Увага ‼️ Продаж будинку 📣📣📣 с.Княжичі ДК Ялинка 3 Ділянка 6 соток. Скважина ( насос) 2 кімнати , кухня, в будинку є пічне опалення. Прибудована тераса , є горище ( можливо зробити ще одну кімнату) Зручне розташування, поряд комплекс,,Княжий двір,, Зупинка електричок,,Ялинка,, 14 кілометрів до ст. метро Лісова. Гарні сусіди, чудова атмосфера.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
3 лінія
rieltor.ua

Продам будинок с.Рожни Земельна Ділянка 23 сотки , доглянута! Засаджена різними культурами, молоді плодові дерева, квіти та кущі. На ділянці є металевий гараж. При бажанні ділянку можна розділити на декілька частин, фасад дозволяє. Будинок з міцним фундаментом, 2 поверховий, підготовлений для ремонту, перший час можна жити. Знаходиться поряд з центром села! Дорога до Києва займає 25 хвилин по чудовому асфальту. Гарний варіант за доступною ціною!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свободи, 21
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2 поверховий капітальний будинок загальною площею 260 кв.м в гарному житловому стані в 5 хвилинах від Київа! Кутова земельна ділянка 25 соток з ландшафтним дизайном, автополивом, місцем для шашлика та барбекю! Зручно та довершено розташован деревʼяний сруб загальною площею 74 кв.м з чудовим плануванням: велика більярдна кімната з діючим каміном та зона сауни! Будинок 2011 року. Двоповерховий, має 2 вхідні групи. Зонований на велику кухню та вітальню де зручно розміститься усю родина та зону відпочинку і сну. На першому поверсі 1 гостьова кімната, зала, санвузол та передпокої, на другому 3 спальні кімнати та ванна кімната. Дах та стіни будинку утеплені, опалення газове та електричне. Зона плитки з підігрівом. Заведено 380 кіловат, 3 фази, пожежно охоронна сигналізація, автоматичні ворота, двір повністю виклад натуральним каменем. Укомплектована меблями та технікою. Зручно розташован та має гарні підʼїздні шляхи! Власник на угоді. Гривню- приймаємо!

Олеся Гончара, 15
rieltor.ua

Продаж будинку ДК Ялинка Село Княжичі Зупинка електричок, , Ялинка,, Кутова та фасадна ділянка, дуже зручне розташування! Є газ, вода! На ділянці ростуть фруктові дерева та кущі. Дорога: асфальт! Чудові сусіди. Дуже гарна пропозиція під комерційні проекти. Фасадна ділянка зі зручним заїздом! Характеристика гаража: з підвалом Характеристика будівлі: стан будинку: потребує ремонту • перекриття: деревяне • дах: шифер Характеристика приміщення: висота стелі, м: 2.6 • утеплення: без утеплення Опалення: газове • пічне

можливий продаж по єОселя
2 Садова, 708
rieltor.ua

Продаж дуплексу с.Зазимя, ділянка 5 соток+5 додатково у вашому користування, ландшафтний дизайн ділянки, автоматичні ворота, на даху сонячні батареї. Будинок повністю укомплектований для комфортного проживання. Загальна площа будинку 104 м2, житлова 40 м2 і 25 кухня. Будинок двоповерховий, 4 кімнати. Розташований село Зазимя, Київська область. Купівля цього будинку для вас без комісії, на додаткові питання відповім по телефону, перегляди за домовленістю в будь-який зручний для вас час.

