Продається будинок в місті Буча.Знаходиться поруч з трасою міжнародного сполучення Варшавська. Транспортна розвязка гарна, 2хв до зупинки на Ворзель, 7хв на Київ, 15хв до з/д вокзалу. 5хв до магазину Новус, 10хв до центру міста.. Всі комунікації підключені: централізована вода, каналізація, світло, Інтернет. Також є криниця та господарські споруди (гараж, сарай). Територія має 2 виходи (центральний до дороги та на лісову частину), що дає можливість поділу ділянки на дві частини. Поруч знаходяться школа, дитячий садок (приватний та державний), Бучанський міський парк.

Ярослава Мудрого вул.
rieltor.ua

Пропоную до Вашої уваги - європейський проєкт таунхаусів, який втілює в собі сучасний погляд на комфортне життя. Комплекс складається з шістнадцятьох гармонійно поєднаних таунів, вісім з яких вже добудовано, а ще вісім у стадії будівництва. ТаунХауси сплановано з урахуванням найвибагливіших побажань та вимог. Кожен таун має свій підвал, 38кВ.м, який оздоблено власною котельнею, санвузлом, кімнатою для відпочинку , прально-гардеробною кімнатою та евакуаційним виходом. На першому поверсі кухня-студія з каміном 56 кВ.м з виходом на терасу-двір та гостьовий санвузол. Другий поверх розміщує в собі дві спальні кімнати, санвузол та кімнату з зоною для відпочинку, є можливість задіяти мансардний поверх. Розміщення в центрі міста Буча . Інфраструктура розвинена школа, садочок , ТРЦ , усе необхідне поруч , кто цінує свій час ,той зрозуміє переваги. Додатково можливо заключити договір з забудовником ,, Ремонт під Ключʼʼ.Дзвоніть ,буду рад допомогти підібрати оселю Вашої мрії, на всі додаткові питання , які виникли відповім. Краще один раз побачити , ніж сім раз почути .

власник
можливий продаж по єОселя
Євгена Патона вул., 11
rieltor.ua

Сучасний будинок з ремонтом та технікою у лісовій Бучі Загальна площа: 133м2 . Є крита тераса з садовими меблями та навіс для паркування авто. Ділянка: 5 соток з ландшафтним дизайном та системою автополиву. Дизайнерський ремонт: Вмонтована кухня, посудомийка, індукційна плита (можна замінити на газову) Чотири сучасних кондиціонери. Камін Технологія «Розумний будинок» - можна керувати з телефону, навіть, відкривати штори. Система відеонагляду, сигналізація. Перший поверх: Гостьова кімната Кухня вітальня з каміном та виходом на терасу Гостьовий сан вузол з душовою кабіною Прачечна з пральною машинкою та сушаркою Другий поверх : Кімната з двоспальним ліжком та власним гардеробом. Дві дитячі кімнати Сан вузол з ванною . Комунікації: Газ Свердловина Електрика 10 кВт (три фази) Каналізація: септик переливи 10 кубів Генератор 6,5 кВт Інфраструктура : Школи, садочки, супермаркети Новус та Сільпо Бучанський міський парк в 10 хвилинах пішки продажі без комісії для покупця Мінімальне оформлення Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Котляревського
rieltor.ua

Просторий двоповерховий будинок у Бучі, загальною площею 235,3 кв.м, побудований із якісної цегли, розташований на ділянці площею 8 соток. На території також є другий будинок (за документами - господарська будівля), повністю готовий для використання. Будинок оснащений сучасною інфраструктурою: електрика потужністю 15 кіловат, три види опалення, теплі підлоги для додаткового комфорту, власна свердловина для водопостачання. Є можливість офіційної прописки. Житло має все для комфортного життя: вбудована кухня, сауна, джакузі, душова кабіна, ванна кімната. Є також камін, що додає затишку, і мансандра для додаткового простору. Для любителів відпочинку на свіжому повітрі — зона для барбекю та мангал. У будинку залишають практично всі меблі та обладнання, тож він готовий для заселення без додаткових витрат.

