Дом деревянный, обложенный кирпичом, 1960 года постройки в центре села Песчаное. Ходит городская маршрутка. Отличная инфраструктура, рядом остановка, магазин, Сельсовет, детский сад, школа. Дом ухоженный, с ремонтом (потолки натяжные, окна пластиковые, полы - ламинат, линолеум, плитка), новые межкомнатные двери, батареи, современный кафель, все удобства в доме, бойлер. Своя скважина, насос. Двор перед домом выложен плиткой, есть заезд для машины. Участок 30 соток. В конце огорода сразу речка, лес. Остается кухня, все новые шкаф-купе (4 шт.)

Школьная
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується новий будинок у с.Піщане (нижнє). Від зупинки міського транспорту – 5-7хв. пішки. Будинок новий, побудований та введений в експлуатацію 2011-2013рр. Стіни з газоблоку, обкладені керамічною цеглою. Фундаметн – цегляний щебінь. Дах – метало черепиця нового зразка, ондулін над гражаем. Власний проект забудови передбачає оптимальне розташування окремих кімнат, допоміжних приміщень та зони кухні. Наразі у будинку 3 окремі кімнати- спальні, вітальня на першому поверсі, додатково робоча зона на другому поверсі. Велика дитяча кімната на другому поверсі за потреби може бути перепланована на дві окремі кімнати, кухня та санвузол. Окремий опалюваний коридор на вході виконує і функцію комори. Також є горище, яке утеплене та достатньо просторе. До будинку прибудовано гараж з автоматичними воротами, розрахований на одне авто. Будинок та прибудинкові споруди оздоблено у стилі еко-лофт із застосуванням натуральної деревини. Комунікації : - водопровід – централізоване водопостачання, власна скважина (додатково встановлено сиситему очистки питної води зворотнього осмосу). -водовідведення – власна каналізація, дві ями з переливом, - газопостачання – централізоване, - опалення двох видів – 2-контурний котел та булерьян. Ділянка складає 11сот. Розпланована на зону двору та невеликий город. На території двору є накриття для кількох автівок, дровник із запасом дрів, плодові дерева, бесідка та похідний погріб. Будок продається з усим наповненням: - меблі, - побутова техніка - речі домашнього вжитку, крім особистих.

пров.Лісний
rieltor.ua

Терміновий продаж! Новий будинок в Піщаному, 135 м2, 5 кімн, 17 соток, Будинок побудовано у 2015 році, з цегли в 1,5 цеглини, фундамент монолітний + ж/ блоки. Утеплення будинку пінопласт 10 см, фундамент 15 см. Дах - фінська металочерепиця. Вікна та двері в будинку деревяні, високої якості. Тераса - вікна металопластик. Тепла підлога по всьому будинку. Будинок має три види опалення: дровяний котел"Стропува", газовий котел та електричний котел. Три види водопостачання: централізоване( тополянський водозабір), колодязь, свердловина ( 28 метрів). Світло: напруга 380, Три фази, 16 кВт. Будинок охороняєть Службою охорони, є камери відеоспостереження , домофон. Септік, 8 куб.метрів (2*4) Навіс на дві машини. Господарчі споруди: літній душ та туалет, літня кухня, майстерня з погрібом, комора. За рахунок того, що будинок розташовано на горі, погріб сухий. На терасі облаштована зона барбекю 32 кВ.метри, з вікон якої відкривається чудовий краєвид. В будинку 5 кімнат, топочна, та підвал з двох кімнат. На кухні посудомийні машина та холодильник фірми "Siemens", газова плита та електро духовка "Bosch". Стіни в середині будинку - машинна штукатурка. Електронагрівач "Atlant". Інтернет Череда, антена Т2, дві супутникові антени. Розглянемо Є-оселю, є - відновлення. Будинку менше 10 р. 84 тис.дол. 0957828102 Наталія СН

можливий продаж по єОселя
Воровського, 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається однокімнатна квартира в одноповерховому шести-квартирному будинку по вулиці Клубній в місті Білопілля. Район залізничного вокзалу. Стан жилий. Світло, вода, каналізація, твердотоплевне опалення( водяний котел) є груба.Удобства в квартирі: бойлер, туалет,душова кабіна, місце під пральну машину. Газу нема, і ніколи не було. Водяні та каналізаційні труби всі пластикові нові. Вікна пластикові з кованими гратами . Вхідні двері нові металеві . Двір загального користування з вулиці шиферний забор. на подвірьї також є туалет. Під будинком зручний підвал на шість секцій ( квартир)з входом з двору. Також є сарай,але треба прикласти руки. Розташування квартири дуже зручне. Неподалік магазин, жд вокзал, училище, школа. Всі питання за телефоном:( 06*********39. Юля. Ціна 3000₴

