БЕЗ КОМІСІЇ !Продам сучасний якісний будинок який будувався для сере із меблями та технікою, який повністю готовий для проживання . Вдале планування, три окремі спальні, кабінет, дві гардеробні, два санвузли, спортзал, гараж із підвалом, велика вітальня-столова із каміном. Будинок побудовано із цегли та утеплено мінеральною ватою, дві системи опалення ( електрична та твердопаливна), скважина, каналізація-септик, охоронна сигналізація. Велика рівна ділянка площею 12 соток правильної прямокутгої форми. У дворі простора альтанка. Запрошую на перегляд.

Козицього
rieltor.ua

Продається сучасний 2-х поверховий Дуплекс з ділянкою 2, 7 сот. по вулиці Мирна. Площа будинку 120м., побудований з цегли, панельне перекриття , зовнішнє утеплення, дах металочерепиця, двері страж, трьохкамерні склопакети. У будинку зроблений якісний дизайнерський ремонт, зручне та сучасне планування. Перший поверх : простора кухня - вітальня з виходом на терасу, санвузол, тепла підлога, гардеробна, та гараж. Другий поверх три просторі спальні де з кожної кімнати є вихід на балкони, та просторий санвузол з теплою підлогою. У будинку є всі комунікації: газ, двоконтурний котел, світло 5 кв. автоматика на кожну зону будинку, скважина, вигрібна яма( септик), інтернет(оптоволокно). Широка асфальтована вулиця, гарні сусіди, чудове розташування! Запршую на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Мирна, 145
rieltor.ua

Сучасний та стильний будинок у стилі хай-тек чекає на свого нового власника! Для Вашого комфорту продумано та зроблено: 4 спальні, дві гардеробні, простору кухню-вітальню з виходом на терасу, три санвузли, котельню, гараж з автоматичними воротами, а також є вихід на дах, на якому зроблено терасу з панорамою на місто.При цьому заведено воду та каналізацію на обидві тераси, в гараж, який буде при необхідності опалюватись.Також зроблено автономне газове опалення, у кімнатах радіатори встановлено, тепла підлога крім спалень.Розведена якісна мідна електропроводка .Стіни під обої підлога під ламінат.Відкоси на вікнах утеплені екструдованим пінополістиролом.Встановлено водовідведення опадів на ділянці.Паркан по периметру.Розташований будинок на закритій території ЖК Новий Хутір.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобуд. Є місце для гаражу, городу, саду, зони відпочинку, навісу, на 2 му поверсі є можливість зробити терасу з мальовничими краєвидом. У будинку розведено всю електрику, систему опалення. На ділянці є криниця. Вінницька прописка! Ходить муніципальний автобус 30А! 3 кімнати, кухня, санвузол. Підвал на 15 м2. Кожен поверх по 35 м2. 300 м від автобусної зупинки. Будинок вже утеплений. ВИКОНАНА ПОВІТРЯНО-КАНАЛЬНА ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНА СИСТЕМА ОПАЛЕННЯ. У воєнний час саме воно!

Масив Писарівський
rieltor.ua

В продажу господарський будинок в мальовничому смт. Вороновиця. Якщо Ви в пошуку житла, в якому має бути все для комфортного проживання сімї, і щоб недалеко від м.Вінниці, і з гарною локацією, тоді ця пропозиція саме для ВАС. Просторий, світлий, теплий будинок на міцному камяному фундаменті. Місця тут вистачить усім: чотири кімнати, невелика , але функціональна кухня - все під рукою, роздільний санвузол. В будинку газове опалення, як альтернатива, є пічка на дровах. На доглянутій прибудинковій території розташовані: господарські будівлі, літня газифікована кухня, гараж, глибокий прохолодний погріб, в якому довго зберігатимуться городина та консервація. Оброблений город 10 сот, плодоносний садок з різних дерев. Чудове розташування будинку: недалеко ліс, в 100 м автобусна зупинка, привітні сусіди. В селищі добре розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, поліклініка, пошта, аптека, магазини, кафе, АЗС та багато іншого. Не зволікайте, швидше телефонуйте та записуйтесь на перегляд. Таких пропозицій на ринку небагато. Будинок чекає на Вас!