ексклюзив
Подельского, 9
rieltor.ua

Продається ділянка з будинком в с. Пухівка вул. Патріотична Ділянка розташована в селі Пухівка, у безпосередній близькості від річки Десна. Ділянка має площу 10 соток, що забезпечує достатньо простору для ваших потреб і задумів. Один з головних переваг цієї власності - наявність всіх комунікацій. На ділянці підведено електроенергію, що дає змогу забезпечити електричне живлення будинку і всіх його систем. На ділянці є скважина, і також система каналізації, що дозволяє зручно утилізувати стічні води. Закладено молодий сад. Ця ділянка є ідеальним місцем для спокійного та комфортного проживання. Вона оточена природними ландшафтами і зеленими насадженнями, що створює затишну атмосферу. Річка Десна, яка знаходиться в неподалік(до 300м) від ділянки, пропонує чудові можливості для риболовлі, відпочинку та активного відпочинку. У селі Пухівка також є розвинена інфраструктура, що додає зручностей для щоденного життя. Школа, дитячий садок, магазини та інші необхідні заклади знаходяться в доступній відстані. Крім того, поруч знаходяться дороги з зручним доступом до ближчих населених пунктів і міст.

Патріотична, 2
rieltor.ua

Продам загородный дом с.Пуховка, ул.Озерная, Броварский район. Отличное предложение на рынке недвижимости. Продам дом дом общей площадью 150кв.м, три этажа, гараж. Площадь участка: 14 соток. • • Фундамент (ленточный +плита) • • Стены кирпич плюс пеноблок • Перегородки газоблок • Перекрытие ЖБ плиты • Крыша — металлочерепица 1 этаж -прихожая, кухня – гостиная, 2 санузла, гараж, котельная. 2 этаж - зал, спальная комната, комната под спортзал или хоз. 3 этаж - две спальни, санузел. В доме сделан ремонт: теплый пол (1 этаж), штукатурка под покраску, заложена надежная металлическая лестница (ступеньки в черновой отделке), предусмотрен выход в дымоход под камин с 1–го и 2-го этажей. Отопление индивидуальное (установлен двухконтурный газовый котел). • Электричество 12 кВт, 3 фазы; • газ • скважина 72 метра, • септик с переливом и дренажным полем. • Оптоволоконный интернет Отдельно строение- погреб, заложен фундамент под баню (на данный момент на нем сооружен временный дом для хоз нужд). скважина 16м (для полива участка и тех нужд). Земельный участок: 14 сот, облагорожен, сад, виноградник, клумба с многолетними цветами. Раздвижные ворота (есть крепления для автоматизации), калитка оснащена электронным дистанционным замком. В селе отличная инфраструктура: аптека, рынок, почта, школа, садик, остановка автобуса (находятся в пешей доступности до 1 км). К дому асфальтированная дорога, улица с освещением. Прекрасная природа, до речки Десна 10-15 мин ходьбы (прим 1км). До леса, 2км. Трехэтажный светлый и удобный дом строился для себя. Отличная транспортная развязка до Киева 18 км (20 минут на машине). До остановки 3 минут пешком.

Озерная, 6
rieltor.ua

Продається приватний будинок у селі Рожни, Броварський район, Київська область. Будинок деревяний але обкладений цеглою, у будинку, газові конвектори, грубка для альтернативного опалення будинку, встановлено металопластикові вікна. Також є топоміжні примішення, літня кухня та господарська споруда, а також погріб для зберігання продуктів. Ділянка розташована у зручному місці, поруч школа, садок, магазини і транспортна зупинка. ID: 1466