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Дом деревянный, обложенный кирпичом, 1960 года постройки в центре села Нижне- Песчаное. Ходит городская маршрутка №51. Отличная инфраструктура, рядом остановка, магазин, Сельсовет, школа. Ухоженный, с ремонтом (потолки натяжные, окна пластиковые, полы - ламинат, линолеум, плитка), новые межкомнатные двери, батареи, современный кафель, все удобства в доме, бойлер. Своя скважина, насос. Двор выложен плиткой, есть заезд для машины. Участок 30 соток. В конце огорода сразу речка. Остается кухня, все новые шкаф-купе (4 шт.)

Дом в Н.Песчаном с удобствами, ремонтом, мебелью
olx.ua

Продам дом с участком в с. Виры ,Белопольского района Сумской обл. Во дворе колодец, погреб, сараи. Находиться не далеко от автобусной остановки ,магазинов, почты. Все документы в порядке. По всем вопросам звоните по тел. 80*******73 Геннадий. Или 80*******57 Ирина.

власник
Дом с участком  с. Виры Белопольский  р-н.
olx.ua

Продам будинок в с.Вири, загальна площа 68м2,дерево обкладено цеглою. В будинку 2 кімнати,кухня 10м2,світло,газ,своя скважина,є грубка.Туалет на вулиці.Великий гараж,флігель,сарай.Фруктовий садок,землі 40соток.Асфальтована дорога до самого будинку

Продам будинок с .Вири
olx.ua

Продам затишний будинок м. Білопілля вул. Супруна . Будинок 50 кВ.м , 2 кімнати, кухня, ванна, туалет. Газове опалення , вода, каналізація централізована. Гараж, літня кухня , сарай, погріб. Город 15 соток, фруктові дерева .

власник
Продам затишний будинок м. Білопілля
olx.ua

Продам дом в с. Беланы, Сумской район, рядом с Вирами. Большой, просторный дом для большой семьи. 5 комнат, кухня и столовая, санузел с ванной. В доме 2 котла- газовый и твердотопливный, 2 бойлера. Во дворе хозпостройки, летняя кухня, гараж. Для любителей - огородников 30 соток огорода! Звоните, более подробно по телефону...

Продам дом в с. Беланы
olx.ua

Будинок у с.Річки Білопільського р-ну, Сумської обл. Два поверхи. Три кімнати, кухня та обєднаний санвузол з ванною на першому і дві на другому. Другий поверх ще не оборудований під жилий. Є невелика грубка . Є котел твердотопливний та розводка водяного опалення. Є своя скважина. Літня кухня. Гараж. Сарай. Погреб требує ремонту. Город. 0,43га землі. Газове постачання в 10метрах. Поряд колодязь. 2 км від центру села.

власник
Продам будинок с. Річки
olx.ua

Продаж 1 поверхового будинку з меблями Ворожба, Білопільська громада,Сумська обл. Продам будинок за 1 грн. (безкоштовно) переселенцям або постраждалим від обстрілів . Будинок в житловому стані, сарай, погріб, ділянка 15 соток, річка поряд Особливості планування: з опаленням з меблями На території є: сад

власник
Продаж 1 поверхового будинку з меблями Ворожба  Сумська обл.
olx.ua

Дом в пригороді м.Ромни с.Бобрик в 10кв.вулиця Набережна Поручь школа та зупинка.З огороду вихід на річку.На земельній ділянці розміром 25соток 3 будівлі гараж,літня кухня с погрібом і будинок з великим чердаком де спокійно можна зробити величезну кімнату або декілька.газ та світло підведені к дому.

власник
Дім за містом Ромни с.Бобрик 10 км від міста біля річки.
olx.ua

Будинок у місті Білопілля, ремонт, твердотоплевне опалення, тепла підлога, бойлер, інтернет, велика ванна кімната.

власник
Продам будинок Білопілля
olx.ua

Дом только на продажу !!!! Не сдаётся !!! Все детали по телефону 09********* 5. Дом находится ул.Лискы. За огородом находится речка.

