Дуплекс в селі Білогородка - 15 хв до Києва, метро Житомирська. - 3 просторі кімнати, гардероб, санвузол, велика тераса. - В пішій доступності - продуктові магазини, дитячі садочки, зупинка транспорту.

Тернівська вул.
rieltor.ua

Набрид шум та суєта міста? Хочеться природи та тиші? Вашій увазі пропонується ідеальний просторий будинок з власною терасою 45 м2, неподалік від столиці. Адреса: с. Білогородка вул. Калинова 34. БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця. Ідеальне місцерозташування, 12 км (без заторів) до Києва. Поруч Astor school та дитячий садочок в 550 метрів – Білогородське озеро. Новий комплекс для відпочинку з родиною, де є чисте озеро, піщаний пляж, шезлонги, ресторан з терасою на воді “Secret Forest”. Ділянка 15 соток правильної форми. Монгальна крита зона-барбекю. Гараж та окрема територія для авто. Двоповерховий будинок з сучасним плануванням. Загальна площа якого складає 235 м.кв. Внутрішня площа будинку спланована таким чином, щоб проживання в ньому було максимально комфортним для кожного члена Вашої сім’ї. • I поверх: вхідна група, серце будинку – кухня-вітальня з виходом на терасу, гостьова ванна кімната та виокремлений вхід до гаражу + кімната з інженерними системами, вхід до якої також можливо з заднього двору будинку. Перший та другий поверхи поєднують монолітні безпечні сходи. • II поверх – це суцільно особистий простір майбутніх Власників, тут перфектно сплановані: спальна кімната зі своєю гардеробною або санвузлом (будь-яке рішення легко реалізовано); додаткова гардеробна, ванна кімната з вікнами у особистий сад, а також ще 2 спальні кімнати, одна з яких з власним виходом на балкон, де можна кожного ранку насолоджуватись ранковою кавою. Інформація для Господаря сім’ї: - Газ заведений; - Електрика – 20 кВт; - Дві свердловини глибиною 52 та 16 метрів; - Септик з переливом; - Лівньова каналізація. Показ в зручний для Вас час! Телефонуйте. Відеоогляд відправлю в особисті.

Калинова вул., 34
rieltor.ua

Продається будинок в котеджному містечку Villaggo в с. Білогородка. Територія містечка охороняється. "Villaggo" - це місце, де ваші мрії про ідеальний дім стають реальністю. Котедж побудований за авторським проєктом дизайн студії "AM design bureau" у 2020 році. У будинку використовувалися найенергоефективніші та екологічні матеріали, оскільки будинок робили для себе. Будинок: BRILLIANTE Площа будинку — 147 м2 Земельна ділянка — 6.82 соток Планування: 1-й поверх: - кухня-вітальня 38 м2; - спальня кімната; - санвузол; - підсобне; - пральня; - гардероб; 2-й поверх: - 2 спальні кімнати; - санвузол; - кладова; На території будинку є навіс для 2 авто, тераса з барбекю, свердловина глибиною 70 м, міське водопостачання/каналізація/електрика та газ на ділянці. Додаткова інформація: - стіни зовнішні/внутрішні — цегла; покрівля — мяка бітумна черепиця; - утеплення фасаду пінополістирол; - вікна: металопластикові, енергозберігаючі, двокамерні склопакети-три скла; - вхідні двері — металеві; - внутрішні роботи: машинна штукатурка; - інтернет — кабель введений в будинок; КМ VILLAGGO знаходиться неподалік від столиці. Всього 4 кілометри — і ви далеко від міської метушні! Містечко оточене чистим лісом, а всередині панує приємна атмосфера та затишок. Інфраструктура: • Поруч є садки, магазини, кавярні та амбулаторія. • До м. “Житомирська” — 15 хв на авто, 20 хв на громадському транспорті. Поєднання всіх заміських переваг і класичного сімейного комфорту, робить цей дім відмінним варіантом для сімї. Оперативні перегляди! Ключі! Чекаємо на Вас на перегляді! A3.153