Центральна вулиця
rieltor.ua

Великий просторий будинок 296,8 кв м з ділянкою 13 соток з літнім будинком, погребом та двома великими гаражами. Дуже теплий взимку та прохолодний улітку добротний будинок побудований з пиляного кримського каменя, утеплений пінопластом та обкладений білою силікатною цеглою. У будинку два житлові поверхи та великий міцний підвал на чотири кімнати та котельнею. Підвал можна використовувати для зберігання запасів продуктів та як бомбосховище. У котельні встановлений газовий котел для опалення всього будинку та насос для забезпечення водою з власної свердловини глибиною 40 м. Автономна каналізація. Є стабілізатор напруги. У будинок заведений газ, тому ви не будете прив’язані до відключень світла. На першому поверсі будинку розташовані два санвузли з ванною та біде, простора вітальня, кухня з усією необхідною технікою та меблями, велика світла столова кімната, та окрема спальня кімнатна. З кухні вихід до котельні та підвалу, а також вихід на задній двір. На другий поверх ведуть масивні дубові сходи де ви знайдете закриту утеплену лоджію, кабінет із своєю робочою атмосферою та три світлі затишні кімнати з окремими входами. Простора, доглянута, зелена територія будинку з квітами, деревами та кущами огороджена міцним цегляним парканом та автоматичними воротами для заїзду авто. У літньому будинку з одного боку два великі гаражі, з іншого боку, на першому поверсі літня кухня, приміщення для зберігання речей та інвентарю та велика засклена тераса для літнього відпочинку з сімєю та друзями. На другий поверх літнього будинку ведуть міцні залізні сходи, якими ви потрапляєте до просторої кімнати з великими вікнами, яку можна обладнати як спорт зал, більярд або майстерню. Також на території окремо побудований великий погріб на дві кімнати з господарським приміщенням. Поруч з будинком є супермаркет “Фора”, продуктові та господарські магазини, будівельний магазин Мега-Буд, відділення Нової пошти, аптеки та кафе. Будинок знаходиться у селі Красилівка, Київська область, Броварський район. До метро Лісова 24 км 20 хв їзди на авто, до Броварів 6 км — 7 хв на авто. Ходить приміський автобус.

Шевченко
rieltor.ua

Продається будинок 5 кілометрів від Києва, в Броварському районі, в селі Погреби. Будинок 2-х поверховий, з площею 210 м2, з ділянкою 20 соток, 6 окремих кімнат, великий підвал. У будинки заведено електрику, газ, перший поверх тепла підлога, залита. На території ділянки посаджені різновидні дерева. Поряд із будинком знаходиться ліс. Сусіди поряд живуть.

Єдності вул.
rieltor.ua

Найкраща пропозиція будинку в Погребах! Сучасний будинок 2017р. побудови. Площа 270м. Ремонт з якісних матеріалів: ексклюзивні італійські меблі на замовлення та фурнітура , дорога відомих брендів. Дуже функціональне планування , продумане із розрахунку для великої родини. На першому поверсі велика кухня-гостьова для зустрічі гостей, кабінет для роботи, та санвузол. На другому поверсі три дитячі, та хозяйська спальня, два санвузли, щоб всім було комфортно та зручно. Мансардний поверх можна переобладнати в ігрову. Особлива перевага- велика ділянка 17 соток з ландшафтним дизайном і різними насадженнями. Це справжня мрія для дітей та відпочинку у власному будинку. Для зручності прямо з будинку вихід в гараж на дві машини та Хоз.приміщення. Окремо паркувальний майданчик перед будинком. Важлива перевага- асфальтована вулиця з освітленням та сучасною забудовою. Ідеальна інфраструктура поруч:до Києва 10 хв. на авто (до центру Києва – 40 хв.), до р. Десна 10 хв. на авто. В пішохідному доступі: тенісні корти (криті та відкриті), спортивні та дитячі майданчики, озеро, церква, школа, нова пошта та ін. 5 хв. на авто супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, ресторани. Дана пропозиція є найкращою за комплексом характеристик в радіусі 10км. Ви можете впевнитися в цьому на перегляді. Чекаємо Вас

Некрасова, 14
rieltor.ua

КОД 47943 Продаж Приватний будинок с. Красилівка , Броварський р-н Загальна площа будинку 300м2 6 кімнат Підвал Трьох поверховий Ділянка 20 соток На ній розсташовано двоповерховий гараж , в якому стає три машини Є відео тур по подинку та біля нього (За запитом) Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

