Продається будинок-дуплекс, місто Боярка. Будинок розташований в щільнозаселеній зеленій частині міста, неподалік центру. Ділянка 7 соток, будинок двоповерховий, загальна площа - 95 м2, дуже теплий та затишний. 1-й поверх - велика кухня, вітальня, гардеробна кімната та санвузол. 2-й поверх - дві окремі кімнати з виходом на терасу та санвузол. На ділянці є літній басейн 8х4 та зона відпочинку, паркувальні місця для 3-х автомобілів. В будинку є централізоване водопостачання, електрика (3 фази), електричний бойлер, каналізація-септик. В будинку є все необхідне для комфортного проживання: холодильник, індукційна електрична плита, духова шафа, пральна машина. Поруч дитячий садок, школа, супермаркет "Сільпо" та "Епіцентр". В пішій доступності зупинка громадського транспорту (маршрут №720), можна швидко доїхати до центру Києва. Поруч живуть доброзичливі та порядні сусіди.

Боярка. Будинок-дуплекс. Пастернака вул., 73. Дизайнерський ремонт!
olx.ua

Ділянка 25 соток, центр Боярки, 5 хвилин до електрички Боярка, 5 хвилин від електрички, центр. вул.Сечових Стрільців. Ділянка 26 соток з домиком 52 кв.м радянської забудови. Газ, електричество, асфальтований під їзд. На ділянці ростуть плодові дерева, малина. Є хоз.постройки. Вигідно під бизнес.

Продаж Ділянки  з будинком центр Боярки
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам дом по ул. Белогородской, район Эпицентра. Общая площадь 231 м.кв. 3 этажа и цоколь 6 комнат. 3 санузла. Участок 6, 5 сот. Год постройки 2006. В цоколе находится гараж43 м.кв., кухня и санузел. На 1 этаже: кухня - студия 54 м.кв., санузел, балкон и терраса. На 2 этаже: три спальни, санузел и холл. На 3 этаже: две спальни, санузел и холл. Фундамент- монолитная плита. Перекрытия- ж/б плиты. Материал стен : кирпич и ракушняк Утепление 5см стерадур. Крыша - шифер. Коммуникации : Вода-скважина 42м. Канализация-выгребная яма 16 кубов. Забор кирпичный и тратуарная плитка. Дом в жилом состоянии, можно под себя сделать косметический ремонт. Отличное место расположение, рядом : Банк, аптека, магазины, транспорт, садики и школы. 125000 $ .

Продам просторный дом. Новая Боярка. С капитальным  цокольным этажом.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Затишний цегляний будинок в центральній частині міста шукає нових власників! Розташований на вулиці Сагайдачного, цей будинок з 3 кімнатами та великою кухнею-їдальнею стане ідеальним домом для вашої сімї. Загальна площа - 121,8 кв.м, а житлова - 39,9 кв.м, з додатковим простором на другому поверсі для розширення. Побудований у 1972 році, реконструкція 2000 року. Відмінна інфраструктура включає в себе школу, дитячий садок, лікарню та магазини поруч. Будинок обладнаний всіма зручностями сучасного життя, включаючи камін, підігрів підлоги та двоконтурний газовий котел. В будинку є підвал, на приватизованій ділянці 0,0469 га розміщений гараж з господарськими приміщеннями. Ціна 120000 у.о. без комісії для покупця. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового будинку - зателефонуйте прямо зараз для деталей та перегляду!

Будинок Боярка центр вулиця Сагайдачного
olx.ua

Продаж пів будинку по вул Білогородьска Біля парку та ресторану Сова Загальна площа 57.4 кв.м Дві кімнати , кухня та сан вузол Кімнати окремі В будинку централізована вода Газ та електрика Вигрібна яма. Дуже зручне розташування Поруч парк, ресторани Дитячий садок Зупинка транспорту Меблі та техніка за домовленістю комісія агенства 3 %

Продам пів будинку по вул Білогородська
olx.ua

Продається двох поверховий будинок загальною площею 153 кв.м. в м. Боярка по вул. Сагайдачного. Має два окремі входи, ідеально підходить для великої родини з двох сімей. В кожної половині є кухня, ванна кімната, санвузол, встановлено свій газовий котел. На ділянці 6 сотих землі є плодові та декоративні дерева. Будинок розташован майже в центрі міста! Все необхідне поряд (магазини, аптеки, відділення пошти та банку, зупинка маршрутного таксі). Перегляд у зручний для Вас час! Для отриманні більш детальної інформації звертайтесь за телефонами, вказаних в оголошені.

