Вашій увазі пропонується Дуплекс преміум класу, який поєднав в собі якість, комфорт та вишуканий стиль! Будинок повністю готовий до ремонту!Дуплекс розташований в престижному районі Бучі, неподалік ресторану "Тоскана гриль" (провулок Революції). Зручна транспортна розв’язка! Загальна площа 120 кв.м.+30 кв.м. мансарда (бетонні сходи). Грамотно сплановане планування, включає: 4 житлові кімнати, простору кухню/вітальню з виходом на затишний двір, 2 с/в та 30кв.м. - повноцінної мансарди, вільного призначення. Комплектація: -якісні, протипожежні двері з МДФ накладками; -Вікна Rehau євро 70, енергозберігаючі з ламінуванням; -Ідеальна гіпсова штукатурка; -чорнова стяжка підлоги; -бетонні сходи з 1 на 2 та на 3 поверх; -введення комунікації та інтернету; -огорожа з профнастилу; -бруківка на передньому дворику. Опалення індивідуальне газове, централізоване водопостачання, каналізація септик. Котеджний комплекс знаходиться в тихому місці, а також в пішій доступності є вся необхідна інфраструктура. Прекрасний варіант для комфортного проживання великої родини! Гнучкі умови розтермінування, з першим внеском від 30%! Відділ продажів від забудовника, без комісії! Телефонуйте!

Будинок преміум класу в Лісовій Бучі!
olx.ua

Срочно! Продажа/обмен/оплата частями. Недостроенный жилой комплекс, площадью 1500 м2. ЖК комфорт-класса располагается в ближайшем пригороде Киева – в городе Буча, по ул. Екатерины Белокур 3. Земельный участок в собственности, 14 сот. Построен фундамент сваи, цокольный этаж и первый этаж. Подключена эл. энергия 70 кВт. Есть разрешение на строительство, проект, МБУ. Комплекс представлен одним трехэтажным домом с уникальной архитектурой. Есть проект визуализации. Невострой будет полностью возведен из кирпича с дополнительным утеплением внутренних стен минеральной ватой. На территории комплекса будет расположено: лобби кафе, открытая спорт и детская площадки, парковка. Рядом земля под строительство второго дома. Город Буча находится всего в 15 километрах от Киева. Рядом сконцентрирована развитая социальная инфраструктура. В шаговой доступности расположен детский сад «Козачек»(490м), общеобразовательная школа № 1(490м), супермаркет (76м), городской парк, обустроенный пляж и ресторанный комплекс. Сообщение со столицей обеспечивают три скоростные автодороги: Киев-Гомель, Киев-Житомир, Киев-Ирпень. Добраться до столицы можно за 15-20 минут. Автобусная остановка - 425 м от ЖК.

Буча, Киевская обл. Продажа, обмен недостроенного ЖК 1500 кв.м. БЕЗ %
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Таунхауси в КМ «Нест Парк» в Лісовій Бучі, пров. Толстого. У наявності внутрішні будинки 98м², ділянки 1,26 сот. Ціна 75000$ Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення - 100 мм пінополістерол, комбінований фасад: клинкерна плитка та декоративна штукатурка. Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка стін, коммуникації заведені в будинок, без розводки по точках, лічильники на всі коммуникації. Комуникації: вода - центральна, водовідведення - центральна каналізація, газификація (двоконтурний газовий котел за рахунок покупця). Розстрочка на 6 міс. без здорожчання з першим внеском 50%. Обговорюємо індивідуально більш тривале розтермінування платежів.

