Великий добротний будинок в Білій Церкві на дві половини, площею 290,1 та  311,8 кв м кожна, з автономними входами,  недалеко від центру на вул. Весняній. Будинок з керамічної цегли, теплий, на бутовому фундаменті ,  з гарною гідроізоляцією та залізобетонними перекриттями. Має два повноцінні поверхи, мансардний поверх та підвальне приміщення,  загальна площа складає 601,9 кв м.       Перший поверх площею 297, 9 кв м має дві великі вітальні 39,4 і 35,8 кв м, дві кухні 16,8 та 15, 6 кв м , два балкони, санвузли. На другому поверсі площею 136,4 кв м розташовані три просторі кімнати, два передпокої 35,0 і 20,9 кв м, санвузли та невеликі веранди. Третій поверх площею 89,7 кв м складається з двох кімнат 23,9 і 15,4 кв м та двох передпокоїв 26,2 і 19,4 кв м. Підвальний поверх  загальною площею 183,4 кв м,  має  сауну з басейном, кімнату для відпочинку, санвузол, сушку для білизни, різні підсобні приміщення.      Будинок обладнаний всіма міськими комунікаціями: водопровід, каналізація, газопровід, електрика.      Ремонт 2010 року, добротний, з екологічних матеріалів.      Впорядковане подвір"я з необхідними для присадибного господарства та  побуту приміщеннями: облаштована велика літня кухня, сарай, велика теплиця та інше.     Ділянка 13,4 сотки, квадратної форми з цегляною огорожею на бутовому високому фундаменті. Є фруктові дерева, багато квітів. Спокійне негамірне місце, недалеко від річки Рось, доброзичливі сусіди. Без комісіі. Торг.

Продам дом 602 м² по вул. Весняна, Біла Церква, Київська обл.
olx.ua

Продається сучасне,нове житло. В гарному районі міста.Фастівська. Просторий Таунхаус на 100 квадратів,плюс 50 квадратів третій поверх. Автономне опалення,сходи від першого до третього поверха. Енерго зберігаючі вікна. Тепла підлога. Затишна закрита територія. Поряд є гараж. Він теж продається ціна 20т$.

власник
Продаж Таунхаусу
olx.ua

продається квартира у будинку квартирного типу (на 4) Вода централізована, індивідуальне газове опалення, газ. колонка, 2 сотки землі не приватизованої, окремий двір, стан - без ремонту

квартира у будинку квартирного типу на Матросова
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок цегляний. Утеплений пінопластом. Потребує внутрішнього ремонту. Високі стелі. Нові вікна. Ділянка 12 соток. Класне місцерозташування. Можу продати за крипту. Прошу писати в месенджери не телефонувати.

власник
Продам будинок на Вокзальній
olx.ua

ПРОДАЖ частини будинку квартирного типу, ЦЕНТР міста, вулиця Шамраївська, бонус до житла є свій невеликий дворик. Частина будинку у жилому стані, має 3-и кімнати, невелику кухню та сумісний санвузол. Пічне опалення, всі міські комунікації. Зручне місце розташування, все поряд що потрібно для повноцінного життя. Ціна 30 000 доларів США

ПРОДАЖ частини будинку у самому ЦЕНТРІ міста, вул. Шамраївська
olx.ua

Пропонуємо Вам придбати добротний цегляний будинок на Залізничному селищі по вул. Залізнична Загальна площа 79,9 квм, 3 кімнати, велика простора кухня, є окремо приміщення, яке можна використовувати як посібне. Всі комунікаціі, вода, каналізація централізована, опалення- двухконтурний котел В будинку косметичний ремонт, вікна МП, сантехніка в доброму стані, в цілому можна зайти та жити. Участок рівний 6, 2 сотки землі ( все приватизовано) велике доглянуте подвір‘я Є гараж Продаж з меблями та технікою!!! Пропозиція варта Вашої уваги!!!