можливий продаж по єОселя
Тургенєва вул., 9г
rieltor.ua

Ексклюзив без % для покупця ! Є генератор з авоматичним підключенням. Вашій увазі пропонується в першу оренду шикарний двоповерховий з двома великими террасами та каміном, інноваційний будинок в сучасному стилі в Бучі загальною площею 280м2 за адресою вулиця Києво-Мироцька,121 . Аналогів немає. Розташований у місці сосен та дубів на ділянці 14 соток. У пішій доступності до всіх важливих обєктів (школи, садки, супермаркети, нова пошта, ресторани тощо). До найкращого парку Київської області 15 хвилин пішки. Цей будинок це поєднання вишуканого смаку із інноваційними технологіями як у будівництві так і в ремонті та обслуговуванні будинку. Планування першого поверху передбачає для Вас простору кухню, обєднану з гостиною з виходом на простору террасу з каміном, гостьовий санвузол , гардеробну кімнату, master-bedroom ( кімната із санвузлом та гардеробною) і з виходом на окрему террасу. На другому поверсі 3 окремі master-bedroom та кімната для прання. Якість ремонту -найвища. Встановлений тепловий насос, який працює за рахунок енергії землі. Завдяки цьому дуже економні витрати на обігрів будинку. (Десь 600 грн на місяць!) Встановлені панорамні вікна німецького виробництва виготовлені за інноваційною технологією: енергоефективність, відмінні теплоізоляційні та звукові характеристики, система кондиціонування -фанкойли, система охорони та відеоспостереження будинку та території. Автоматичний полив ділянки, генератор з АВТОМАТИЧНИМ підключенням. Система- розумний будинок дає змогу управляти функціями обігріву, охорони будинку у Вашому смартфоні. Обігрів підлоги. На подвірї є місце для паркуання 2-ох автомобілів і зарядний пристрій для двох електрокарів, поруч є приміщення для зберігання велосипедів та садової техніки. Є великий вольєр для собаки. Великий підвал може слугувати надійним укриттям під час повітряної тривоги. Передбачено винний погріб. Автоматичні ворота з автоматикою Італійского виробництва. Ви з першого погляду закохаєтесь в цей будинок! Запрошуємо на перегляди.

можливий продаж по єОселя
генератор
Києво-Мироцька вул., 121
rieltor.ua

Будинок Буча Площа 105 м.кв 3 кімнати і велика кухня вітальня Ділянка 4 сотки Вода скважина, каналізація септик, електрика 10кВт. Ціна 85000$ Оформлення: купівля ділянки 7,5% відеоогляд по запиту в ВАЙБЕР або ТЕЛЕГРАМ . Телефонуйте надам більш детальнішу інформацію : 0506007656

Ватутіна вул.
rieltor.ua

Будинок з душею! Тут відчувається максимальний комфорт та бажання дихати на повні груди. Одноповерховий, з вишуканим ландшафтним дизайном, сезонними кольорами декоративних рослин. Будинок знаходиться в затишній місцевості, в Лісовій Бучі. Деталі, ремонт та якість будівництва на висоті. В котеджі витримана одна кольорова гама та стиль. Високі стелі додають особливого затишку в будинку. Зонування: Передпокій, підсобне приміщення, кухня-вітальня з каміном. Вихід на терасу та до зони барбекю (керамічний гриль, мийка, дровниця). Три спальні кімнати, кабінет, ванна та душова кімнати. Чимало деталей в інтер’єрі з натурального каменю. Облаштований гараж. Підїзд до будинку - асфальтований. Ексклюзивний продаж без комісійних для моїх покупців. Телефонуйте!

ексклюзив
Котляревського, 43а
rieltor.ua

Одноповерховий будинок, з сучасним новеньким ремонтом, меблями та технікою. Ремонт зроблено з використанням якісних матеріалів. Високі стелі надають особливе відчуття простору, світла та комфорту в будинку. Локація надзвичайно затишна та сонячна. Поруч тільки нові будинки. Зонування: Передпокій, кухня-вітальня з каміном. Вихід на терасу, що йде по периметру будинку. Три спальні кімнати, одна з яких майстер-кімната зі своєю гардеробною та ванною. До центру Бучі 5 хвилин, до Бучанського парку та озера можна дійти пішки за 15 хвилин. Ексклюзивний продаж без комісійних для моїх покупців.

