Продається капітальна дача в с.Гайове Броварського району. Будинок 78м2. Перший рівень(напівпідвал)приміщення під гараж, кухня, погріб. Перекриття зб панелі. Перший поверх: 2 кімнати, між ними грубка, великий коридор-сходова. Мансарда-велика кімната з нішами-кладовими. Будинок цегляний, новий дах з профнастилу. Ділянка доглянута 6 соток, сад, город. До жд станції 3км. До Києва на авто 50км. Подробиці і запис на перегляди по телефону.

Центральна
rieltor.ua

Гайове, Броварський р-н. Будинок в ст "Будівельник", 170м кв загальна площа, житлова-60 м кв, 5 кімнат . Цокольний поверх- хоз. приміщення, санвузол, гараж. Перший поверх-велика кімната з каміном, хол, спальня, піч (груба) для опалення (дерево) і приготування їжі. Другий поверх-хол, 2 кімнати, де більша - з балконом, 2 ніші для хоз.приміщення . В дворі є скважина, колодязь, сарайчик, душ літній, туалет. На території є озеро, навкруги ліс, кооператив під охороною. До центра с. Бобрик-1,9 км., до станції ж/д "Бобрик" пішки хвилин 25, зупинка маршрутки є неподалік . 21000$ Торг. Терміново.

Продам будинок  в с. Гайове, Броварського р-на
olx.ua

Продамо, або обміняємо на 2 кімнатну квартиру в м. Бровари, теплий будинок з ділянкою 27сотки, в будинку є вода, газ, світло, каналізація, санвузол, основна кімната,3 спальні, 2 вітальні. . Також на території є гараж,сарай,літня кухня + кімната відпочинку, господарське приміщення, альтанка для відпочинку , до будинку асфльтований підїзд. Зручне місце розположення будинку, поруч магазин, зупинка транспорту(автобус на Київ, ходить три рази на день) а також Електричка Київ - Ніжин, зупинка Симиполки (після Бобрика) . Будинок знаходиться в с.Гайове ( Фрунзівка) Броварського району.,від Броварів 30км.

власник
Продамо або обміняємо будинок с. Гайове  Броварського району
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дачу поблизу села Гайове Броварського р-ну Київської обл. Садове товариство "Берізка". Затишне тихе місце. З будинком 6 соток. Будинок триповерховий. 1-ий - кухня, гараж, погріб. 2-ий - велика спальня і мала, 3-ій - потребує ремонту. Опалення грубка, або електрообігрівач. Є газовий балон.

власник
Дачний будинок, територія 6 соток
olx.ua

Популярні запити