Готовий таунхаус в Лісовій Бучі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається елітний двоповерховий будинок в центрі Бучі по вулиці Героїв Крут. Ділянка 14 соток, правильної квадратної форми. Будинок побудований з цегли, якісного дерева, перегородки між кімнатами з газоблоку, перекриття з бетону. Авторський дизайнпроект, дорогий ремонт, всі меблі та наповнення будинку виконувалося під замовлення. Планування будинку: Перший поверх, це велика вітальня з каміном, обідньою зоною, кухнею-студією, робочим кабінетом, санвузлом з душ.кабіною. На другому поверсі, три кімнати (одна з лоджіями, ще одна з заскленим балконом), дві гардеробні та великий санвузол з джакузі і прасувальною зоною. В полупідвальному приміщенні знаходиться сауна, хамам, велике джакузі, барна стійка з куточком для відпочинку та зоною для більярдного стола. Також велика котельня, водоочистна станція, генераторна і т.д. Просторе горище до якого зроблені відкидні сходи. Сходи в будинку зроблені з натурального каменю та мрамору, перила із дерева, підсвітка, на стінах обігрівачі еліткласу. По всьому будинку розведена система кондиціонування, індивідуального освітлення кожної зони та кімнат в будинку, відеонагляд та протипожежна система, відеодзвінок. Підлога в будинку комбінована (плитка, паркетна дошка, камінь), на першому поверсі тепла підлога, на другому і в підвалі радіатори та місцями теж тепла підлога. При продажу залишаються всі вбудовані меблі та частково техніка. Навколо будинку красиво облаштована територія - клумби, великі туї, невеликий сад, виноградник, теплиці, город, в дворі альтанка та мангальна зона. Крите хоз.приміщення, літня кімната для відпочинку, баня та літня кухня. В дворі зроблений оглядовий автомобільний підвал з ліфтом для підземного паркінгу з освітленням. Електрики заведено 50кВт, газ, каналізація та вода центральні. Зроблений автополив. За більш детальною інформацією телефонуйте, відповім на всі запитання, а ще краще приїжджайте і все презентую. Документи готові до швидкої угоди. Оформлення будинку 2%, ділянки 1% З пов. Таня, 09******29 Чекаю на ваш дзвінок

Продаж елітного будинку в центрі Бучі, ділянка 14 соток
olx.ua

Буча, вул. Івана Франка 4 Продається частина будинку з документами. Хороша ділянка 6 соток. Будинок віддалений від загальної дороги тому заїзд до будинку на декількох сусідів. Заведені комунікації - газ, вода, електрика, каналізація. Є вудичний утеплений погреб для зберігання овочів. Будинок потребеє прибирання, наповнений усим необхідним, є можливість зробити ванну кімнату в будинку (наразі її немає). Велика одна кімната, опалення по всьому будинку індивідуальне. На все встановлені лічильники. Чудовий будинок як для дачі так і для постійного проживання. Теплий із цегли, якісний фундамент, встановлені євровікна, затишний двір. Телефонуйте, домовимося на перегляд. 09******29 Таня

Продам частину будинку, ділянка 6 соток, хороший варіант для дачі
olx.ua

Вашему вниманию предлагается Таунхаус в коттеджном комплексе Garden по ул. Садовая, 54 в г. Буча. Общая площадь 100,5м2. Большая кухня-гостиная- 30м. Два санузла, 4 комнаты, тамбур, хол. Закрытая территория, земля в собственности. Более подробно по телефону Видео тауна внутри, прописать в ютубе: Таунхаус в Буче "Garden"

Таунхаус Garden в г. Буча ул. Садовая, 54
olx.ua

Будинок на завершальній стадії будівництва. Реально класна локація, вул. Михайловського, Лісова Буча. Поруч вся інфраструктура, зручний виїзд в Київ. Будинок збудований з керамоблоку, утеплено пінопластом, фасад клінкерна плитка. Загальна площа будинку 110 кв.м 3 кімнати, 3 санвузла, гардеробні кімнати, велика кухня - вітальня. Ділянка 3.5 сотки. Сосни на території. Телефонуйте, найнижча ціна на будинок в цій локації!

Продаж одноповерхового будинку в Лісовій Бучі
olx.ua

Готовий до експлуатації дуплекс в Лісовій Бучі в коттеджному містечку «Нест Парк» (провулок Толстого, 8). 130 м2. 2,6 сот. земельна ділянка. Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення 100мм, комбінований фасад (клінкерна плитка та декоративна штукатурка), дах - металочерепиця. Комунікації: центральна каналізація, вода - скважина, газ, електрика 7,5 кВт. Внутрішнє оздоблення: розводка електрики по точках, розводка опалення і води по точках, тепла підлога на кухні, в коридорі та с/в, гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел, металевий каркас сходів. Оформлення: ~1000$. Покажу 24/7