ексклюзив
Левка Симиренка вул.
rieltor.ua

Продам сучасний будинок в центрі м. Буча. Дуже гарне розташування з розвиненою інфраструктурою, де все, що потрібно, поряд: магазини, ресторани, кавярні, лікарня, ринок, школа, дитячий садок, парк, зручний виїзд з міста. В будинку, побудованому 2017 року, якісний ремонт в чудовому стані! Повна комплектація меблями та побутовою технікою-заходь і живи. Простір ділянки 5 соток забудовано таким чином, що на ній вільно розмістились і просторий будинок на 3 поверхи 185 кв.м. з великою затишною терасою і зоною мангалу, і окремий капітальний гараж для авто, а загалом є місце для паркування 3 авто, і при тому залишається відчуття простору. На території озеленення, багато великих туй. В будинку комфортне та зручне планування: 6 кімнат, 2 санвузла, балкон, тераса. -Перший поверх:кухня- вітальня з виходом на терасу і спальня, а також санвузол з душем. - Другий поверх: 3 кімнати, балкон, санвузол з ванною. -Мансардний поверх з великою кімнатою. Комунікації: * газ * електроенергія 3 фази 21 кВт * стабілізатор напруги * вода міська централізована; * каналізація міська; * опалення тепла підлога та радіатори від газового котла * додатково є бойлер, кондиціонер * сигналізація; * високошвидкісний інтернет. Будинок побудований з цегли, утеплення мінватою. Фасад декоративна штукатурка. Система теплої підлоги по всьому першому поверху. Ворота розпашні з автоматикою. Будинок в чудовому стані. Гарні сусіди. Асфальтований підїзд Один власник. Прописаних немає. Продаж без комісії для покупця Ціна 245000 у.о. Перегляди в зручний для Вас час.

Санаторний, 19
rieltor.ua

Будинок розташований на найкращій землі в Бучі, Ви житимете прямо в лісі, серед вікових сосен на своїй ділянці. Навколо тихо та постійно, чутно спів пташок та тихий шелест вітру. Навіть в найбільш спекотний день, сосни створюють приємну тінь та затишок. Для того, щоб відчути природу та отримати враження від якості виконанння будинку: треба обовязково приїхати сюди на перегляд. Перевірений часом та експлуатацією проект ергономічного одноповерхового будинку. Прекрасне місце розташування зі зручним виїздом до Києва. Ділянка повністю облагороджена, висаджені декоративні рослини, облаштовано газон з автополивом. Вїзд через автоматичні ворота. На території домоволодіння: будинок, навіс на два авто, окремо облаштована зона барбекю – все в одному стилі, оздоблення фасаду натуральний травертин. Ступінь готовності: пповністю з авторським дизайнерським ремонтом, меблями та технікою. Зроблено стильний сучасний ремонт із застосуванням найкращих європейських матеріалів. Комплектація: - Стіни керамоблок - Утеплення мінеральна вата - Оздоблення фасаду травертином - Ідеально рівна поверхня фінішної обробки стін та стяжки підлоги - Електрокотел - Панорамні вікна відкатні. - Підігрів підлоги - Електрика 3 фази 15кВт - Каналізація септик з переливом - Власна свердловина. Площа 205 м2 (житлова 58.79 м2) Тераса Зона барбекю Навіс для авто Благоустрій ділянки Вуличне освітлення *міжливе встановлення басейну за побажанням клієнта Буча, як і раніше, є одним з наймальовничіших і найелітніших місць для проживання та інвестицій. Ласкаво просимо до Бучі! Чекаємо на перегляд чудового будинку! Запрошуємо на перегляд з експертами THE Capital. #315917334006