Продаж будинку 153 кв.м.  м. Боярка
olx.ua

Пропонуємо у продаж частину будинку у центрі Боярки ( район РАКСу), по вулиці А. Пастернака. Загальна площа 42 кВ.м/ житлова 19 кВ.м/ кухня 13,1 кВ.м. Стан- під ремонт, зроблено новий фундамент, вимощення, нові каналізаційні труби, Ділянка рівна, прямокутна 0,0334 га, приватизована. На ділянці розміщено великий гараж. По технічному паспорту маємо 2 кімнати, але по факту вільне планування, кухня , веранда , санвузол, для покупців мінімум демонтажу. Підведено всі комунікації ( газ, світло, вода, централізований водовідвід). Документи всі в ідеальному порядку, ніхто не зареєстрований! Ціна 34500у.о. без комісії + оформлення.

Продаж 1/2 будинку Боярка , вул.А. Пастернака від власника
olx.ua

Продам будинок м.Боярка вул.Лисенко Будинок з усіма кумунікаціями. В будинку 3 кімнати, кухня, душева з с/у. Меблюваний. Ел. Тех.: пральнамашина.,холодильник, телевізор. Також є гостьовий будинок з однієї кімнати і кухні. Вода, газ, ел.ен. На подвір’ї зелена зона для відпочинку, садок з плодовими яблунями, ухожена земля під огородину з кущами малини і смородини . В 50 м. паркова зона з озером на якому є качки, можна погодувати. Ялинки, лавки для відпочинку, тренажери для займанням спорту. Зручне розташування. В пішому ході 5 хв. маршрутки на Киів, до станцііі Метро Теремки20 хв. В Центир Боярки до ЖД вокзала 10 хв. Рядом 2 продовольчі магазини. По цій вулиці середня школа для дітей з 1 по 11 клас. 15 хвилин. Власник 06*********23. Звоніть, буду рада відповісти на всі ваші запитання.

Продам будинок м.Боярка .       (Без комісій)
olx.ua

Продам будинок за адресою м. Боярка вул. Некрасова 19 - чудовий будинок у межах міста Шикарний 2-поверховий цегляний будинок в екологічно чистому районі. У будинку можлива реєстрація, будинок введено в експлуатацію. Ремонт зроблено на 100% використовувалися дорогі матеріали світових виробників. Електрика, каналізація та вода в будинку. Ефективна система очищення води. На ділянці зроблено ландшафтний дизайн. Також є господарські споруди. Мальовнича природа 1000 метрів від лісу та озера, відмінні сусіди. Не пропустіть свій шанс і придбайте для свого здорового життя та комфорту унікальний будинок. Розвинена інфраструктура поруч школи, дитячі садки, супермаркети. Відмінна транспортна розвязка до метро Теремки, Академмістечко, Нивки 20 хвилин транспортом.