Готовий будинок в Лісовій Бучі
olx.ua

Продаж ТаунХаусів в місті Буча , вул. Некрасова . Тауни знаходяться в лісовій Бучі, поруч зі заміським комплексом Viktoria Park Hotel. Поруч лише приватна елітна забудова. Навколо комплексу багато соснового лісу. Бучанський міський парк в пішій доступності. Також неподалік є школа, дитячі садочки, супермаркети. Зручний виїзд до міста Київ. Сам комплекс включає в себе 6 таунхаусів площею по 100м2 та на земельних ділянках 1,2 сотки землі . Перший поверх : передпокій , гостьова спальня кімната , санвузол , сходинки на другий поверх , кухня вітальня з виходом на задній дворик . Другий поверх : Спальня кімната з балконом , санвузол , велика спальня кімната . Також присутній мансардний поверх . Класифікація будівництва : Фундамент - монолітний стрічковий Стіни – газоблок Утеплення – пінопласт з фасадною плиткою Дах – металочерепиця , утеплений мінеральною ватою з паро та гідро бар’єром . Вікна – склопакет двокамерний , профіль п’яти камерний . Комунікації : заведеня газу в будинок , заведення водопостачання від міста в будинок , електрика та центральна каналізація . Розтермінування : При внеску 50% від вартості обєкту можливе розтермінування на 6 місяців без здорожчання обєкта . Сертифікат, держпрограми, єОселя - так, введення в експлуатацію протягом місяця з моменту підписання попередньої угоди. Без комісії для покупця від забудовника. Офіційний відділ продажу. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном .

Таун в Лісовій частині Бучі посеред соснового лісу. Локація чудова
olx.ua

Продаж будинок - дуплекс з ремонтом та меблями в центральній частині міста Буча Розташування: Буча, вул. 2 лінія, 42 Цегляний будинок. Загальна ПЛОЩА 180м2 , три рівня, два житлових поверхи. НУЛЬОВИЙ поверх: Гараж, приміщення вільного призначення, котельня прачечна. ПЕРШИЙ поверх: Вітальня 40м2 , кухня, окрема кімната- комора на кухні, гостьовий санвузол, вбудована шафа. ДРУГИЙ поверх: Три окремі спальні кімнати, ванна кімната. Весь будинок мебльований. ЗЕМЕЛЬНА ділянка 3 сотки. Авто полив, газон, плодові та декоративні дерева. Комунікації: Світло, газ ( індивідуальне газове опалення + додатково є бойлер) вода міська ( система зворотнього Осмосу), септик Кондиціонер, система тепла підлога. Інфраструктура міста ( центр) в 15 хвилинах пішки. Ціна 125000$ Продаж по всім державним програмам можливий Чекаємо на перегляд Рієлтор Анна Максименко

Будинок - Дуплекс з підвалом, гаражом, ремонтом 125000$
olx.ua

Готовий дуплекс в одному з найпрестижніших районів Бучі - Лісова Буча. Дуплекс оточений сосновим лісом та будівлями подібного рівня. Має чудове планування, оскільки перший поверх розраховано для проведення часу усією сімєю та з гостями. Є вихід на великий задній двір. Другий поверх, це поверх тиші та сну, тобто ваші спальні, одна з яких має власну гардеробну. Ще гарною новиною є те, зо ви отримуєте третій поверх у подарунок із бетонними сходами, там є можливість зробити зону вільного простору відповідно до ваших захоплень. Дуплекс має гарне базове наповнення: стяжка, штукатурка. Перегляд у зручний час. Є розтермінування від забудовника. Продаж без комісії для покупця. Багато хто недооцінює зручну транспортну розвязка з центру котеджного містечка по прямій до Києва 5 км через Житомирську трасу (до траси 1 км), далі проспект Перемоги, Академмістечко метро. Поряд з сторони Жимомирської траси - Стоянка, Ірпінь, Буча, Гостомель, Михайлівська Рубежівка, Ворзель та з іншої сторони - Горбовичі, Шпитьки, Мила, Капітановка, Дмитрівка, Шевченково, Білогородка, Чайки, Музичі, Бобриця, Іванковичі, Хотянівка, Крюківщина, Гатне, Феофанія. Дуже зручно виїхати по прямій до Академмістечка, Оболонь, Мінська, Майдан Незалежності. Ви зможете дуже швидко дістатися навіть на Хрещатик, на Повітрофлотсткий проспект.