Буча
rieltor.ua

Продаж під сертифікат чи постанову!!! Житловий будинок (таунхаус) від ВЛАСНИКА (продаж у зв’язку зі зміною місця проживання) Можна в іпотеку, сертифікат. 99,5 м.кв., 3 кімнати, два санвузли, кухня-вітальня, гардеробна. ОКРЕМІ передній та задній дворики. Додаткові місця для парковки перед двором. Світло заведене у будинок, 15 кВт. Передбачено індивідуальне газове та електроопалення. При бажанні можна зробити газове опалення (по вулиці проходить). Ремонт вже можна робити (є бригада потрібних робітників, з якими домовлялися про ремонт). А влітку - заселитися. Місце розташування зручне, тихе, спокійне. Паркова зона. У пішому доступі школа, садок, супермаркети, зупинки маршруток.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Києво-Мироцька вул., 133-б
rieltor.ua

Будинок (таунхаус) з новим авторським ремонтом, меблями і технікою. Ніхто не проживав! Зроблений дійсно якісний, продуманий ремонт! Перший поверх: простора кухня-вітальня, кабінет, вбиральня з душовою системою, пральна кімната під сходами. Другий поверх: три окремі кімнати, вбиральня з ванною. Максимальна комплектація: - Посудомийна машина 60 см. - Холодильник - Духова шафа - Мікрохвильова піч - Варильна газова поверхня - Двоспальне ліжко - Диван кутовий В будинку усі централізовані комунікації, та індивідуальне газове опалення! Все нове і на гарантії! Задній і передній дворик з ландшафтним дизайном. Розташований таунхаус в Лісовій Бучі, орієнтир ресторан Отаманша. Комісія для покупця 0% Телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Революції
rieltor.ua

Продаж | Преміальний Будинок 205 м2 | 15 соток | Буча, вул. Гоголя Будинок розташований на найкращій землі в Бучі, Ви житимете прямо в лісі, серед вікових сосен на своїй ділянці. Навколо тихо та постійно, чутно спів пташок та тихий шелест вітру. Навіть в найбільш спекотний день, сосни створюють приємну тінь та затишок. Для того, щоб відчути природу та отримати враження від якості виконанння будинку: треба обовязково приїхати сюди на перегляд. Перевірений часом та експлуатацією проект ергономічного одноповерхового будинку. Прекрасне місце розташування зі зручним виїздом до Києва. Ділянка повністю облагороджена, висаджені декоративні рослини, облаштовано газон з автополивом. Вїзд через автоматичні ворота. На території домоволодіння: будинок, навіс на два авто, окремо облаштована зона барбекю – все в одному стилі, оздоблення фасаду натуральний травертин. Ступінь готовності: під чистове оздоблення. Можливий продаж з повним оздобленням з урахуванням побажань клієнта. Комплектація: - Стіни керамоблок - Утеплення мінеральна вата - Оздоблення фасаду травертином - Ідеально рівна поверхня фінішної обробки стін та стяжки підлоги - Електрокотел - Панорамні вікна відкатні. - Підігрів підлоги - Електрика 3 фази 15кВт - Каналізація септик з переливом - Власна свердловина. Площа 205 м2 (житлова 58,79 м2) Тераса Зона барбекю Навіс для авто Басейн Благоустрій ділянки Вуличне освітлення Буча, як і раніше, є одним з наймальовничіших і найелітніших місць для проживання та інвестицій. Ласкаво просимо до Бучі! Чекаємо на перегляд чудового будинку! Запрошуєvо на перегляд з експертами THE Capital 3 1 5 9 1 7 3 3 3 9 2 6

можливий продаж по єОселя
Гоголя
rieltor.ua

Продається готовій, введеній в експлуатацію таунхаус у центрі Бучі – «Lucky Town». Цегляні стіни, фасад з гнучкої цегли та просиликонової штукатурки, дах - фальцевий. Опалення газове, центральні комунікації. Вікна ТМ Rehau, висота стелі 3м. Утеплення стін 150мм. Переднє подвіря з бруківкою, заднє подвіря з чорноземом, паркан між секціями. Закрита територія комплексу, Розвинена інфраструктура: дитячий Логопедичний Садок «Лісовий Театр »-5 хвилин пішки, середня школа №1- 1 хвилин пішки, Бучанська гімназія OPTIMA MAGISTRA Приватна альтернативна школа "Papaya School" (Школа Папайя) супермаркет «Новус» -3 хвилини пішки, 700 метрів Бучанский міський парк-площа складає 52 гектари. «Ювілейний» — спортивний та футбольний стадіон, зупинки громадського транспорту, ресторани, магазини та багато іншого.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Шевченка пров., 12
rieltor.ua