можливий продаж по єОселя
Генриха Вишневского, 1
rieltor.ua

Набрид шум міста? Постійні затори та загазованість? Вашій увазі пропонується будинок в с. Білогородка неподалік від столиці. До метро Житомирської 15 хвилин на авто, без заторів. Будинок розташований на окремій ділянці 15 соток під будівництво, ще біля будинку є земля 35 соток під осг, де можна посадити сад, побудувати гостьовий будинок або що завгодно на свій смак ( можна придбати окремо). Будинок будували для себе з дуже якісних матеріалів. Покриття даху французька черепиця, стіни побудовані з ракушняка і обкладені піноблоком, що дає змогу взимку зберігати тепло, а влітку прохолоду. Паркан з натурального каменю, якісний та міцний. Каналізаційний септек, по вулицы центральна каналызація, своя свердловина, електрика заведена в будинок, є змога підключення газу. Загальна площа будинку складає 254 м.кв.: Перший поверх - 112, 4 м кв Другий поверх - 93, 25 м.кв. Є величезна тераса, площа якої 47 м. кв. Гараж: 46, 8 м кв Підсобне приміщення - 10, 5 м.кв. Підвал - 24 м.кв. ( що можна використовувати, як укриття) Господарська прибудова 81 м. кв. Всі детальні питання по телефону. Чекаємо на перегляд у зручний для Вас час.

Мальований, 8
rieltor.ua

Есть Видео-тур! Вашему вниманию представлен дуплекс на продажу по адресу : Село Белогородка, улица ( Кирова ) Покровская 48, разделенный на две отельные части. Первый дом полностью в жилом состоянии за исключением некоторых атрибутов мебели и техники, вторая часть без ремонта. Твердотопливный котел, електрокотел, скважина, электроэнергия, охрана, два отельных подъезда к дому. Отличная транспортная развязка, совсем рядом с Киевом и двумя вариантами как лучше ехать что дает возможность объехать любые пробки, быстро развивающийся район. Рядом Шевченково, Гореничи, Чайка. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! Є Відео-тур! До вашої уваги представлений дуплекс на продаж за адресою: Село Білогородка, вулиця (Кірова) Покровська 48, розділений на дві готельні частини. Перший будинок повністю у житловому стані за винятком деяких атрибутів меблів та техніки, друга частина без ремонту. Твердопаливний котел, електрокотел, свердловина, електроенергія, охорона, два готельні підїзди до будинку. Відмінна транспортна розвязка, зовсім поряд з Києвом і двома варіантами як краще їхати, що дає можливість обїхати будь-які пробки, район, що швидко розвивається. Поруч Шевченкове, Гореничі, Чайка. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

ексклюзив
Покровська, 48
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок 130 м.кв. під капітальний ремонт. Будинок розташовано по вул. Володимирська, Білогородка. Ділянка 12 соток. Право власності на будинок і ділянку. Комунікації: електрика, центральна каналізація, газ, власна скважина.

Володимирська вул.
rieltor.ua

Продаж будинку + антикварні меблі Без комісії для покупця Початок Білогородки біля Шевченкове 15 соток, 366.20 м2 + 150 м2, 7 кімнат, 4 спальні, 3 с/в Пропоную на продаж домоволодіння з атмосферою затишного заміського будинку, наповненого теплом, де панує затишок, гармонія з природою та самобутність. Домоволодіння, розташоване у с. Білогородка (відстань до проспекту Перемоги – 12 км. по Житомирській трасі). Інтерєр у стилі Кантрі – це саме те, що здатне перенести вас із важких робочих буднів у затишне сімейне гніздо, де ви відпочинете не лише фізично, а й морально. Природна гамма кольорів: єднання з природою простежується у всьому. Натуральне дерево є сусідами з камяною кладкою, а стельові балки з мореного дуба органічно поєднуються. В обробці використані високоякісні матеріали. Ландшафтний дизайн виглядає красиво та витончено,територія ділянки розділена дуже вдалі функціональні зони. Ділянка 15 соток: встановлене освітлення; облагороджений газон з автоматичним поливом; плодові та декоративні дерева. Загальна площа двох будівель 516.20 кв. (основний будинок 366.20 кв.м., гостьовий будиночок 150 кв.м.) Перший поверх: простора кухня-їдальня укомплектована технікою преміум класу; вітальня з каміном; гостьова спальня з ванною кімнатою; гараж; топкова (газовий, електричний та пілетний котел). З тильного боку першого поверху є вихід на криту терасу з зоною барбекю. Другий поверх: велика кімната для відпочинку із двома балконами; господарська спальня з ванною кімнатою та балконом; дві дитячі спальні; кабінет; ванна кімната; вбиральня. Комунікації: електрика, газ, твердопаливний котел, свердловина, септик, водосток даху – дренажна система. Охоронна сигналізація, інтернет,система кондиціонування. Будинок розташований за 150 метрів від озера, асфальтований підїзд. Інфраструктура: супермаркети, аптека, Astor school, ЖК Білий шоколад, заправка, ресторани, кафе. Продаж здійснюється представником міжнародного агентства нерухомості RE/MAX Family на підставі договору та за ціною, погодженою із власником, без комісії для покупця. Телефон, WhatsApp, Viber, Telegram

