Пол дома на продажу, не далеко от центра, район воскресного базара города Верхнеднепровск, улица Базарная. Дом находится на участке 9 соток. Жилая площадь половинки дома составляет 43 квадратных метров. Две спальни, главный зал с большим широким панорамным окном, просторная кухня, прихожая, небольшая веранда. В доме высокие потолки и большие окна. Дом требует ремонта, состояние помещений на фотографиях, санузел во дворе. ВНИМАНИЕ! Дом без удобств под ремонт, не сдаётся! Особенности участка: - Большой сарай с двухскатной крышей и чердаком (ранее использовался как летняя кухня), высокий потолок, чердак, шлакоблок; - Второй сарай из белого силикатного кирпича, с погребом; - Большой огород; - Главный вход  во двор на несколько хозяев; - Дом из глиняного блока, облицованный красным кирпичом. Коммуникации: - Газ; - Вода; - Электричество; - В доме отсутствует газовое отопление; - По улице присутствует оптоволоконная линия интернета. Расстояние до объектов городской инфраструктуры (google maps): - Центр города, центральная площадь - 650 метров; - Первая центральная школа - 450 метров; - Первый центральный садик - 400 метров; - Отделение новой почты - 450 метров - Воскресный базар - в шаговой доступности; - Продуктовые и бытовые магазины возле воскресного базара - в шаговой доступности. Подробности по телефону, Юлия.

власник
Пол дома, не далеко от центра. Район воскресного базара.
olx.ua

Продаємо будинок м. Верхньодніпровськ ( район Литвинівка) вул. Ціолковського буд 11. Загальна площа будинку 233 м.кв, загальна площа ділянки 10 соток. Будинок повністю придатний до житла( всередині будинку є камін та баня ) також є газове та електро опалення, з другого поверху видно р.Дніпро, в будинку є погріб, вхід з середини, три санвузли. На ділянці є гараж на одне авто та хоз приміщення, та альтанка з каміном. За запитом можемо надіслати більше фото. Також можливо продаж ділянки поруч, за адресою Ціолковського 13( більше детально звертатись за номером)

власник
Продам будинок м. Верхньодніпровськ
olx.ua

Продам дом 9*9 в центре города Верхнеднепровск пер. Нагорный. Во дворе также летняя кухня 6*4, гараж 6*4, капитальный входной подвал3*3, баня с летним душем. Участок 6 соток, приватизирован. В доме новый двухконтурный конденсационный газовый котел, новые все коммуникации, инверторный кондиционер зима-лето, кабельное TV, металлопластиковые окна, решетки, бронированая дверь и т.д. Летняя кухня имеет индивидуальное газовое отопление, бойлер,вода,канализация, новая высокая крыша и т.д. Также хороший, сухой гараж. Дом продается со всем. По всей подробной информации пожалуйста ЗВОНИТЕ !!!

Дом 5 ком. в центре города Верхнеднепровск
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам большой , капитальный дом 8×10 в городе Верхнеднепровск (80 км от Днепра )участок 6 соток (присвоен кадастровый номер )на участке есть хоз постройки и погреб .Есть вода, газ,свет ,гараж внутри дома .Документы в порядке .Тихое ,спокойное место.Возможен вариант обмена на квартиру,в аренду не сдаю.

Дом 2 этажа Верхнеднепровск
olx.ua

Продам будинок м. Верхньодніпровськ вул.. Лісна 9 земельна ділянка 12 соток. Торг присутній. Всі питання по телефону 09******94

власник
Продам будинок м. Верхньодніпровськ
olx.ua

Продам дом в городе Верхнеднепровск (район Литвиновка),до р.Днепр 200м. На участке есть дом,летняя кухня, небольшой сарайчик. Под летней кухней большой подвал. Все постройки с белого кирпича. Есть свет газ,вода. Общая площадь участка- 9 соток. Документы все готовы. Все вопросы по телефону. Цена 8000.$. Торг уместен.

власник
Продам дом в Верхнеднепровске
olx.ua

Продається будинок у Верхньодніпровську. В домі є ванна, туалет, газ.плита, газ.колонка, груба з плитою. Усі комунікації. На території двору є гараж, сарай, погріб, туалет, город, фруктовий сад. Зручне розташування, поряд лікарня, магазини, садочок, школа, парк та річка Дніпро.

