Продаж котеджа вул. Львівська Шевченківський район парк ліс Продаж котеджа Шевченківський район м. Львова Будинок знаходиться на вул. Львівській 12, рекреаційна зона, поруч озера, ліс, парк Площа будинку 162,5 м2 Два поверхи та підвал 42м2 1 сот землі в користуванні Комлекс заселений та обжитий, зданий в 2018 році Перший поверх: - кухня-вітальня 31,5 м2 - спальня 15 м2 - санвузл - гардероб Другий поверх - спальня з балконом 18 м2 - спальня 22 м2 - санвузл - гардероб Комунікації підведені світло та вода Google translateПродажа коттеджа в Брюховичах (Шевченковский район г. Львова) Дом находится по ул. Львовской 12, рекреационная зона, рядом озеро, лес, парк Площадь дома 162,5 м2 Два этажа и подвал 42м2 1 сот земли в пользовании Комлекс заселен и обжит, сдан в 2018 году Первый этаж: - кухня-гостиная 31,5 м2 – спальня 15 м2 - санузел - гардероб Второй этаж – спальня с балконом 18 м2 - спальня 22 м2 - санузел - гардероб Коммуникации подведены свет и вода

Продаж котеджа вул. Львівська Шевченківський район парк ліс єОселя
olx.ua

Продаж Будинку в Брюховичах Вул: Львівська (Центр) 248 кв 5 кім Індивідуальне газове опалення та індивідуальне електричне ВАРТІСТЬ :350 000$ Вашій увазі Продаж Будинку в центрі Брюхович по Вул:Львівська ! Будинок складається з 3 поверхів та 5 кім; Будинок 248 кв метрів з 20 сотиками землі та Власним Озером на яке є Докумнети! На 1 поверсі: Гардеробна , Простора Дубова кухня з якісною Технікою Bosh ,з кухні гарний вигляд на озеро; Також Вітальня з каміном на дрова та відкрита Тераса;Санвузол На 2 Поверсі: 3 Ізольовані кімнати ,закритий балкон з видом на Озеро,Ванна кімната з душовою та Джакузі На 3 поверсі: Приміщенн в 0 циклі з підключеними батареями Цокольний поверх: Сауна, Гараж , Котельня,Комірка,Душева Власна підїзна дорога до будинку 100 метрів ,Ландшафтиний дизайн, Бісєдка ,Душе якісна і потужна сигналізація! Немає надмірного шуму з вулиці Хороше розташування ; Інфраструктура ( до 500 м ) : магазин, супермаркет, автобусна зупинка, банкомат, аптека, пошта, парк, дитячий майданчик, лікарня, ресторан, кафе, школа, садок та багато різних магазинчиків. всі питання по тел

Продаж Будинку в Брюховичах з власним Озером Вул: Львівська (Центр)
olx.ua

Брюховичі Продаж котеджу 235 м вул.Курортна, 0 цикл,3 сотки землі,окремий заїзд,гараж на 2 авто.Поруч озеро,гарний краєвид. Терміново!!! Ціна 185000$ Можливий варіант покупки цього будинку з ремонтом ,меблями та технікою.Також можливий варіант обміну на квартиру.

Продаж будинку,котеджу.Брюховичі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж від власника . 0 цикл . Без ремонту. 10 хв на авто до центру Львова . Гараж та парко місця

власник
Будинок Брюховичі
olx.ua

“Брюхсель” – котеджний комплекс європейського класу, розташований на самій межі Львова в елітному селищі Брюховичі серед затишного лісового масиву. Комплекс складається з котеджів, що виконані в єдиному архітектурному стилі, з власним подіврям, яке безпосередньо межує з лісом. Комплекс з усіх сторін оточений лісом. До послуг мешканців зона відпочинку з дитячим та спортивним майданчиком і зоною барбекю. Продається котедж у чарівному куточку біля соснового лісу, у котеджному містечку "Брюссель" (Брюховичі, вул. Невеличука). Загальна площа: 154 кв.м (включаючи гараж). Планування: 1 Поверх: Кухня; Великий зал з виходом на терасу; Санвузол; Гараж з автоматичними воротами (з пультом). 2 Поверх: 3 спальні; Санвузол; Гардеробна; Балкон. - Стан: 0 цикл. - Опалення: двоконтурний котел. - Земельна ділянка: 2 сотих з виходом в сосновий ліс, друга лінія від дороги. - Ціна: $130000. Не пропустіть нагоду власного котеджного життя в оазі природи! Для отримання додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами.