Київська
rieltor.ua

Продам новий 2-поверховий будинок з цегли, утеплений пінопластом. На першому поверсі кухня-студія, гостьова кімната , санвузол, вбудований гараж , велика тераса, є підвал. На другому поверсі 3 кімнати, санвузол, гардероб , балкон. Будинок готовий для комфортного проживання. Зроблений якісний та сучасний ремонт. Встановлено 2 види опалення :газове та електро, водопостачання- свердловина 80м. та криниця. На території є окремий , добудований будиночок для гостей - без ремонту . Будинок розташований в Ближніх Зарванцях на ділянці 12 соток, поруч Метро, Епіцентр, автовокзал тощо .

Мечникова
rieltor.ua

Продам великий будинок в с. Зарванці. Хороша локація: центральна дорога, поруч зупинка транспорту, магазини, база відпочинку. до міста 10 хв. Усі комунікації заведені, хороший житловий стан, 2 кухні та 2 санвузла, великий гараж. Загальна площа 179 кв, площа ділянки 11.5 сот. Будинок затишний та доглянутий, тому поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

Мирна, 177
rieltor.ua

Місце просто супер. Будинок на два входа, знаходиться в самому центрі, город виходить в мальовничу паркову зону біля церкви, до зупинки хвилина хотьби, Садок, школа біля будинку, всі магазини в кроковій доступності. Село розвивається , працюють підприємства. Будинок в жилому стані . Будинок газифікований, електрики три фази, вода - криниця, каналізація - зливна яма. На ділянці є господарські будівлі, погріб, гараж. Ділянка 52 с ( 25 під будівництво+27 для ведення особистого селянського господарства) земля чернозем. Запрошуємо на перегляд.

Продам будинок  в с.Лука-Мелешківська
olx.ua

Вас вітає АН «Voltis» і ми пропонуємо чудовий практично завершиний проект будинку по сучасному та надзвичадизайно красивого дизайну. Квадратура цього будинку: 98 кв. м. (достатньо для вашої сім‘ї) Планування данного будину дуже зручне. Нерухомість збудована з цегли(1.5). Утеплення стін 15см. Дах утепленний мінватою 20см. Свердловина 75м. Ділянка: 6 соток, тому ви зможете помістити на ній свою мрію, наприклад: басейн/фонтанчик/невеликий сад/гараж для своїх спорт-карів і т.д. Багато-багато різного. І ця краса, стане вашою за: 94000$ За питаннями звертайтесь за номером: +38*************04 - Владислав

Продам будинок
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку з опаленням і ділянкою на 6 соток, 80 кв. м, у кооперативі "Десенка", Сосонка, Вінницька обл. 2 кімнати, кухня, веранда, гараж, погреб, теплиця, туалет, літній душ, господарські навіси, фруктовий сад, малина. В будинку електрика, піч, душ, газ балонний. Ділянка рівна, паркан по периметру, скважина з насосом. Чудова природа. Поруч сосновий ліс, річка з прозорою водою, та різноманітною рибою. .

власник
Продаж 2 поверхового будинку з ділянкою 6 соток, 80 кв. м, 2 кімнати
olx.ua

Мальовниче місце, ділянка виходить до ставка з рибою, лебедями та утками, за ставком парк з багаторічними деревами, де проходять різні фестивалі, стадіон. Ділянка в 30 соток приваблива для будивництва нового, або двох і більше сучасних будинків із знесенням старих. Ділянка має можливість поділу на дві по 15 соток або на чотири по 7,5 окремих ділянки, має 4 кадастрових номери. Будинок цегляний 1964 року три кімнати та кухня. Укріплений з ремонтом. Опалення газове індивідуальне. Додатково є дві пічки, приміщення під санузел, літня кухня, гараж, два окремих підсобних приміщення, криниця, фруктові дерева, город. Можливо роздилити будинок на дві окремих половини, зроблено фундамент для побудови додаткового приміщення с окремим входом. Туалет, вода у дворі, на жаль. До Епіцентру 2км. До зупинки автобусу 800м. Асфальтована дорога до самого будинку.

власник
Продам приватний будинок в селі Зарванці за 2 кілометри від Вінниці.
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку з ділянкою на 6 соток, 80 кв. м. У будинку часково зроблений новий ремонт, другий поверх ще не облаштовано, чорнова штукатурка, по проекту на першому поверсі вітальня, кухня, суміжний санвузол, коридор, на другому дві кімнати. Будинок повністю на електриці, дуже теплий, вода підведена до будинку, також вже створено місце під септик (вигрібну яму) але будівництво даної системи каналізації потребує завершення. Будинок знаходиться у затишному місці, поруч ліс і вихід до водойми. На прибудинковій земельній ділянці, багато місця, для втілення ваших ідей під будівництво додаткових споруд (гаражу, альтанки, тощо). Відповім на усі питання по телефону.

