Від власника! Продам приватний будинок ідеально розташований поруч зі школою, дитячим садочком, магазином, лікарнею! Основні характеристики: - Простора земельна ділянка площею 11 соток. - Загальна площа будинку 70 кв.м. - Три окремі кімнати, 1 кімната прохідна, кухня, санвузол. - Газ, електрика, криниця, каналізація септик, погріб - все вже є в будинку. Для деталей та огляду зверніться за номером телефону.

власник
Продаж будинку, Вінниця, р-н. Бучми, вул. Чумацька
olx.ua

Продаю дом на ближнем ст.городе 165м2. 2 етажа. . от.хозяина.Рядом больница, школа,магазин, остановка, соборная 10мин пешком.Дом жилой есть, гараж на 2 .3.машины можна под бизнес использовать, в гараже есть все комуникацыи ,с верху не достроений дом 6 на 14.В доме все коммуникаций 3 комнаты с верху80м2 и 1гостинка с низу30м2 ,кухня 20м2 ,туалет ванная 12м2. Есть огород гдето 5сот.Набирайте все роскажу ,находится на ул.Маяковского.Первичное жылье.

власник
Продаю дом.На ближнем ст.городе  от хозяина..
olx.ua

Продам будинок. 2 поверхи, цокольний поверх, великий підвал. 3,5 сотки землі. Всі документи оформлені. Власник.

власник
Будинок 2 поверхи, 222 кв. м., підвал, Старе Місто, Костя Широцького
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гараж перебудований в повноцінний будинок. Знаходиться на території ГСК 10 (гаражний кооператив).Сабарівське шосе. Поруч вулиця Черняховського. Вікна виходять на річку Південний Буг. Є 3 заізда до будинку. 1 поверх - кухня студія. Туалет з душовою суміжні. 2 поверх - дві кімнати. В цоколі знаходиться гараж на 2 машини і два житлових поверхи над ним. Опалення: твердопаливний котел з енергозберігаючою емністю і камін на 1 поверсі. Можна заізжати і жити . Проте потребує деяких доопрацювань - на 2 поверсі в одній кімнаті необхідно зробити покриття на пол. Деталі за телефоном.

власник
Гараж/будинок
olx.ua

Продам будинок по вул. Чумацька 61. 7 соток землі. Підключені комунікації: електроенергія, газ. Можна підключитися до каналізації.

власник
Дом на Бучмы + 7с земли
olx.ua

Запрошую Вас до перегляду нового стильного та сучасного будинку! Зручний та продуманий проект, високі потолки, має три спальні по 20м2, три санвузла, велика кухня та зал, 2 гардеробні, балкон та 2 тераси (з 1 пов. та з 2 пов.) Зона Барбекю! Гараж, котельня! Велика Кухня та зал! Врахованна можливість монтажа каміно-піч, для обігріву всього будинку! Комунікації: світло, криниця, вигрібна яма! Є можливість підключення газу! В будинку зроблена вся електрика, штукатурка та шпакльовка! Бетонні сходи на 2 поверх! Великі вікна та панорамне кутове вікно з кухні! Благоустрій ділянки майже завершений, чорнозем, бардюри, щебінь, посаджені туї та посіяний газон! Територія закрита ззаді та збоків заборами, передній - фасадний забор в процесі! Для тих хто хоче басейн, сад, баню та інші споруди на території, то є можливість докупити поруч ділянку ще + 5 соток! До лісу пішки 5-7хв, до Школи - 10хв, до зупинки 5хв! Запрошую до перегляду, там є ще багото чого цікавого та корисного! Вам сподобається!

власник
Будинок Старе місто. пров. Карєрна
olx.ua

Пропоную ВЛАСНИЙ, сучасний одно поверховий будинок, що розташований на земельній ділянці 5.1 сотки, в 3 хвилинах від Міської Ради (1500 метрів)! Поблизу (~150 м) школа N19, дитячий садок, дитячий та спортивний майданчик, зупинка міського транспорту та магазини. Будинок зданий в експлуатацію та з підключеними комунікаціями (ГАЗ, електроенергія, центральне водопостачання). Планування - 89 метрів квадратних: 3 спальні, кухня-студія 29 м.кв., 2 сан. вузли, котельня. Тераса 19 м.кв. Гараж на два авто (35 м.кв., під реконструкцію) Будинок утеплений 10 см пінопласт, дах 25 см мін. вата та накритий дороговартісним матеріалом «мембрана» (50 років гарантії), встановлені якісні м.п. вікна з технологією «теплий монтаж», стіни оброблені машинною чистовою штукатуркою. За додатковою інформацією телефонуйте! Продаж від ВЛАСНИКА!