Калинова вул.
rieltor.ua

КМ Зелений бульвар, (Білогородка) До метро Житомирська 10 хв. Ділянка 8 соток. Виконан частково ремонт!!! В будинку індивідуальний покращений проект. В один поверх ( ніяких сходин!!) Будинок 200м2 + тераса 30 м2. 4 спальні, два санвузла, дві гардеробні , пральня кімната, топочна велика вітальня кухня. Є супер дизайн проект, все продумано до дрібниць, подаруємо! Повністю закрита територія, вʼїзд та виїзд лише для тих, хто тут проживає (всього 16 будинків). По сусідству фруктовий сад, з іншої сторони живуть люди. Будинок будувався не для продажу, тому все зроблено по нормам та найвищім стандартам! з дорогих та якісних матеріалів: утеплений фундамент на глибині 1.6 метра, стіни 375й газоблок Aeroc, утеплення стін 100мм мінвата (НЕ ПіНОПЛАСТ), арм сітка та штукатурка "барашек", підшивка козирька даху аквапанель і також поштукатурена (НЕ САЙДИНГ). Дах металочерепиця 0,45мм, утеплення 200 мм + 100 мм на перекритті , скрізь лише мінвата Вікна (площа остеклення більше 50м2) Rehau 70 енергозберігання, фурнітура Maco. В будинку зроблені всі роботи по водопостачанню, каналізація, опалення, тепла підлога, всі радіатори опалення (сумісне з тепловими насосами), прокладені френопроводи для кондиціонерів, Вже вбудовані всі інсталяції та сховані вузли сантехприборів (зовнішні в комплекті) розведена електропроводка (все, та вхід лише мідь) та будинок підключений до електропостачання 27 кВт. Виконана чистова стяжка підлоги. Стан: підлога плитка , поштукатурен. Разводка електрика та кондиціонери. В наявності під укладку плитка в кухню та санвузли. Кондиціонери нові та вся сантехніка . Підключена своя скважина артез вода 93 метри, біосептик з дренажним полем та додатковим колодцем два кільця (ассенизатор не потрібен). Вже є інтернет та своє відеоспостереження всієї території. Проведення ВСІХ ЕТАПІВ РОБОТИ зафіксовано на фото та відео Перед будівництвом виконані геологічні дослідження. Виконане заземлення. На все є тех документація. Право власності (липень 2021) на руках. В 50 метрах від будинку два нових дитячих майданчика (один з них закритий і лише для мешканців), найближчий магазин в 300 метрах, дитячий садок, школа, пошта 5-10 хвилин авто по селу. Є маршрутка. в радіусі 5-7 км відсутні багатоповерхівки та заводи. Найкраще місце для життя! Ключі на руках, перегляди по домовленості