Будинок Залізничне селище
olx.ua

Продам будинок великої сім’ї на 2 входи! Будинок знаходиться на ДНС по вулиці Івана Мазепи (бувша Щорса),загальною площею 111 м2,житловою площею 64 м2,на два окремі входи. Всього 5 кімнат, 2 туалетних кімнати з ванною, 2 кухні. Встановлено новий паркан по центральній частині дороги, протяжністю 35 метрів, висота 1,90 Перша половина: 3 кімнати, передпокій, кухня, ванна кімната. Новий газовий котел, нові радіатори, замінені всі сантехнічні труби і каналізація, погріб. Підготовлена під ремонт. Друга половина будинку в жилому стані,2 кімнати, кухня, ванна кімната,2 погреби. Район Критого ринку,біля центральної дороги, вихід на автобусну зупинку в 10 метрах. Центральне водопостачання та каналізація. Замінені всі вікна по двох частинах. Є 2 грубі,з запасом дрів. Відеоспостереження з чотирьох сторін будинку. Будинок можна розділити на 2 частини і одну віддати під комерцію, або здавати. Зручне розташування біля дороги, вїзд з центральної частини Земельна ділянка 6 соток,у дворі є гараж, госпбудівля (можна обладнати під баню), територія для саду і зони відпочинку. У пішій близькості знаходиться дендропарк Олександрія, Критий ринок, школа, садок, спортивний комплекс, маркети, річка, 10 хвилин від центру міста,чудова транспортна розвязка. Відмінна локація під перспективу бізнесу. Вартiсть 68500$ торг. Більш детальна інформація по телефону 09******52 Наталія

Продам будинок для великої сімʼї на 2 входи на ДНС!
olx.ua

Продам будинок, в м. Біла Церква, по вул.. Гризодубової, загальною площею 292 кв.м., жила 106 кв.м., площа ділянки 6 соток, будинок побудований 2001 році, в 2018 капітальний ремонт. Будинок спроектований в два жилі поверхи плюс цокольний. На першому поверсі: гостинна, хол, спальня, кухня, сан.вузол, На другому поверсі: три спальні кімнати, хол та сан.вузол. В цокольному поверсі: гараж, сауна, сан.вузол, кімната відпочинку, котельня та кладова. Гараж на 1 авто, з отопленням. Матеріали стін: цегла, ракушняк, утеплений мін.ватою 100 мм. вікна металопластикові, енергозберігаючі, столярка натуральне дерево, ясен, ручної роботи, Опалення: газовий котел та ттк. 3 фази Криша:металочерепиця. На території виконаний ландшафтний дизайн. Поруч школа, дитячий садок, магазин. ціна 179000 дол. Прохання посередників не турбувати.

власник
Продам дом Белая Церковь
olx.ua

Продається чудовий, окремий будинок на Залізничному селищі по вулиця Симоненка Василя. Ціна 55000$ Загальна площа 85,5 кв.м. житлова 70,8 кв.м. Будинок має: ️4 кімнати, кухня, санвузол, веранда; Земельна ділянка 10 соток, має рівну прямокутну форму. Опалення: двохконтурний газовий котел. Водопостачання - централізоване міське. Окремий двір; Газ, світло. Погріб. Ділянка огороджена хорошим, добротним парканом. Хороша, широка дорога. Гарний підїзд. Приємні та привітні сусіди. Телефонуйте: 09*********10, 07*********50 Наталія АН Берегиня.

Окремий Будинок 4 кімнати Залізничне селище
olx.ua

Продаж будинку в районі ДНС, поряд школа№16, садочок, зупинки, ринок, магазини та супермаркети, кафе, спорткомплекс, в пішій доступності річка. Це саме той випадок, коли на першому місці стоїть місцерозташування! Будинок дерево, обкладено цеглою, загальною площею 95 м², має 4 кімнати, санвузол в плитці, нова сантехніка, дві кухні, два входи, в будинку два погреба. Частково зроблено косметичний ремонт, поли дерево, опалення газовим котлом, комунікації міські. Рівна ділянка, правильної форми, загальна 5 сот Фото відповідають, телефонуйте.