власник
Продам будинок в м. Верхньодніпровськ
olx.ua

К вашему вниманию представ дом к продаже Дом в БТИ 6 соток земли приватизированных кадастровой номер Земля находится в юстиции Приватизация 2013 года Дополнительно 6 суток земли прилегающие к участку Передача через членскую книгу кооператива Весь участок огражден забором, территория 12 соток Дом продается со всей необходимой техникой и мебелью Двухкамерный холодильник Bosch. Болер, Газовая печь, электоро печь индукционная Так же в доме есть камин на 1-м этаже комната 18 квадратов на 2-м этаже 22 кв дополнительный комната 12 квадратов 2 этаж Жилой площади 48 кв Душевая, кухня,погреб на территории имеется хоз постройки Которые использовались для содержания, кур, уток кроликов, коз, летний душ Оплата коммунальных услуг проходит по счетчикам зарегистрированных нет Продажа от хозяина на сделки буду присутствовать лично Дом расположен рядом с "Family star" Так же санаторий "Славутич" Река в пешей доступности За более детальной информации обращайтесь по телефону. p.s. Продам дом только в заботливые руки # До вашої уваги представлений будинок на продаж Будинок у БТІ 6 соток землі приватизованих кадастровий номер Земля знаходиться у юстиції Приватизація 2013 року Додатково 6 діб прилеглої землі до ділянки Передача членська книга кооперативу Вся ділянка огороджена парканом, територія 12 соток. Будинок продається з усією необхідною технікою та меблями Двокамерний холодильник Bosch. Болер, Газова піч електоро індукційна піч Так само в будинку є камін на 1-му поверсі кімнати 18 квадратів на 2-му поверсі 22 кв. додатковий кімната 12 квадратів 2 поверх Житловий майдан 48 кв Душева, кухня, погріб на території є госп будівлі Які використовувалися для утримання, курей, качок кроликів, кіз, літній душ Оплата комунальних послуг проходить за лічильниками зареєстрованих від господаря на угоди буду бути особисто Будинок розташований поряд з "Family star" Так само санаторій "Славутич" Річка в пішій доступності За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. p.s. Продам будинок тільки в дбайливі руки

Дом. Жилой дом. Дача в экологически чистом месте
olx.ua

Пропоную до вашої уваги частина будинку розташований у самому центрі міста. Розташування душе зручне,все поруч, дитячий садочок, школа,безліч супермаркетів і магазинів. Будинок в житловому стані. Дві кімнати,кухня,коридор і коморка. Усі меблі і техніка залишається. Газове опалення, вода є в будинку. Також є місце для облаштування ванної кімнати і туалету у будинку. Сусіди поруч планують продають свою частину, є дуже добра можливість викупити і бути єдиними власником цілого великого будинку. Є 3,7 соток зелі, приватезованна. Дзвоніть і домовимся за перегляд. Діє знижка для військових і їх сімей, 5% від агенських. Мирного неба і міцного здоровя Вам та вашим близким.

Продам частину будинку. Центр міста.
olx.ua

Продається будинок з видом на р.Дніпро в м.Верхньодніпровськ. Підсобні надвірні будівлі, окремий погріб, 2 підвала, гараж. Земля приватизована, 20 соток. Всі питання по телефону. Торг.

власник
Продаж будинку в м.Верхньодніпровськ
olx.ua

Продам утеплений будинок63.3 кв.м, всі зручності, газ, вода, вікна м/п,на подвірї гос будови: два сараї, інструменталка, літня кухня, дровешня, скляна теплиця, погриб, участок 6.3 сотки, розвязана інфраструктура: дит. садочок,школа, магазин, зупинка маршрутки, до річки Дніпро 300м. Район Литвинівка, м. Верхньодніпровськ, Дніпропетровська обл. Ціна 17000$.

власник
Продам Будиночок
olx.ua

Продам дачу участок 12 соток раён Санаторий Славутич есть свет у соседей вода люди живут по улице.

власник
Продам дачу Санаторий
olx.ua

Пропонуєм до Вашої уваги чудовий будинок з великою ділянкою землі. Розташований будинок на ПУШКАРІВКІ. Будинок з косметичним ремонтом, три кімнати окремі, одна прохідна, коридор, ванна у кахелі, санвузол на підлозі кахель а стіни обої, всі комунікації в домі,кухні в будинку немає але можливо зробити з одної із кімнати.Нова криша, новий євро забор з воротами для заїзду авто. Вікна всі МПО. Велика літня кухня з опаленням в літній кухні ще дві кімнати в яких також можна жити. Хоз.постройки. Велика ділянка землі, 25 соток. Поблизу є магазин, школа, амбулаторія,зупинка транспору. В 10 хвилинах від будинку нова трасса. Телефонуйте і приходите на перегляд. Є відео огляд. ДІЄ ЗНИЖКА 5% ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВИХ ДІЙ ТА ЇХ СІМЕЙ НА ПОСЛУГИ АГЕНТСТВА. Мирного неба та міцного здоровя Вам та вашим близьким!

