Продається будинок в смт. Володарка Київської області. Будинок в центрі міста, провулок Жовтневий. Поруч базар, магазини, лікарня. Розвинена інфраструктура. В місті є гарні зони відпочинку: Парк Острів Сакури, Алея Закоханих. Будинок загальною площею 77,9 кв. м., житлова – 52,9 кв. м., кількість кімнат 4, прихожа, веранда, кухня. Частково є меблі. В будинку природній газ, газовий котел, електрика, вода знаходиться на подвірї в скважині (є можливість провести міську воду – проходе поряд на вулиці). Садок з фруктовими деревами та кущами. Продаються одразу дві земельні ділянки: 15 соток (разом з будинком) та ділянка 12,5 сот (під будівництво чи ведення господарства) - на 2 ділянки є кадастрові номери та право власності. Будинок розташований поряд з річкою Рось - 3 хвилини до пляжу, тихе та гарне місце як для відпочинку, так і для постійного проживання. Чудове сполучення з м. Біла Церква, 34 км – їздять маршрутки. Жилий стан, але потребує кап.ремонту. Якщо пропозиція Вас зацікавила - телефонуйте, домовимось.: 06*********18. Більше фото надішлю в телеграм. Продаж без посередників. Торг. Перспективи зростання цін на землю досить оптимістичні, оскільки земля — це обмежений актив, її більше не стане. Запрошую переглянуть пропозицію ВІД ВЛАСНИКА в купівлі 2 ділянок, розташованих поруч (15 сотих з будинком) та 12,5 сотих (для нового будівництва або ведення господарства) на перспективу! Ціну вже знижено! Час купувати!

власник
Продається НЕДОРОГО будинок в центрі смт. Володарка Київська обл.
olx.ua

Продається частина будинку,в центрі селища Володарка,по вул.Миру.Ціна 10 тис. доларів.Торг присутній... Потребує вкладень.

власник
Продам будинок в селищі Володарка
olx.ua

Продається будинок загальна площа якого 54.2. Біля будинку є літня кухня, погріб, хлів,гараж, город( 25 соток), подвірям також 25 соток. Будинок отоплюжться як газовим котлом так і є твердопаливний котел + груба. Будинок розташований 150 метрів від головної дороги, та 250 метрів від центру села.

власник
Будинок продається! С.Гаворон Білоцерківський район(Володарський)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок на два входи в центрі с. Пархомівка, 30 км від Білої Церкви, 99 км від Києва, загальною площею 40 м2, включає в себе простору кімнату 18 м2, кухню 7 м2, спальню 7 м2, коридор та веранду 8 м2. Пічне опалення. До будинку підведений газ. Будинок в пристойному стані. В дворі, криниця, літня кухня, сарай, погріб, садок. Поруч з ділянкою зариблений ставок. Земельна ділянка 32 сот. Зручне розташування, поруч школа, дитсадок, магазин, медпункт, озеро, зупинка маршрутки. Вартість- 9000уо. Без комісійних, від власника.

власник
Будинок в с. Пархомівка. Від власника!
olx.ua

Можливий обмін на авто!!! Продається будинок з земельною ділянкою 0,548 га в селі Тадіївка,вул.Свободи,36,Володарського району,Київської обл. До центру м.Біла Церква 30 км.Будинок загальною площею 55 м2, веранда,коридор,кладова,кухня, 2 кімнати,опалення пічне (газ підведений до будинку),відмощення. На подвір"ї колодязь,погріб,літня кухня,сарай. Деталі по телефону,продаж від власника.

власник
Продається будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою в селі Рачки Білоцерківського району. Будинок площеє 80 кв.м. - має 3 жилих кімнати, коридор, 2 віранди, кухня, кдадовка. Опалення - газовий котел водяне опалення, є лежанка. Вода -криниця з насосом, зручностей в будинку немає. На подвір’ї є хлів з погребом та курником, дрівник. Додаткові запитання за телефоном 06*********52 Ліна

власник
Будинок із земельною ділянкою  (село Рачки Білоцерківського району)
olx.ua

Продам дачу в Яготинському районі Київської області. Ціна 3500у.о., (договірна). 09******89 Оля. Можливо потрібно переселенцям. З хорошими людьми домовимося, можливо під викуп.

