продається будинок район пятничани чудова велика ділянка в межах міста є газ світло по вулиці централізований водопровід деталі за телефоном

маріі гавриш, 25
rieltor.ua

Продам Таунхаус у класному місці на Пʼятничанах по вулиці Ольги Кобилянської. Гарна асфальтована дорога під будинок, поруч ліс та озера. Будівництво їх якісних матеріалів із дотриманням усіх технологій: - фундамент бетонна подушка, жб блоки 2 ряди, монолітний пояс -стіни керамоблок 380, мінвата 10 - перекриття 2 поверхів панельне, утеплення по панелі, крівля шатрова Комунікації : -електроенергія 7кВт -газ -свердовина -каналідація-сеатик. Продумане планування на три спальні, два санвузли, кіхня-вітальня 28м, гараж та гардеробна. Запрошую на перегляд!

Ольги Кобилянської
rieltor.ua

Продаж будинку в живописному куточку Вінниці. Тихе та затишне місце., але водночас 10 хвилин і Ви в центрі міста. Будинок розташований ділянці в 7.5 сотках, а також має власний вихід до річки та в 300 метрах від лісу .Асфальтований підїзд до самого будинку. Автоматичні ворота . Двір вимощен тротуарною плиткою. Альпійська гірка зустрічає біля самого входу в подвіря. Гараж. На території власне озеро ( природня водойма ) з часом перетворилося на цікаве й дуже гарне місце відпочинку та придатне для риболовлі. Двір потопає в зелені, є багато насаджень (туі, самшити, верба і.т д) плодові дерева, на ділянці є капітальна крита бесідка з для відпочинку з мангальною зоною та піччю.. В бесідку заведена електика та вода. Гойдалка. Встановлений автоматичний полив всієї ділянки. Є окреме приміщення, де встановлений генератор з автоматичним підключенням при вимкненні світла. Будинок має повноцінний цокольний поверх + 2 житлових поверхи та мансарду . 2 входи . Стіни з цегли + ж/б блоки, утеплення пінопластом. Комунікації : газ, центральний водопровід +скважина, електрика, каналізація-септик. Металопластикові вікна. Дах: дорога шведська металочерепиця. Опалення:індивідуальне газове. Загальна площа будинку 249 м2. Кількість кімнат - 3 спальні, 1 велика зала 40 м2 з діючим каміном+мансарда. . 2 санвузли. Ремонт в класичному стилі. Деревяні гвинтові сходи. Підлога : плитка + ламінат, тепла підлога у ванній кімнаті. Залишається побутова техніка: варочна поверхня, духова шафа, витяжка. На цокольному поверсі розташована велика прихожа, сауна та басейн( душева кабіна, санвузол) в прихожій газовий котел та пральна машина, гараж 20 м2, господарське приміщення зі стелажами, скважину. 1 поверх: простора гостьова кімната 40м з діючим каміном, кухня 22 м2, тераса -балкон , щитова. І| поверх має 3 окремих спальні площею 20, 18 та 10 м2, укомплектовані меблями, ванна кімната 6м2. + мансарда , утеплена мінватою 40 см та обшита вагонкою. Запрошую на огляд . Пропозиція без комісії .

Богуна Івана вул.
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам чудовий, просторий 2-поверховий дуплекс на Пятничанах! Якщо ви втомилися від міської метушні і хочете жити у спокійному, екологічно чистому районі біля лісу та озера де чисте повітря, а вранці чути спів птахів, тоді вам саме до нас. Пропонуємо до вашої уваги сучасний та якісний 2-поверховий дуплекс 148м2, який побудований за індивідуальним проектом. Облицювання будинку декоративна цегла, утеплення по всьому периметру, дах метало черепиця, а також простора терасою та зона барбекю. *На 1-му поверсі розташована простора кухня з меблями та вбудованою технікою, велика вітальня, санвузол . Підлога на першому поверсі викладена плиткою з використанням системи тепла підлоги. *На 2-му поверсі розташовані дві спальні та тераса, яку можливо переобладнати (при потребі) у ще одну кімнату та санвузол. У цокольному повесі гараж та підсобні приміщення площею 50 м.кв Чудове місце розташування, до транспорту 100м, до центру міста 15 хв. Будинок розташований 4.5 сот. землі, власне подвірʼя, альтанка, місце для паркови, молодий сад. Запрошуємо вас на перегляд цього чудового будинку. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію. ЕКСКЛЮЗИВ АГЕНСТВА "Invest Dream" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Ольги Кобилянської
rieltor.ua

050 777 6014 Алла

Гончарова вул.
rieltor.ua

Продаж просторого будинку для великої родини в престижному районі міста. Будівля складається з двох окремих частин з АГВ, комунікаціями, зручностями та має 2 входи. Одна частина будинку з ремонтом і має 3 кімнати, камін та гараж, інша також з гаражем, в жилому стані, має 4 кімнати і балкон. На території є додаткові господарчі приміщення, погріб, власна криниця, фруктові дерева та досить місця для добудов чи реалізації ідей з ландшафтного дизайну. Чудова локація: простір і , водночас, тиша, навколо елітні забудови, поруч ліс, а до центру міста декілька хвилин на авто Більше детальної інформації зможете дізнатись за вказаним номером. Показ за попередньою домовленістю. Пропозиція без додаткових комісій для покупця!