Волонтеров (Некрасова) улица, 19, Боярка, Киевская 125000.0 USD
dom.ria.com

Продається пів нового двоповерхового будинку із власним огородженим подвір’ям (2 сотки) та особистим в’їздом. 3-кімнати загальною площею 100 кв.м. На першому поверсі: простора кімната, гостьовий санвузол, кухня. На другому поверсі: 2 спальні, санвузол із великою ванною, вихід на балкон. У квартирі виконане внутрішнє оздоблення на 90 %. Опалення – радіатори (другий поверх) + тепла підлога (перший поверх) Водопостачання – центральне водопостачання. Каналізація – міська, центральна. Електрофікація 15 кВт 3 фази. Будинок обладнаний сигналізацією та відеоспостереженням. - Стіни виконані з керамічного блоку + утеплювач 5 см + облицювальна цегла. - Вікна з профілю німецького виробника REHAU. - Дах металева композитна черепиця METROTILE. Місце для паркування перед будинком для трьох машин, ще дві машини можна розмістити на території огородженого подвір’я. Центральна вулиця; зупинки громадського транспорту поблизу. Академічний ліцей «гармонія», дві загально освітні школи і два дитячих садочка у радіусі до 1 км. До 10 хвилин пішки: магазини Фора, АТБ, Сільпо, ринок, Епіцентр, Укрпошта, фітнесклуб, банки, кілька кафе, суші, піцерія. Разом із квартирою є можливість придбати нежитлове приміщення на цокольному поверсі загальною площею 116 кв.м. + мансардне житлове приміщення 90 км без ремонту + 2 сотки прибудинкової території огородженої парканом із власним входом і заїздом. На території огородженого подвір’я, що примикає до цокольного приміщення, можна розмістити два автомобілі. Перед будинком також є місце для облаштування паркування для машин. На цокольному і мансардному поверхах тепла підлога. Цокольне приміщення можна використовувати як офіс нотаріуса, салон краси, стоматологію тощо. Ціна половини будинку разом із цокольним і мансардним приміщенням та 4 сотками землі 180 000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ !

Продам будинок 216 кв.м.! Боярка, новий ремонт!
olx.ua

Продається житловий будинок в місті Боярка (Стара Боярка). Будинок на чотири поверхи, цегляний, утеплений пінопластом. Міжповерхове перекриття – залізобетоні панелі. Перший поверх (цокольний) – гараж (обладнано електроворотами), сауна обшита липовою вагонкою, котельня та приміщення для прання, другий поверх – вітальня, кухня з балконом, кабінет, ванна та туалет, третій поверх – хол та три кімнати, одна з них з балконом, санвузол, четвертий поверх – більярдна та технічне приміщення, можливо розмістити тренажери. Вікна металопластикові двокамерні, на підлозі керамічна плитка та паркет. Опалення газове (двоконтурний котел), додатково встановлений якісний твердопаливний котел, газова колонка та геліосистема для підігріву води. Забезпечення водою здійснюється із свердловини 40 м, додаткова свердловина на 60 м, каналізація – вигрібна яма на 9 м3. На ділянці 6 соток додатково розміщено: - двоповерховий будинок на 70 м2 (газифіковано та є газове опалення), у будинку три кімнати та погріб; - критий басейн на 30 м2; - тераса та мангал з каменю; - плодоносний сад (яблуні, груші, вишня, горіх). Ділянка викладена тротуарною плиткою. Електрозабезпечення трьохфазне. Будинок розміщено в екологічно чистому місті, поруч ліси та озера із зручною транспортною розв’язкою (12 км до Києва), до зупинки маршрутки 250 м, до залізничної станції 1 км. Поруч школа 250 м, дитячий садок 800 м, магазин Фора, Нова пошта, аптека, будівельний магазин, кав’ярні – 250 м.

власник
Продам будинок в місті Боярка
olx.ua

Продам будинок в Боярці на лініях. Загальна площа 48 м2. В будинку є дві окремі кімнати. Центральне водопостачання та каналізація, світло, газ вздовж ділянки. Опалення індивідуальне електро, є груба. Зручності в будинку. Площа ділянки 6 соток, рівна, правильної форми Відмінне місце розташування , поруч вся інфраструктура (Школа, садочки, АТБ, Фора, зупинка маршрутки) Додаткові питання по телефону