власник
Власний будинок в ЦЕНТРІ міста, 3кім.+студія+тераса+гараж, 5,1сот
olx.ua

Від власника. Продається будинок в надзвичайно красивому, затишному та тихому місці. м. Вінниця, вул. Івасюка. Поруч ліс, гарна природа, чисте повітря. Будинок + гараж, + підвал (погріб). В середині чистова штукатурка, тепла підлога, підшитий гіпсокартон, дах утеплений листовою мінватою. Панорамні вікна вітальні та тераса виходять у доглянутий, красивий сад, в якому ростуть черешні , яблуні та персикові дерева. Ділянка правильної форми, рівненька. Є зона барбекю. По всьому периметру є забор. Гарний підїзд до будинку. Запрошую на перегляд! Можу відправити додаткові фото та відео, звертайтесь.

власник
Продам будинок 250 кв, 10 соток
olx.ua

Продам чудовий новий будинок 90 м2 , три кімнати , кухня 20м2 з виходом на терасу , на 5 сотках землі, 3хв до зупинки пішки, до центру міста 5-7 хв на транспорті , дім утеплений в стіні 10 см мін вата , на даху 20см мін вата , повністю з цегли , криниця , вигрібна яма , газ , світло , тепла підлога , в кімнатах встановлені батареї , та газовий котел , розводка електрики , чорнова штукатурка стін, чистова стяжка підлоги, паркан по периметру .Власник , торг . Старе місто , вул Автомобільна 23.

власник
Новобуд 90м2 старе місто
olx.ua

Продаж будинку на Старому місті, в районі 3-Ї лікарні, вулиця Бпрвиста. Двоповерховий цегляний будинок з меблями, з котельнею, усі зручності, чудовий сад з рідкісними деревами, на території є погріб. Діляночка 8 соток, поруч ліс та річка. Чудовий варіант для великої родини. Ціна договірна! Телефонуйте, відповім на Ваші запитання)) Тел.: (09**********28

власник
Продаж 2 поверхового будинку з меблями і ділянкою на 8 соток
olx.ua

З радістю представляємо на продаж НАШ ВЛАСНИЙ БУДИНОК з ділянкою 6.5 сот., який знаходиться у м. Вінниця навпроти Авторинку, вул. Соломіі Крушельницкої (2га лінія від дороги, зупинка міського транспорту Версаль в 7 хв. ходьби). Просторий теплий сонячний 2х поверховий будинок площею 138 м кв. (+13м кв. підвал) складається з великої вітальні з каміном, кухні (17м2), 2 ванних кімнат, 2 спалень, дитячої та гардеробної. Кухня повністю обладнана, вкл. холодильник та посудомийну машину. Всі кімнати також повністю мебльовані. Будинок у гарному стані, підходить для моментального комфортного заселення. Опалення та нагрівання води здійснюється газовим котлом. Стіни будинку утеплені пінопластом, дах - металочерепиця, утеплен мін. ватою. Між поверхами бетонні панельні перекриття. Високошвидкісний інтернет заведено до будинку, підключена сигналізація. У дворі криниця та вигрібна яма. Будинок оточує сад з безліччю багаторічних квітів, туй, сакуры та плодових дерев (вишні, черешні, абрикоси, яблуні, груші та сливи). Є велика крита парковка біля дому та гриль зона. Вулиця повністю обжита, приємні дружні сусіди. Продаж від власника без комісії! Реальному покупцю дуже приємна знижка! Ласкаво запрошуємо на перегляд!

власник
Продаж будинку від власника
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку,3 кімнати 69 кВ.м,з гаражем і ділянкою на 4 сотки. м.Вінниця,Мікрорайон Бучми

власник
Продаж 2 поверхового будинку,м.Вінниця мікрорайон Бучми
olx.ua

Новий будинок, газ, світло, вигрібна яма, криниця,проводка, штукатурка, стяжка, стіни утеплені мінеральною ватою,потолок утеплений також мінватою. Вінниця,Старе місто, район Каїса.

власник
Будинок Вінниця старе міс
olx.ua

Популярні запити