Стрітенська
rieltor.ua

0% - комісія для покупця! Продається гарний 4-кімнатний будинок в шикарному місці за адресою: с.Білогородка, в котеджному містечку “Зелений Бульвар” (Зеленый Бульвар). Земельна ділянка - 5,42 соток; Будинок - 58,9 m²; Авторитетний забудовник - EVRODIM. Шикарний будинок побудований з високоякісних матеріалів та новітніх систем. Канадська технологія економії тепла - СІП панелі. Інформація: • крита окрема бесідка; • повністю зроблений ремонт; • стіни - СІП панелі, кровля - металочерепиця; • вода - артезіанська свердловина на все котеджне містечко, каналізація - септик переливний (2шт); • электрика - 10кВт (можна докупити); • опалення - індивідуальне; Будинок знаходиться в тихому та затишному місці недалеко від Києва. Котеджне містечко закритого типу. Дуже спокійні та презентабельні сусіди. Тихе та спокійне місце для життя. На території будинку багато рослин. Повністю засаджений ландшафт. • відеотур будинку - по запиту, пишіть :) У мікрорайоні гарно розвинена соціальна та комерційна інфраструктура. Недалеко від будинку є супермаркети, кафе та ресторани. До Києва 10-15хв їзди. Ще дуже багато можна розписати про будинок, але краще приїхати та побачити наживо. Дзвоніть - ви залишитесь задоволені Вашим вибором! З повагою, експерт з нерухомості Антон Воронін

Зелений Бульвар
rieltor.ua

Білогородка вул Абрикосова. Бучанський район. Будинок - таун хаус на 2 кімнати. Загальна площа 34 кв.м. Земельна ділянка 0,6 соток. Після забудовника. Вартість 23 500 у.о. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Абрикосова
rieltor.ua

Пропонуэмо на продажу квадробудинки в котеджному містечку яке розташоване між Бояркою та Білогородкою. НАРАЗІ ВЕДЕТЬСЯ АКТИВНЕ БУДІВНИЦТВО Завершення будівництва першої черги кінець 2024 року При 100% оплаті ЗНИЖКА -10% БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливі варіанти продажу: - за готівку; - безготівковий; - за криптовалюту; - обмін на нерухомість, авто, тощо; - бартер на будівельні матеріали. Зручне розташування в передмісті Києва. Поруч інфраструктура Боярки та Білогородки, Неподалік Епіцентр та супермаркет Сільпо. Зупинка громадського транспорту біля комплексу. Квадробудинок (будинок поділений на 4 частини, у кожного свій двір, заїзд для авто). 2 поверхи, 70м², 1,5 сотки. Свій септик, свердловина. Характеристики: стрічковий фундамент, несучі стіни з газоблока 300мм, залізобетонні плити перекриття. Утеплення пінопласт ПСБ-С-35 - 100мм. Декоративна штукатурка, високоякісне фарбування. Панорамне скління двокамерними склопакетами. Покрівля металочерепиця. За більш детальною інформацією - телефонуйте!

власник
Володимирська вул.
rieltor.ua

Продається земельна ділянка 11,86 соток в центрі Білогородки вул Шевченко 74 та будинок під реконструкцію. Проведений газ, електроенергія, вода (свердловина), що економть кошти та час для життедіяльності будинку (можливий продаж хати с 6 сотками). Три фасадні сторони. Асфальтна дорога. Зручна локація. Поруч є магазини, зупинки транспорту та все, що потрібно для зручного проживання.

Шевченко, 74
rieltor.ua

Комплекс дуплексів White-Blackie Duplex пропонує на продаж АКЦІЙНУ пропозицію! ПРИ 100% ОПЛАТІ ЗНИЖКА 20% Дворівневий дуплекс 120 м² Паркомісця 75м² Земельна ділянка 3 сотки. БЕЗВІДСОТКОВА РОЗСТРОЧКА НА 6 місяців Також є варіанти розстрочки на більші терміни. Можливий кредит на 5 та 10 років з можливістю дострокового погашення та "кредитних канікул" ! Можливий продаж за криптовалюту. Можливий продаж по програмі "Є-оселя"! Комплекс розташовано в екологічно чистій зоні, практично на межі Києва, поруч з лісами та озерами. На спільній території з котеджним містечком "VILLAGGO" - майже 20 Га території з зонами для прогулянок та різноманітних активностей! - Охорона, відеоспостереження; - Два дитячих майданчика; - Два спорт майданчика; - Зона відпочинку з фонтаном; - Тенісний корт зі спеціальним покриттям; - Окреме шале для йоги і медитації. Оздоблення дуплексу після будівельників: - Заведена вода, централізована каналізація; - Газ підведено, підключення індивідуальне; - Світло 5 кВт, можливе збільшення. Також можливе придбання окремої комори 8м² біля будинків. Поруч декілька магазинів різного профілю, продуктовий супермаркет Фора, полікліника, Білогородські школи №1 і №2, приватний дитячий садок “ЗеленСад”, відділення ПриватБанку і Нової Пошти. До Житомирської траси 5 хвилин. До метро “Житомирська” 15 хвилин на авто. За більш детальною інформацією та запису на перегляд - телефонуйте в зручний для вас час!