Шевченка
rieltor.ua

Продаж будинку Який розсташований в котеджному містечку ``Mulberry homes`` 2-х поверховий будинок Загальна площа 131,8 м2 Дві кімнати на першому поверсі + величезна кухня-вітальня Другий поверх - мансарда Велика тераса Санвузол з душем та ванною Гос. приміщення Електричне опалення Перебої зі світлом в містечку - відсутні Тепла підлога по всьому будинку Встановлено бойлер Система очищення води - осмос ВСІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА ЗАЛИШАЮТЬСЯ МАЙБУТНІМ ВЛАСНИКАМ Село Красилівка , Броварського району 10 км до м.Бровари та 30 км до м.Київ Дуже тихе та затишне місце Будинок готовий до швидкого продажу За всіма деталями та додатково відео-туром , телефонуйте Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

Кірова
rieltor.ua

Продам котедж 2019 року побудови, розташований с. Літочки Броварського району (40 км від Києва). Ділянка – 15 соток. Сучасне планування. Загальна площа – 130 кв.м., 4 кімнати, кухня-їдальня (28 кв.м.) з виходом на терасу. Побудований із якісних матеріалів, машинна штукатурка, рівна стяжка підлоги, енергозберігаючі двокамерні вікна. - Висота стелі 3,0м. - Система теплої підлоги (5 контурів) - 2 санвузли - Бойлерна - тераса з видом на заповідник (18 кв.м.) - Зовнішнє утеплення теплоізоляційними блоками AEROC ENERGY 100 мм. - залізобетонні перекриття між поверхами. - відеоспостереження. -Сигналізація Ajax. Інтернет. - Двоконтурний конденсаційний котел BAXI Італія. Комунікації: газ, вода-свердловина, каналізація - септик, електрика 3 фази 31 кВт. На даху встановлена сонячна підстанція на 30 кВт за генерацією електроенергії, яка не тільки забезпечує будинок необхідною кількістю електрики, що споживається, але й дає можливість щомісячно отримувати гроші за вироблену сонячну енергію за ціною 0.18 євроцента/кВт.

можливий продаж по єОселя
Сонячна, 10
rieltor.ua

Рожни. СТ Трудовик. Продаж дачі . Можливе цілорічне проживання. Будинок цегляний 1985-1990р. Продаж з усім що є. Ділянка 4.4 соток. Тихе місце для проживання та відпочинку на природі. Неподалік річка Десна, озеро. Зручне транспортне сполучення. в кооперативі 3 магазини, 2 кафе, базар, житячий ігровий майданчик; в селі за 2км є супермаркет, аптека, поліклініка, НП, укрпошта, розвинений громадський транспорт з кооперативу до Києва та Броварів, до р. Десна з чудовим пісчаним пляжем відстань 200м, до заливу із спокійною водою без течії -300м. Регулярні маршрутки на Київ, Бровари.

Центральна, 11
rieltor.ua

Новий будинок з дизайнерським ремонтом, з великою ділянкою - 12 соток. Будинок повністю готовий до життя, знаходиться в с. Погреби, Броварського р-н. Поряд річка, пляж, спортивні майданчики, добрі сусіди. Гарне та тихе місце для життя та відпочинку. Будинок можливо придбати за програмою "Є оселя", також можливий торг. Планування: Одноповерховий будинок – 134 м2. - Велика вітальня з кухнею – 46 м2; - Вихід з вітальні на терасу – 15 м2; - 3 спальні; - 2 санвузли; - Котельня; - Хол. Будинок дуже комфортний та ергономічний за плануванням. Просторі та світлі приміщення. Конструктивні особливості будинка: Готовність будинка – 100%. - технологія будівництва - монолітно-каркасний; - фундамент - монолітно стрічковий; - стіни несучі - газоблок Аерок; - димарі та вентиляція розведені по приміщеннях; - дах - натуральна цементно-піщана черепиця Аляска; - ливнестокова система покрівлі та дренажна система відливу дощової води; - фасад утеплений мінеральною ватою; - декоративне оздоблення фасаду “ Baumit” (Австрія) + оригінальний дизайн; - електроенергія заведена в будинок 16 кВт; - металопластикові вікна Євро 70 двокамерний пакет з енергозберігаючим склом та проти зламаною фурнітурою; - огородження ділянки, паркан+периметровий (автоматичні відкатні ворота); - каналізація - Септик об’ємом 6.5 м3; - глибина свердловини 55м ( труба 125мм+два фільтри та глибинний насос). Комфорт: - 5 км від Києва; - екологічно сприятливе середовище для проживання та відпочинку; - поряд річка, пляж, дитячі та спортивні майданчики; - своя свердловина; - поряд три магазини: Сільпо, Фора, АТБ; - ми надійна компанія «Лайфбуд», будуємо більше 20 років. Показ будинка зробимо в зручний для вас час. Телефонуйте, домовимось про зустріч. З повагою, Олександр.

