Опишу тут дійсно класну пропозицію на продаж. Не буду писати про авторські проєкти, самий кращий варіант для життя, кращий і самий якісний ремонт і все подібне, що пишуть люди на свої будинки з меблями і ремонтом із 70х, у кожного є свій смак та уявлення. Будинок: Площа будинку 116м2 Стіни газоблок 300 мм Повністю перероблений фасад цієї весною з утепленням 100 мм пінопласт Фундамент дуже якісна монолітна подушка Перекриття між поверхами бетонні плити Дах металочерепиця з холодним горищем і утепленням вата. Професійне заземлення будівлі На всіх вікнах першого поверху встановленні ролети. Встановленні антени покращення мобільного звязку та на випадок пропажі оптоволоконного інтернету, стоїть антенна яка буде давати вай фай сигнал по дому через мобільного оператора. Також у будинка є 2 входи. На одному із входів велика веранда, для неї вже куплена терасна плитка із декінга. Балкони також були вкорочені та реставрована огорожа та покладена нова плитка.

власник
Шкільна, 2
rieltor.ua

Продам будинок на два окремих входи 136 (52 + 84) м кв. у с. Красилівка Броварського району біля автошляху Н 07 (Київ — Суми). З можливістю окремого проживання 3-ом сім’ям різного покоління. Ділянка 30 соток на якій побудовано: будинок на два входи, гараж на два автомобіля (56 м.кв.), гаражна 1 автомобіль (25 м.кв). Гостьовий будинок у якому: газифікована літня кухня (20 м.кв.), кладовка (10 м.кв), гостьова кімната ( 30 м.кв ). Погреб, літня дерев’яна бесідка (12 м кв), критий навіс для господарського приладдя, теплиця (50 м.кв.) 1) Частина будинку 84 м.кв. – 3 спальні, зал, прихожа, кухня, ванна. Свіжий ремонт та нові меблі. Автономне опалення. Туалет в будинку. Зайшов і живеш. 2) Частина будинку 52 м.кв. – спальня, прихожа, кухня, котельня. Автономне опалення. Потребує косметичного ремонту, але можна і так проживати. 3) Гараж на два автомобіля (56 м.кв) обладнаний автоматичними воротами (відкриваються та закриваються з пульта). 4) Гараж на 1 автомобіль металевий обкладений цеглою (25 м.кв) використовується під кладовку місце стоянки скутера, мотоблоку, велосипедів та ін. 5) Літня кухня (поряд кладовка) – газифікована, підведена вода, на 2 поверсі (якісні деревяні розміщена гостьова кімната ( 30 м.кв.) – з меблями. Після облаштування опалення можна проживати навіть в зимовий період. 6) Територія – на задньому дворі облаштовано зону відпочинку (бесідка, мангал, качеля), доглянутий газон з родючими фруктовими деревами. Ділянка межує з автодорогою Київ-Суми, що дає можливість розміщення на ділянці різних обєктів під бізнес. На схожих ділянках побудовані магазин «Фора», СТО та інші комерційні обєкти. Підїзд асфальтованою дорогою. Поряд автобусна зупинка. Можливий продаж з меблями та технікою. Додаткова інформація по телефону або у приватних повідомленнях. Кредит, Є-оселя НЕ ПІДХОДИТЬ. БЕЗ ПРОЦЕНТІВ ДЛЯ ПОКУПЦЯ. Ціна: 150 000 у.о.

власник
Космонавтів вул.
rieltor.ua

Продаж комфортного, затишного будинку в Рожнах, СТ Трудовик, Лівий берег. Розташування на 1 лінії, має окремий вихід до річки з піщаним пляжем! Без комісії та %!!! Ділянка 6 соток, на якій розташовано: Двоповерховий будинок з підвалом, загальна площа 166м2, з двома окремими виходами Будинок будувався для себе! Матеріали використовувалися найкращих виробників! Будинок має повноцінний і оздоблений підвал, де розташована котельня будинку, система фільтрації води, та дві великі кімнати. Можливо використовувати, як кімнати зберігання, та кабінет, чи майстерню. Перший поверх: вітальня з зонною кухні та каміном. сан. вузол з душ кабіною Другий поверх: дві кімнати для відпочинку, кожна кімната має окремий вихід на балкон, сан. вузол з ванною. Додатково в господарській спальні відокремлено зону для SPA! Третій поверх: використовується для зберігання речей. На терасі розміщено зону барбекю. В будинку зроблено якісний ремонт! Плитка, сантехніка , оздоблюючі матеріали, всіх відомих брендів. На території розміщена дровяна баня, з кімнатою відпочинку та SPA зоною 50м2, також окремо сан. вузол. Басейн з підігрівом! Оремо розміщена літня зона барбекю з тандиром! Навіс на два авто скважина, септик, додатковий генератор з акумуляторними батареями, система відео спостереження, та охорони периметру ділянки та будинку, інтернет, тв, та багато іншого для безпечного і зручного проживання або відпочинку!