Продам гарний будинок.ПУШКАРІВКА.
olx.ua

Пропонуємо до продажу частину котеджу у Верхньодніпровську. Три окремі кімнати, просторі передпокій та кухня, окремі туалет та ванна кімната. Будинок у житловому стані, продається з меблями. Опалення газове – встановлений котел та колонка для гарячої води. Дах не тече. У дворі є капітальний гараж, 2 сарая, невеликий город. Деталі та запис на перегляд у телефонному режимі. Якщо ви хочете вигідно продати або здати в оренду свою нерухомість – дзвоніть! У найкоротший термін ми підберемо порядних платоспроможних орендарів чи покупців та підготуємо всі необхідні документи. Ми вміємо відстоювати інтереси своїх клієнтів. Більше інформації на нашому сайті garant.dp.ua Агентство нерухомості "ГАРАНТ", м.Камянське

Продаж, частина котеджу у Верхньодніпровську
olx.ua

Якщо ви втомилися від великого мільйонного міста, від його руху , шуму і людей тоді вам сподобається будинок у мальовничому невеликому містечку Верхньодніпровськ. Затишне, дуже зелене розташоване на березі р Дніпро, прекрасна Набережна ,пішохідний центр, супермаркети АТБ , Наш Край, багато торгівельних павільйонів популярних торгівельних марок ,школи , дитячі садочки все в межах пішохідної доступності , в місті немає світлофорів)) Будинок 106м2 2хповерховий, дуже затишний, з гарною енергетикою . Капітальний ремонт робили 10років назад для себе з любовю і смаком. На першому поверсі розташована прихожа, гостинна , кухня -столова , гараж , велика котельня з погрібом , гараж. На другому дві дитячі кімнати ,сумісний санвузол , є вихід на мансарду, яку можна зробити житловою У всьому будинку на підлозі дорогий ламінат, стіни покраска і декоративна штукатурка. Централізована вода, газ на все є лічильники , двоконтурний котел . Окремо можно виділити італійську кухню мрії з барною стійкою і мийкою біля вікна. Будинок розташований на приватизованій ділянці 10 соток , з гарним краєвидом , великою кількістю квітів і фруктових дерев ,є свердловина , що на данний час є великим плюсом В будинку є два підвали, гараж , є можливість зробити додатковий санвузол Продається у звязку з переїздом родини до столиці, історія будинку гарна, завжди жила дружня сімя , народжувалися діти в любові і злагоді. Хочеться передати будинок у гарні руки добропоряній сімї.

Продам будинок  у  Верхньодніпровську
olx.ua

Продам дачу в садовом товариществе Машиностроитель. Охраняемая территория. Участок расположен на 2-й улице. Рядом сторожка. Дом 6*3. В доме проведен свет и есть печь. 2 комнаты. Сан узел на улице. Во дворе скважина. Чернозём. Участок 5 соток. Есть плодовые деревья. Дорога от центра города занимает 20 минут. Ходят маршрутки.

власник
Дача на Машиностроителе
olx.ua

Продам півбудинку в центрі міста, червона лінія. Друга половина магазину Театральний. Можлива купівля під житло, магазин, ресторан. Старовинний графський дім з високими стелями та метровими стінами. Будинок двоповерховий, 7 кімнат, туалет та ванна окремо, 2 коридори, гараж. Під будинком гараж та підвал. Біля дому є приватизована земельна ділянка на якій металевий гараж. Загальна площа 168 м2 Цокольний поверх 71 м2 Перший поверх 97 м2

власник
Продам півбудинку в центрі міста 168м2
olx.ua

Прода дом- дача с ремонтом и мебелью для проживания. В доме кухня, туалет с умывальник, прихожая, коридорчик две комнаты, одна с камином. На втором этаже одна комната. Участок 0,4га участок огорожен забором . Откатные ворота место под автомобиль. Скважина и канализация. Деревянная беседка,плодовые деревья. Банный комплекс туалет,душ,раздевалка, коридор , предбанник с столом на 8-10человек, парилка 6м2. Рядом речка и лес. Шикарное место для отдыха и спокойного проживания. Цена без торга!!!

власник
Продам не большой 2-х этажний домик
olx.ua

Продам дом в центре Верхнеднепровска. Могу рассмотреть обмен на авто или квартиру в Днепре с моей доплатой. Все подробности по телефону. 06******70 Александр

власник
Дом в Верхнеднепровске
olx.ua

Популярні запити

Географія Верхньодніпровськ