власник
Кодацька
rieltor.ua

Пропонується чудовий Затишний будинок в Рожнах (20 км від Троещини).Це самий початок села. неподалік від р.ДЕСНА (15 хвл.). Ремонт робився у 2016 році, повна реконструкція будинку була. , який був збудованний у 2010 році. Стоїть газовий котел. У кухні і санвузлі підігрів підлоги. Простора вітальня з каміном на дровах. 3 спальні Окремо Будинок для гостей з піччю, сауна,кімната для відпочинку , міні- кухнею; Маленький будиночок тако ж газ. Літня кухня з виходом на терасу, зимовий сад 20 м, сауна, гараж, ділянка 17 соток з фруктовими деревами (яблуні, сливи), власний город, до метро їхати- 30 хв. (25км). У будинку є погріб. Та також на ділянці погріб.Будинок розташований в районі сучасної котеджної забудови, зручні асфальтовані підїзди.Зелена охайна територія навколо.Респектабельні сусіди.Асфальтована вулиця. Комісія агентства 5%

можливий продаж по єОселя
хуторський
rieltor.ua

Будинок розташований в одному з найкращих передмість Києва. Відстань від с.Княжичі до центру Києва - 20 км. Триповерховий будинок 2003 року - з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа будинку- 357 м2. Площа ділянки - 18 соток Побудований з екологічно чистих матеріалів (будували для себе!). Стіни: гіпсоблоки+базальтова плита+штукатурка. 2 поверхи + цокольний поверх з сауною, басейном і технічними приміщеннями + гараж. Будинок розділений на 2 частини з яких - 1 це повноцінна 2-х кімнатна квартира, 2 - 1 поверх: велика вітальня з великим диваном і шикарним каміном, кухня - їдальня, на 2 поверсі - 2 просторі спальні, кабінет/гостьова і зона відпочинку! - автоматичний полив з краплинним поливом. - сад - барбекю - гараж Опаленя : 1 - пелетний, 2 - газовий/твердопаливний 3 - електричний. Для роботи циркуляційних насосів є безперебійне електроживлення. Гаряче водопостачання : влітку - геліосистема взимку - швидкісний водоводяний нагрівач від системи опалення з баком – накопичувачем 300 літрів Проведено комунікації: - 2 свердловини ,одна для будинку з водопідготовкою (промивання в автоматичному режимі), а друга свердловина для поливу з баком-накопичувачем 3 м.куб. - 3 насоси: на будинок, для бака-накопичувача та поливу. - електропостачання 3-х фазне, із стабілізаторами на кожній фазі. Вступний автомат 32А - каналізація автономна – септик з аератором + два відстійники та поле фільтрації. - на весь будинок двоблочна пожежно-охоронна сигналізація - оптоволоконний інтернет Розвинена інфраструктура, є супермаркет, дитячий садок, школа, великий Ресторанно-розважальний комплекс Княжий Двір, новий Фітнес Комплекс.