власник
Ценральна-9, 55
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Десна-3хв. індивідуальний проекту,для себе із якісних матеріалів. Зданий в єксплуатацію. 2-х поверх,фундамент із бетону від БЗЗК, ж/б перекриття плитами від БЗЗК, стіни газоблок+цегла, 2 входи, 6 кімнат + вітальня 45м2, 3 с/у,навіс для 2-авто, ел/ ворота, 2-х тариф,3- фаз.лічильник ел/ен, швидкісний інтернет, відеоспостереження, пульт.сигналізація, газове опалювання: 2- контур. газ. котел з програматором т-ри + труби Rehay(без пайки, не руйнуються при замерзанні), батареї з можливістю регулювання т-ри ,сауна з душем та кімнатою відпочинку , погріб, сходи із закарпатського дуба від виробника «КʼЛен»( не розсохлися, не скріплять ). Очистка води- зворотній осмос. Скважина 46 м, насосна станція у погребі(для зручності в обслуговуванні), ламінат вологостійкий(33кл. Бельгія). Кожна кімната має свій окремий вентиляційний канал з можливістю регулювання. Із кухні вихід на внутрішню терасу. Будинок зимою теплий, літом прохолодний. Кондиціонер не потрібний. Участок 6 сот. підсипаний на +0,5 метра. Зверху завезена родюча земля. Каналізація- переливний септик. Тротуарна плитка «старе місто» Золотий мандарин Вишневе. Сад дає врожай. 11 персиків,6 абрикосів, нектарини, черешні + , виноград, 3 калини. Десна 3-4 хв. зручний дитячий пляж, рибалка. Сусіди в більшості колишні військові. В Товаристві шлагбаум, нічне освітлення ,відеокамери, асфальт, вивіз сміття.

власник
Франка
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок площею 120 м.кв. В будинку є три великі спальні по 13,5 м.кв кожна, два санвузли на першому та другому поверсі, Велика кухня студія зручно поєднана із зоною відпочинку біля каміна. Велика крита тераса площею 35м.кв. Будинок - деревяний каркасний зроблений за канадською технологією та зовні облицьований цеглою, покрівля - бітумна черепиця.Утеплення стін 200мм.На підлозі першого поверху плитка,другого - ламінат. Стіни - гіпсокартон,переважно шпалери. Опалення електричні настінні радіатори плюс камін. Ліжка,дивани,шафи, кухня, холодильник, бойлер,стіл та стільці можемо залишити при продажу за домовленністю.

власник
Академсади
rieltor.ua

Пропонуємо двоповерховий будинок по в. Свободи с. Рожни Броварського району Будинок розміщений на ділянці розміром у 18 соток прямо в центрі села, що знаходиться у курортній зоні на р. Десні. Поруч з будинком знаходиться церква, зовсім недалеко – автобусна зупинка, школа, клуб, магазини. Відстань до Києва всього лише 25 км. У будинку є все необхідне для життя. На другому поверсі знаходяться три спальні та вітальня, на першому - кухня, вітальня, велика ванна кімната разом з туалетом і маленький туалет для гостей. З кухні є вихід у гараж, під яким розміщений підвал для зберігання городини та консервацій. Опалення будинку – газове. Як альтернативу можна використовувати твердопаливний котел і камін для дров у вітальні. На другому поверсі - батареї для опалення, а на першому – тепла підлога. На обох поверхах є кондиціонери та кабельний оптоволоконний інтернет. Все техніка і меблі залишаються по домовленості. Вода поступає із глибокої свердловини. На подвір’ї є колодязь, запаси дров та контейнер для зберігання інвентаря. Будинок має вихід на дві сторони – на подвір’я і у сад. Велика тераса з виходом на південь зручна для відпочинку, поруч невеличка тепличка. Ділянка огороджена по периметру, а у будинку встановлена бездротова система безпеки (AJAX). Земельна ділянка старанно доглянута та потопає в зелених насадженнях і квітах. Троянди, іриси, тюльпани, нарциси, півонії, самшит, бузок та багато інших чудових рослин створюють райську атмосферу. Крім декоративних рослин є також фруктові дерева, смородина, малина, полуниця та виноград. Всі документи в порядку. Продаж без комісійних і без ріелторів. Від єдиного власника! Особлива пропозиція! Є ексклюзивна можливість придбати і сусідню ділянку, приєднавши її до запропонованої садиби. Обидві ділянки гармонійно доповнюють одна одну, але можуть належати різним власникам. Розмір земельної ділянки – 20 соток, оформлена під забудову. Форма ділянки – прямокутна, рівна. Земельна ділянка має окремий в’їзд з вул. Стрілецька. На ділянці плодоносить молодий сад із елітних сортів черешні, вишень, слив, яблунь і груш. Посаджена велика плантація сортової полуниці. Ґрунт – родючий і доглянутий. Кому наша пропозиція цікава, телефонуйте, будь ласка.