Дуплекс в Лісовій Бучі преміум якості
olx.ua

ШИКАРНОЕ МЕСТО НЕВЕРОЯТНОЙ КРАСОТЫ ! Новый современный КОТТЕДЖ на БЕРЕГУ ОЗЕРА, рядом сосновый лес, асфальтированный подъезд, вокруг новые соседи. Строительство на финальной стадии! ПЛОЩАДЬ: 250 м2, включая ДВЕ ТЕРРАСЫ с панорамным ВИДОМ на ОЗЕРО. КАЧЕСТВЕННЫЕ МАТЕРИАЛЫ: Стены из керамоблока 380мм., теплены минеральной ватой 100 мм. Крыша - битумная черепица, утеплена минеральной ватой 200 мм. Внутри будет сделана чистовая штукатурка стен, заведены коммуникации, бетонная лестница на 2 этаж. Возможна дополнительная укомплектация, но обсуждается индивидуально под клиента. УЧАСТОК: 10 соток до озера 2-3 сотки. ПЕРВАЯ ЛИНИЯ ! Огражден забором, отмостка вокруг дома, паркоместо, озеленение и освещение входной группы. СТОИМОСТЬ: 170 000 у.е. Продажа от Застройщика - БЕЗ комиссионных. Доп.информация и просмотр: (06**********03 Мария.

ДОМ на 1 линии ОЗЕРА - 10 соток - 5 минут от Бучанского ПАРКА!
olx.ua

Будинок повністю готовий до оздоблення! Побудований з керамоблоку! Хороша локація, зручне транспортне сполучення! Прекрасне місце для життя та відпочинку! Для тих хто цінує комфорт та функціональність! Загальна дуплексу: 115 кв.м.; Площа земельної ділянки: 2.5 соток. Будинок з максимальним наповненням: •тепла підлого •розводка опалення •лазерна стяжка підлоги •машинна штукатурка •ввод всіх комунікацій Всі комунікації - централізовані!

Затишний дуплекс в Бучі, вул. Революціі!
olx.ua

Дуплекс з документами! Буча, КМ Тоскана Хаус 1 VIP локація - ресторан Тоскана, провулок Революції Площа будинку - 137,7м² + велика тераса 24,6м² та балкон 10м² Земельна ділянка з соснами - 3 сотки Побудований з керамоблоку, утеплений мінеральною ватою, фасад комбінований - клінкерна плитка, фальцева покрівля, дерево. Просторий будинок з високою стелею. Комунікації: електрика, скептик з переливом, свердловина 50м, ГАЗ. Без наповнення. Податки 7,5% + 8,5%. Перегляд в будь-який час! Ціна 138 000$ 09******73 Артем АН КАН

Дуплекс Тоскана Хаус з документами та комунікаціями
olx.ua

Таунхауси «Нест Парк» в Лісовій Бучі, пров. Толстого. У наявності внутрішні будинки 98 м2, ділянки 1,26 сот. 75000$ Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення - 100 мм пінополістерол, комбінований фасад: клинкерна плитка та декоративна штукатурка. Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка стін, коммуникації заведені в будинок, без розводки по точках, лічильники на всі коммуникації. Коммуникації: вода - центральна, центральна канализація, газификація (двоконтурний газовий котел за рахунок покупця). Пакркомісце біля входу, величкий приватний двір спирається в ліс! Близкість инфраструктури, транспорту Поруч станція Буча Лісова- дуже вигідна локація для пересування до Києва-20хвилин и ви на Святошино, або 30 и ві вже на Центральному вокзалі столиці. Поруч декілька ТЦ, кафе, ресторани, аптеки, заправки, пошта, ринки та інше Дитячий садок (декілька) та Школи!! Розстрочка до 14 міс. без здорожчання з першим внеском 50%. Це всього 36500 $ Та ціну малесенької кімнати в Києві можно придбати нове життя в ближньому передмісті! До зустрічі на переглядах! З пов Тетяна.

Лісова Буча таун в КГ, 98м2/1,26 сот вул Красовских. розтермінування
olx.ua

Продаж ділянки зі старим будинком у Київській області, місто Буча, вул. Патона. Ділянка розташована серед приватного сектору, фасад 20 метрів, у глибину – 66 метрів. На ділянці розташований будиночок, заведено газ та електрику.