Продаж будинку в котеджному містечку Брюхсель. Є ОСЕЛЯ!
olx.ua

Насолоджуватись життям у досконалому затишку, у гармонії з природою та зовсім близько біля Львова – комплекс Forest Dream у Брюховичах. Котедж в екологічній зоні манить своїми перевагами – чисте повітря, хвойний ліс, щебет пташок за вікном. Усе це дозволяє торкнутися природи а також подбати про своє здоровя. Особливості та переваги котеджного містечка Forest Dream Здано в експлуатацію! При купівлі котеджу в ціну входить акт власності на землю - 2 сотки акт власності на будинок Будівництво завершено Зроблений благоустрій території При будівництві використовувались тільки якісні матеріали-сучасні та екологічні,а саме: перекриття монолітне утеплення-мініральна вата товщиною 20мм облицювання-сучасна міцна цегла і сучасний клінкер Екологічні дереяні вікна зі склопакетами Гараж на два авто Сучасне планування-величезна вітальня,простора кухня,три спальні,кабінет,гарна тераса під зоряним небом для відпочинку й релаксу Котеджне містечко біля Львова(СМТ Брюховичі) досконале місце для затишного життя Неймовірний затишок, чудова природа і будинок створений за найкращими технологіями. Ідеальне розташування та досконалі рішення у будівництві. Для тих, хто цінує якість, затишок, екологію та комфорт життя у заміському будинку. Отримайте безліч безцінних миттєвостей! Дзвоніть, домовимося про зустріч,обговоримо всі деталі Представник власника

Продаж від власника будинок таунхаус котедж
olx.ua

Продається 2х поверховий котедж з плоским дахом-терасою та комфортною земельною ділянкою. Новобудова площею від 147 м2. Земельна ділянка від 5 сот. в смт Брюховичі за вул. Лісна 2. Котедж спроектовано таким чином щоб максимально усамітнитись від сусідів. Здача в експлуатацію 1 квартал 24 року. Плоский дах, просторі вікна з німецького профілю з високою енергоефективністю та звукоізоляцією , шестикамерна конструкція та ширина 82мм. Центральне водопостачання та каналізація, газ , електрика. Фасад комбінований з клінкерної цегли та декоративної штукатурки «баранек». - гараж . - індивідуальне опалення. - зручне планування з терасою. Тихий , спокійний район. Поруч дитячий майданчик, ліс, озеро, зупинка громадського транспорту. Хороший доїзд. Телефонуйте, щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд. Допомога у продажі не портібна.

власник
Котедж таунхаус будинок Брюховичі Львів
olx.ua

Жк Екопарк Брюховичі - це не просто житло, а справжній дім для вашої сімї. Головні переваги комплексу: Якість будівництва, енергоефективні алюмінієві вікна Reynaers, автоматичні ворота та вхідні двері німецького виробництва Hörmann, стіни товщиною 55см, в наших будинках буде дуже тепло взимку та прохолодно літом. В кожному будинку гараж на два автомобіля, просторі кухні-вітальні з виходом на власну терасу. Зручна локація у передмісті Львова, 4 хв і ви тц Спартак. Через дорогу від комплексу багато продуктових магазинів, овочева крамниця, ресторан, магазин з квітами. Площа будинків від 178 кв.м до 225 кв.м Ціна 1600$ за кв.м До кожного будинку йде ділянка від 5 до 6 соток. Здача - літо 2024 року. На перший будинок площею 178 кв.м - акційна пропозиція! 1460$ за кв.м!