власник
можливий продаж по єОселя
Свободи, 88 А
rieltor.ua

SMARTS - це заміський комплекс, розташованих в мальовничому селі. Тут геть відсутня атмосфера метушні, тут унікальне еко-середовище, поряд з містечком починається ліс, в якому можна гуляти, збирати гриби та ягоди, влаштовувати пікніки або ранкові пробіжки. Любителі порибалити оцінять сусідство з рибним хутором (5 хв автівкою) та комплексом відпочинку «Водограй». Одна з головних переваг комплексу - закритість і віддаленість від галасливого міста. При цьому лише захотіти - і вже через 20 хвилин ви там. Це закритий, автономний комплекс з власною системою водопостачання та каналізації. Є можливість встановлювати індивідуальний генератор. Розташований неподілік від річки Десна - 10 хв на авто. Також в 10 хвилинах - нова державна школа та садок. Якісне та нове дорожнє покриття до Києва. Таунхауси SMARTS мають зручний транспортний звязок зі столицею - до Києва від містечка пролягає два шляхи: до станції метро «Лісова» (25 хв автівкою) та до масиву Троєщина (35 хв автівкою). До Броварів звідси значно ближче - 15 хв автівкою. В селі є магазин, відділення «Нової пошти», фельдшерський пункт та дитячий садок. До школи дітей відвозять до сусіднього села Пухівка на шкільному автобусі, але мешканці КМ SMARTS можуть возити дітей на навчання до Броварів або Києва. Ми пропонуємо вам купівлю в розстрочку з мінімальним внеском від 50% до 18 місяців.

власник
Броварська, 31
rieltor.ua

Продам новий будинок в селі Княжичі з прекрасним видом на ліс, Броварський район, вул. Ясна. Будинок знаходиться у котеджному селищі "Нові Княжичі". До лісу 100 метрів, свіже повітря, чодовий вид, тиша та природа. Будівництво завершено в 2020 році. Дом побудовано із клінкеркерного кірпича, cтіни утеплено 10см , Утеплення даху 25 см мінвата, вікна Rehau. Вхідна группа граніт. 3 поверхи+ цоколь, загальною площею понад 400 кв.м. Цоколь: кімната під домашній кінотеатр(чи інше), котельня, гараж; 1 поверх: кухня-студіо, cанвузол, гардероб, коридор, кабінет(кімната). 1й поверх з підігрівом підлоги. 2 поверх: 3 спальни, cанвузол, гардероб, балкон. 3 поверх: масандра(вільний простір) -Економний конденсаційний газовий котел протерм(40кв). -Електрокотел(18кв). -3-х фазна електрика; -2 свердловини глибиною 60 та 25 метрів -3 септика+септик для Лівнівки(опадів). -Інтернет: високошвидкісний оптичний кабель. -Кліматизація: 5 окремих кондиціонерів. У будинку зроблено сучасний ремонт із використанням якісних матеріалів. Повністю укомплектований меблями та технікою. Територія 18 соток. На території посаджений сад із 12 фруктових дерев, ліщина, виноград, самшити, туї, ялинка, барбарис. Беседка 24м2, в беседке вода, інтернет, електрика, підлога граніт. Також Автополив, сигналізація, відеоспостереження, вайфай по всьому будинку та території, дитячий майданчик, футбольні ворота, батут, теніс. Гарні сусіди, поряд (400 метрів) зупинка громадського транспорту (маршрутки на Київ та Бровари); у селі чудовий дитячий садок та школа; Відстань від будинку до Броварів – 7 км, а до Києва – 14 км (м. Лісова) Від Власника. Без відсотків.

