Продам хату новобудову! Два поверхи , панельне перекриття , металеві гаражні ворота! 20 соток землі біля хати!Ціна не кінцева, телефонуйте домовимося! Документи повністю готові до продажі ! Продаж не терміновий ! Будинок знаходиться на вул.Колонія !

власник
Продам будинок ( новобудова)
olx.ua

Продам будинок, 100м/кв Всі питання по телефону. Хороший торг реальному покупцю !!!

власник
Продам будинок 100м/кв
olx.ua

Продається будинок в смт Мельниця-Подільська, жилий стан, 3 кімнати, коридор, прибудова на 2 кімнати, ванна і туалет в будинку (не до кінця зроблені), великий підвал. Є криниця, город, велике подвір"я засіяне травичкою. Поряд ліс, скали, річка Дністер - дуже мальовнича місцевість. Можливий торг в розумних межах.

власник
Продам чудовий будинок
olx.ua

Продам будинок, деталі та запитання за телефонами: 06******38 09******97 06******10 ціна договірна.

власник
Продам
olx.ua

Будинок, хлів, гараж, літня кухня, льох. Площа земельної ділянки разом з городом приблизно 30 соток. Вода централізована колонка на вулиці опалення пічне. Літня кухня з газоблоків, гараж з каменю, будинок шлакобитний.

власник
Будинок та ділянка
olx.ua

Продається будинок з двома житловими кімнатами, кухнею, кладовою, двома коридорами. Є літня кухня, підвал.

власник
Продається будинок с.Озеряни не дорого!
olx.ua

ID: 164 702 Пропонується на продаж будинок в с. В. Глибочок В 8 км від Тернополя. Будинок побудований з якісних матеріалів, дах перекритий чорною німецькою металочерепицею. Планування 1 поверх : великий гараж, прихожа, гардеробна, прачечна, чорнова кухня та сауна з кімнатою відпочинку. 2 поверх : вітальня 50-60кв.м, кухня, с/в, кабінет. 3 поверх : чотири великі спальні, с/в 25кв.м. гардеробна. Мансарда: вільне планування. На кожному поверсі є великий хол. Комунікації: світло, газ, вода скважина треба робити, Септик треба робити. Залиті бетонні сходи з першого по четвертий поверх. Підлога стяжка. Будинок сирий, треба робити ремонт. Встановлена система вентиляції в цокольному поверсі. Каналізація не проведена. Номер оголошення на сайті компанії: SH-164-702-LX.

Продаж будинку в с. В. Глибочок
olx.ua

Продам будинок в с. Іване-Пусте. Є кухня, гараж, комора на 2 кімнати. Деталі за тел. 09******58

власник
Продам будинок в с. Іване-Пусте
olx.ua

Замельна ділянка з 2-х поверховим будинком (незакінчене будівництво) 0,10га в м. Борщові по вул. Божана 11. Є 5 великих кімнат, криниця, неподалік (50м) ліс. Ціна договірна. На рахунок інформації дзвоніть по телефоні на фото. торг!!! Можливий обмін на авто

власник
Земельна ділянка з Будинком
olx.ua

Будинок та земельна ділянка по вул Садова,71, приватизовані.Можливий обмін та торг!!!

власник
Продається Будинок в м.Борщів
olx.ua

Продам будинок 94 кв.м. Колодязь, підвал, літня кухня, господарські добудови. Біля будинку є город 10 сотик . Фруктовий сад 5 сотик. Асвальтована дорога. Детальна інформація по телефону.

власник
Будинок 94 кв.м
olx.ua

Продається будинок. За всіма деталями звертатися за номером телефону 38********41( тільки Вайбер) або через месенджер

власник
Продається будинок. м. Борщів
olx.ua

Продається будинок в с. Слобідка-Мушкатівська (Тернопільська обл.) (МОЖЛИВИЙ ОБМІН НА АВТОМОБІЛЬ) На подвірї є криниця, проведені газ(2 конвектори) та електрика. Є можливість опалювати дровами. Будинок, літня кухня, гараж, господарські приміщення - все з цегли. Також є окремий вхід в погреб. Земельна ділянка + грядка для ведення господарства. Меблі першої необхідності в наявності. 5км до м. Борщів Реальному покупцю - можливий торг.