Боярка продам будинок 48м2 земельна ділянка 6 сот
olx.ua

Можливий обмін на нерухомість! ТОРГ реальному покупцю! Продам добротний будинок 180м2 + тераса з продуманим плануванням, в передмісті Києва, місто Боярка. Будинок розташований на ділянці 6 соток. Ділянка рівна, правильної форми. Хороша підїзна дорога (асфальт). Дуже ергономічний проект: 1 поверх 110м2: 2 з/в, простора вітальня, кухня з виходом на терасу (панорамні вікна), спальня з гардеробною, дитяча кімната, пральна. Зроблено якісний євроремонт за авторським проектом. Встановлено всю сантехніку. Будинок повністю укомплектований усіма необхідними меблями та технікою. Є погреб. 2 поверх 70м2: мансарда (вільне зонування). Ділянка 6 соток доглянута та облагороджена. За будинком ​​єврогрядка. Будинок побудований з цегли та утеплений пінопластом 100мм. Загальна товщина стін 650мм. Заведені та підключені всі комунікації: газ, світло, центральний водопровід та каналізація, швидкісний інтернет. Два котли: електричний та газовий, що дозволяє економити на комунальних платежах. Встановлена автономна система живлення, інфертор на 4 кВт (вистачає на 8-10 годин). По всьому першому поверху тепла підлога. Домофон із відеоспостереженням. Ділянка по периметру обгороджена парканом із профнастилу, встановлені автоматичні ворота. Паркомісце під два автомобілі. У місті розвинена інфраструктура, є все необхідне для повноцінного проживання. У пішій доступності всі інфрастуктурні блага: школа, садок, стадіон, супермаркети, ринок, аптека, спортклуб, зупинка транспорту, ж/д та ін. Зручне місце для заміського будинку: Велика Кільцева - 11км Метро Житомирська – 16 км Одеська траса – 9 км Метро Теремки – 16 км Телефонуйте, домовимося на перегляд, у зручний для Вас час! Продаж без комісії!

Нова Боярка Продам будинок 180м2 ЦЕНТР міста (Можливий обмін)
olx.ua

Продаж 1/2 будинку, в районі Старої Боярки.(Потребує ремонту) Загальна площа 52.7м2. 10 соток землі. Підведена електрика і газ. По вулиці проходить центральний водопровід і каналізація, можна підключитись. Зручне розташування, швидкий виїзд на Київ по Одеській трасі. Поряд магазини, зупинка громадського транспорту. Школа N1 за 500м. 5 хв пішим ходом. Для перегляду телефонуйте, домовимось на зручний для Вас час.

Продаж 1/2 будинку Боярка 10 соток землі
olx.ua

Продається будинок з 20-річною історією та затишком на кожному поверсі. Цей чудовий дім знаходиться в місті Боярка, ділянка 9 соток, яка нагадує зелений оазис. 1 поверх- 120 м2: кабінет, кухня студія з великою кімнатою, 1 санвузол із душовою. 2 поверх- 120 м2: 3 спальні, 1 санвузол з ванною. Цоколь- 120 м2: сауна, душова, пральна, 3 клодівки та льох. Підвал із паркуванням на дві машини. Кожна спальня обладнана шафою-купе, 3 кондиціонери Mitsubishi Electric. Комунікації: центральна каналізація, водопровід та власна свердловина; Опалення: газовий котел та альтернативний пелетний котел (чеське виробництво); Два зручні заїзди на територію (є місце для 3 машин); Камяна піч для приготування страв при будь-яких умов; Будинок обладнаний каміном з французькою топкою для обігріву першого поверху та майстер-спальні; Ділянка: 9 соток з великою зеленою зоною; Маленька водойма і чотири окремі майданчики для відпочинку, де можна засмагати, пити чай і проводити сімейні вечері; Будинок розташований за пять хвилин від лісу; Озеленення включає туї, ялівець, магнолії, троянди, фруктові дерева і різні ягідні кущі. Цей будинок надає можливість насолодитися комфортом, свіжим повітрям лісу та простором власної ділянки. Територіально розташований так, що можна дістатися з різних підїзних доріг: Окружна, Одеська траса, Житомирська, Жилянська, у 10 хвилинах знаходиться електричка. Для отримання додаткової інформації та перегляду, будь ласка, звяжіться з нами. Можна отримати бильше фото та більше деталей.