власник
можливий продаж по єОселя
Ясна, 17
rieltor.ua

Продам дачний будинок в Васильківському районі, біля села Погреби. Ділянка 6 соток, приватизована. Будинок двоповерховий з мансардою, 6х9 м. Пластикові енергозберігаючі вікна. Кухня санвузол з душовою кабінкою. На першому поверсі гараж і приміщення в якому можна розташувати сауну. На другому поверсі - простора зала, спальна кімната, кухня та санвузол. На мансарді дві спальні кімнати. Є скважина глибиною 75 м. В будинку є пічне та електричне опалення. Септік на ділянці. Також на ділянці є зона яку можна пристосувати для барбекю. Будинок знаходиться в невеличкому тупіку, повз нього ніхто не їздить. Гарні сусіди. Меблі, ліжка, диван залишаються Вам.

власник
Садова
rieltor.ua

Продаж гарного будинку з земельною ділянкою в садовому товаристві "Тарасівське" Київської області, Броварського району, Великодимерська територіальна громада, Жердівська сільська рада. Замельна ділянка площею 0.06 га. На території земельної ділянки розміщено: - огорожа по всьому периметру; - у дворі облаштована свердловина для водопостачання будинку та поливу з насосною станцією 1.4 атм; - альтанка для відпочинку; - господарське приміщення; - вуличний душ та туалет; - дровник. На ділянці облаштована та впорядкована городина та клумби з квітами. По вулиці прокладено трубопровід природного газу з можливістю підключення. Параметри будинку: Площа будинку складає 60 м². Фундамент під будинком армований, стрічковий залізобетонний 1200/400 мм. Кладка стін з газоблоку 200*300*600 мм, стіна 300 мм. Зовнішнє утеплення виконане з пінопласту 100 мм, з армуванням та нанесенням декоративної штукатурки (баранчик). Зовнішнє утеплення цоколю будинку виконано з пінополістирольних плит 60 мм. Перекриття будівлі виконано деревяними балками, обрешіткою, утепленням та пароізоляцією. Покрівля деревяна стропильна система з гідроізоляцією. Всі деревяні конструкції оброблені вогнебіозахисним розчином. Перекриття виконано з металочерепиці сірого кольору. Водостічна система та водовідведення змонтовані по периметру. До будинку через ел. лічильник заведено та підключено ел. кабель потужністю 6 кВт. Біля будинку влаштовано електричниц контур заземлення. До будинку заведено водопровід з підключенням. Підключено 2 септики по 2.5 м³ (окремо санвузол, окремо кухня). Майбутньому власнику необхідно визначитись з завершальним облаштуванням підлоги, стін та стелі на свій смак та вподобання. Попередньо можна переглянути будинок в будь який зручний час. Є можливість прописки в даному будинку. В садовому товаристві також є: - огорожена територія всього товариства під охороною та вїздом через шлагбаум; - зупинка громадського транспорту (автобуси прямують через м. Бровари до м. Київ); - поруч немає ніяких промислових підприємств; - міні-маркет з продовольчими товарами; - гарне озеро для риболовлі та відпочинку; - поряд з садовим товариством є ліс.

власник
7-а дачна
rieltor.ua

Продається розкішний будинок на березі річки Десна, с. Зазимя! Закрита територія. Всі комунікації підведені. Шикарна рівна велика ділянка площею 12 соток. Загальна площа 136 кв.м + тераса 21 кв.м. Стіни поштукатурені, розведена тепла підлога, вода заведена в будинок, зроблена розводка електрики. Будинок готовий на 90 відсотків. Можна заходити на чистові роботи Є готовий дизайнерський проект на будинок. Можливий ремонт під ключ з урахуванням усіх побажань клієнта. Прекрасне місце розташування, розвинена інфраструктура. Документи в порядку та готові до швидкого продажу! Ціна 139000 дол. Є ще аналогічний будинок без внутрішніх робіт за 120000 дол. Від власника, без комісії. Телефонуйте, не пожалкуєте! Наш дім дійсно вартий Вашої уваги!

