Хорошый дом с участком, для дачи или что бы жить, сад с плодовыми деревьям, очень много яблоки приносит, груши, сливи и и.д. огород чернозём, во дворе дуб которому более 100 лет. Кирпичный сарай, деревянный саж, дом очень сухой и теплый.

власник
Продам будинок с. Сари
olx.ua

Станьте власником справжньоï родинноï садиби! Продається житловий будинок 138 кв.м у селі Соснівка Гадяцького району Полтавської області. Абсолютно ідеальний для проживання цілий рік! Або як літній будинок для родини. Або як зимова казкова оселя на свята. Втекти від цивілізації - будь ласка! Ліс прямо на ділянці. Поруч річка Псел, заливний луг, озера, рибалка і пригоди. Найчистіше повітря, яке лікує душу і тіло. Ближче до міста - Гадяч за 12 км, мальовниче місто козацької слави. Недалеко курорт Миргород, Сорочинці, Полтава. На ділянці гараж, більше 20 соток землі, насадження. Будинок цілком готовий для проживання. Зроблено авторський ремонт. Всередині кухня-вітальня з виходом на терасу (розкішний вид на ліс), 2 просторих коридори, 3 спальні, 2 санвузли, технічне приміщення. Не зволікайте, телефонуйте!

власник
Продам або обміняю будинок у Полтавській області
olx.ua

Дом в селе Веприк Полтавской области. Есть все коммуникации в доме, гараж, сарай, ещё летняя кухня , погреб, колодец. Общая земля 67 соток, с них 14 соток под строительство дома, 53 соток для ведения подсобного хозяйства.

власник
Дом с участком с. Веприк
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у с.Лютенька. У дворі два житлові будинки, літня кухня, два гаражі, сараї, сінник, погріб, колодязь. Опалення як газом так і дровами. Комунальних боргів немає. Землі 25 соток(двір та город) + ще поряд 25 соток під город, земля приватизована, документі всі в наявності. Недалеко сосновий ліс та річка. Власник. Всі питання за телефоном +38********98

власник
Будинок Лютенька
olx.ua

Продам будинок на заярі, на земельній ділянці розташовані господарські споруди. Нове опалення, в будинку є вода, газ. Всі питання по телефону, є торг.

власник
Продам будинок на заярі
olx.ua

Продам участок с домом требующий ремонта в с.Вельбивка Гадячского района по улице Луговая 152 ,материал - дуб (мазаный сверху), в доме газ, свет ,на участке колодец,входной погреб(кирпич) ,хоз помещение(кирпич) Возможен обмен на авто Площадь земельного участка 24 сотки. Есть все документы на владельца. Торг приветствуется.

власник
Продам участок с домом или обменяю на авто c.Вельбiвка
olx.ua

Мебльований будинок, 100 м2 з усіма господарськими спорудами, приватизована земельна ділянка 0,4 Га. Є все для комфортного проживання. Територіально с. Біленченківка, Полтавська область, в пішій доступності місто Гадяч. Всі питання за телефоном. Ціна обговорюється. Торг.

власник
Будинок у Полтавській області
olx.ua

Окремий будинок 70м2, цегляний. Просторий, має дві окремі кімнати та дві прохідні. Кухня та кімната під ванну й туалет потребує повного ремонту. У будинку повністю нова проводка,автомати. Замінені всі вікна на металопластикові, підвіконники гранітні, металеві вхідні двері. У всіх кімнатах залита стяжка та пошпакльовані стіни та стеля. Є барна стійка.Камін. Будинок опалюється каміном, газ підведений до будинку, в самому будинку наразі газу не має, але проєкт є. У дворі є колодязь, водопровід у селі є, тому є можливість підвести воду в будинок. Земельна ділянка разом з будинком 15 соток – приватизована. Є гараж та господарські будівлі. В селі є повна школа, дитячий садок, ФАП в якому працює сімейний лікар, акушерка та інший мед персонал, є аптека, магазини, Маркетопт, ж/д вокзал, автобусне сполучення Лохвиця Полтава через Миргород.

власник
Будинок в с. Вирішальне Полтавської області.
olx.ua

Будинок в мальовничому куточку,вул.Набережна Грунь,15хв до центру міста.Можливий обмін.Подробиці по телефону 09******45

власник
Продам будинок м.Гадяч
olx.ua

Продам не дорого гарний будинок в житловому стані. В будинку дві кімнати, кухня, кладова в якій можна зробити санвузол. Господарські споруди літня кухня, сарай , погріб, курник. На подвірї багато фруктових дерев такі як яблуня , груша шовковиця і т.д. Біля будинку 10 соток землі які можна використати як город чі посадити гарний молодий сад. В будинку газ, вода на подвірї. Зручностей не має. Опалення дрова . До центру 10-15 хв пішки . Екологічно чиста місцевість, поруч річка ,ліс , луки, чиста місцевість. В місті як в селі, ніхто не заважає. Кому подобається спокійне життя це ваш варіант, не пошкодуєте. Ціна вас приємно здивує. Заради цікавості не турбувати. Можливий обмін тел. 06******56

власник
olx.ua

Продам будинок у с. Тепле, Гадяцький р-н, Полтавської області. Газ, світло, водопровід біля двору, колодязь, земельна ділянка 25 соток (не занедбана), господарські споруди, погріб. Придатний до проживання. Недорого. З документами все добре. Можливий торг.