власник
От хозяина. Боярка. Дом 360 м2. Участок 9 соток
olx.ua

Боярка (центр), продаж 2-х пов. цегляного будинку, 120 кв.м., 6 кімнат, стан -під реконструкцію Знаходиться в самому серці міста, зручне для проживання великої родини з дітьми. Комунікації всі міські! Гарна пропозиція для забудовників, ділянка 8 соток підійде для будівництва дуплексів, таунхаусів. Реально поділити на 2 сімї! Ціна 75000 у.о. без комісії.

Продаж будинку Боярка (центр) 120 кв.м + 8 соток!!!
olx.ua

Пропонується двоповерховий будинок в м.Боярка, розташований в центральній частині міста. Будинок цегляний та утеплений. 193 кв.м., ділянка 7.2 сотки. Окрема госп.будівля з погребом, є гараж. Тиха затишна, не проїздна вулиця. Газ, електрика, опалення - газовий котел, твердопаливне. Є піч. Центральний водопровід та каналізація. На першому поверсі розташований передпокій, кухня, столова, дві спальні, санвузол великий з ванною, с/вмаленький, крита тераса, на другому поверсі - окрема велика вітальня, прохідна кімната з балконом, окрема спальня, кабінет, санвузол суміжний(душова кабіна, кладова. Тихе затишне місце, вулиця тупікова, хороші сусіди, поруч вся потрібна для комфортного життя інфраструктура - електричка, маршрутки, школа, дитячий садочок, ринок, супермаркети, парк. ПН 41840

Продаж будинку в центрі Боярки, 193 кв. м, 7сот! Тихий двір
olx.ua

Продам 2-х этажный дом 170 кв.м в Боярке, 2 км до одесской трассы, 10мин до метро Теремки. Дом находится в ОКСТ "Сосновий маєток" в окружении соснового леса, участок 5 сот., асфальтированный подъезд. 4 жилые комнаты, три сан/узла, панорамные окна. Железобетонный монолитный каркас, стены керамический блок POROTHERM (Польша), электричество 20 кВт, двухтарифный счетчик день-ночь , вода - скважина 54 м, газ вдоль участка, вентилируемый фасад, утепленный минеральной ватой 100мм, окна Rehau. Без фасада цена 145 000 $

Продам будинок Віта-Поштова, Боярка, метро Теремки
olx.ua

Запрошуємо вас відкрити для себе цей новий, стильний та сучасний будинок, який розташований в самому серці нової Боярки. Ділянка площею 1 сотка (можлива можливість розширення подвіря), з усіма міськими комунікаціями, електричним опаленням та виконаний в 2021 році - все є абсолютно новим та свіжим. Ось кілька ключових особливостей цього чудового місця: Тип стін: Цегляний з зовнішнім утепленням пінопластом, що забезпечує відмінну теплоізоляцію та енергоефективність. Тип покрівлі: Шифер, що надає надійний захист від опадів та забезпечує довговічність будинку. Кількість санвузлів: 2 і більше, що робить комфортне перебування для всієї родини більш зручним та практичним. Опалення: Індивідуальне електричне, що дозволяє регулювати температуру в будинку за вашими вподобаннями. Ремонт: Євроремонт, який гарантує вишуканість та сучасний дизайн приміщень. Мультимедіа: Наявність Wi-Fi забезпечить швидкий та стабільний Інтернет у будинку. Комфорт: Підігрів підлоги, огорожа, відеоспостереження, автономний електрогенератор, душова кабіна - всі зручності для комфортного та безпечного життя. Комунікації: Центральний водопровід, центральна каналізація, електрика - забезпечують надійне забезпечення всіх потреб вашої сучасної сімї. Не упустіть неймовірну можливість придбати цей чудовий будинок за доступною ціною, який стане вашим затишним місцем для життя та відпочинку. Спішіть, це ваш шанс мати власний будинок в одному з найкращих місць Боярки! Комисійні АН сплачує Покупець! Юридична консультація з купівлі нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла для наших клієнтів безкоштовно! З повагою Ideal Home Номер оголошення на сайті компанії: SH-190-752-LX. Марченко Анатолий Васильович, +38**************59, +38**************61.