власник
можливий продаж по єОселя
Монастирська, 1
rieltor.ua

Сімя продає світлий будинок на 2 виходи с. Скибин біля центальної зупинки, вул. Київська, поряд супермаркет АТБ. Площа 104 кв.м, 3 спальні, кладова, 2 кухні та 2 ванні кімнати (бойлер, газова колонка). Вода, зручності в домі, інтернет. Парове опалення, газовий котел. Капітальний ремонт в половині будинку, косметичний в іншій половині. Гараж, сарай, літні кухня. Землі 29 соток (город, молодий сад). Документи в порядку, один власник. Доброзичливі сусіди. Техніка, меблі, посуд є - заїжджайте. Торг доречний.

власник
Будинок шукає нових господарів
olx.ua

Продам земельну ділянку з будинком в с. Погреби Броварського району. Ділянка 24 сотки 200 м. від кордону з Києвом. При вїзді з боку ТЕЦ 6, вул. Столична 2. Будинок 1-но поверховий площею 150кв.м. Рік побудови 1995. Має 6 кімнат. До будинку підведено газ та світло. Потребує ремонту. Гарне розташування. До центру Києва 20км. Я власник.

власник
Продаж будинку з землею 24 сотки
olx.ua

Вул Дружби. Будинок 120 м.кв. без оздоблення. Ділянка 5 соток правильной форми. Електрика: свій лічильник, підведено та оформлено. Стіни з газоблоків, дах металочерепиця. Каналізація заведена в будинок. По вулиці можливість підключення газу. Паркан по ділянці сусідей. Дорога асфальт, поруч ліс. $39000. БЕЗ КОМІСІЙНИХ, але УСІ ПОДАТКИ та ЗБОРИ, ОФОРМЛЕННЯ У НОТАРІУСА, тощо на ПОКУПЦЕВІ.

власник
Будинок від власника 120 кв, Княжичі Броварський р-он, $39000
olx.ua

Продам дерев’яний будиночок : одна житлова кімната і кухня. В будинку є електрика, грубка і газ: конвектор і газова плита. Будинок без меблів і потребує косметичного ремонту. Біля будинку є колодязь, погріб, город. вулиця Піщана 28. Кадастровий номер 3221286801:01:053:0061 Документи готові. Ціна 20000 у/о, торг.

власник
Пухівка, продаж будиночка.
olx.ua

продажа дома: отличная дача в садовом кооперативе “Ялинка” возле с. Княжичи. Броварской р-н, ул.Садовая 12. Год постройки: 2015 Без комиссии, продает хозяйка. Кол.комнат - 2 11 км. от Киева (ст. метро "Лесная") 25 мин. электричкой к метро "Выдубичи" двухэтажный кирпичный, утепленный. внутри обшит деревянной вагонкой, с наружной стороны - пенопласт-короед. дача находится в тихом, уютном и удобном месте. общество надежно охраняется. полностью пригодна для круглогодичного комфортного проживания. Участок – 17,8×29,5 (5,25 соток) Дом – 6,5×7,5 (48,75 м²) + пристроенная веранда (8,0 м²). заведенный газ. отопление – камин и газовый котел, чугунные радиаторы под каждым окном. своя новая скважина, вода заведена в дом. бойлер, ванная, туалет, стиральная машина. полы деревянные и кафель. рядом - рынок, магазины, парикмахерская, остановка маршрутки "Киев-Княжичи", и остановка электропоезда "Ялинка". рядом сосновый лес, канал, озеро. организованный вывоз мусора. электроэнергия – 9 КВТ. Коммуникаций в доме: - заведенный газ-отопление (камин и газовый котел) - чугунные радиаторы в каждой комнате-своя - печь буржуйка на первом этаже - скважина-водоснабжение заведено в дом - электроэнергия 9 КВТ - организованный вывоз мусора (каждый день) Удобства в доме: - душ-туалет-полы деревянные и кафель. бытовая техника: плита, варочная панель, холодильник, стиральная машина. мультимедиа: спутниковое ТВ, Wi-Fi, скоростной интернет, телевизор. комфорт: ванная, душевая кабина, терраса, камин, охраняемая территория, забор, ограждение, автонавес, беседка, мангал, подсобные помещения, сад, огород, цоколь, подвал все окна - стеклопакеты 7 шт, веранда - стеклопакеты . 1-й этаж: кухня 14 м², ванная и санузел совмещен 6 м², газовый котел и стиральная машина автомат 4 м². большая комната - 24 м² паркетный пол, шкаф-купе, круглый стол, семейная двуспальная кровать, диван, сервант, окно в сад и окно в палисаднике на улицу. 2-й этаж: большая комната - 24 м², компьютерный стол, 2 дивана, плетенный стол и 2 кресла. меньшая комната 8 м² с односпальной софой, книжными полками 8 шт, окном. Цокольный этаж с отдельным входом 2 бронедвери с улицы, 17.1 м². оборудованная комната для проживания. там находится камин, кафельный пол, виницианская штукатурка стены и отдельная кухонька, заведенная вода, рукомойник, небольшое окно. стол, шкафчик и двуспальный диван в цокольном этаже. Участорк усадьбы 5,65 соток огражден мет-проф. забором, ворота, калитка на замке, навес для 2-х автомобилей, туалет и летний душ. печь-барбикю, рядом стол и посудный шкаф, качель садовая с навесом, прекрасная зона для отдыха. хоз.сарай, дровник, беседка, к дому подходят твердые и асфальтированные дороги. Много разных фруктовых деревьев и кустов, как молодых, так и зрелых: орех, яблоня, алыча, абрикоса, вишня, шелковица и молодые саженцы: 5-ти летние 3 яблони, зимние сорта, 7 вишен, черешня, груша, яйва. посаженны 2-х летние саженцы киви 3 шт., хурмы 3 шт. и гранатового дерева 3 шт. виноградник (4 шт.) - оплетающий навес над столом для 12 человек. рядом порядочность и спокойные соседи. усадьба ограждена металлопластиковым забором по периметру, оконные ворота для машин и калитка на замке. при вьезде на улицу шлагбаум с пультовым управлением. дорога с асфальтным покрытием. остановка маршрутки от дома в 25 м. Звоните, смотрите, решайте, но не медлите. эта дача очень хорошая. удобна во всех отношениях.