Земельна ділянка 12соток з будинком та коммунікаціями,Буча, вул Патона
olx.ua

Продаж сучасного будинку з вишуканим ремонтом в котеджному містечку. Проект будинку передбачає наявність всіх зручностей для максимально комфортного проживання. Побудований з високоякісних матеріалів, продуманий до найменших деталей, що гарантує Вам екологічну безпеку, комфорт та бездоганний домашній затишок. Одноповерховий котедж загальною площею 256 м2, крита тераса – 75 м2, зона барбекю. Розташований на ділянці 12 соток. Будинок з ремонтом, меблями та технікою у лісовій Бучі, по вул. Гоголя. В будинку виконаний авторський ремонт з високоякісних та екологічних матеріалів. Чудова локація, популярний район з розвинутою інфраструктурою.Фасад облаштований натуральним каменем «Травертин», який має високі шумоізолюючі властивості. Цей матеріал є дуже красивою гірською породою. Мякість і благородство відтінків роблять його ідеальним варіантом для вашого будинку. До властивостей матеріалу відноситься стійкість до низьких температур. Навіть в морози камінь добре утримує тепло в приміщенні. Дана пропозиція не залишить Вас байдужим. Телефонуйте, домовимося про перегляд! Без комісійних для покупця.

Продаж сучасного будинку з вишуканим ремонтом в котеджному містечку
olx.ua

Один із найцікавіших варіантів нерухомості із власним виходом до озера. Будинок має чудову локацію: з однієї сторони тихе та спокійне місце біля озера, а з іншої - 5 хвилин на автівці і ти вже у вирі подій бурхливого міста. Це надзвичайно важливо для повноцінного відпочинку у тиші та комфортного життя із хорошою інфраструктурою для всієї сімї. Будинок збудовано із якісних матеріалів: - керамоблок 2НФ - утеплення мінеральна вата; - бетонні сходи; - залізобетонне перекриття між плитами. Комплектація будинку (на фото ще немає), буде і стяжка і штукатурка і розведення сантехніки, електрики. Є можливість підключення газу. Ви будете приємно здивовані зеленою прибудинковою територією та місцем перед воротами) Прямий продаж від забудовника, можливість розтермінування платежів! Без КОМІСІЇ! Багато хто недооцінює зручну транспортну розвязка з центру котеджного містечка по прямій до Києва 5 км через Житомирську трасу (до траси 1 км), далі проспект Перемоги, Академмістечко метро. Поряд з сторони Жимомирської траси - Стоянка, Ірпінь, Буча, Гостомель, Михайлівська Рубежівка, Ворзель та з іншої сторони - Горбовичі, Шпитьки, Мила, Капітановка, Дмитрівка, Шевченково, Білогородка, Чайки, Музичі, Бобриця, Іванковичі, Хотянівка, Крюківщина, Гатне, Феофанія. Дуже зручно виїхати по прямій до Академмістечка, Оболонь, Мінська, Майдан Незалежності. Ви зможете дуже швидко дістатися навіть на Хрещатик, на Повітрофлотсткий проспект. Ціна 165000 у.е. без озеленення. Ціна 170000 у.е. з озелененням.

Будинок із власним виходом до озера
olx.ua

Будинок побудований із якісних матеріалів, по унікальному дизайн-проекту. Будинок розташований на території комплексу Villa Toscana. Цегляний будинок з проведеними комунікаціями: електропостачання, газ, септик, скважина. Прибудинкова територія повністю облаштована, ландшафний дизайн, декоранивні насадження, облаштована зона барбекю та зона відпочинку для дітей. Комплекс з закритою територією в лісовій зоні. Не подалік вся розвинена інфраструктура, супермаркет, школа, дитячий садочок, салони краси, банки. До міста Києва 10 хвилин на транспорті. Можливий продаж будинку з ремонтом, під замовлення клієнта. Без комісії.

Буча, Villa Toscana, закрита територія, вулиця Гоголя, БЕЗ %
olx.ua

Цей будинок на 100% для поціновувачів якісного. Якісного будинку, якісного ремонту, якісних меблів і техніки. Кожен сантиметр території був зроблений і на совість. На матеріалах ніхто не економив, адже робили для себе. Реальна вартість у 2,5 рази більша. Власники виїхали за кордон. Будинок продається з усім. Просто потрібно занести свої речі. 1 поверх - кухня-салон з виходом на терасу Гостьова кімната Санвузол з душем 2 поверх- три кімнати Велика ванна кімната 3 поверх мансардний Обладнаний під гардероб та господарчі справи Будинок продається з усім! 2 житлових поверхи -127 кв.м 3 повер - мансардний - 64 кв.м Ділянка 5,5 соток З ландшафтним дизайном Автополивом Автонавісом Великою терасою Обладнаний дитячий майданчик І зроблений господарчий блок на дві частини. Цей будинок потрібно бачити Тут неймовірна атмосфера затишку і любові. На вайбер можу відправити відео тур і фото які не ввійшли в оголошення