Акція! Будинок бізнес класу в Брюховичах, жк Екопарк вул.Весняна
olx.ua

Продається просторий будинок у смт.Брюховичі (10 км від Львова) Розташований поруч з сосновим лісом. Саме містечко має добре розвинуту інфраструктуру. Неподалік є супермаркети, готельно-ресторанні комплекси для відпочинку, кафе, дитсадки, школи, аптеки. Площа ділянки - 6 соток Загальна площа будинку - 394 м2 Житлова площа - 294 м2 Планування: Цокольний поверх: - Великий гараж на 3 машини - Котельня (встановлений газовий котел Viessmann, твердопаливний котел Buderus, бойлер) - Кухня з підведеним газом - Коридор - Туалет - Серверна кімната () - Вихід на задній двір 1-й поверх: - Вітальня - Робочий кабінет - Кухня - Коридор - Кімната для прання і сушки - Ванна кімната(душ) 2-й поверх: - Кімната 1 - КІмната 2 - КІмната 3 - Кімната 4 - Ванна кімната(ванна + душ) - Коридор - Балкон на задній двір - Тераса Мансарда: - Кімната 1 - Кімната 2 *До оголошення прикріплений план кожного поверху. Комунікації: централізоване водопостачання + свердловина(50м), криниця, централізована каналізація, газ, світло 3 фази (мідна проводка), відеоспостереження, охоронна система, швидкісний інтернет Територія навколо будинку обкладена тротуарною плиткою, засіяний газон, на задньому дворі є фруктовий сад. Огорожа з металевого штахетника, заїзд з передньої та задньої частини. В будинку зроблена чистова стяжка, готова під встановлення покриття. Стіни готові (за бажанням можна пофарбувати). Фасад утеплений пінопластом 10см. На кожному поверсі встановлений щиток електроживлення. З приводу перегляду будинку телефонувати за номером або писати на ОЛХ.

власник
Продаж будинку в Брюховичах | 394 м2 | 6 сот | від Власника
olx.ua

Пропонуємо на продаж котедж в Брюховичах . Двоповерховий котедж загальною площею 174 м2 , гараж та дві тераси. Перший поверх : простора кухня з виходом на терасу , вітальня з панорамними вікнами , санвузол , котельня та гараж. Другий поверх : три ізольовані спальні , просторий санвузол та тераса . Всі комунікації заведені в будинок. КМ закритого типу , відеоспостереження та вʼїздів ворота на пульт. Тихе , спокійне місце , все що необхідно для заміського життя! Телефонуйте , домовимось про зустріч в зручний для Вас час!

Продаж котеджу Брюховичі
olx.ua

Продаж будинку Брюховичі, вул. Арктична, дуже мальовниче місце, соснові дерева на подвірʼї, площа будинку 142кв.м. Площа подвірʼя 4сот. Будинок продається зі всім, центральні комунікації, будинок будувався для себе, італійська плитка, австрійська цегла, травентин, дах накритий натуральною черепицею, побутова техніка Smeg. Ціна будинку 375000$ деталі за тел. 06******67