Продажа дома в котеджном городке в Буче. КГ Park Residence 3 Площадь: 225м2 Этажность: 2 Новый дом в новом современном КГ Парк Резиденс 3. Последний из возможных в продаже, от собственника с частичным ремонтом и дизайн проектом в подарок. Сделаны черновые подготовительные работы, закуплено много материалов под проект! Коммуникации: Свет, вода, канализация, газ централизованные Городок закрытого типа со своей инфраструктурой рядом: школа с басейном; детский сад; торговый центр; супермаркет; аптека; загородный клуб отдыха, с кортами; лес. Очень презентабельный и уютный со своим не повторным шармом! Просмотры по договоренности

Євгена Патона вул., 2г
rieltor.ua

Обрати розташування будинку

Чудове домоволодіння у лісовій зоні Бучі, яке складається з компактного основного, 2-х поверхового будинку 295 м2, гостьового будинку, гаражу в районі котеджної забудови по вул. Київо-Мироцькій. Затишне місцерозташування робить це домоволодіння привабливим. До межі міста 10 км. Будинок розташований на 10 сотках з озелененням, є стоянка під навісом для 2-х автівок. На ділянці ростуть: сосни, блакитні ялинки, декоративні кущі, декоративні рослини - барбаріс, зелений газон, троянди, є маленький огородик. До домоволодіння йде асфальтований підїзд, що освітлюється. В гостьвому будинку є гараж з обігрівом та на подвір’ї також є гостьова відкрита парковка. Основний та гостьвий будинок повністю мебльований, та обладнаний побутовою технікою. Також є бесідка-терраса з барбекю, яке дуже користується попитом у мешканців домоволодіння. Перший високий поверх - це хол з великою шафою, кухня, їдальня-вітальня, загалом 56 м2, маленький кабінет, та санвузол. Другий поверх – 3 спальні кімнати, велика ванна кімната, гардеробна, санвузол. З холу 2-го поверху є вихід на великий балкон, з якого відкривається чудовий краєвид на ділянку, та на сусідні будинки. Та абсолютно комфортний підвальний поверх з вікнами: комора під сходами десь 5 м2, пральна та котельна кімната, а також кімната для різноманітного призначення 28м2, сауна, санвузол. В гостьвому будинку є велика кімната, кухня, санвузол, та кладова. Двері деревяні, підлога паркетна дошка– з натуральної деревини та керамічної плитки, вікна металопластикові. . Стіни з кладочної цегли, утеплювач пенополістірол, фасад- лицьова цегла. Інженерія: газовий 2 контурний котел в основному та гостьовому будинку, електріка 19 кВт, 3 фази, каналізація- септік 12м3, вода- свердловина глибиною 60м Паркан металевий фасадний - це розсувні автоматичні ворота та калітка , бокові – бетонні плити. Перила на вхідних сходах та балконні перила – кування ручної роботи, що виконано в загальному стилі домоволодіння. Будинок знаходиться в гарній локації: вулиця параллельна до Варшавської траси Е373 (вул. Шевченко), до Києва 20-30 хв., близькість до центру Бучі з усією інфраструктурою, великий Бучанський парк з озером та зоною відпочинку, а також лісова зона з пташиним співом, поруч гідні сусіди, озера, річка, тиха і затишна атмосфера, все це є складовою частиною свого комфорту та спокою. Співпрацюємо із колегами! Показ за попередньою домовленностю. Без % для покупця.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Київо-Мироцька, 28 А
rieltor.ua