власник
Продам дом
olx.ua

Очень теплый и удобный дом. ЗАХОДИ-ЖИВИ. Находится в Белопольском р-не Сумской области.В доме газ,вода,свет,конвекторы,печь. Дров много. Оставляю полностью всю мебель,холодильник,телевизор. 7 сараев,в которых есть инструменты на все случаи жизни.Хороший погреб. Огромный сад. Грядки.Малина,клубника. А ГЛАВНОЕ ПРОДАЮ ЕГО С БИЗНЕСОМ, 3000 кустов смородины,который чистыми доход приносит 30-40 тыс. за сезон. Можно сделать теплую ванную и туалет. Для этого есть строй материалы.

власник
Дом в селе Бобрык
olx.ua

Продається половина будинку, знаходиться по вулиці Ліски 55 В будинку проведений газ стоїть котел, в будинку є груба. Потребує косметичного ремонту. Є город площа приблизно 24 сотки. В городі тече річка. Вода не проведена, при бажанні можно зробити свердловину.Будуть питання пишіть,звоніть.

власник
Продається пів будинку
olx.ua

Продається будинок в селі Віри Сумська область Сумський район (бувший Білопільський). Будинок деревяний обкладений цеглою. У дворі є господарські будівлі, погріб, колодязь, невеликий садок. Огород 37 соток. До обласного центру 35 км. Доїхати до села можна маршруткою або потягом. За більш детальною інформацією телефонувати 06******06.

власник
Будинок в с. Віри Сумська область
olx.ua

Продається будинок в житловому стані, в 2019 році був зроблений капітальний ремонт(перебудова фундаменту, виведення каналізації, оформлення ванної кімнати з підсобного приміщення). Загальна площа (кв.м): 53.2, житлова площа (кв.м): 28.3. Реальному покупцю торг, переоформлення навпіл. Переоформлення в м.Конотоп (дорогу компенсуємо). Стосовно оренди не турбувати(наразі проживають люди).

власник
Продається цегляний будинок Білопільський район, село Коршачина
olx.ua

Дом сарай летняя кухня город 20 соток асвальтируваний двор звовите узнавайте можно посмотреть в любое время

власник
Продам дом в районе клемовке
olx.ua

Продам чудовий будинок в гарному місці с.Н.Піщане. Два гаражі, літня кухня с гарним ремонтом, своя скважина,сухій підвал з витяжкою, прибудинкова ділянка 25 соток, в будинку гарний ремонт с меблями та битовою технікою залишається ,двухконтурний котел с бойлером на кухній кімнаті.

Продам Будинок с Н.Піщане
olx.ua

Срочно продается дом в 40 км от областного центра г. Сумы, в г. Белополье общей площадью 63 м кв. Большая комната, гостиная, спальня, кухня, галерея. В доме газовое и печное отопление. Есть телефон (возможно подключение интернета через модем), колодец во дворе. А также большая летняя кухня, походной погреб, сараи, 40 соток земли (огород вокруг дома + сенокос). Дом в жилом состоянии беспрерывно. Недалеко от дома много пастбищ для скота, пруд, дальше - речка. Очень живописная местность. Цена договорная, реальным покупателям торг уместен. Возможен обмен на недвижимость в г. Сумах с доплатой.

власник
Продается дом в г. Белополье
olx.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в смт Миколаївка (в минулому Жовтневе) Білопільсьго району на вул. Заводській. Квартира в житловому стані. Будинок цегляний, на 4 квартири. Загальна площа 58.2 м.кв. В квартирі встановлені металопластикові вікна, металеві вхідні двері. Косметичний ремонт. Сан. вузол суміщений. Холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел Опалення індивідуальне, газове. Встановлені прилади обліку газу та світла. Квартира повністю мебльована. Є літня кухня, погріб, сарай, невелика земельна ділянка біля будинку. Поруч із будинком кінцева зупинка маршрутки Миколаївка-Суми. Можливий адекватний торг. Вся додаткова інформація за телефоном: 05******69

власник
Продається квартира в смт Миколаївка
olx.ua

Продам 1/3 дома в с. Рогозное. 8 соток двора и 8 соток огорода. Есть хозпостройки: летняя кухня, погреб, 2 сарая, летний душ. Вода подведена в дом, канализация септик, отопление газ и есть печь. Окна пластиковые. От Сум 11 км. По вопросам звоните 05******95 Любовь (не агенство).

власник
Продам 1/3 дома дом дача в с. Рогозное
olx.ua

Продам дом в Ворожбе на Сыманах под дачю , можно даже жыть , есть ставок у незу городов , грубка рабочая есть свет , дом со шпал обложен кирпичем , криша жележо сверху шыфер, есть погреб , сарай большой , кому интересно звоните по номеру 05******34

власник
Продам хорошый домик для жилья для дачи
olx.ua
1 - 24 з 38 результатів

Популярні запити