Продаж 2 поверхового будинку, 80 кв. м, 6 соток, Зарванці
olx.ua

Пропоную до продажу дачу в с. Стрижавка. 6с. ділянка рівна на ній є господарські забудови та металевий гараж. В будинку є піч, погріб до дачі асфальтний підїзд, 600м до зупинки автобуса. Поруч ліс, каскад озер.105503

Продається дача з гаражем і ділянкою 5362
olx.ua

Основний будинок: 2 поверхи, 4 кімнати, загальною площею 108 м2, камін, велика кутова ванна, біде, 2 супутникові тарілки, двох тарифний лічильник на електрику, перший поверх - тепла підлога та батареї, другий поверх - батареї. Гостьовий будинок, 2 поверхи, 1 кімната - 42 м2, підвал, літня кухня, балкон, майстерня, заведено 3 фази (380 В), загальною площею 75, 3 м2 . Гараж на 4+ авто, загальною площею 140 м2, дві ями, заведена вода, електрика. На території - плодові дерева, гарний мангал, бесідка, декоративне озерце з водоспадом - 3х2х1, 5м Будинок знаходиться на центральній вулиці. До зупинки транспорту 1 хвилина (автобуси 11, 32, маршрутка 12А), поруч хороший магазин.

власник
Будинок 108 м2, будинок 75 м2, 7 соток, гараж 140 м2, Сабарів
olx.ua

ПРОДАМ БУДИНОК З ЄВРОРЕМОНТОМ (2015 року побудови). Ретельно і вдало підібране місце під забудову, компактна ділянка на затишній вулиці . Завдяки поєднанню простої форми, незвичайних елементів оздоблення будинок виглядає сучасно і привабливо. У функціональному плануванні продумана кожна деталь. 1-й поверх: прихожа, вітальня, кухня з виходом на терасу, С/У, топочна. 2-й поверх: три спальні, ванна кімната, вихід на горище. Гараж. Погріб. В будинку три вида опалення (газове,електричне, твердопаливний котел). Зовнішнє утеплення будинку, що сутєво економить кошти в опалювальний сезон. Рівна длн 8с. огороджена по периметру парканом. В 10-ти хвилинах від школи, дит. садка, поліклініки, вул.Чехова, супермаркет ГРОШ, АТБ. Громадський транспорт 10хв. (71716)

Продам будинок на Вінницьких Хуторах, вул. Сагайдачного 9985
olx.ua

Продається будинок в с. Вороновиця з усіма зручностями. 25 соток землі, будинок 58 м кв. В будинку 3 кімнати, сучасна ванна кімната, металопластикові вікна, високі стелі, центральний водопровід, бойлер, газовий котел, діюча грубка. На ділянці є гараж, літня кухня, гарний погріб, колодязь, вигрібна яма, декілька сарайчиків, гарний плодовий сад та квіти. Розташований недалеко від центру Вороновиці (круг, музей Можайських). Асфальтована дорога, поруч поліклініка, магазини, школа, СТО, є садочок. В кінці городу вихід до соснового лісу. Важливо: можна розділити ділянку і побудуватись біля лісу!!! Гарне автобусне сполучення з Вінницею (автобуси кожні 30 хвилин). БЕЗ КОМІСІЇ, запрошуємо АН до співпраці. Реальному покупцю адекватний ТОРГ

власник
Будинок в с.Вороновиця, 58м², 25соток
olx.ua

Продається будинок: 4 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли (на кожному поверсі), гардеробна, просторий коридор, комірчина під кладовку або топку. У вартість входить чистова штукатурка та підведення центральних комунікацій (світло, вода, газ, каналізація), прибудинкова територія з паркомісцем під дві машини та ділянкою, на якій можна зробити гараж, терасу або зону барбекю. Пропозиція варта уваги! Запрошую до перегляду!

Продаж чистового 2 поверхового будинку в районі Агрономічне
olx.ua

Продається будинок: 4 кімнати, велика кухня-студія, тераса, два санвузли , гардеробна, просторий коридор, котельня. У вартість входить чистова штукатурка стін, тепла підлога, радіатори, газовий котел, стяжка підлоги та утеплення даху. Підведені всі центральні комунікації (вода та каналізація). Світло та газ. На ділянці є місце під гараж, дитячий майданчик, терасу та багато іншого. Повний пакет документів вже підготовлений для оформлення.