Продаж будинку по вул. Лазаретна
olx.ua

Пропоную придбати двоповерховий будинок , площею 160м² в районі Вокзальної, в кроковій доступності до набережної і річки. Цегляний теплий будинок включає в себе 4 кімнати , кухню і два санвузли. Будинок розміщений на широкій фасадній земельній ділянці, площею 10 сот. На території є гараж, літня кухня і погріб, бесідка, багато плодових і декоративних дерев. Будинок розташований в зручній локації , поруч із школою, садочком, ринком, супермаркетом, зупинкою транспорту. Більше деталей можна отримати при особистому перегляді.

Продаю будинок в  ТОПовій локації в районі Вокзальної
olx.ua

Дуже велике прохання з пропозиціями на кшталт "можу, хочу, даю і т.д." НЕ ЗВЕРТАТИСЯ (від слова ЗОВСІМ)! Усі умови продажу цієї нерухомості викладені у цьому оголошенні. Дякую за розуміння. Найпрестижніший і найдорожчий район міста Біла Церква (з новою набережною та сквером)! ПРОДАЖ: БУДИНОК + ДІЛЯНКА + ВСІ (ОКРЕМО) ПІДВЕДЕНІ МІСЬКІ КОМУНІКАЦІЇ + ОГОРОДЖЕННЯ ДІЛЯНКИ І БУДИНКУ = У НАЙПРЕСТИЖНІШОМУ РАЙОНІ МІСТА - БІЛА ЦЕРКВА (саме велике місто у Київський області). За такі гроші Ви купуєте не просто будинок з ділянкою, а МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ У МІСТІ БІЛА ЦЕРКВА ЦЬОГО БУДИНКУ І ДІЛЯНКИ! Будинок (без оздоблювальних робіт) біля річки 50 метрів (виходить на річку Рось та новий сквер для відпочинку – орієнтир кафе Ноїв Ковчег (Сулико)). Будинок знаходиться в районі зупинки Фастівська вниз до річки. Заїзд з вул. Лазаретна, та другий заїзд з провулку Ярової. Будинок розташований на ділянці 12 соток (Державний акт). Комунікації: електрика 220-380 Вт. (окрема лінія від ТП), газ на ділянці (підведений до будинку), вода міська в будинку (окрема лінія), каналізація міська (окрема лінія). На сьогоднішній день окрема купівля чистої ділянки в цьому районі міста та підведення "ОКРЕМО всіх міських комунікацій" до ділянки (а це - 12 соток приватизованої землі і плюс всі ОКРЕМО ПІДВЕДЕНІ ДО ДОМУ = міські комунікації) = обійдеться Вам набагато дорожче, ніж ціна цього обєкта! А будинок, огорожі та всі додаткові споруди – просто в подарунок (тобто безкоштовно)! Будинок має велике підвальні приміщення: під гараж та майстерню, складське приміщення (льох), а також під спортзал, сауну з басейном, кімнату відпочинку та пральню. Перший поверх складається з великого холу, санвузол, вбиральня (гардероб), кухня-їдальня та зал. Другий поверх складається з великого холу, санвузол, спальня, кабінет, дитяча кімната, а також кімната для гостей і має два балкони. Є мансардний поверх (для більярду чи кінозалу, а може просто під горище для різного мотлоху). Відповідно до плану БТІ, загальна площа = 320 кв.м., житлова = 182 кв.м., підсобна = 138 кв.м. та площа приміщень, не включених до загальної (тобто гараж, сауна, спортзал тощо) = 235 кв.м. ЦІНА: 135 000 у.о. за готівку! Торг мінімальний (на оформлення документів). Продаж без комісії (економія для покупця) - додаткових витрат (при оформленні через АН) - мінімум 5% від суми продажу (а це як мінімум 6750 у.о.). Можлива розстрочка на 12 місяців! - (ціна продажу при розстрочку 153 000 у.о. - без торгу, і за першого внеску - 51% від загальної суми, решта суми 49 % - виплачується рівними частинами - щомісяця протягом 12 місяців). НЕ ДУМАЙТЕ ДОВГО! ЯК ГОВОРИВ КЛАСИК: "КУЙ ЗАЛІЗО НЕ ВІДХОДЯЧИ ВІД КАСИ!" - ПОКИ ВИ ДУМАЄТЕ - ЦІНА РОСТЕ (навіть у валюті!). Дешевше не буде! Девальвацію валюти - ще ніхто не скасовував! Історична довідка: $1 у 1913 році мав ту ж купівельну спроможність, що й $26 у 2020-му (це, до речі, ще консервативна, дуже обережна оцінка). Обмін – не цікавить! Тільки продаж! Пишіть на ОЛХ, Вайбер, Дзвоніть. P.S. Вся земля у приватній власності (тобто приватизована)! Прошу врахувати під час розгляду цієї пропозиції - вартість приватизованої землі (12 соток) у цьому районі коштує мінімум від 7 тис.у.е., та вартість ОКРЕМО підведених до цього будинку всіх міських комунікацій - НАВІД дорожче, ніж продаж - всього комплексу (будинок, ділянка, комунікації, огорожа тощо). Вийде, що будинок просто у подарунок. Дуже велике прохання з пропозиціями на кшталт "можу, хочу, даю і т.д." НЕ ЗВЕРТАТИСЯ (від слова ЗОВСІМ)! Усі умови продажу цієї нерухомості викладені у цьому оголошенні. Дякую за розуміння. Телефон для довідок: 07******12 Андрій Юрійович.