власник
Шевченка
rieltor.ua

Затишний Двоповерховий Будинок Будинок знаходиться В Білогородці, вул. Чорнобильська Загальна площа будинку 232 м.кв Ділянка 15 соток і якісно рівна. Будиночок охорони є і гараж 70м на 2 паркомісця окремо на території ділянки Газ є. Поруч хороший продуктовий в 10 хвилинах У будинку є 4 окремі кімнати, дуже велика кухня студія і два великі сан. вузли. Присутня якісна своя свердловина та індивідуальна каналізація. Найзатишніше місце це Білогородка, тут свіже повітря і культурні сусіди. 315917342262

чорнобильска
rieltor.ua

Комфортний таунхаус у зеленому передмісті столиці! Продається таунхаус в селі Білогородка, на вулиці Абрикосовій, 26а. Зроблений ремонт восени 2021-го року, підлогу додатково утеплили стиродуром, також була покращена теплоізоляція фасаду зовні. Меблі та техніка залишаються та входять у вартість. Комфортні кімнати, все помешкання виконано у світлих відтінках, що візуально розширює простір. Компактна, проте функціональна кухонна зона, продумана до дрібниць. Головною перевагою даного житла є наявність власного закритого двору із зоною барбекю. Таунхаус площею 4 гектари в зеленій частині передмістя столиці. Розвинена інфраструктура, все необхідне у пішому доступі. Супермаркети «Сільпо» та «Фора», ресторани за 10 хвилин пішим ходом. Поруч 2 дитячі садочки, школа та музична школа. На території таунхаузу є достатня кількість паркомісць для авто. Відстань до Кільцевої дороги не перевищує 7 кілометрів. Від таунхаусу «Бєлгород» проходить кілька автобусних маршрутів, зокрема до станцій метро «Нивки» та «Академмістечко», «ВДНГ» та Боярки. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Абрикосова, 26а
rieltor.ua

Ексклюзив! Класна, нова пропозиція по продажу будинку-дуплексу в Білогородці вул.Володимирська (поруч з будівельним маркетом «Анжіо»). Центральна асфальтована вулиця, зручна локація та виїзд на Київ (до міста 16км.), Боярку, Бобрицю, Соф.Борщагівку. Поруч магазини, школа. - Загальна площа будинку, що продається 295кв.м., житлова 126кв.м., кухня 19,5кв.м. (будинок на 2 власника, у кожного окремо право власності, земельна ділянка, вхід та ін.). Будівля дуже якісна! Все продумано. Земельна ділянка 13,5соток. Є сад, город, зона відпочинку, місця для 3-5 авто (у кожного власника окремо). -Товстий камяний паркан; електроворота («Calme»), гараж у будинку теж з електропідйомними воротами («Hoffman»). - Будинок-дуплекс із червоної цегли, облицьований натуральною камяною крихтою. - Своя скважина, котел газовий. - Високі стелі. - Сигналізація, швидкий інтернет. - Будівля з просторими кімнатами (по 20-30кв.м.). 4 окремих спальні, вітальня, кухня-столова, на кожному поверсі санвузли. Всі меблі та техніка (пральна машина, джакузі, два холодильника, вбудовані посудомийка та мікрохвильова піч, телевізор (супутникове ТВ)) залишаються. - По всьому периметру будинку на двох нижніх поверхах є німецькі металеві ролети для безпеки, які так само захищають і рятують від спеки влітку, а взимку від вітру). - Нижній рівень (підземний) в будинку дуже просторий, автономний, та безпечний (з санвузлом). Планувався під сауну, більярд, спортзал. Зараз можливо як бомбосховище, що дуже важливо!!! - Головна вулиця (взимку завжди чиститься сніг). Недалеко сосновий ліс (100-200 метрів), зупинка транспорту поруч (автобуси, маршрутки до метро). - Пропонуємо побачити цей чудовий будинок на власні очі! Перегляди за домовленістю в зручний для Вас час! Телефонуйте, пропозиція дуже цікава по ціні-якості та метражу – 140тис.у.о. Без комісіі для покупця! Плани об’єкту що продається (2-го та цокольного поверхів) надішлемо за потребою. Є відео будинку та прилеглої території. Представник власника.