Продаж 2 поверхового будинку район Агрономічне
olx.ua

Продаж 2 поверхового будинку в Якушинцях. Надійний забудовник. Супер місцерозташування, асфальтований підїзд. Поруч зупинка транспорту. Чистова штукатурка, стяжка підлоги. Зручне, продумане планування: 3 пальні, кухня студія, 2 санвузли. Ділянка дозволяє зробити на задньому дворику терасу, дитячий майданчик, гараж , та багато іншого. Документи підготовлені до продажу. Запрошую на перегляд.

Продаж 2 поверхового будинку в  Якушинцях
olx.ua

Добротний будинок в мальовничому місці с.Некрасово. В будинку двоконтурний котел,вода, світло, санвузол окремий, 3 кімнати, тепла підлога. На ділянці господарчі будівлі, гараж, доглянутий двір. 36251

Продам будинок в с.Некрасово 1736
olx.ua

Участок приватизирован. Молодой сад, большой двор два гаража. Своя скважина 90 метров. По всем дополнительным вопросам по телефону. 06*******68

власник
Частный дом в Луке- Мелешковской
olx.ua

Продам дом в селе Хижинцы, Винницкого района (9 км от Винницы) с приватизированным участком 47 соток. Границы участка вынесены в натуру, установлены межевые знаки. Есть электричество, сарай с каменным погребом, колодец. Газ , централизованная вода, оптоволоконный интернет по улице. В доме установлена небольшая деревянная кухня, есть печь, мансарда, установлены металлопластиковые окна, крыша выполнена из металлочерепицы. Проведено и установлено уличное освещение вокруг дома. Участок имеет плавный уклон, что дает уникальную возможность выполнить красивый ландшафтный дизайн, а также оборудовать подземный гараж, цокольный этаж с отдельным входом и т.д. В 5-ти минутах ходьбы автобусная остановка, магазины, школа, спортивная площадка, детский садик. В 20-ти минутах ходьбы уникальные грибные леса, шикарная дикая природа, озера. Продажа от владельца.

власник
Дом с большим участком 47 соток с. Хижинцы, 9 км от Винницы
olx.ua

Продам будинок в селі Михайлівка Вінницького району Вінницької області 15 км від м.Вінниці. Будинок площею 60/39/10 м.кв. складається з веранди, кухні, трех просторих кімнат. Будинок глиновалькований на стовпах, обкладений цеглою заведено газово конвекторне опалення, газова плита, світло, в будинок заведено водопровод з колодязя. Є погріб, хліви, господарчі споруди, гараж. Земельна ділянка 50 соток. Недалеко ставок в кінці города річечка. В селі є селищна рада, ФАП, школа, церква, магазин. Регулярно до м. Вінниці ходить маршрутний транспорт. Реальним покупцям можливий торг!

Продам будинок в селі Михайлівка  15 км від м.Вінниці.
olx.ua

Продається затишний 2-поверховий утеплений будинок у мальовничій місцевості для великої родини або ж для людей, які цінують простір, зручність та функціональність. У будинку 2 вітальні, 4 спальні, балкон, велика кухня, 2 суміжних санвузли (в одному тепла підлога), гардеробна кімната та приміщення під басейн або спортзал, горище. Вікна металопластикові (3-камерні склопакети). Під будинком великий гараж та приміщення під консервацію. На території подвіря засклена деревяна альтанка (2-камерні пластикові склопакети) з мурованими цегляними мангалом та коптильнею. За будинком розташований невеликий город. Є молоді плодові дерева та кущі: абрикоси, персики, сливи, яблуні, вишні, груші, чорна та червона смородина, ожина, агрус, малина, виноград. Опалення газове (двоконтурний газовий котел). Для підігріву води встановлений бойлер. Вода своя, проведена зі скважини. Каналізація - вигрібна яма 12 м куб. У 10-ти хвилинах пішої ходи річки Десенка, Південний Буг та ліс. Сполучення з містом хороше: до зупинки на трасі 10 хвилин пішки, автобуси кожні 10-15 хвилин. Сім разів у день автобус зупиняється на перетині із сусідньою вулицею - 2 хв. пішки від будинку. Будинок у хорошому житловому стані чекає нових господарів. 91735

Продається будинок в смт. Стрижавка 8686
olx.ua
123...5
1 - 24 з 107 результатів

Популярні запити