Розкішний будинок в КМ "Zahrava Village" по вулиці Революції. Представляє собою престижне житло в лісовій Бучі. 2-поверховий будинок площею 215,4 м2 складається з: 5 кімнат, 3 с/в, великої тераси, гардеробної, прачечної та гостьового будинку з лазнею, с/в, більярдною та барбекю зоною, яка оздоблена гранітом. Крім просторих кімнат та сучасного дизайну, будинок вдосконалений системами безпеки та технічними інноваціями, такими як: система безпеки Аякс, три стабілізатори напруги, опалення на двох системах, броньовані двері, централізована каналізація, 3-фазна електрика, басейн з іспанської плитки, аеромасажем та підсвітленням, який автоматично та дистанційно управляється з смартфона та багато іншого. Вся техніка світових брендів: Bosch та Liebherr. Ділянка 11 соток з автополивом. Будинок відображає високий рівень дизайну та зручності у кожній деталі, все виконано з натуральних матеріалів, таких як граніт, мармур, шведська паркетна дошка з натурального дуба і багато ін. Щодо самого КМ, закрита територія КМ з охороною, дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Всього 16 будинків, більшість з них заселені. Щодо інфраструктури, то все знаходиться в доступній близькості, супермаркет Novus, Бучанський парк, ресторан і т. д. В наявності є гараж та окрема котельня. За більш детальною інформацією телефонуйте та домовляйтесь про перегляд!

можливий продаж по єОселя
Революції, 20в
rieltor.ua

Продаж | Преміальний Будинок з терасою 168 м2 | 6 соток | Буча, вул. Гоголя Будинок розташований на найкращій землі в Бучі, Ви житимете прямо в лісі, серед вікових сосен на своїй ділянці. Навколо тихо та постійно, чутно спів пташок та тихий шелест вітру, завжи чутно запах соснового лісу. Навіть в найбільш спекотний день, сосни створюють приємну тінь та затишок. Для того, щоб відчути природу та отримати враження від якості виконанння будинку: треба обовязково приїхати сюди на перегляд. Перевірений часом та експлуатацією проект ергономічного одноповерхового будинку. Прекрасне місце розташування зі зручним виїздом до Києва. Ділянка повністю облагороджена, висаджені декоративні рослини, облаштовано газон з автополивом. Вїзд через автоматичні ворота. На території домоволодіння: будинок, навіс на два авто, окремо облаштована зона барбекю – все в одному стилі, оздоблення фасаду натуральний травертин. Ступінь готовності: під чистове оздоблення. Можливий продаж з повним оздобленням з урахуванням побажань клієнта. Комплектація: - Стіни керамоблок - Утеплення мінеральна вата - Оздоблення фасаду травертином - Ідеально рівна поверхня фінішної обробки стін та стяжки підлоги - Електрокотел - Панорамні вікна відкатні. - Підігрів підлоги - Електрика 3 фази 15кВт - Каналізація септик з переливом - Власна свердловина Площа 168 м2 (житлова 65 м2) Тераса Навіс для авто Благоустрій ділянки, ландшафтні рослини Вуличне освітлення Буча, як і раніше, є одним з наймальовничіших і найелітніших місць для проживання та інвестицій. Ласкаво просимо до Бучі! Чекаємо на перегляд чудового будинку! Запрошуєvо на перегляд з експертами THE Capital A 6 9 7 0

можливий продаж по єОселя
Гоголя вул.
rieltor.ua

Ексклюзивний котедж з авторським ремонтом в Лісовій Бучі, вулиця Патріотів. Закрита територія, в’їзд через КПП з охороною 24/7. Будинок максимально автономний. Заведено газ, дві лінії електроенергії + дизельний генератор на 11 кВт. Маємо велику кухню-вітальню з виходом на терасу. Три окремі кімнати і санвузол з душовою системою (кімната господарів має власний гардероб та ванну кімнату). Гараж з автоматичними ролетами та технічною кімнатою, в якій розмістились газовий котел, електричний котел, фільтри для води та стабілізатори напруги на кожну фазу електроенергії. Велика крита тераса з садовими меблями та зоною барбекю. Додатково є ще одне технічне приміщення з підвалом. Ділянка 7,5 соток облагороджена ландшафтним дизайном з автополивом. Локація максимально комфортна для життя. В пішому доступі ресторан Отаманша, Toscana Grill, Гуманітарний інститут, школа №2, Бучанський міський парк та багато іншого. Метро до 20 хв на авто. Без жодних комісій!