Продажа домика новая Боярка
olx.ua

Боярка (с.Нове), передмістя Києва. Будинок новобуд, загальною площею 115 м.кв. Заведені всі комунікації: електроенергія, каналізація – септик. Опалення від електричного котла, а також є сучасна грубка- камін. Теплі поли у всіх кімнатах. Покладена дорога якісна плитка. Кухня 20 м.кв. з виходом на терасу. Є підвал загальною площею 37 м2 з окремим входом. В будинку частково зроблений ремонт. Ділянка огороджена 6 соток. Будинок будувався для себе з таких матеріалів: - Фундамент-бетонні блоки. - Перекриття-бетонні плити. - СТІНИ -піноблок утеплений Aerok enerdgi. - Перекриття першого поверху-деревʼяні стропила з утеплювачем. - КРИША-металочерепиця. Будинок компактний і практичний. Тихе місце, з красивою природою навколо. Зручна транспортна розвязка . Відстань до Києва - 14 км. Школа -2 км, приватний садок- 600 м, продуктовий магазин -200 м; Ліс - 150 м. Фора -2 км. Ціна 150 т .у.о.

Боярка (с. Нове),Київської обл.,сучасний новобуд з якісних матеріалів
olx.ua

Дуплекс з ремонтом, котеджне містечко Family House, Боярка ( село Нове). Котеджне містечко закритого типу, охорона та відеонагляд цілодобово. Комфортні умови для проживання, близька інфраструктура. Будинок облаштований меблями та технікою, автономне газове опалення. Всі меблі та техніка залишаються. Перший поверх— простора вітальня, кухня, окрема кімната, санвузол. Другий поверх— три окремі кімнати та санвузол. Перший поверх- кахель, підігрів підлоги. Є система фільтрації води, генератор 3 кВт( бензиновий) , система мікроклімату. Крита парковка для 2-х авто. Окреме затишне подвіря 3 сотки.

Дуплекс Family House, Боярка з ремонтом! Без Комісії!
olx.ua

Будинок розташований у центрі Боярки. Незалежна половина будинку зі своїм входом. Площа ділянки 2,5 сотки. Огороджена територія, гараж 32 кв.м, господарські приміщення. Будинок цегляний, утеплений, 2007 року. Виконано авторський ремонт. Будинок мебльований та обладнаний технікою. Вода, каналізація – централізовані, опалення, гаряча вода – двоконтурний газовий котел. Домофон. Доглянута територія ділянки. Розвинена інфраструктура мікрорайону. До Окружної Києва – 12 км (20 хвилин).

Продаж дома, центр Боярки, Фастівський район
olx.ua

Без комісії для покупця, Можливий продаж по Держ.Програмах: Є-оселя 3%; Сертифікат; 200м2., 5 кімнат, 6 соток, Будинок знаходиться на початку м.Боярка до Києва 9км. Будинок ГАЗИФІКОВАНИЙ, Всі комунікації-ЦЕНТРАЛІЗОВАНІ (вода,та каналізація), В будинку вже зроблена тепла підлога, Та стяжка, Котел двухконтурний газовий, Будинок збудований з червоної цегли, Є пінопласт100 На утеплення будинку, Вулиця спокійна,свіжа,та затишна, Поруч Школа,Садочок, Та вся необхідна інфраструктура для комфортного життя, Якщо Будинок зацікавив, ДЗВОНІТЬ! Налом відповіді на запитання та проведу Особистий перегляд. Віталій.

Без комісії/Будинок/200м2/6сот./5кім./Боярка
olx.ua

Будинок двоповерховий, знаходиться в старій частині міста поряд з першою школою. Будинок на 235.4 кВ .м., на 6 сотках землі. Будинок просторий, має не новий, але якісний ремонт. На території також є двоповерхова господарча частина та невеличка ділянка під город. Будинок утеплений, має підземний гараж та погреб. На питання відповім по телефону, додаткові фото по запиту. Вайбер, телеграм.

власник
Продаж будинку 230 кВ.м Боярка
olx.ua
1 - 24 з 33 результатів

Географія Боярка