Богуна Івана вул.
rieltor.ua

У цьому просторому двоповерховому будинку ви знайдете ідеальну гармонію сімейного комфорту та природної краси. Перший поверх вражає великою кухнею, передпокоєм, санвузлом і вітальнею з атмосферним каміном, створюючи ідеальний простір для спільних зустрічей та відпочинку. На другому поверсі вас очікують три затишні спальні, балкон та ще один санвузол з ванною, де ви зможете розслабитися після довгого дня. Ваше життя тут буде повністю забезпечене всіма необхідними комунікаціями: центральне водопостачання, електроенергія, криниця, газовий котел та вигрібна яма. Плюс до усього - великий гараж з погрібом і альтанка для незабутніх моментів на свіжому повітрі. Земельна ділянка 10 соток для втілення ваших фантазій. Не пропустіть цю можливість і запрошуємо на перегляд ! Без додаткової комісії!

3 Провулок Лісовий
rieltor.ua

Продаж 2 поверхового будинку з ділянкою на 4 сотки, 120 кв. м, 4 кімнати _Вінниця • район Пʼятничани вул.Ранкова Вашій увазі будинок якісної побудови р-н Пятничан!!! Вул,-РАНКОВА ---УВАГА--За ці кошти Будинок буде в чистовому варіанті, тепла підлога, опалення, стяжка, розведена електрика, двохконтурний котел, радіатори, стіни підготовлені під шпалери. Одразу можливо робити ремонтні роботи. •Поряд Ліс та озера 3-хв. Дитячий майданчик 3-хв. Футбольне поле 3-хв Автобус 7-хв Озеро соцьке 10хв До центру міста на авто 5хв. _Будинок відповідає всім вимогам, використовувалися якісні матеріали. В будинку чотири кімнати: 1 поверх- кухня з виходом на терасу, котельня, санвузол, коридор, кімната. 2 поверх- 3 спальні, санвузол, гардеробна. Будинок побудований з цегли, утеплений пінопластом. Дах утеплений мінеральною ватою, металочерепиця. Своя криниця. Вигрібна яма Електрика в будинку. Газ в будинку. Монолітні сходи Панорамні ВІКНА Асфальтний підізд Можливість встановлення шлагбаум. Можливість побудувати навіс для машини. Запрошую на перегляд!!!

Продам будинок, Бл.Пятничани!!!
olx.ua

Пропонується двоповерховий будинок 105 м² з чистовими внутрішніми роботами. Якісне будівництво, надійний забудовник. Завершення будівництва заплановано на жовтень 2024р. Будинок розташований у спальному районі міста Вінниця по вулиці Дніпровській р-н Пятничан. Поруч ліс, свіже повітря, гарний вигляд з вікон, асфальтована дорога. Комунікаціі: - газ (двухконтурний котел) - світло (розведено по будинку) - вода (криниця) - ділянка 3 сотки Не упустіть можливість купити свій особистий куточок у комфортному місці! Запрошую на перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SH-195-487-LX. Слепенчук Ірина Петрівна, +38**************49.

Продаж 2х поверхового будинку р-н Пятничан
olx.ua

Продаж будинку район Пятничани, вулиця М. Гавриш 36 Цегляний будинок, 3 роздільні кімнати . 11 соток землі. Комунікації: газ , світло, центральне вонодостачання, вигрібна яма.

Продаж будинку район Пʼятничани, Вінниця
olx.ua

Крута пропозиція - продається Дуплекс у місті по вул.І.Богуна. Центральні комунікації, три поверха. Неймовірний Вигляд на р.пів.Буг !! Є можливість на етапі будівництва з проектувати планування кімнат під себе! Телефонуйте .

Продам Дуплекс! Центр міста.
olx.ua

Продам будинок в Центрі. 4 кімнати, зі всіма зручностями. 10 соток землі. 72262

Ивана Богуна улица, 1, Центр, Винница, Винницкая 120000.0 USD
dom.ria.com

Утренняя улица, Пятничаны, Винница, Винницкая 108000.0 USD
dom.ria.com

Вінниця. Мальовниче місце. Пятничани! Пропоную великий, гарний та комфортний будинок! Розмір будинка вражає, загальна площа 520, 2м! Має 2 жилих частини ( зеркальні) - по 4 кімнати кожна - по 2 великі кухні студії - по 2 санвузла (просторі ванні кімнати) - цокольний поверх має 2 окремі кімнати, великий зал (можна використовуват як спортивний або більярдний). На цокольному поверсі встановлені 2 котла та твердопалевний котел. Гараж на 2 авто Будинок теплий! Ремонт виконано з якісних, екологічних матеріалів!Сходи з натурального дерева! Дорогі, якісні меблі! Гарний краєвид!Велика літня тераса з зоною барбекю! Все продумано для комфортного проживання ! Запрошую на перегляд! 103509

Продається будинок район Пятничани 2816
olx.ua