Продаж будинку Брюховичі, вул. Арктична
olx.ua

Продаються новозбудовані котеджі в центрі мальовничих Брюхович по вулиці Арктична 14. Хороше розташування, бруківка, поряд магазини, школи, садочки, зупинка громадського транспорту. ВІД ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ!!! Загальна площа 144.49 кв м та 125.41 кв м. Площа ділянок по 3.57 сот. 1-ий котедж 125.41 кв м: Будинок складається з двох поверхів, Загальна площа 1-го поверху - 64.28 м.кв., На 1-му поверсі розташовується: Хол - 8.1 м.кв., Санвузол - 2.04 м.кв., Вітальня - 29.02 м.кв., Кухня - їдальня- 22.01 м.кв., Гардероб - 3.11 м. кв Загальна площа 2-го поверху - 62.06 м.кв., На 2-му поверсі розташовується: Спальня - 15.61 м.кв., Спальня - 15.1 м.кв., Санвузол - 5.79 м.кв., Спальня - 13.89 м.кв., Гардероб - 5.4 м.кв., Балкон - 3.2 м. кв. 2-ий котедж 144.49 м. кв.: Будинок складається з двох поверхів, Загальна площа 1-го поверху - 73.77 м.кв., На 1-му поверсі розташовується: Хол - 10.18 м.кв., Санвузол - 3.34 м.кв., Вітальня -їдальня- 33.1 м.кв., Гардеррб- 3.43 м.кв., Кухня - 8.08 м.кв., Спальня - 15.64 м.кв. Загальна площа 2-го поверху - 71.66 м.кв., На 2-му поверсі розташовується: Спальня - 15.76 м.кв., Спальня - 15.71 м.кв., Спальня - 10.99 м. кв., Санвузол - 6.12 м.кв., Спальня - 15.41 м.кв., Хол- 6.73 м.кв., Балкон -3.2 м. кв. Будинки цегляні, перекриття залізобетонне, сходи залізобетонні, поштукатурені. Підведені необхідні комунікації: -газ, -електрика, -центральна вода, -центральна каналізація. Великі тераси. Паркан. Ворота відкатні. Якісне будівництво, гарне планування. Утеплення пінопластом 15 см, стелі задуті ековатою 25 см. Ціна 1100 дол за м. кв.

Брюховичі ЦЕНТР АРКТИЧНА 14, Котеджі
olx.ua

Продаж готових котеджів в новому комплексі на Лісній в передмісті Львова - Брюховичі Стильні та сучасні котеджі з власною ділянкою, неймовірно простора тераса на даху, ландшафтний дизайн, якісні матеріали, вдале планування та локація. Ці котеджі для поціновувачів простору, краси та затишку. Ну і звісно, для тих хто полюбляє природу та приватність. Переваги котеджів: - Оптимальні площі від 140- 158 кв.м. - Земля 3,5 - 5,2 сотки - 2 поверхи - Тераса на даху - Критий гараж - Панорамні вікна - Ландшафтний дизайн - Стильний та сучасний проект - Вдале місце розташування вул. Лісна - Центральні комунікації - Асфальтний доїзд, піша доступність до центру Брюхович - Планування: 3 ізольовані спальні, 2 санвузли, гардеробна, котельня, кухня-вітальня - Висока якість та швидкі темпи будівництва - Здача 1 квартал 2024 року Ціна 1200у.о. за кв.м.

Продаж готових котеджів в новому комплексі біля Львова, Брюховичі.
olx.ua

Продаж будинку в с. Бірки, знаходиться на гарній і тихій вулиці. Сучасне планування та якісне будівництво. Площа будинку -146,7кв м, площа ділянки - 6 соток. Будинок збудовано з якісних матеріалів, утепленний пінопластом - 15см. У кухні- вітальні передбачено канал для облаштування каміну. Вікна REHAU, фальцева покрівля,, перекриття- панелі. Вода - свердловина, каналізація септик. Буде встановлена якісна огорожа типу «Жалюзі» та відкатні ворота. Будинок повністю поштукатурений, стяжка по всій площі, комунікації заведено в будинок. Закінчуються внутрішні роботи.

власник
Продам будинок ( с. Бірки -Брюховичі)
olx.ua

Продаж будинку в Брюховичах по вул. Січових Стрільців (15хв від Чорновола) Загальна площа будинку 52м2 Ділянка 4.5 соток Дуже гарна локація, навколо сосновий ліс, зформований житловий квартал, гарний асфальтований доїзд. Будинок та ділянка з документами, вода в дворі, світло в будинку, газ на вулиці, можна провести до будинку.

Продаж затишного будинку у Брюховичах
olx.ua

Продається окремостоячий будинок у Брюховичах. Ціна 215 000$ Будинок з ремонтом. Знаходиться в затишному тихому місці, поруч сосновий ліс. Загальна площа будинку 202 кв.м. Площа земельної ділянки 4,5 соток (приватизована) 2 поверхи + мансардний, зроблений якісний свіжий ремонт, підігрів підлоги по всьому будинку. 6 кімнат+ 1 вітальня, 2 санвузли. Будинок цегляний, металопластикові вікна. Покриття металочерепиця. Ззовні не утеплений. Всі комунікаціі підведені. Опалення індивідуальне.

