СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садовая
rieltor.ua

Продається 2х поверховий будинок в смт. Брусилів, вул. Зої Булави 10. Будинок утеплений і в хорошому стані. На території є гараж з ямою, літня кухня, підвал, город та власна копанка, де влітку можна поплавати. А також власний маленький лісок. Замельна ділянка 15 соток. Інфраструктура: в пішій доступності базар, дитячий садок, 2 гімназії, пошта, магазини, Фора та кафе. До Києва 70 км. їхати 50хв.

Зої Булави, 10
rieltor.ua

БРУСИЛОВ Продам БЕЗ КОМИССИИ Шикарный 2х этажный дом С МЕБЕЛЬЮ И ТЕХНИКОЙ!!! Полностью готов к проживанию! ЗАХОДИ И ЖИВИ! Находится на границе с Киевской и Житомирской области, до Киева 70 км, 50 минут езды до метро «Житомирская» по хорошей трассе. Дом общей площадь 144 м2, жилая 79 м2, кухня 14 м2. Удачная и продуманная планировка дома: 1 этаж – веранда, прихожая, холл, просторный санузел с душ кабиной, кухня и гостиная комната. Полы с подогревом. 2 этаж - 3 раздельные комнаты, площадью 21.3 м2, 18.8 м2, 12.5 м2 , санузел, холл, гардероб. Дом построен в 2015 году, качественно, утепленный по современным технологиям (облицовочный кирпич, пенополистирол 3 см, газосиликатный блок). Установлены энергосберегающие окна-немецкий профиль, монолитная лестница, интернет, спутниковое телевидение. Отопление - газовый двухконтурный котел Иммергаз. Полностью заведены все коммуникации газ, вода, канализация. Скважина с очень хорошей водой 30 метров глубина, не требует установки фильтров, очень вкусная!!! Участок 18 соток, правильной формы. Огражден Кирпичным забором с фасада и бетонно секционным евро забором по периметру. На участке 50 молодых деревьев и 7 соток под огород. Покрытие дорожек - плитка Старый город. Автоматические ворота. Асфальтированный и удобный подъезд. На участке также размещен капитальный Гостевой Домик, площадью 71,8 м2, с газовым отоплением и полами с подогревом, газовый двухконтурный котел Иммергаз. В домике есть печь, сауна, ванная, кладовка, кухня. Отдельная канализация. Есть погреб 23 м2. Чердак во весь рост. Есть терраса. Просторный Гараж с подсобными помещениями, площадью 40 м2. На всех строениях крыша с битумной черепицы. Очень хорошее месторасположение, рядом лес, озера, гимназия, магазины, рынки, аптеки, банки. Больница. Тихое спокойное место. Есть все необходимое для постоянного проживания круглый год. Цена 175000 у.е. БЕЗ КОМИСИИ!

Місячна
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок разом із землею.наявний двір,садок,город..в дворі окрім хати ще є погриб,капітальний гараж і два сараї ,літня кухня з цегли, курник і туалет також цегляний...ще наявна скважена в дворі і літня кухня під плиту на дровах.Двір повністю огороджений по периметру капітальним забором...є ворота та калітка металеві..понад забором проходить газ.Загальна площа земельної ділянки 0,47 га.Будинок знаходиться в с.Соловіївка ,Брусилівського району...87 км від Житомира і 80 км від Києва.Тихе затишне місце не понад трасою,що зумовлює чудовий відпочинок і тишу.Власник,не посредник

власник
Прадаю хату с.Соловіївка, Брусилівського району
olx.ua

Чудовий НОВИЙ двоповерховий будинок у селі Пилипонка, Брусилівського району. 80 км від Києва, збудований у 2014 році. Зручний доступ, гарна асфальтована дорога. Центр села. Тиха, екологічно чиста місцевість. Будували для себе, НЕ економили на матеріалах. Загальна площа будинку 160 м.км. Газ і світло з лічильниками, нова потужна проводка, 35 сотих приватизованої землі, септик, свердловина. Сімя, що купить цей будинок та закінчить ремонт, отримає два житлових поверхи з терассою, підвальне приміщення, гараж, літню кухня, необхідні господарські споруди. Ваша приватність і комфорт за 59,000 USD. БЕЗ комісії для покупця, розумний торг ніхто не відміняв, партнерський продаж вітається. т.09*********67

Чудовий НОВИЙ двоповерховий будинок
olx.ua

Будинок загальною площею 100 м2, житлова площа -75 м2, опалення 3 груби, каналізація, скважина з питною водою (збудована цього літа з новим обладнанням). Ділянка поділена на дві частини 1) 0,28 Га, 2) 0,26 Га Додатково Новий паркан. Кірпічний гараж з ямою, Кірпічний сарай для зберігання врожаю. Готовий технічний паспорт, всі документи оформлені в БТІ. Продаж від власника будинку.