Дачна
rieltor.ua

Продається будинок у с. Нова Богданівка з великою доглянутою територією площею 9 соток. Садівник, на умовах усної домовленості за символічну оплату, піклується про ділянку. Фасад будинку у відмінному стані, без жодних пошкоджень або протікань. Будинок в ідеальному стані, майже ніхто не проживав. Реальність будинку можна перевірити вживу! Зателефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Миру
rieltor.ua

Продаж сучасного заміського будинку біля Києва Розташований у мальовничому місці, лише за 15 км від Києва в с. Пухівка, цей будинок у стилі Hi-Tech стане ідеальним місцем для тих, хто цінує сучасний дизайн, комфорт та природу. Основні характеристики: Площа будинку: 215,1 м² (3 поверхи) Площа ділянки: 12 соток Рік побудови: 2018 5 просторих спалень, велика кухня-вітальня з панорамними вікнами Санвузли на кожному поверсі Криті та відкриті тераси на 3 поверсі Гостьовий будинок зі зрубу з власною лазнею на дровах Переваги обєкта: Енергозберігаючий сучасний будинок, повністю мебльований та оснащений технікою від провідних світових виробників Гараж на 2 автомобілі з автоматичними воротами, плюс критий паркінг для 4 авто Ландшафтний дизайн з автоматичним поливом 2 зони барбекю для прийому гостей та відпочинку на свіжому повітрі Приватний причал для катера чи скутера з лебідкою Власний міні-пляж і спуск до води — ідеальне місце для відпочинку біля води Безпека: Відеоспостереження по периметру ділянки Сигналізація у будинку, автоматичні ворота Будинок не будувався на продаж, тому кожна деталь продумана до дрібниць. Тут ви знайдете атмосферу затишку, спокою та неймовірні краєвиди. Ідеальний варіант для комфортного життя у гармонії з природою!

власник
можливий продаж по єОселя
вехівська
rieltor.ua

Гарна пропозиція. Київська обл., Броварський район, с. Пухівка, вул Дружби, с/т Волна. Площа будинку: 210,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 0,12 га; Будинок капітальний, цегляний, утеплений. Вода - ХВ, ГВ, каналізація, свердловина, газ. Опалювання - газ, при потребі є можливість переключитись на тверде паливо. Підвал сухий. Вікна металопластикові. Потребує ремонту. При необхідності можна заїхати і проживати. Частина будинку у житловому стані. 7 - хвилин пішки до пісочного пляжу річки Десна. Не підтоплюється. Берег облагорожений. Кооператив закритий, охорона, шлагбаум. На території магазин, перукарня.

можливий продаж по єОселя
Дружби, 59
rieltor.ua

КиЇвська обл., Броварський р-н., с.Погреби. Продаж двоповерхового будинку з ремонтом вбудованою технікою та меблями . Загальна площа будинку 315 м2 (червона цегла). Перший поверх - кухня вітальня 75м2 , кімната 18.6 м2 , сан.вузол 9.2м2 , два виходи - гараж (поряд газова котельня) та тераса . Другий поверх - 1 кімната 14.3 м , 2 кімната 21.3 м , 3 кімната 33.6 м , 4 кімната 18.7 м , сан.вузол 6.3м , гардеробна 7.7 м . На ділянці 18 соток розташована баня 70м2 та поряд котельня з твердопаливним котлом . Свердловина - 47м , електрика 15 кВт. Ландшафтний дизайн, плодові дерева , квіти. Автоматичні ворота на вЇзді. Гарне місце розташування. Дод.інфо. за телефоном. Вартість : 350000 y.e.