власник
Продам дачу в Яготинському районі, Київської області.
olx.ua

Продається 3-х будинок (1поверх-підвал, 2 поверх, 3 поверх - мансарда). До будинку підведені всі комунікації, опалення комбіноване(газ/дрова), камін на 1 поверсі. В дворі є колодязь, великий сарай з підвалом, гараж, теплиця.

власник
Будинок 199 м2 с. Логвин
olx.ua

Продам будинок в селі Рачки Білоцерківський район ( колишній Володарський). Загальна площа 73.8 кв.м. Газ Вода За детальною інформацією звертайтесь за номером телефона

власник
Продаж будинку Білоцерківський район
olx.ua

Продам будинок в сели в гарному стани три кимнати кухня веранда летняя кухня пагриб 20 сотих городу.

власник
Продам  будинок.
olx.ua

Продається будинок площею 90м.кв., біля будинку присадибна ділянка 0,25 га, господарчі будівлі (гараж, літня кухня, погріб, баня). У будинку є вода, газ, опалення.

власник
Приватний будинок- продам.
olx.ua

Продається земельна ділянка з невеличким глиняним будиночком, котрий в майбутньому може стати відмінним місцем для відпочинку чи постійного місця проживання. Підходить для людей котрі хочуть тиші, спокою та свіжого повітря. Також гарний варіант для дачного будиночка. Під будівництво 0,2500га, для ведення особистого селянського господарства 0,2000го. Сусідні будинки розташовані далеко один від одного. Сусіди добрі та приємні. За будинком знаходиться невеликий ліс в якому ростуть грибочки. За лісом розташований ставок. Праворуч від будинка висаджений виноград та два ряди фруктових дерев котрим три роки, полуниця та доглянута земельна ділянка. Ліворуч знаходиться ділянка над котрою потрібно ще працювати, на фото видно обсяги роботи котру вже зроблену. Позаду будинка ростуть старі та молоді фруктові дерева. На подвірї є клумби з великою кількістю різноманітних квітів, а також домашня суниця. Також є господарські споруди. На частині ділянки є металевий паркан. До будинку підведене світло. В будинку є груба. Також неподалік знаходиться колонка. Всі документи в наявності. Дане затишне місце знаходиться в с. Біліївка, Володарського району, Київської області (до Володарки 15км до Сквири 15км).

власник
Продаю земельну ділянку із глиняним будиночком
olx.ua

Продам Будинок у Володарці. В будинку є газовий котел, скважина , електрика Площа будинку 86квадратів Участок 10 соток Стан будинку потребує ремонту Кого цікавить телефонуйте

власник
Продам будинок Газ/Вода /Електрика
olx.ua

Продаж 2 поверхивого будинку з ділянкою 25 соток 110 кв.м 3 кімнати кухня-студія 34 кв.м Стіни газоблок утеплення зовнішне пінопласт 50 мм Перекриття деревяне подвійне Каналізація 6 кілець, вода скважина в будівлі Всі документи Все приватизоване

власник
Продаж 2 поверхивого будинку
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою в смт. Володарка. Будинок має 2 кімнати, коридор, віранда, кухня. Опалення газове, також є пічне. На подвір’ї є погріб, літня кухня,гараж, сарай, дрівник. Будинок побудований у 1975 році. Стан задовільний, потребує косметичного ремонту та часткового ремонту даху. Всі додаткові запитання за телефоном.

власник
Продається будинок , частина будинку смт. Володарка, Київська обл.
olx.ua

Продам дом в Володарке возле речки. Тихое и красивое место. 30 км от города Белая церковь.