власник
Будинок (житлова площа 75 кв.м),  75 км. від Києва Лазарівка,
olx.ua

Продається 4-х кімнатний будинок в житловому стані (с. Соловіївка, Брусилівського р-ну, Житомирської обл. – 90 км. до м. Києва). Будинок з цегли, загальна площа - 75,9 м2. Опалення: твердопаливний котел та піч (піч в доброму стані). Світло підведено, все функціонує (є лічильник). Для комфортного проживання є суміжний санвузол в будинку. Територія складається з великого подвір’я, яблуневого саду та городу з чорнозему (20 соток) . У дворі є колодязь та господарські споруди (літня кухня, сарай, погріб, гараж з ямою). Загальний стан хороший, все приватизовано. Зручне розташування: поряд головна траса, школа, дитячий садок, магазин (5-7 хв. ходьби) та автобусна зупинка. Кожні 40 хв. ходять маршрутні рейси до міста Києва. Дорога від будинку до головної траси - асфальтована.

власник
Цегляний будинок с. Соловіївка
olx.ua

Пропонується вашій увазі будинок, що розташований в мальовничому селі Долинівка, Житомирської області, Брусилівського району. Загальна площа будинку 70 кв.м., житлова 45 кв.м. В будинку 3 кімнати житлові, велика веранда, комора, піч-лежанка та груба. Опалення газові конвектори. Вікна та поли деревяні. Будинок в жилому стані. Будинок цегляний, 1969 року побудови. На території є гараж, погріб, літня кухня, хлів, комора, криниця. Земельна ділянка під будівництво 25 соток, під город 40 соток. В кінці городу беріг. В селі є магазини, пошта, медичний пункт, дитячий садочок, церква. Відстань від Києва до Долинівки 100 кілометрів. Відстань від Брусілова до Долинівки 15 кілометрів.

власник
Продам будинок в селі Долинівка
olx.ua

Отопление - твердотопливный котёл с подключённым газом. 75 км. от г/ч г.Киев в Житомирском направлении (село Приворотье, Брусиловский район). 2-х этажный дом, общей площадью 125 кв.м. Газ, вода, электричество. Гараж на 1 авто + подсобные помещения. 30 соток (возле дома) + 15 (за селом – 500м от дома) приватизированной земли. Село живое. Садик. Школа. Магазины.

власник
Дом Житомирская область Брусиловский район
olx.ua

Продається прекрасний обжитий будинок (4 кімнати) у Житомирській області, Брусилівському районі, с. Морозівка. Велика територія 0,4304 га поділена на дві ділянки: * 0,1804 га (в’їзд на дану територію окремий). * 0,2500 га для будівництва. Вся територія огороджена парканом. На території є криниця, свердловина, підвальне приміщення, критий гараж і цегляна одноповерхова споруда, яку можна використовувати для зберігання інвентаря або будівництва бані (або для будь-яких інших потреб). Земля на території родюча, багато фруктових дерев. Будинок обжитий - вода, газ, світло, супутникове телебачення. За 10 хвилин їзди велике чисте водосховище з пляжем. Ліс. Сама ділянка знаходиться НЕ біля дороги, що дуже зручно і тихо.

власник
Продам будинок в с. Морозівка Брусилівский р-н
olx.ua

Продаж великого будинку на Херсонському масиві, смт. Брусилів, вул. Херсонська 30. Будинок розташований в тихому, зеленому місці. В кінці городу є власний вихід до водойми, рибаки зацінять). Прибудинкова територія 14 соток + 30 соток ОСГ ( город). Будинок в житловому стані, кімнати роздільні. Є скважина, вода заведена в будинок. Є газ та каналізація- 2 вигрібні ями. На території є гараж, хлів, погріб та навіс для зберігання різного інвентарю. Інфраструктура: в пішій доступності магазини, до центру 15- 20 хв пішки. До школи 30 хв., а до дитячого садочка 25хв пішки. До Києва кожні пів години курсують маршрутки, їхати 40-50 хв. За датальною інформацією звертайтеся, організуємо швидкий перегляд!