власник
продажа дома в садовом кооперативе Ялинка возле с. Княжичи Бровары
olx.ua

Мрійте про дім – просторий новий будинок у Великій Димерці, лише за 29 км від Києва! Відкрийте для себе ідеальне місце для вашого омріяного дому в спокійній місцевості Великої Димерки, розташованому на великій ділянці 900 кв.м, оточеній лісами. Цей чарівний двоповерховий будинок, побудований у 2017 році на міцному бетонному фундаменті та з масивними стінами з червоної цегли, пропонує просторий житловий простір 240 кв.м на двох поверхах, а також корисний бетонний підвал 30 кв.м. Основні характеристики: Щедрі розміри: 120 кв.м на кожному поверсі, розроблені як відкриті простори з великими вікнами, які наповнюють інтерєр природним світлом та повітрям. Міцні фундаменти та стіни: Бетонні фундаменти глибиною 1.3-2.2 м та шириною 0.4 мб, цегляні стіни завтовшки 0.48м та бетонні перекриття забезпечують стабільність та довговічність. Комунальні послуги: Обладнаний сучасним насосом для води та надійною електричною системою потужністю 5 кВт, 220 В. Зручне розташування: Всього за 29 км до динамічної столиці Києва із зручним залізничним сполученнями. Насолоджуйтеся спокоєм природи з комфортом міського життя. Місцева інфраструктура: Школа, супермаркет та лікарня, поліція та пожежна частина, ЦНАП в доступності, забезпечуючи все необхідне в самому населеному пункті. Незалежно від того, чи плануєте ви створити сімейний дім або місце сімейного відпочинку на вікенд, ця нерухомість пропонує безмежні можливості для налаштування та розширення. Простора земля надає достатньо місця для садівництва, занять на свіжому повітрі або навіть майбутніх розширень. Інвестуйте у своє майбутнє - життя комфорту та зручностей чекає на вас. Заплануйте свій перегляд сьогодні та наблизьтеся до володіння вашим ідеальним домом! Цікаві факти: - будинок збудовано для себе, з дотриманням всіх технологій та ніколи не планувалось для продажу - унікальне планування поверхів та криші (криша візитівка будь-якого поважного будинку:) - підвал можна використовувати як надійне бомбосховище, але краще хай не доведеться - перед домом ніколи не буде проїжої частини, бо там роща і вона у вашому розпорядженні - оптоволоконний інтернет вже в будинку

власник
Будинок, смт Велика Димерка, вул Квітнева (Вокзальна, Залісська)
olx.ua

Продам будинок в с. Рудня, вулиця Івана Франка, будинок 55 квадратних метрів, три кімнати, одна прохідна, залишається майже всі меблі та частково техніка, санвузола в хаті немає, є вода, газ, світло, баня участок 18 соток. 18000 у.е. 09******40