Володимирська вул.
rieltor.ua

Новий дуплекс в Білогородці. Затишний, зручний, сучасний, якісний. площа ділянки 5 соток, площа дуплексу 127,5м2. Побудований з керамоблоку, утеплений пінопластом 100мм. Встановлено якісні вікна і двері. В будинку зроблено розводку електрики, води і опалення, штукатурку, теплі підлоги, вентиляція, стяжка підлоги. Повністю готовий під чистовий ремонт. Перший поверх: санвузол, кухня з вітальнею, технічна кімната, комора, вихід на терасу. другий поверх: три кімнати, гардеробна, санвузол. електрика 17кВт, септик 10м3, скважина. Благоустрій території, паркан, ворота. дуплекс введений в експлуатацію і готовий для продажу.

вул. Ягідна
rieltor.ua

Продається будинок 165 кв.м. с. Білогородки, Київська обл. Про будинок: Побудовано як для себе, ваш прораб краще не зробить! Продаж будинку під чистове оздоблення від найкращого забудовника. вулиця нова, поруч ліс, сусіди побудовані. 4 кімнати, 2 санвузла, гардеробна. будинок 165кв.м.+26м.тераса. Ділянка 5сот. Навіс на 2 авто, тераса, паркан, ворота. В будинку виканано штукатурку, розведення електрики, сигналізація, підготовка під камін, тепла підлога, стяжка, опалення, штукатурка, двоконтурний газовий котел Бош, септик з переливом, свердловина 50м, електрика 16кВт, двозонний лічильник, газ. Товщина стін 500мм, цегла, утеплення перліт і клінкерна цегла. благоустрійц території, автоматичні ворота, рулонний газон, автополив. Умови покупки: Без комісії для покупця

Різдвяна вул.
rieltor.ua

Продаж будинку в Білогородці. Заїзджай і живи. Вул. Єдина 21, якісний та теплий будинок у престижному мікрорайоні в с. Білогородка під Києвом. В будинку робили ремонт для себе, з якісних матеріалів. Загальна площа 124м2, 2 поверхи, 4 кімнати, кухня-студія, 2 санвузли, Опалення індивідуальне електричне. Побутова техніка та меблі від провідних виробників. Стильна вбудована кухня з якісною технікою (посудомийка, духовка, варильна поверхня, холодильник). Пральна машинка, кондиціонер, фільтри на питну воду. 1 поверх – кухня-студіо 3 3,1 кв.м., 1 спальня 13,4 кв.м., комора, санвузол з душовою кабіною. 2 поверх - 3 спальні-17,7 кв.м. + 13,6 кв. + 13,4 кв.м., санвузол з ванною. Ділянка - 3 сотки, місце для паркування на 4 машини. Автономна скважина, фільтри води. Земельна ділянка з огорожею. Усі комунікації. Асфальтована дорога до будинку. Електрика. Каналізація-септик. Інфраструктура (до 500 метрів). Магазин. Ліс та озеро. Річка. До Києва 14 км. Телефонуйте, відповім на всі запитання. За потреби надам відео.

