Продам будинок в центрі міста Білопілля, вулиця Маяковського, площа-85,3 м2, до будинку підходить асфальтована дорога, нещодавно був зроблений ремонт, є бойлер, душова, газовий котел, додатково встановлено сучасний твердопаливний котел, міське водопостачання та каналізація, всі зручності в будинку. На території двору: гараж, літня кухня, погріб, кладова на два відділення, невеликий город-2,5 сотки.

власник
Продаж будинку в центрі м. Білопілля
olx.ua

Продається будинок з великою ділянкою землі, є молодий сад, два двори, є котельня, літня кухня, великий гараж, є все необхідне, поруч знаходиться мальовничій луг та річка, всі деталі за телефоном !

власник
Продається будинок
olx.ua

Дом только на продажу !!!! Не сдаётся !!! Все детали по телефону 09********* 5. Дом находится ул.Лискы. За огородом находится речка.

власник
Продам дом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в мальовничому куточку живої природи в місті Білопілля, що на Сумщині. Дуже гарна місцевість, свіже повітря, чиста вода з колодязя. Є великий двір, сад, город, також кухня, сарай, літній душ, лех, все домашнє приладдя. Також є меблі, холодильник, телевізор. Підведений газ до будинку та кухні, але залишили грубку, можливе опалення дровами. Хата на дві кімнати з вірандою.

власник
Продам будинок в мальовничому куточку на Сумщині
olx.ua

Будинок в місті Білопілля. Автономне опалення, газ, вода в будинку та в літній кухні. На подвірї є прибудови, гараж, альтанка, літній душ, санвузол. Будинок розташований біля центральної дороги. Більш детально все по телефону. Будинок з документами. Реальному покупцю можливий торг. На сайті відповідаю рідко, тому телефонуйте.

власник
Продам будинок м. Білопілля
olx.ua

Продаётся просторный дом в г. Белополье площадью 68.2. Большая зала, гостиная, 2 спальни кухня, санузел, коридор. Дом кирпичный, утеплён в 2018г., все окна пластиковые, новые входные и межкомнатные двери, сделан косметический ремонт, частично меблирован. Есть горячая (бойлер) и холодная вода, ванна,унитаз в доме. Просторный двор есть колодец, гараж, летняя кухня, погреб, два сарая. Сад с фруктовыми деревьями, огород. В конце огорода речка. Отопление газовое и дровяное (печка). Проведён интернет. Дом уютный, находится на оживлённой улице. Возможен обмен с нашей доплатой на квартиру или дом в г. Сумы. Реальному покупателю хорошый торг

власник
Продам будинок в м. Білопілля 40 км від м.Суми
olx.ua

Продам затишний будинок м. Білопілля вул. Супруна . Будинок 50 кВ.м , 2 кімнати, кухня, ванна, туалет. Газове опалення , вода, каналізація централізована. Гараж, літня кухня , сарай, погріб. Город 15 соток, фруктові дерева .

власник
Продам затишний будинок м. Білопілля
olx.ua

Продам дом в городе Белополье, Дом расположен по улице Соборной, возле р. Выр. Все вопросы по телефону.

власник
olx.ua

Продається однокімнатна квартира в одноповерховому шести-квартирному будинку по вулиці Клубній в місті Білопілля. Район залізничного вокзалу. Стан жилий. Світло, вода, каналізація, твердотоплевне опалення( водяний котел) є груба.Удобства в квартирі: бойлер, туалет,душова кабіна, місце під пральну машину. Газу нема, і ніколи не було. Водяні та каналізаційні труби всі пластикові нові. Вікна пластикові з кованими гратами . Вхідні двері нові металеві . Двір загального користування з вулиці шиферний забор. на подвірьї також є туалет. Під будинком зручний підвал на шість секцій ( квартир)з входом з двору. Також є сарай,але треба прикласти руки. Розташування квартири дуже зручне. Неподалік магазин, жд вокзал, училище, школа. Всі питання за телефоном:( 06*********39. Юля. Ціна 3000₴

власник
Однокімнатна квартира
olx.ua

Будинок цегляний зі зручностями,жилий,є літня кухня,господарські будівлі,колодязь,літній душ ,двір асфальтований.

власник
Продам будинок зі зручностями.
olx.ua

Продається половина будинку, знаходиться по вулиці Ліски 55 В будинку проведений газ стоїть котел, в будинку є груба. Потребує косметичного ремонту. Є город площа приблизно 24 сотки. В городі тече річка. Вода не проведена, при бажанні можно зробити свердловину.Будуть питання пишіть,звоніть.

власник
Продається пів будинку
olx.ua

Будинок у місті Білопілля, ремонт, твердотоплевне опалення, тепла підлога, бойлер, інтернет, велика ванна кімната.

власник
Продам будинок Білопілля
olx.ua

Продам будинок у м. Білопілля вул. Мічуріна, з меблями. Загальна площа будинку 72,20кв.м, житлова площа 44,30кв.м. Газове та пічне опалення, вода. 3 кімнати, кухня, душ, великий коридор, веранда, туалет на вулиці, є літня кухня, сараї, погріб, город 10 соток, у дворі є колодязь. У будинку 2 кресла, 2 шифанери, 1 диван, 1 диван малютка, телевізор, пралка, мікрохвильова пічка, газова плита, кухонний стіл, коври на полу та на стіні, проведений інтернет. Звертайтеся в приват або вайбер

власник
Продам будинок м. Білопілля з меблями
olx.ua

Продаємо власний будинок по вулиці 40-ї Армії (будинок на 2 власники) Продається з меблями на технікою Будинок утеплений по кругу (5 см пінопласт) Вікна пластикові (загалом будинок дуже добре ізольований - влітку не жарко, взимку тепло) Опалення комбіноване: газовий та дровяний котли, що дуже економічно. Гараж, 4 хоз будівлі, великий сад та город (розміри на кресленнях) По всіх питаннях телефонуйте, домовимось на огляд. Всім мирного неба!

власник
Утеплений будинок на 4 кімнати, (Тернівська, газ/дрова, гараж, город)
olx.ua

Є літня кухня, господарські будівлі, свердловина, колодязь, сад, город, бесідка, льох, огорожі. Є заїзд та велика територія для сільгосптехніки чи для інших потреб. Також поряд є невеликий кіоск для ведення торгівлі. По всім питанням звертайтесь за телефоном.

власник
Продам будинок в Білопіллі
olx.ua

Дом сарай летняя кухня город 20 соток асвальтируваний двор звовите узнавайте можно посмотреть в любое время

власник
Продам дом в районе клемовке
olx.ua

Популярні запити

Географія Білопілля