Лісова Буча Ідеальний будинок Укомплектований усім
olx.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам дом в городе Буча улица Садовая, (до жд вокзала 1 км.) На 1 этаже: коридор, кухня, комната и с/у На 2 этаже: три раздельные комнаты и с/у. Стены в доме ракушняк обложений белым кирпичом, год постройки 1989. Железобетонные перекрытия. Газовое отопление. Косметический ремонт. Центральная вода и канализация. На все счетчики. Есть колодец. Большой гараж на несколько авто. Погреб. На участке много деревьев. Участок 19 соток. Рядом школа, детский садик, пешком 10 минут до жд станции. Цена 119 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ 2,5 %

Продам дом в г. Буча ул. Садовая, общ. 140 м2 участок 19 соток, гараж
olx.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам 2 дома на участке в городе Буча пер. Максима Ридзанича часть дома 95 м2 (4 комнаты, жилая 52 м2, кухня 12 м2, с/у 5 м2) дом 53 м2 (3 комнаты, жилая 30 м2, кухня 9 м2, с/у 5 м2) участок 15 соток, подвал, погреб, сарай, гараж 20 м2, своя скважина, канализация септик, окна металлопластиковые. Рядом лес и озеро. Пешком 7 минут до жд станции. Цена 110 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ 0%

Продам 2 дома г. Буча пер. Максима Ридзанича, участок 15 сот., + гараж
olx.ua

Будинок, місто Буча, вул. Новаторів, два рівні, 275/100/29кв.м, сучасний ремонт з якісних матеріалів, повністю мебльований, вся побутова техніка, 2 санвузла, сауна, всі коммунікації, поли з підігрівом, автономне- індивідуальне опалення(теплові насоси), кондиціонери. Відеоспостереження, під охороною, гараж на 2 автомобіля, зона барбекю. Ланшафтний дизайн, ділянка 8 соток, поруч вся інфраструктура. Можливий обмін на рухоме та нерухоме майно. Оформлення 2%

Будинок, Буча, вул. Новаторів
olx.ua

Терміновий Продаж! Вігідна ціна! Дуплекс в Бучі, пров. Революції Проект Oscar Premium от LMNG, рік побудови 2022. Площа будинку – 120 + 35 мансарда/56/27,5 кв.м., ділянка – 2,23 сотки. Планування: 1 поверх – кухня-вітальня 27,5 кв.м. з виходом на терасу, спальня, хол, санвузол. 2 этаж – 3 спальні, санвузол, гардироб. 3 поверх (мансарда) – вільне планування. Технологія будівництва: стіни – керамоблок; перекриття - з/б плита; підлога – чернова стяжка; внутрішнє оздоблення – гіпсова штукатурка; зовнішнє утеплення – мінвата 100 мм; фасад – декоративна штукатурка, клінкер; дах – металочерепиця; вікна – панорамні вікна, металопластиковий профіль REHAU євро 70, двокамерний склопакет з енергозбереженням (3 скла) з ламінуванням; сходи – бетонні; вхідні двері – металеві з МДФ накладками. Комунікації: газ – є; електрика – 6,5 квт; 3фази вода – центральна; каналізація – септик. Ділянка по периметру огорожена металевим забором. На території дуплексу є паркувальне місце. Позаду будинку тераса з входом з кухні-вітальні та місце для влаштування мангалу. Дуплекс знаходиться в комплексі Oscar Premium в лісовій частині міста Буча. Поблизу тільки приватні гарні будинки в лісовій зоні. Дуплекс готовий до ремонту. Поруч баня, ресторани, дитячій садочок. До центру Бучі 5 хвилин на автівці. До Київа до 10км. Зручний виїзд одразу на трасу. Продаж в іпотеку не розглядається.

Ексклюзивний Дуплекс! Терміновий продаж! Вигідна ціна!
olx.ua
1 - 24 з 411 результатів