Продаж будинку в Брюховичах
olx.ua

Ексклюзивна пропозиція продаж котеджу вул Бурденка Брюховичі біля озера. Площа 152м Кухня 22,5м Житлова 82м Санвузли 3 Кімнат 6 Гардеробна Ділянка 2,5 сот Автоматичні ворота, на задньому дворі зона барбекю. Світло 3 фази, 18 кВт, є генератор. Опалення комбіноване: двохфункційний газовий котел, камін на дрова, кондиціонери, підігрів підлоги. Система розумний дім. Вода і каналізація централізовані, є додаткова свердловина з накопичувальним баком. Система охорони та відеоспостереження. Розетки для зарядки електромобіля. Швидкісний інтернет, оптоволокно 1 Гбіт. Будинок з добротним дорогим ремонтом, якісними меблями і побутовою технікою люксових брендів: фільтр Осмос, подрібнювач відходів, два холодильники, холодильник для вина, індукційна поверхня, пральна, посудомийна, сушильна машини, мікрохвильова, духова шафа, два великих телевізори. Багато освітлення, яке зонує приміщення. Цей будинок для поціновувачів комфорту, безпеки, якості та надійності! Запрошуємо на огляди!

Продаж котедж Брюховичі. Вул Бурденка.
olx.ua

Продаж елітного особняка на 210 м кв, 5 кімнат + 5 сото землі в Брюховичах в самому Центрі біля Соснового лісу Розташування: смт. Брюховичі, вул. ТІНИСТА ,біля самої зупинки транспорту, всього 10 км від центру Львова. Чому цей будинок - ваш ідеальний вибір? - Елітний квартал, надає почуття комфорту та ексклюзивності. - будинок має власне подвіря для паркування двох авто та затишну терасу з виходом із вітальні, створюючи ідеальне місце для малої чи великої сімї. - Продумана ергономіка планування гарантує зручність та функціональність кожного приміщення.Три поверхи,три санвузли + господарські приміщення, ціна 215тис телефон 06********50

Продаж будинку з ремонтом 210 м кв 5кім Брюховичах + 5 соток землі
olx.ua

Купуйте котедж за ціною квартири! - Котедж знаходиться в Брюховичах по вулиці Арктична - З власною ділянкою позаду і місцем для паркування 2-х авто - Тихий елітний район біля лісу - Індивідуальне опалення та центральне водопостачання, центральна каналізація газ та світло - Чудове місце розташування! Характеристики будівництва: Зовнішні стіни – повнотіла керамічна цегла (250 мм) Утеплення – пінополістирол 150 - 200 мм Товщина стін між котеджами – 380 мм Вікна - KOMMERLING/TR (Німеччина), 6- з теплим підвіконним профілем blaugelb, фурнітура WH Activ Pilot, двокамерний склопакет; У вартість входять: - вхідні броньовані двері; - покрівля даху: металопрофіль товщ. 5 мм; - штукатурення внутрішніх стін - фасадні роботи; - огородження території; - електроенергія - водопостачання центральне - каналізація центральна - газ заведено до приладів

власник
Продам новозбудований котедж в Брюховичах біля соснового лісу
olx.ua

Продаж великого будинку в Брюховичах. Площа будинку 138м2, має перший та мансардний поверх з великою терасою. Ділянка 4,40 соток На першому поверсі кімната 12м2, кухня - вітальня 35м2, котельня, санвузол, гардеробні. Мансардний поверх - 3 кімнати, гардеробна, балкон, санвузол. Гарне планування та розташування. В дворі місце під авто Будинок огороджений, є септик, скважина. Поруч ліс.