власник
Продам будинок у Володарці
olx.ua

Продається будинок. В центрі села, поряд є магазин, недалеко школа, садочок та ін. За 30к,знаходиться місто Біла Церква . Більше інформації за телефоном 09******42.Надія Ціна 400000грн,можливий торг

власник
Хата велика
olx.ua

Продам двоповерховий цегляний будинок загальною площею 402 кв.м у селищі Володарка Білоцерківського району ( 37 км від м.Біла Церква). Будинок спроектований в два поверхи плюс цокольний, жила площа становить 202 кв.м. Зовні будинок з білої цегли, з середини-червоної цегли. Фундамент - залізобетонні блоки, підвал по всьому периметру будинка. Перекриття підвалу, першого і другого поверху - залізобетонні плити. Будинок теплий та сухий, має гарну систему вентиляції. Всі комунікації міські, електрика три фази, газове опалення, стоять лічильники. Будинок продається з меблями та технікою. Ділянка 24 соток (приватизована)- правильної форми, із фруктовим садом, зеленим газоном та городом. Вся ділянка огороджена камʼяним парканом, асфальтований заїзд для машини. У дворі є гостьовий будинок та гараж з підвальними приміщеннями, господарські споруди, криниця. Прибудинкова територія доглянута та охайна, ростуть плодові дерева, виноград, багато квітів та різноманітних кущів, можливість ведення садівництва. Спокійна вулиця та хороші сусіди.

власник
Продам двоповерховий будинок
olx.ua

Продається хата в селі Рогізна, Білоцерківський район . Є літня кухня,криниця,хата газифікована , є господарські приміщення на ділянці,погріб.Город чорнозем,27 соток . Ціна договірна ,уточнюйте по телефону.

власник
Будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Продається приватний будинок в с. Логвин Володарський район Пічне опалення. Є світло. Вода на вулиці.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається затишний кирпічний будинок в селі Лихачика Київської обл. Білоцерківський р-н (110 км від Києва в Одеському напрямку та 40 км від Білої Церкви, до смт. Володарка 10 км). Будинок розташований в прекрасному селі, з видом на річку Торц, та земельною ділянкою яка знаходиться біля річки, з дуже гарним краєвидом, неподалік є ліс де можна відпочити. Будинок знаходиться недалеко від центру, де є все, що потрібно для хорошого життя: поруч магазин, автобусна зупинка. Будинок кирпічний, загальна площа будинку 66,3 кв.м., 4 кімнати, кухня , веранда. Будинок газифікований та є централізоване водопостачання. В будинку є 4 конвектори, 2 груби які опалюються на дровах. На території подвіря є підведена колонка з водою, гараж, погріб, сарай, хлів та літній будиночок. Земельна ділянка 25 соток, є невеликий садок, біля якого знаходиться город. Тільки реальним покупцям. Якщо виникли будь які питання телефонуйте або приїжджайте на перегляд.

власник
Продається кирпічний будинок
olx.ua

Продам дом в Володарке. 145/71/16 .В доме все удобства,состояние жилое.Под верандой большой погреб.Хоз. постройка,огород,фруктовые деревья.Дом на два входа . Все вопросы по тел.05*********65 /09*********48 Торг!

власник
Продам дом в Володарке
olx.ua

Б/у з капітальним ремонтом. -розмір 2500×4500×2000 Утеплення : пінопласт 4см,по всьому периметру фанера 10мл,по фанері вагонка смерека, прогрунтована і пролакована. Пол- фанера 20мл. Товщина металу вагончика 2мл,підключене освітлення,розетки,електрощиток. Довжина кабеля підключення 20м. Телефонувати за номером 06******09 з 8.00 до 20.00

власник
Вагончик з капітальним ремонтом
olx.ua

Продається будинок в селі Ожегівка, Білоцерківського району, Київської області. Садиба розміром 25 соток, знаходиться в центрі села неподалік від ставка. Відстань до  смт Володарка – 12 км., до м. Біла Церква – 35 км. Дороги в селі з асфальтовим покриттям, існує нормальне транспортне сполучення з райцентром та іншими містами області. До складу садиби входить: 2х-поверховий будинок площею 90 м², до будинку підведено газ, воду. В дворі є криниця, гараж, господарські приміщення сад та виноградник з якого щороку збирається гарний урожай. Торг присутній! За додатковою інформацією звертатися за телефоном 06*********98

власник
Продається будинок
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів

Популярні запити