Продаж будинку смт. Брусилів, Херсонський масив
olx.ua

Продам будинок 70х років будівництва 64,9 квадратних метрів загальна площа, 46,4 житлова площа, розташований у селі Містечко Брусилівського району Житомирської області, по вулиці Набережній, розташований на 25 сотках землі під будівництво(цільове призначення 02.01, категорія земель: Землі житлової та громадської забудови), ще на території земельної ділянки знаходиться гараж, літня кухня, погріб, вуличний туалет, криниця з насосом, огорожа перед будинком з воротами, проведений газ, газове опалення, проведене світло, ще в додаток земельна ділянка(цільове призначення 01.03, категорія земель: Землі сільськогосподарського призначення) розмір 28.81 сотки. 400 метрів від будинку річка Здвиж, гарне, тихе розташування. Додаткова інформація по телефону, гарний торг реальному покупцю

власник
Продам будинок 65кв.м село Містечко Брусилівський район землі 53сот
olx.ua

Продається житловий будинок від власника в с.Морозівка, Брусилівського р-ну, Житомирської обл. З м.Києва від метро Житомирської- 70 км. Від міста Житомир -70 км. Будинок побудований зі цегли в 2000 році. Земельна ділянка 25 соток. Загальна площа будинку 103,2 м². Велика кухня, коридор, чотири спальні кімнати. Встановлені пластикові вікна. Проведена вода, світло, газ, каналізація. Газове опалення (котел). Ванна кімната знаходиться в будинку. В дворі знаходиться гараж, погріб, сарай, вбиральня. Велика ділянка огороду, є свій садок. Прибудова веранди до будинку знаходиться в незавершеному стані. Кому цікаво, можу особисто надіслати відео +фото. За детальною інформацію пишіть у повідомленні.

власник
Продаж будинку Брусилівський р-н (Житомирська обл, Київська обл.)
olx.ua

Продам дом: 4 комнаты, кухня, столовая, погреб, свет, газ. Хоз. помещение, гараж. Участок 44 сотки. Сад, огород, колодец. В конце участка речка. Торг, хозяин.

власник
Продам дом Брусилов
olx.ua

Продам 2-поверховий будинок в с. Приворіття Брусилівського р-ну, Житомирської. обл. з усіма зручностями- світло, газ, центральний водопровід, каналізація-септик , опалення - газовий котел, інтернет-оптоволокно. Будинок утеплений зсередини мінватою, зашитий гіпсокартоном. Загальна площа 110 кв. м. Дві кімнати на першому поверсі- вітальня з діючим каміном, кімната 11 кв. м. На другому дві спальні- 14 та 11 кв. м. , окрема велика комора зі сходами на дах. Підлога-паркет(дуб, ясен), дубові внутрішні двері на 1 поверсі. Хол і коридор обшиті вагонкою. Сходи на 2 поверх зроблено з ясеня . Санвузол окремий. Дерев‘яні сучасні склопакети. На другому поверсі балкон, з якого видно озеро, на першому велика лоджія. Дах- бітумна черепиця. 2 входи. Великі господарські споруди- гараж, зручний погреб, окремо зроблена фінська сауна з душовою кабіною та кімнатою відпочинку. Дуже гарний сад з великою кількістю сортових плодоносних дерев та кущів. Окремо зроблений куток відпочинку з альтанкою та якісними коштовними хвойними рослинами- блакитна піхта, канадська сосна, ялинки «Коніка», ялівці, тис тощо. Багато троянд та інших декоративних рослин. Сучасне село-є загальноосвітня школа, дитячий садок, магазини, мед. пункт з сімейним лікарем, відділення пошти, вуличне освітлення. Асфальтована дорога до самого будинку. Відстань від Києва- 80 км. по гарній трасі. Гриби, ягоди, рибалка. Лишається все. Можна заїхати і жити чи , за потреби, зробити більш сучасний косметичний ремонт. Більше подробиць телефоном. За потреби надішлю додаткові фото та відео.

власник
Продам будинок в с. Приворіття Брусилівського р-ну Житомирської обл.
olx.ua

Популярні запити