на територію, яку можна розділити на два номера та побудувати додатково окремий будинок.Поблизу знаходяться магазини, школа, дитячий майданчик, футбольний стадіон, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, та різні типи лісів. Чудові сусіди. У будинку 4 кімнати, великий коридор, в житловому стані, (вода, газ, світло) Бойлер, туалет, душова кабінка, каналізація. Також присутнє дров‘яне опалення. Окрема літня кухня (газ,світло) Господарчі споруди (погріб капітальний ) Підсобна будівля для тварин. Дровник. Земельна ділянка 18соток.

власник
Будинок в селі Геронимівка поблизу лісу
olx.ua

Продається в с. Геронимівка затишний будинок площею 125 кв.м. У будинку 5 кімнат (передпокій, 2 великі вітальні, 3 спальні, санвузол, кухня, гарний жилий стан. Стіни саманні облицьовані білою силікатною цеглою, дах шиферний. Всі комунікації підведені (автономне газове опалення, світло, вода, каналізація). Ділянка 10 соток. Гарний двір, садок, город, гараж, сарай, погріб. Поруч в 5-15 хв ходьби розташовані магазини, школа, лікарня, садочок, відділення Нової пошти. Асфальтована вулиця з освітленням в темну пору доби, навкруги хороші, привітні сусіди. Торг реальним покупцям на місці! Детальна інформація за телефоном +38********35 Ірина

Продається  будинок с. Геронимівка Черкаський р-н
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок 10.5-9.5. Ділянка 10 соток, прямокутної форми, чорнозем,.поряд ліс.

власник
Будинок. 10 соток, село Геронимівка Черкаська обл.
olx.ua

Ексклюзивний будинок з великою доглянутою територією 26 соток , огороджено високим цегляним забором , відеоспостереження . -Загальна площа 600 кв м ( житлова площа 400 кВ м ) . -8 кімнат ( з вітальнею ) , 4 санвузла. -Терасса , сауна, басейн ,лазня на дровах ( індивідуальна будівля з столовою , кухнею , та кімнатою ) ,гараж на 2 автомобілі . -Опалення комбіноване , твердопаливне , електро , газ. -Централізоване водопостачання, каналізація . Готові розглянути пропозиції по ціні

ЦІНА ДОГОВІРНА!!!Ідеальний будинок для великої родини біля лісу
olx.ua

Вигідна пропозиція в районі, який активно забудовується елітним житлом! Пропонуємо таунхаус який складається з пяти двоповерхових квартир. При будівництві використовуємо тільки якісні матеріали: *Стіни з керамічної червоної енергозберігаючої цегли, утеплені мініральною ватою; *Дах зі справжньої черепиці; *Вікна WDS 7-ї серії. Земельна ділянка 1.5 сотки оформлюється як Ваша приватна власність та має власний кадастровий номер. Є всі необхідні для життя комунікації: * Автономне електричне опалення * Власна скважина з питною водою (50м) * Каналізація * Паркан Передбачена окрема парковка та асфальтна дорога. Ви маєте можливість придбати таунхаус від забудовника в безвідсоткове розтермінування до 2 років!!!$ Поспішайте, найвигідніша пропозиція в м. Черкаси!

Продаж таунхауса 115м2. Можна під ЄОселю
olx.ua

Популярні запити

Географія Геронимівка