генератор
Патріотів
rieltor.ua

Стены кератерм 380мм утепление пенопласт 100мм Фасад - клинкерный крыша - металлочерепица Окна - steko с энергосбережением Перегородки межкомнатные - 2NF Автоматичні ворота Коммуникация - свет , центральная вода, септик !

власник
можливий продаж по єОселя
Вокзальна вул., 141
rieltor.ua

в доме становлен мощный ГЕНЕРАТОР Площадь дома 140 кв.м., плюс панорамная жилая зона + 45 кв.м. Площадь участка 0,08 га. На территории качественный басейн с лаунж зоной, по всему участку очень зеленая и кропотливо продуманна качественая ландшафтная концепция. Сам дом автономный во всем все работает независимо от городских служб. Дом с функциональной планировкой и оборудован системой умный теплый пол. Домовладение огороженно, асфальтированный подъезд откатные ворота. Собственная крытая парковка размером 8,5м. Х 10 м. Дом выполнен в сдержаном итальянском стиле. Фасад дома отделан шлифованым натуральным камнем ТРАВЕРТИНОМ. По всему участку установленна подстветка с таймером утро-вечер. На территории участка выполнен ландшафтный дизайн, сад со взрослыми деревьями, платанами, туями, пирамидальными грабами, барбарисом, лавандой и гортензией. Озеленение территории планировалось таким образом, чтобы хозяева наслаждались природой круглый год, сад растений оборудован автоматической системой полива. На участке установленный французский трех фазный дизельный генератор на 16 кВт., а также установлена наружная система стабилизаторов електроенергии. Также есть електрический котел обогрева дома с автоматическим регулированием мощности. Скважина воды 90 м. с американской системой очистки На участке предусмотренна зона барбекю. В доме установлена автоматическая вентиляция, а также сигнализация AJAX. Размер басейна 4х6 метра глубиной 2 метра, басей оборудован большой зоной отдыха на шесть шезлонгов в басейне установлен аэромасажный гейзер на шесть форсунок. Купите этот дом и наслаждайтесь!

ексклюзив
генератор
провулок Гостомельський
rieltor.ua

Преміум котедж з ремонтом. КМ Family Park Residence Унікальний будинок за індивідуальним проектом. Вишуканий стиль у всьому. Простора кухня з другим світлом і каміном забезпечує неймовірно затишну атмосферу. Великі панорамні вікна наповнюють світлом весь простір. Планування. Перший поверх: кухня-вітальня, кабінет, кімната для гостей, котельня, гараж на 2 авто, вбиральня. Другий поверх: господарська кімната зі своєю вбиральнею, дві кімнати зі спільним санвузлом і антресоль з видом на кухню. Технічний опис будинку. Стіни – керамоблок (цегла). Утеплення – мінеральна вата 250 мм. Фасад будинку - натуральний камінь (Травертін) вапняк. Утеплений мінеральною ватою 250 мм. Дах утеплений мінеральною ватою 300 мм, покриття - сланець. Вікна - алюмінієвий профіль Ponzio. Скляні балкони мають - система сніготанення та анти-обледеніння. Опалення: 1. Теплові насоси Vaillant 2. Електричний котел Vaillant 3. Газовий котел Vaillant 4. Камін Свердловина глибина 270 метрів. Система очищення води та фільтра твердої очистки EcoSoft. Каналізація – центральна. Дренажна система також під`єднана до центральної каналізації. Виходи під зарядку електроавтомобіля та генератор. Приточно - витяжна вентиляція з рекуперацією по всьому будинку. Вхідні двері, гаражні ворота та головні ворота німецького бренду Hormann. Водяна тепла підлога по усьому будинку + підлогові конвектори опалення. Покриття підлоги житлових зонах і стін у санвузлах зроблено з керамограніту італійського бренду Laminam. Дверні ручки Tupai Італія. Унітази та раковини різних дизайнерських італійських брендів. Змішувачі та душові системи Bongio (Італія) Вимикачі та розетки Btichino (Італія) Стіни декоративна штукатурка та натуральний шпон. Система освітлення та люстри: - Кухонна варильна зона – система Arkoslight. Зона над кухонним столом система Penta Glo. - Кабінет Кreon esprit pendant. - Коридор 2 поверх Arkoslight. - Дитяча стеля Flos Aim White. - Стіни світильники Wastberg. Усі вбудовані світильники та освітлення регулюється центральним вимикачем. На території додатково побудована монолітна альтанка з власним бомбосховищем і/або винним погребом. Автополив по всьому периметру двору, залишене місце під басейн! Більше фото та відео за номером. Та краще приїхати і оглянути на власні очі. Без комісії для покупця. Телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
генератор
дунаєвського, 37
rieltor.ua