власник
Продам будинок в с. Рудня Броварського району
olx.ua

Будинок 2019 року забудови. Площа забудови 221м.кв, загальна площа будинку 202 м.кв. виконані частково ландшафтні роботи. Встановлена вентиляційна установка з рекуперацією, розведені траси під кондиціонери. зроблена електрика. опалення електричне, тепла підлога перший поверх. детальна інформація за телефоном 09******24

власник
продаж будинку с.Княжичі вул. Незалежності, 12 Броварського р-ну.
olx.ua

Продаю дом-коробку с оконченными фасадными работами на участке 6 соток по улице Школьная, садовое товарищество Ландыш, село Рожны, Броварской район. Дом построен частично из красного кирпича, частично из газоблока. Перекрытия между этажами – бетонные плиты. Установлены металлопластиковые окна. Крыша утеплена, с гидроизоляцией, покрытие – металлочерепица. Есть гараж с заездом с улицы, являющийся частью дома. Общая площадь дома – 346 м², из которых: жилая – 174,6 м²; вспомогательная – 143 м². под веранды – 28,4 м². Состоит из 3-х этажей: - цокольный этаж – полноценный. Отведены помещения под котельную, прачечную, сауну и бассейн. - 1-й этаж – по плану: прихожая, гостиная, кухня-столовая, санузел. Есть выходы на веранду и в гараж. - 2-й этаж – по плану: спальня, детская, гостевая, санузел. В спальне есть выход на балкон. Улица газифицирована и электрифицирована. Территория СТ «Ландыш» закрытого типа (2 КП), охраняемая, установлено видеонаблюдение и проведён оптоволоконный интернет. Есть озеро, пляж, несколько детских площадок, магазин, кафе, автобусная остановка. Главное преимущество – в пешей доступности большой лесной заповедник «Залесье». Относительно недалеко протекает река Десна. Возможен торг. Добро пожаловать на просмотры! Собственник.

власник
Продаю дом-коробку, СТ "Ландыш", с. Рожны, Броварской район
olx.ua

Продаж будинку в с.Літки , вул..Шевченка Площа 130м.кв., + літня кухня 50м.кв., гараж, хоз. Приміщення. 25 сот. Землі. Будинок поділений на 2 частини, 2 окремих виходи. В будинку є комунікації - Газ, вода,світло, септик. Центральна вулиця, поруч магазини, зупинка транспорту, до річки Любич 10хв. Відстань до Києва 27км. Ціна 35 000 $, без комісії.

власник
Продаж будинку в с.Літки , вул..Шевченка 9
olx.ua

Продам будинок з ділянкою в селі Гоголів ( Загальна площа 16 соток ) Броварський район Київська область. Метро Лісова 27 км чи пів години автобусом .Автомобілем від Троєщинського ринку дістаюсь за 30 хвилин. Адреса: Жовтнева 46 Поруч газ , за бажанням можна підключити. Є світло . Будинок знаходиться в 15 хвилинах від центру. В селі є магазин Фора та багато інших, АЗС,кафе та ресторан, озеро , дитячий садок, школа , церква , лікарня і ще багато чого.По селу майже скрізь нова дорога і освітлення. Від будинку до зупинки 5 хвилин. По вулиці є магазин ( 5 хвилин пішки) З документами все гаразд( Власники) Т

власник
Продам власний будинок.Пів години від метро Лісова .
olx.ua

Броварський район, с. Красилівка, вул. Лесі Українки 62а Земельна ділянка з 2-х поверховим будинком в чистому екологічному місці. Будинок новий проте недобудований, тому потребує ремонту. Всередині можливе вільне планування. Село добре розвинене: є дитячий садок, школа, магазини (продуктові та будівельний), АЗС, СТО, гарна велика церква, Нова Пошта, бювет. Транспорт ходить часто . До Києва 35 хвилин їзди. Характеристика будівлі: • Стан будинку: коробка та дах з шиферу. • Підлога (покриття): без обробки. • Зовнішня обробка: чорнова штукатурка. • Внутрішня обробка: без обробки, є можливість вільного планування. • Комунікації: електрика в будинку. • Каналізація: накопичувальна ємність. • Вікна: металопластикові. • Гараж: в прибудові На території є: город, сад, бетонні доріжки, паркан, ворота: прості металеві. Дім з ділянкою Г-подібної форми для садово-городніх робіт. Є молоді садові дерева: груша, абрикоси, яблуні, слива, вишня, шовковиця. Квітник перед будинком для створення затишної атмосфери. Спокійний район. Тихий двір. Добрі сусіди. Запрошую на перегляди.