власник
Ексклюзив - Будинок біля річки! Біла Церква, район "Вокзальна".
olx.ua

Продам частину будинку в м.Біла Церква по вулиці Осипенко В будинку зроблений капітальний ремонт Загальна площа 55м2 Скважина 20м,зручності в будинку Має 2ві окремі кімнати Всі вікна МП Власну земельну ділянку площею 5.5сот В будинку власне газове опалення,груба На території заїзд для машини,металевий гараж Вмонтована техніка та меблі залишаються Тиха,затишна вуличка Ціна 55000$торг Пропозиція від АН Свій Дім Оксана 09******97

Продам частину будинку на Осипенко
olx.ua

Продається будинок на Таращанському масив (Летра) вул. Незалежності . Будинок знаходиться в тихому місці, в безпосередній близькості до всієї необхідної інфраструктури. У пішій доступності є: магазини, супермаркети, базар, школа, музична школа, дитячий садочок, кафе, ресторани, нова пошта, автомийка, банки, алеї відпочинку, озеро, зупинки громадського транспорту . Будинок загальною площею 190 кв.м, зведений їз якісних матеріалів. Встановлені металопластикові вікна. Усередині виконана чорнова стяжка підлоги та встановлено сходовий проліт. Планування включає простору кухню - вітальню, кімнату та санвузол на першому поверсі. На другому поверсі - три кімнати, санвузол. Дуже зручне і комфортне місце розташування. Великий і просторий двір. Землі 11 сотлк приватної власності . Будинок вартий вашої уваги. Всі інші питання по телефону. Телефонуйте прямо зараз. Остаточна ціна буде обговорена з реальним покупцем! Офіційно зареєстроване підприємство з постійною адресою, кваліфікованим персоналом та досвідом роботи, надає повний перелік послуг з питань, повязаних з нерухомістю. Безкоштовно приймаємо заявки від продавців і орендарів. Гарантуємо обєктивну оцінку, якісну рекламну компанію та юридичну підтримку. Юридичний супровід угод до моменту вручення правовстановлюючих документів, перевірка нерухомості на наявність арештів, обтяжень, і.т.п.

Продається будинок Таращанський масив (Летра)
olx.ua

Половина цегляного будинку вул. Коцюбинського (масив Залізничне Селище), побудований на високому фундаменті в 1968 році з прибудовою в 2000 році, загальною площею 75 м2, включає в себе чотири житлові кімнати 18 м2+17м2+12м2+9м2, кухню 9 м2, просторий санвузол, коридор, висота стелі 2,90 м. До будинку закладено фундамент площею 15 м2, який можна використати для облаштування кімнати або відкритої тераси. Опалення газовим 2-контурним котлом, тепла підлога в санвузлі, водопостачання з власної свердловини глибиною 25 м, міська каналізація, два кондиціонери. В будинку зроблено свіжий ремонт, рівні стіни та стеля, нова електропроводка, водопровідні труби, металопластикові вікна, радіатори опалення, міжкімнатні двері, сантехніка, керамічна плитка, вхідні металеві двері, вбудований кухонний гарнітур з вмонтованою побутовою технікою. Оздоблення інтерєру виконано в скандинавському стилі, вдало підібрані колірні рішення, в яких переважають винятково світлі приємні тони. Окремий двір з воротами для заїзду невеликого автомобіля. В дворі сарай, погріб, город. Ділянка землі 3 сот приватизована та огороджена. Зручне розташування в тихому місці. Поруч ринок, АТБ, галерея магазинів, аптека, школа, дитсадок, лікарня, зупинка громадського транспорту. Вартість- 70000уо. Ексклюзивний продавець- Агентство нерухомості -КвартЛандія- Фото відповідають дійсності. Показуємо щодня.