Без комісії⭐️ Ексклюзивна пропозиція для поціновувачів Комфорту та Роскоші. Якісний котедж, розташований у самому серці Лісової Бучі. Престижне оточення, асфальтована дорога, сосновий ліс. Сусіди – лише нові статусні будинки. Поруч із рестораном Toscana Grill. ПЛОЩА: 180 м2 + мансардне приміщення 50 метрів (3 поверх) оздоблено деревом, є вікно. ДІЛЯНКА: 15 соток, з ландшафтним дизайном, огороджена, облагороджена, на ділянці сосни. Навіс під 2 машини, 2 тих приміщення, тераса відкрита (капітальне будова, можливе застеклення) 40 метрів. ПЛАНУВАННЯ: У будинку 3 спальні (20м, 26м і 23м), 2 санвузли (10м і 7м), кухня (20м), зал 51м Будинок знаходиться біля лісу, який не забудовуватиметься (за генпланом парк та зона відпочинку). Будинок побудований з ЕКО піноблоку, вітражні енергозберігаючі австрійські вікна, підігрів підлоги весь перший поверх і сан вузол 2-го поверху, висота стель 3 метри. Твердопаливний німецький котел (дрова та вугілля), електрокотел, своя водяна свердловина (вода дуже хороша). Є можливість підключення газу (в будинку все підготовлено). Ремонт виконаний з усіх дорогих ЕКО матеріалів, в єдиній стилістиці, світлі тони, якісні меблі, сантехніка, вбудована техніка. Ремонт робили собі! Прямий продаж від власника БЕЗ комісії. Запрошую на перегляд! Телефонуйте📞

можливий продаж по єОселя
Антонія Михайлівського вул., 4
rieltor.ua

Продається автономний Еко- будинок в Лісовій Бучі! Будинок побудований з дерев,яного брусу, покрівля – оцинковане залізо, монолітний бетонний фундамент, внутрішнє оздоблення деревом, дубова паркетна дошка, столярка, дубові міцні сходи, енергозберігаючі вікна. Загальна площа 205м2, 2 поверхи, камінна зала з другим світлом, 4 спальні, 2 санвузли, кухня-гостьова з виходом на велику терасу, коридори, котельня з входом з вулиці. Будинок облаштований якісними меблями та технікою. Землі 10 соток під будівництво житлового будинку. Територія огороджена парканом, двір викладено бруківкою, ландшафтний дизайн, автоматичний полив, автоматичні відкатні ворота, навіс під 3 авто, велике хозприміщення. Також на території мисливський будиночок площею з лазнею. Складається з кухні, кімната відпочинку, санвузол, коридор, лазня, освіжаючий душ та кімната відпочинку після лазні. З ремонтом, меблями та технікою. Важливою перевагою є своя СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ з зеленим тарифом. Отримується прибуток від продажу електроенергії. Комунікації: - Сонячна електростанція 20кВт; - Заведено 25кВт електроенергії, 3 фази, тариф день-ніч. - Скважина 95м з очисною системою води (гаряча вода від бойлерів); - Септик двокамерний на 8 кубів; - Електрокотел в будинку, та окремий електрокотел в мисливському будиночку (опалення скрізь водяна тепла підлога); Будинок знаходиться серед вікових сосен, чисте повітря, неймовірна тиша та спокій. Забезпечені та порядні сусіди, асфальтована вулиця, поруч школа, спортшкола та вся необхідна інфраструктура міста! Ціна 460 000$ Без комісії для покупця! Запрошуємо на перегляд, щоб відчути атмосферу та затишок!

Тургенєва вул., 18
rieltor.ua
1 - 24 з 1 027 результатів

Популярні запити

Шукай будинок по локації