Продам хату новобудову! Два поверхи , панельне перекриття , металеві гаражні ворота! 20 соток землі біля хати!Ціна не кінцева, телефонуйте домовимося! Документи повністю готові до продажі ! Продаж не терміновий ! Будинок знаходиться на вул.Колонія !

власник
Продам будинок ( новобудова)
olx.ua

Великий будинок для великої родини в місті Борщів.Поруч ЖД. вокзал,лікарня , ліс,парк,ставки. В будинку газ,вода,опалення. Перший поверх жилий ,є літня кухня,своя криниця.

власник
Будинок в місті Борщів
olx.ua

Незавершене будівницто, готовність 90%, оформлено Поставлені теплі підлоги, євровікна, опалення, криниця, проведене світло. План будинку відповідає нормам для бару,ресторану/магазину/будинку За додатковою інформацією звоніть Можна поставити сонячні панелі. Запитка електроенергії 16 квт. Трьохфазний лічильник Знаходиться коло стадіону. Документи всі оформлені

Продаж будинку
olx.ua

Замельна ділянка з 2-х поверховим будинком (незакінчене будівництво) 0,10га в м. Борщові по вул. Божана 11. Є 5 великих кімнат, криниця, неподалік (50м) ліс. Ціна договірна. На рахунок інформації дзвоніть по телефоні на фото. торг!!! Можливий обмін на авто

власник
Земельна ділянка з Будинком
olx.ua

Будинок та земельна ділянка по вул Садова,71, приватизовані.Можливий обмін та торг!!!

власник
Продається Будинок в м.Борщів
olx.ua

Продається будинок. За всіма деталями звертатися за номером телефону 38********41( тільки Вайбер) або через месенджер

власник
Продається будинок. м. Борщів
olx.ua

Будинок новий ніхто не проживав.

власник
Будинок м. Борщів , вул. Медова 13 можливий торг!
olx.ua

Продається будинок по вул. Сагайдачного 13, м. Борщів. Житлова/корисна площа -74/105 м.кв. Господарська будівля з гаражем 9x4,8м. У будинку 4 житлових кімнати, окрема кухня з їдальнею, великий зал, ванна, туалет, також є підвальне приміщення з 2 кімнатами, котельня та горище. Є всі комунікації. Навколо хати гарний молодий сад. Розглянемо різні варіанти обміну. Можлива оренда.

власник
ПРОДАЖ будинку у м. Борщів
olx.ua

Продаж гарного та компактного будинку, розташованого поруч з лісом та озером. Гарна рівна ділянка. Площа - 250 м.кв. , територія обгороджена. Власна земельна ділянка - 50сот. , великий гараж, всі комунікації проведено. Будинок має 2 повноцінні поверхи. Виконаний євроремонт з високоякісних матеріалів, забезпечуючи надійність та комфорт .Всі кімнати облаштовані меблями та технікою. Продаж будинку може здійснюватися за лізингом!

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається житловий будинок, є літня кухня ,господарча будівля . Газ, централізоване водопостачання, септик . В будинку проведене опалення від газової колонки, гаряча вода є піч. Будинок повністю готовий до проживання, затишний і просторий .

власник
Продаю приватизований Будинок
olx.ua

Будинок можливий під комерційну і житлову діяльність. Електрозабезпечення трьохфазне. Власна криниця. Декорація -голубі ялинки і туї. Вул Вовківська 67.

власник
Продається будинок
olx.ua

Будинок розташований на вулиці Богдана Хмельницького, загальна площа 129м квадратних будинки, площа ділянки 0.6 га. Є гараж, сарай, літня кухня, два підвали. Докладніше по телефону. Торг реальному покупцю, більше фотографій можу скинути.

власник
Будинок м.Борщів
olx.ua

Прошу телефонувати на вайбер +38 09**********43 Цегляний будинок, дві кімнати та кухня, газ, опалення, є підвал, є господарська будівля, вода. Дуже зручне розташування, 5 хвилин до центру. (Вул . Гніздовського ) Велике подвіря, є місце під будівництво будинку. __ На подвір ї багато фруктових дерев (абрикоси, вишні, груша, яблуня, горіх, виноград). ТОРГ присутній. Від власника.

власник
Будинок, земельна ділянка
olx.ua

https://pechera.te.ua/ https://youtu.be/NsZ_zgnbg38 Продається комплекс з будинком на 300 м2 та територією в 40 сотих. Будинок знаходиться в гарному стані. Пропонуємо до Вашої уваги комплекс, який знаходиться в безпосередній близькості до унікального туристичного місця Кришталева печера. Комплекс розташований в найстратегічному місці до входу в печеру. Фактично наша територія є єдиним місцем для повноцінної стоянки туристичних автобусів та нарощуванням нової інфраструктури. На території є трансформатор, проведений оптоволоконний інтернет, заасфальтована дорога. Напроти комплексу вже працює туристична інфраструктура. Сама місцевість неймовірно красива. Печера – унікальне місце і вже сформований бренд, який постійно приймає туристів, має гарне транспортне сполучення, на всьому шляху асфальтоване покриття, та чудові краєвиди. Знаходиться на туристичному маршруті: Кам’янець-Подільська фортеця, Хотинська фортеця та печера “Кришталева” (Кривче). Сайт pechera.te.ua

власник
Продаю будинок з землею Кришталева печера (туркомплекс Поділля)
olx.ua

Продам будинок по вул.Нічлава 68.В будинку є газ і електроенергія,потребує косметичного ремонту.На подвірї літня кухня,сарай,підвал.Ціна договірна,можлива оренда,обмін.Мирного неба!

власник
Продам будинок нічлава
olx.ua

Популярні запити