Половина будинку з ремонтом Залізничне Селище
olx.ua

Центр міста!! Частина будинку квартирного типу!! Пропонуємо до продажу частину будинку квартирного типу по вул. Богдана Хмельницького. - загальна площа 30 кв.м., житлова-15,8 кв. м. - 1 кімната (15,8 кв. м.) -кухня (10,50 кв.м.) -санвузол суміжний; - металопластикові вікна; - центральне водовідведення та каналізація; - газове опалення; - простора віранда; - меблі, бойлер, холодильник; - чистий, жилий стан; Поруч зупинка транспорту, центр міста, аптеки, супермаркети, парк відпочинку. Ціна 25500 доларів. АН Ластівка Оксана 06******14, 07******14

Цікава пропозиція! Центр міста! Частина будинку квартирного типу.
olx.ua

Продається 1/2 частина будинку, по вулиці Котляревського , ( Заріччя). 30 кв.м. Будинок обкладений цеглою, окремий заїзд, у дворі гараж, сарай, два погреби. В будинку одна кімната 16кв.м, кухня, зручності в будинку, вода централізована, каналізація. Землі 7 соток з виходом до річки. Ціна 37000 у.о. торг

Продається  1/2 частина будинку Заріччя,  Котляревського Біла Церква
olx.ua

Продам дом 1991 года постройки в селе Кривошеинцы, Белоцерковского (бывшего Сквирского) района. До Сквиры 10 км. До Белой Церкви 50 км. До Киева 130 км. Дом кирпичный, укрыт шифером, утеплен снаружи. Площадь 60 кв.метров, две комнаты (24 и 11 метров), кухня 10 квадратов, санузел, веранда. В дом заведена вода из колодца, слив в выгребную яму, паровое отопление дровяной печью, магистраль газа по улице. Сделан свежий ремонт, можно заходить и жить. Металлопластиковые окна. Новая столярка и входные двери. Подвесные потолки. Новая электропроводка и сантехника, установлена душевая кабина и бойлер. Свежие обои и линолеум. Вмонтированная кухня. Участок 25 соток с возможность увеличения еще на 12 соток. На территории капитальный гараж с погребом и сарай, фруктовый сад. Рядом ставок и шелковичный сад. Село развитое, есть школа, кафе, магазины, отделения новой и укрпочты. Цена: 12.500 у.е. Торг. Агентство недвижимости "ИмпериЯ" предоставляет полный перечень услуг по вопросам связанным с недвижимостью: -экспертная оценка недвижимости; -услуги БТИ; -консультация по ипотеке; -кредит под залог недвижимости; -купля-продажа жилой недвижимости; -купля-продажа коммерческой недвижимости; -аренда жилых помещений; -аренда коммерческих объектов; -купля-продажа земли. Бесплатно принимаем заявки от продавцов и арендодателей. Гарантируем объективную оценку, качественную рекламную компанию и юридическую поддержку. Юридическое сопровождение сделки до момента вручения право устанавливающих документов, проверка недвижимости на наличие арестов, отягощений, и.т.п. Предоставляем услуги по сопровождению в изготовлении документации: -на пристройку, перепланировку, реконструкцию и т.п.; -на приватизацию земли, присвоение кадастрового номера; -на перевод под нежилое, смена целевого назначения; -на начало строительства, ввод в эксплуатацию; -на узаконивание самовольного строительства; -срочный выкуп недвижимого имущества. Официально зарегистрированное предприятие с постоянным адресом, квалифицированным персоналом и опытом работы. Адрес: Белая Церковь ул. Театральная 7 офис 1. Тел: (09**********32 (06**********24 (09**********79