Покровська
rieltor.ua

КОД 36820 Продаж буднику Загальна площа 165.7 м2 3 кімнати + вулика кухня вітальня Господарська спальня має особистий санвузол, гаредеробну кімнату та має окремий вихід на вулицю Ліжко з функцією МАСАЖУ та різними регулюваннями. Будинок оснащений системою клімат контролю, а також є тепла підлога. Одна кімната повністю обладнана під студію , в якій можна проявляти свої творчі здібності . В кухні-вітальні дуже багато простору, є велечезний телевізор, камін , окремий стіл , вся потрібна техніка для комфортного проживання, а також вихід на ТЕРАСУ! Додатково є гостьовий санвузол , та котельня Встановлений бойлер , очищувач води Осмос, пральна та сушильна машина Газон в дворі з функцією автополиву. Брама автоматично закривається та відкривається. Вся територія будинку під відеоспостереженням та підключена система охорони. В дворі паркінг для двох авто. і додатковий гостьовий паркінг під за територією будинку. ЛОКАЦІЯ: Будинок знаходиться в котеджному містечку Mulberry Homes``, с.Красилівка , Броварський р-н 10 км до міста Бровари та 20 км до Київа 3 км до супермаркету Фора , 1,8 км до школи Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

можливий продаж по єОселя
Кірова
rieltor.ua

Продаж (оренда) приміського сучасно облаштованого будинку (до Києва на авто-10 хв., є регулярні рейси маршруткою №328 до Метро "Лісова"-20хв.) Опис Пропонується комфортний захищений будинок-садиба у Садовому Товаристві «Десенка») (с. Зазимя Броварського р-ону) із земельною зеленою ділянкою 10 соток на березі річки «Десна». Ціна 150 000 євро. Цегляний будинок (198 м2) у 3-поверхи з 7 кімнат, повністю мебльований для комфортного проживання з власним енергозабезпеченням, 2 свердловини, власний екологіний сантехнічний вузол: 1-й поверх: передпокій (холодильник, шафа, тумби взуття), котельня (котел, тепловий насос, електростабілізатори), вітальня ( підлога-ламінат з підігрівом енергоплівкою, 2-спальний диван, буфет, пічь з кахлів із духовкою), зал-кухня (підлога-керамічна плитка з підігрівом енергоплівкою, повністю облаштована обладнанням, стіл на 10 персон, стільці, холодильник, кондиціонер, ТВ, крісло, 2-спальний складний диван, буфет, навісні шафи), санвузол (пральна машина, душова кабіна, унітаз, шафа), сауна (корейська лікувальна енергоплівка та піч на дровах), гараж 20 м2 з опаленням (гардероб, стелажі з обладнанням), підвал. 2-й поверх: робочий кабінет (стіл, потужний WI FI, 2-спальний складний диван, кондиціонер), камінна кімната ( 2-х спальний складний диван, стіл, 2 крісла, камін, ТВ, стерео-караоке), кондиціонер, утеплений балкон з робочим толом, спальна кімната (2-спальне ліжко, дзеркальна шафа, буфет, комод, 2-спалий складний диван). 3-й мансардний поверх: зала-відпочинку (2-спальний диван кутковий, кондиціонер, 2-спальний складний диван, 2 комоди, стіл, стільці), дитяча кімната (2-спальне велике ліжко, кондиціонер, 2 односпальні дитячі ліжка, дзеркальна шафа, комод, робочий дитячій стіл, іграшки). Зелена зона: травяний газон (автополив уночі), накрита і закрита ролетами осіннє-весняна зона барбекю з холодильником та розкішною зоною відпочинку з ТВ (2 столи, 8 стільців, 2 крісла, 3 дивани), спорт. куточок, літній душ, літній санвузол, госп. блок з майстернею, прозорий навіс на 5 авто, ворота на пульті, 2 гойдалки, дитячий будиночок у 2 поверхи, 3 велосипеди для катання, сад, квіткові зони, водограй та скульптури, аварійний бензогенератор, до річки «Десна» 100м. Більш детальна інформація за телефоном. Запрошуємо із доставкою на перегляд у зручний для Вас час. Чекаємо охайну та порядну сімю.

генератор
Садова вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 661 результатів

Популярні запити