Єдина вулиця, 21
rieltor.ua

Продається сучасний будинок з ремонтом у самому центрі с. Білогородки, Київська обл. Про будинок: Для молодих сімей, які бажають мати свій житловий будинок в оточенні природи і лісу. Якісний будинок 206 кв. на ділянці 8 соток. Стрічковий фундамент, утеплений та обкладений натуральним каменем. Стіни виконані із газоблоку 300 мм. + 100 мм. утеплювач мінвата. Декоративна штукатурка силіконова "короїд", дах покритий натуральною керамічною черепицею Tondach. Будинок дуже енергоефективний з розумним розташуванням на ділянці. Перший поверх: просторий вітальня з каміном з натурального каменю, гостьова кімната-кабінет, їдальня з виходом на криту терасу, кухня, топкова, вбиральня, санвузол, тамбур з холодною зоною.. Другий поверх: просторий вестибюль, вітальня, три спальні кімнати, санвузол і великий балкон. Підлоги: керамічна плитка та паркетна дошка. На першому поверсі там, де плитка, а також у санвузлі 2-го поверху – тепла підлога. Стіни: штукатурка гіпсова Knauf, шпалери, стелі натяжні. Будинок дуже світлий. Загалом у будинку встановлено 21 енергозберігаюче вікно. На кухні – вбудована техніка Samsung. Комунікації: газ, газовий котел Valiant, електрика 3 фази 15 кВт, свердловина, септик з переливом, швидкісний інтернет, пультова система сигналізації. У дворі ландшафтний дизайн, часткова система поливу, декоративні та плодові дерева, чагарники. Можна встановити навіс для 2-х авто. Ділянка по периметру огороджена металевим парканом з профнастилу, автоматичні ворота відкатні Came. Менше ніж за 100 м. від будинку знаходиться сосновий ліс, дитячий майданчик, продуктові магазини в пішій доступності. Будинок чудовий, чекаємо на вас на перегляді! Умови покупки: Без комісії для покупця

Лісова
rieltor.ua

А Вы задумывались зачем именно Вам покупать дом? Какую Вашу проблему вы решаете этой покупкой? Возможно вы устали от постоянных пробок, шумных соседей, от марафона "запаркуйся или умри", от надоедливого осбб, или колыбельной для ребенка, от милой парочки сверху. Каждый, ведь на самом деле, покупкой любого жилья, и в том числе дома, решает только свои проблемы. Кто-то устал от города, и хочет покоя, уединения и личного счастья? А кто-то хочет подарить своим детям по комнате и выкроить себе свободные минуты. Ну а кто-то, просто хочет, независимости, свой участок, рассветы, закаты и уют. Подумайте! Обязательно, подумайте, прежде чем покупать свой дом, зачем он Вам И тогда, вы точно купите именно то жилье, которое вам необходимо. П.С. кстати в этом доме, есть всё для того чтобы решить большое колличество ваших проблем. Дом построен 2015 году. Качественный кирпичный дом в два этажа 370 кв.м. и банный комплекс на дровах 120 кв.м. с тренажерный залом. Просторная качественная кухня покрыта камнем Ceasarstone и техника Bosch и фурнитурой Blum. С выходом на терассу с прекрастным видом на лес. 4 просторные комнаты. 3 сан узла. В доме стоит климат система в каждом помещении на каждом этаже и плюс в том что постоянно есть свежий воздух в доме и плюс всегда комфортная температура в доме которая регулируется датчиками в каждой комнате. Полноценный подвал с вентиляцией в котором расположено котельная с отдельным и плюс 4 помещения для инструмента и хранения продуктов. Скважины 90 метров с системой очистки механическая плюс соляной. Качественная постройка и отличное расположение с бассейном с подогревом и противотоком. В доме три котла. Газовое отопление Wiessman и теплые полы по всей площади дома. Твердотопливный котел. Тепловой котел. Солнечные панели для обогрева гарячей воды круглый год и для обогрева бассейна. Участок 25 соток с ландщафтным дизайном с возможностью расширить участок еще плюс 20 соток. Барбекю зона на просторной террасе, беседка. Уникальный участок с автополивом со зрелыми деревьями банзаи, туи, березы, ели, сакура, магнолии и другие. Генератор на 8 киловатт бензиновый с авто запуском. Гараж на два автомобиля с возможностью зарядка электро автомобиль. Дом Утеплен минеральной ватой 100 мм. Все коммуникации заведены и разведены по дому. Электричество - 55 кВт. Канализация индивидуальный септик. Дом расположен в сосновом лесу, котеджная застройка, хорошие соседи, хорошая инфраструктура, в пешей доступности находится школа, садик, различные школы искусств, магазины, салоны, очень удобно!