Продам кирпичный дом со свежим ремонтом в Кривошеинцах.
olx.ua

Продам частину будинку на Піщаному массиві / Заріччя (неподалеку центру) по вул. Ставищанська Площа 38 кв м, 2 кімнати прохідні 11.8 и 13.4 кв м, кухня 5.1 кв м, коридор 7.2 кв м. Із комунікацій газ та світло заведені в будинок, туалет на вулиці, окремий двір, заїзд, гараж, госп споруди, туалет на вулиці. 19 000 дол США 09*********28 Наталія Ан Mega City

Продам частину будинку біля Центру
olx.ua

Будинок Заріччя Степана Бандери 166 метрів 7 соток Зручності 5 кімнат 2 су 88 т Письмовий ексклюзивний договір Ан Голубка 06******99

Будинок Заріччя
olx.ua

Продаж ексклюзивного НОВОГО будинку в м Біла Церква по вул Мельника в затишному місті. Будинок побудовано в 2023 році з цегли , утеплено ватою та оздоблено голландською декоративною цеглою. Дах - бітумна черепиця Монолітне перекриття. Загальна площа 115кв м - це три спальні, кухня- вітальня з каміном! Два санвузли, окрема пральня, гардеробна. Під будинком величезний підвал, де котел опалення, фільтра та ін інженерне обладнання. В будинку є горище! Опалення електро котлом, кухня-вітальня, коридор, санвузли, пральня - «тепла підлога» , в кімнатах радіатори. Діючий камін на дровах. Вода - своя свердловина Каналізація - септик. Будинок готовий до заселення, меблі та техніка залишається новим власником. Земельна ділянка 4.5 сот! Телефонуйте , БУДИНОК ВАРТИЙ УВАГИ!

Продаж ЕКСКЛЮЗИВНОГО будинку
olx.ua

Продаётся половина нового дома типа Таун-Хауз на 2 квартиры на Вокзальной, в одном из лучших районов города. Квартира под чистовой отделкой, со всеми коммуникациями. Введена в эксплуатацию. Дом постройки 2012 г., построен из красного кирпича, утеплен снаружи. Централизованные газ, свет, вода, канализация. На крыше установлены солнечные батареи на 12 кВт., в планах доставить еще. По дому разведены вода, свет. 3 эт., плюс подвал, общий двор на 2 собственника. Двор выложен плиткой. Общая пл. квартиры 96 м.кв., жилая 34 м., плюс большая прихожая в 26 м.кв, плюс кухня 15 м.кв. Огромная мансарда на весь этаж. Рядом речка, школы, садики, супермаркеты. Удобная транспортная развязка. Агенство. Показываем в удобное время.

Продаётся половина дуплекса на 2 квартиры на Вокзальной.
olx.ua

Продається частина будинку як площа повноцінного з гарними здоровими кімнатами в м. Біла Церква по вул Мельника. Тиха спокійна вулиця. Рівна земельна ділянка Площа 97м2. Земельна ділянка 6.5сот. Двір окреиюмий. Газ, світло, вода дві вигрібні ями. Гараж, хлів, літня кухня. Гарне горище з можливістю зробити 2 поверх. Будинок керпічний 1972р Відео відправлю в приват. Деталі за телефоном. Пропозиція від агенства нерухомості.

Продаж частини будинку
olx.ua

Новинка.Терміново Ексклюзив Продам будинок в м.Біла Церква по вул.Осипенкo 42 Розташований в центрі міста Будинок на два входи,можна для двух родин Загальна площа будинку 90м2 В будинку 4 кімнати 2ві кухні АО.Фастівський котел В будинку є газ,світло,централізована вода Площа землі 3.22сот Будинок в житловому стані Є заїзд для машини Ціна 30000$торг Пропозиція від АН Свій Дім Оксана 09******97

Продам будинок вул.Осипенкo
olx.ua
123...6
1 - 24 з 122 результатів

Географія Біла Церква