Продам земельну ділянку з недобудовою в прекрасному місці.Розташування ділянки біля вокзалу зразу за магазином рукавичка. 25 соток землі,будинок капітальний з цегли та блоків,загальна площа будинку -300 м.кВ. з гаражем(в самому будинку) Будинок : 1 поверх: -гараж -кухня -зал -санвузол -сауна 2 поверх: -4 кімнати -санвузол 3 поверх: -2 кімнати Зразу по вулиці проходять комунікації(газ та світло) Дзвоніть пишіть завжди на звʼязку.

власник
Будинок з земельною ділянкою 25 соток
olx.ua

Будівельний об’єм - 465,6 м3. Площа ділянки: 12 соток, по документах оформлено 9 соток. (можна оформити решту землі). Відстані: Сколе – 7 км. Славське – 35 км. Стрий – 30 км. Львів – 90 км. До водоспаду Кам’янка 11 км. 100 метрів до виїзду на трасу Київ-Чоп. За довідками та питаннями звертайтесь, відповім на усі запитання. Ціна 29 000 дол.США Торг реальному покупцю.

власник
Незавершене будівництво с.Верхнє Синьовидне
olx.ua

Будинок у Карпатах на трасі Київ-Чоп у мальовничому куточку Карпат смт Верхнє Синьовидне. Зручний для бізнесу, біля готелю "Соняшник" . Львівська область, Стрийський район Біля міста Сколе.

власник
Житловий будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж новобудови Поблизу міста Сколе Біля центральної дороги В підвальному приміщенні знаходиться гараж, погріб, кухня та ванна кімната Можливий обмін на квартиру Всі деталі в пп

власник
Продається незавершене будівництво. Верхнє Синьовидне
olx.ua

Продається будинок котеджного типу з городом і земельною ділянкою. На відстані 300м. проходить дорога міжнародного значення Київ - Чоп та супермаркет , поряд з жд вокзалом. Є також господарські споруди та підвал. Потребує ремонту. Ідеально підходить під дачу, а також для зеленого туризму, за 11км знаходиться водоспад Камянка, за 20км заповідник Тустань, 10хв пішої ходи до р. Опір, до р. Стрий. Для детальнішої інформації пишіть за номером вайбера і вотсап+39*****43510, або за ном.+38********84 Ірина Володимирівна

власник
Земельні ділянки і дім котеджного типу
olx.ua

Популярні запити