Хата стара,деревяна,потребує ремонту..Є хлів,льох,літня кухня. Своя скважина і газ .Земля ,садок ..Все приватизоване. Що цікавить,дзвоніть. Є земля біля хати 1.24 га. Місце хороше !!!

власник
olx.ua

всі питання по телефону можливе часткове відтермінування виплати будинок 140кв початок будівництва 2010 с.заячиці волинська область

власник
будинок 140 кв поряд ставочок
olx.ua

Продається будинок с .Марковичі Поряд з м.Горохів Цегляний будинок,господарські прибудівлі, знаходиться в центрі села.

власник
Терміново продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в смт. Локачі по вул. Відродження 15. Територія загороджена з відїзними електричними воротами. Додатково є ще одне приміщення 15 на 5. Будинок 145 кВ.м в якому можна жити. За детальною інформацією звертайтеся по номеру телефону +38********98. Вайбер.

власник
Будинок на продаж
olx.ua

Продається будинок.с.Заячиці Локачинської громади 09******91

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок в смт.Локачі загальною площею 100 кв.м. Будинок доглянутий, косметичний ремонт. Опалення газове (новий котел) та пічне (дрова ) на вибір. Новий бойлер, централізоване водопостачання, трифазний ввід, ванна, туалет. Велика прибудинкова територія 32 сотих з садком (є бесідка) та городом. На території збудована літня кухня, гараж та підсобні приміщення. Гарне місце розташування, асфальтований доїзд. Телефонуйте, будемо домовлятися!

власник
Будинок в смт.Локачі
olx.ua

Продам будинок,в с.Бермешів Володимир-Волинського р-н,є газ,світло,вода та 1 га поля біля будинку!

власник
Продам будинок є газ,світло,вода!!!
olx.ua

Продається будинок з земельною ділянкою у смт. Локачі. Площа будинку - 83,4 м². Будинок складається з 4-х кімнат, кухні, коридору. Деревяний, обмурований керамічною цеглою, теплий. На території є літня кухня, гараж, господарські будівлі, погріб. Вода від водозабірної колонки підведена у будинок та літню кухню. Котел для опалення - газовий. Встановлені лічильники. Зручне розташування в смт. Будинок від власника.

власник
Продається будинок з земельною ділянкою у смт. Локачі
olx.ua

Продаж половини житлового будинку з окремим заїздом та власним подвірям в смт. Локачі, який складається з 3-х кімнат, кухні, санвузла та веранди. Є підвал (вхід з веранди), горище (вихід з коридору). На території є окремостоячий гараж та господарські будівлі. Будинок теплий, встановлені металопластикові вікна, газовий котел (на плані будинку присутні пєци, по факту немає), бойлер на гарячу воду. Наявні лічильники: газ, світло, вода. Продаж з меблями, які на фото.

власник
Продаж половини будинку з окремим заїздом та власним подвірям
olx.ua

Продається будинок 61 м.кв., та сарай 40 м.кв. в смт. Локачі по вул, Набережній.

власник
Будинок в Локачах
olx.ua

Вода (своя скважина), газ, надвірні споруди : хлів, льох, гараж, курник, літня кухня, з цегли і різні достройки. Проведено 3 фази. 25 соток. Більше інформації по телефону.

власник
Будинок в с. Павловичі
olx.ua

Продається житловий будинок в смт Локачі, Локачинського району, Волинської області. 3 кімнати, велика, кухня, є окремо літня кухня, сарай, город. Газ, вода, світло є в будинку.

власник
Приватний будинок 3к, газ, вода, опалення
olx.ua

Популярні запити