власник
Будинок за договірну ціну
olx.ua

Продається частина будинку, можливо під магазин, без ремонту. Має прибудинкову територію - 5 соток. Будинок знаходиться неподалік центру міста біля міської лікарні.

власник
будинок з подвірям,  71 м²
olx.ua

Продам будинок (42,5 кв.м) в мальовничому селі з краєвидом на річку. Загальна площа земельної ділянки 30 соток, під город 20 соток. Є сарай з погрібом. Газ, електрика. Вода -криниця в дворі.

власник
Продам будинок в селі Книшівка, Гадяцький р-н, Полтавська область.
olx.ua

Продам будинок та присадибну ділянку,в Полтавській обл.село Сари, Гадячського району! За детальною інформацією будь ласка телефонуйте, на смс не відповідаю. Семен Іванович 06******25

власник
Терміново продаж будинку
olx.ua

Продається будинок в с Плішивець. Є все необхідне для ведення домашнього господарства і проживання. В дворі сарай колодязь погріб літня кухня баня 2 гаражі підсобне приміщення саж, присадибна ділянка вся тереторія огорожена, є можливість для розширення. Будинок жилий без ремонту, в будинку є газове опалення також є плита для дров вугілля і.т.д. частково вмебльована. Неподалік ліс річка луки. Ціна обговорюється індивідуально. Більш детально пишіть в приватні повідомлення.

власник
Будинок с.Плішивець
olx.ua

Термiново!Торг! Продам 1/3 частину будинку,2 кiмнати,кухня,веранда,ванна,зi зручностями.Невелика земельна дiлянка,гараж,погреб-потребуе надбудови

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Продам дом .В Полтавской области в селе Краснознаменка в 15 км от города Гадяч. Через село протекает река Хорол вокруг села лес. В селе есть школа дет сад почта магазины.В доме есть интернет площадь дома 240 кв.м участок 25 соток.Все коммуникации в доме.Возможен обмен на 1 или 2-х комнатную квартиру в Одесе с вашей доплатой. Все интересующие вопросы задавайте через сообщения олх.

власник
Продам двухэтажный дом.
olx.ua

Продам будинок під дачу поруч з Гадячем, (Малі Будища), будинок потребує ремонту, присутні господарські будівлі, великий вхідний погреб, гарне місце, ділянка 14+12 соток (кадастрові присвоєні), документи в порядку (власники). Можна обмін на авто.

власник
Продам будинок під дачу поруч з Гадячем
olx.ua

Продаю будинок в центрі міста Гадяч, Полтавської обл, район 1-ї школи. Загальна площа будинку - 59.6 кв.м, 3-ри кімнати. Територія - 6,36 соток, приватизована. Будинок має сучасний ремонт, повністю мебльований, сучасна техніка, кондиціонер, все залишається. На подвірї є сучасний сарай, погріб та нове покриття для автомобіля. Більше фото або відео можемо вислати в особисті повідомлення зацікавленому покупцю. Контакт через месенджери: +38***********47 Ольга (Viber) +38***********09 Світлана Іванівна

власник
Продам будинок в центрі міста Гадяч
olx.ua

Будинок без внутрішніх робіт, розмір 6,50 х 7,40 м, є світло, вода, опалення - пічне, площа ділянки - 18 соток, орної землі - 14 соток. Приватизовано, всі документи впорядку.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам таунхаус 2-х поверховий. Місце розташування в яблуневому саду на власній земельній ділянці, є затишний дворик. На першому поверсі відкрите планування. Зона кухні, зона гостинноЇ, закладений канал для каміна, душева кімната та гардеробна. На другому поверсі три спальні та ванна кімната. Поруч магазин 200м, дитсадок 450м, школа 800м

власник
Продам дом (таунхаус) г. Гадяч Полтавская обл.
olx.ua

Будинок знаходиться в місті Гадяч в районі новобудов в чудовому стані, є хоз постройки ,огород невиличкий,молодий садок,

власник
Продам Двохповерховий будинок
olx.ua

Продається будинок в с Соснівка Шишацького р-н(тепер Миргородський),газ,вода в будинку,три кімнати,кухня,коридор,туалет .Є сарай,можна тримати господарство та погріб вхідний,молодий родючий сад,подвіря обгороджено бетонним парканом,земельна ділянка 5 соток,є земля 21 сотка за додаткову плату(можна в розстрочку),до ж\д зупинки 20хв,до зупинки автотранспорту 5хв.Вся інфраструктура знаходиться за 3км в с Яреськи,в школу дітей возять автобусом!

власник
olx.ua

Продається будинок село Хитці Лубенського району, 15 км. від м. Лубни, 0,9 га. приватизована земельна ділянка!

власник
Будинок з 0,9 га. орної землі.
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів

Популярні запити