Продаж будинку в Брюховичах
olx.ua

Продаж збудованих та зданих в експлуатацію котеджів у центрі Брюхович(вул. Селищна, 2). Представник ЗАБУДОВНИКА, без комісії! Всі документи готові. Загальна площа котеджу 125м2+ділянка 2сотки, житлова площа-52м2, кухня-30м2. На І поверсі: кухня-гостинна з передбаченим каміном, санвузол, кладова, гараж з прямим входом в будинок. З кухні вихід на власне подвіря. На ІІ рівні: 3 ізольовані спальні, коридор, велика ванна з віконцем. З двох кімнат вихід на лоджію, третя спальня з великим панорамним вікном. Стіни-керамоблок, фасад- утеплений пінопластом 10см+якісне штукатурне покриття. Дах з мембрани, МПВ, з/б перекриття, броньовані вхідні двері. Всередині стяжка та штукатурка стін, підведені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Центральний водопровід та каналізація. Автоматичні вхідні ворота. Територія закритого приватного типу, з відеонаглядом. Встановлений дитячий майданчик з озелененням, гостьовий паркінг. Поруч розвинута соціальна інфраструктура для комфортного проживання. Особливо Вас потішить чудова рекреаційна зона. Вартість 117000$. Без комісії для покупця!

Готові котеджі з документами, Боюховичі
olx.ua

Продаж будинку смт.Брюховичі 230м.кв. 2пов. Сучасний проєкт. Ремонт . На першому поверсі простора вітальня з діючим каміном, який має рукава для обігріву будинку спальня,кухня,вигоди,котельня з трьома видами опалення( котел електричний газовий ,твердопалевний) підігрів підлоги. Другий поверх чотири спальні з балконом та вигоди. Ванна кімната облицьована плиткою італійського виробництва. Перила для мраморних сходів з художньою ковкою,мраморні підвіконники,якісні великі панорамні вікна. Земельна ділянка 10сот.приватна власність молодий сад. Підключені усі комунікації,гараж, обжитй район ,асфальтований доїз огороджена територія.

Продаж будинку смт.Брюховичі
olx.ua

Продаж сучасного будинку в стилі класицизм. Нові меблі та техніка. 3 спальні кімнати, 2 санвузли (ванна), кухня, вітальня, кабінет. Комунікації всі є. Обгороджене подвіря металевою брамою, паркан з каменю ручної роботи, гараж на 2 машини. Житловий масив, зручна транспортна розвязка. Огляди по домовленості в зручний час.

БРЮХОВИЧІ (будинок продаж)
olx.ua

Продаж окремо стоячого будинку в Брюховичіна 3 кімнати, простору велику кухню та навісом на два авто. Локація - с. Брюховичі, вул. Під гаєм (зʼїзд біля школи св. Миколая). Ціна - 160000 дол. США. Ціна від власника, Без комісії для Покупця, Може бути розтермінування (строк та умови уточнюйте). Доїзд до локації з бруківки, поруч старі сосни, вулиця заселена, До самого будинку доїзд по асфальтованій дорозі 70 метрів. Загальна площа - 160.4 м.кв., Загальна площа ділянки - 6 сотих. Загально по будинку: Будинок збудовано з пустотілої цегли, Внутрішні перегородки - цегла, Перекриття залізобетонне, Утеплення теплоізоляційною плитою 12 см Веліт, Металопластикові вікна бренду Rehau, Залито залізобетонні сходи між поверхами, Покрівля металочерепиця, Фасад оздоблено фрагментами (вхідна група та частина стіни на другому поверсі) з натурального каменю. Комунікації: Газ, Світло - 13 кВт, Каналізація - септик, Вода - свердловина. Благоустрій: Замощено бруківкою перед будинком, Огорожа, відкатні ворота (без електроприводу), Навіс на два авто (металеві балки), Тераса (капітальна, залита бетоном) на задньому подвірʼї, замощено плиткою, Навіс над терасою, Вмонтований мангал. Оглянути будівництво можна у зручний для Вас, наперед узгоджений час, у світлу пору доби. Відео огляд локації та стану будівництва можна переглянути на нашому You Tube каналі, перейшовши за посиланням youtu.be/KsqdOYqScPY або надішлемо на Вашу вимогу. Більше деталей за номером телефону, звертайтесь.

Продаж будинку окремого 160 м2, 6 сотих, Брюховичі (будується)
olx.ua
1 - 24 з 48 результатів

Географія Брюховичі