Івана Франка вул., 77
rieltor.ua

Стильний будинок із чистовою обробкою у с.Білогородка. Надзвичайно світлий із панорамними вікнами. Два поверхи, пять кімнат: три на другому поверсі, дві - на першому. Простора кухня-вітальня 28 кв м. На другому поверсі - два балкони. Два роздільних санвузли. Доглянута, огороджена територія - 5 соток, викладені плиткою доріжки. Власна свердловина, септик. По вулиці газ: при бажанні є можливість зробити газове опалення. Будинок знаходиться на невеличкій височині, що створює тиху та затишну атмосферу. Зручна транспортна розвязка. Поруч є все, необхідне для комфортного життя. Не вагайтесь, дзвоніть!))

можливий продаж по єОселя
Травнева
rieltor.ua

Пропонуємо саме для вас повністю побудований із цегли приватний будинок площею 135 квадратних метри з станом готовності 95% під оздоблювальний ремонт (є фото всіх етапів будівництва) Зверніть увагу, будинок будувався для себе, з дотриманням всіх вимог Опис: - рівна ділянка 8 соток - Індивідуальний проект - 300 метрів до річки Ірпінь - До будинку підведено газ, світло (15 кв) - Розташування 10 км до м. Києва (кільцева дорога) - Тиха мальовнича вулиця, забудовані сусіди (вулиця тупікова) - будинок розташований в лісовій зоні (сосни, акації) - Асфальтований підїзд - Скважина 40 метрів з дебетом води 3м куб на годину - Септик з переливом на 12 м куб та дренажним полем 25 метрів - Фундамент лєнточно-монолітний залізобетон з утепленням глибина в землі 110 см, ширина 45 см - Будинок побудовано повністю з червоної повнотілої цегли - Утеплення базальтова вата - Облицювання цегла - Вікна рехау семикамерні енергозберігаючі з тонуванням скла - Всі відкоси утеплені - Дах металочерепиця виробник італія, утеплений базальтовою ватою - Тепла підлога під ключ по всьому будинку - Висота стелі 3,2 метри - Електрика розведена, повністю в робочому стані - Вода, каналізація розведена по будинку - Покладена лицьова стяжка пола, та штукатурка стін - Стоянка на 3 авто з автоматичними воротами - Навкрло будинку та стоянка викладена гранітом - Ділянка огорожена парканом по периметру

можливий продаж по єОселя
Єдина
rieltor.ua

Продаж сучасного будинку в затишному місці в Білогородці (Шевченкове), 163/65/45 кв.м. Про будинок: Авторский проект від професійних архітекторів. Повністю готовий новий ремонт, меблі, техніка, ландшафтний дизайн. Ділянка 5.6 соток Полоща будинку 163кв.м. + тераса + навіс для авто. 4 кімнати, 2 санвузли, гардеробна, котельня. Дуже якісне виконання, зручне планування. камін на дровах, опалення індивідуальне (водяна тепла підлога). Стіни газоблок, утеплення пінопласт 100мм і 200 мм мінвата на даху. Якісні вікна і двері. паркан, ворота, бруківка по території. Електрика 10 кВт три фази обленерго, септик 10 куб м., свердловина 72м. Будинок повністю готовий . невеликий торг адекватним покупцям. Без комісії. Переваги цього будинку: він сучасний, енергоефективний, має зручне планування для родини, розташований в чудовій локації серед нової забудови недалеко від лісу. Умови покупки: Без комісії для покупця

Горобинова
rieltor.ua
1 - 24 з 450 результатів

Популярні запити

Шукай будинок по локації