власник
Продаж 2 поверхового будинку з ділянкою на 12 соток, 120 кв. м
olx.ua

Продається будинок , введений в експлуатацію 22.02.2022р. За адресою Броварський район, село Княжичі, вул. Тиха ,4. Будинок під лісом , до метро 12 км, всі дороги до ділянки в селі асфальтовані , декілька виїздів з села , на сусідній вулиці лісовій є ґрунтова дорога до вулиці Бориспільська 27-а через ліс , до метро Червоний Хутір 5.6км. Ліс , який прилягає до ділянки вже територія Києва . Будинок будувався для себе з 2021 по 2022 рік , не на продаж , був розрахований на сімʼю з 3 дітьми . Всі стіни - блок 400 мм, Кровля - німецька металочерепиця, утеплена зверху по всій площі кровля і утеплення між чердаком і другим поверхом , товщина утеплення -200 мм. Площа будинку по документах 172.4 кв.м( яка отоплюється ), в загальну площу не врахована тераса 40кв.м, ганок- 3.5 кВ.м , та чердак на всю площу поверху біля 60 кВ корисної площі . Чердак оснащений 2 мансардними вікнами , його можна розділити на 2 приміщення ( планувалась там ігрова кімната з гостьовим ліжком чи диваном ). Електрика , інтернет заведені в гофрів на чердак. В будинку 4 спальні , 2 спальні з своїми санвузлами , і 1 санвузол ( з 2 виводами під 2 умивальники на другому поверсі для 2 спалень , всі закладні під душову кабіну, ванну і інсталяція під унітаз встановлена). В будинку 4 санвузли . У всіх санвузлах встановлення інсталяції під унітаз , сушки для рушників , виводи під всю сантехніку . Всі приміщення світлі , у всіх приміщеннях є вікна , у всіх спальнях по 2 вікна , спальні розташовані так , що у всі кімнати потрапляє ранокове сонце . Кухня і вітальня при бажанні можуть бути розділені , мають 2 виходи на терасу . Вікна преміум класу, енергозберігаюче сонцезахисне скло, профіль повність кольору графіт не поклеєний плівкою , а литий. Маскітні сітки також в наявності , ручки на вікнах тимчасові , постійні також додаються ( металеві ). В будинок заведено 3 фази 380 вт, 15кв . Електрокотел встановлений , водяна тепла підлога на весь перший поверх та у всіх санвузлах на 2 поверсі . В спальнях по 2 блоки телевізійних , інтернетних та електророзеток, що дасть можливість не привязуватись до електровузлів при розстановці меблів . Розетки також виведені під дах для підключення новорічних гірлянд чи підсвітки будинку . Котельня оснащена електрокотлом , газовий котел також модна встановити при бажанні, газова руба проходить на дорозі, виводи під пральну , сушильну машини, враховане місце для газового або альтернативного котла ( можлива установка глубинних насосів для опалення, є місце , де їх можна установити на території ) , електрощитова також розташована в котельні . Заведена вода в будинок , свердловина 87 м . Каналізація 2 вигрібні ями з переливом по 5 м. Також каналізація закладена під гостьовий будинок або зону барбекю . Першу зиму будинок опалювався . Штукатурна і стяжка в будинку виконані під чистове оздоблення . Стіни гаража збудовані , парковка залита бетоном ( на дах гаража є дерево , складене на терасі ). В гараж заведено всі комунікації , на даху гаража планувались сонячні батареї , тому провід від опори також заведений і розводка зроблена . Загальна площа гаража ( гараж планувався на 1 машину і відведене місце для садового інвентарю ) і парковки ( на 2 машини і велосипеди ) біля 70 кВ. Територія під відеонаглядом ( 3 камери по периметру ). Земельна ділянка під будинком 0.16 га , поруч ще 2 ділянки 0,08 га +0.121 га, які прилягають до цієї ділянки і виходять в ліс . На одній ділянці стоїть старий будинок . Фундамент з закладними під паркан , ворота і калітку залиті . Будинок знаходиться в живописному місці , дорога асфальтована , охорона по бажанню. Будинок продається в звʼязку з переїздом за кордон .

власник
Продам свій новий булинок введений в експуатацію
olx.ua
123...8
1 - 24 з 177 результатів

Популярні запити