власник
Продам цегляний будинок
olx.ua

Продається будинок в с. Монастирок, Борщівський район, Тернопільська область. Будинок з бутового каменю. Перше фото внутрішнє подвіря та основний вхід до будинку. В будинку є 3 жилі кімнати та два коридори. Велика кімната без опалення. У спальні/мала кімната є піч. В іншій кімнаті (середня) є груба. З малого коридору який поєднує 3 кімнати є вихід на задній двір будинку (фото 2 вид із заднього двору). Також є літня кухня (фото 4 вхід ліворуч), там є велика лежанка з підігрівом. На фото 4 також видно два входи до великої стодоли. Також є великий гараж (фото 3) від гаража до брами теж йде невелика ділянка подвіря на фото 5 можна побачити відстань. Фото 5 - брама, перед брамою також є невеличка ділянка де можна проводити час за межами подвіря. З коридору вхід у підвал. Площа ділянки 0,1803га. Загальна площа будинку 69,1 кв.м., житлова площа 37,5 кв.м. Крім внутрішнього подвіря, заднього двору та ділянки від брами до гаража, є город 0,10 га. Поруч з будинком сільська школа та два магазини, біля одного з них є криниця з чистою водою, трохи далі є церква. Поруч є клуб. Село знаходиться в екологічно чистій місцевості, далеко від промислових обєктів та трас. Оточене лісами, річками.

власник
Будинок в с. Монастирок
olx.ua

Продається будинок в с. Озеряни Борщівського району У будинку є газ Криниця Підвал та господарські приміщення Молодий сад За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону....

власник
Продам будинок...
olx.ua

Будинок потребує косметичного ремонту. Є гараж, сам будинок , літня кухня і земельна ділянка. Деталі за телефоном +38********56

власник
Продам будинок, у селі Озеряни. Деталі за телефоном.ТЕРМІНОВО.
olx.ua

Будинок новий ніхто не проживав.

власник
Будинок м. Борщів , вул. Медова 13 можливий торг!
olx.ua

Продам будинок в с. Іванків, в центрі села, школа, садок магазини і т.д все в 2 хв. Подробиці за тел. 06*********92

власник
Продається Будинок
olx.ua

Продам будиночок у с.Горошова з документами все ок.приватизований 33 соток землі 8 на будові 25 городу у центрі села все під боком дитячий содочок,школа,магазини...кому треба більше інформації фото звоніть 06******66

власник
olx.ua

Зкімнати,потребує ремонту, є господарські будівлі

власник
Хата  с.Урожайне
olx.ua

Будинок в хорошому стані потребує незначного косметичного ремонту, є світло вода, газ підведений під двір. Опалення пічне, або електричне. Земельна ділянка 21 сотка. Деталі по телефону.

власник
Будинок с. Озеряни, Чортківський р-н
olx.ua

Продається будинок на вулиці Вишнева, поблизу ж.д вокзалу і центральної дороги. В будинку 2 жилі кімнати, коридор і прихожа. Газ проведений до стояка. Є літня кухня, стайня, підвал, криниця. Загальна площа будинку 44,9м, площа ділянки 17 соток. Будинок і земля приватизовані.

власник
Продається будинок
olx.ua

Пропоную до продажу приватний будинок у с.Висічка ,з великим садом( Персики, яблуні, сливи, черешня..) і ділянкою під город. Повністю мебльований (є шкіряні меблі, дивани, комоди, шафи, стінка, кухонні Гарнітури..)і з технікою (телевізор плазма 5шт, пральна машинка, морозильна камера висока як холодильник, холодильник Сухий заморозки 2 штуки, мікрохвильовка 2 штуки, кава машина, посудомийна машина та інше). Будинок має 4 кімнати, туалетна кімната (зручності в будинку) Сантехніка біленька, як нова з ванною і душовою кабіною, гардеробна, велика кухня ( на ній навіть не готували з вбудованою технікою)2 коридори. Вихід на велику терасу з панорамними дверима і прекрасним видом.Стелі натяжні, підлога ламінат і кахель. У сусідній будівлі знаходиться літня кухня, так само обставлена і конвектором.Викладена кахлем, стеля натяжна. У цьому ж приміщенні є кімната, підсобка і гараж з великою коморою. У третьому будинку знаходиться гараж з кімнатою відпочинку, душовою, оглядовою ямою і підвалом сухим. Великі залізні ворота з виїздом на дорогу. Пол викладений кахлем, а на вікнах важать висять тюлі. Мрія будь-якого чоловіка! Є ще один підвал з боку будинку і теж сухий. Всі вікна пластикові. В саду багато плодоносних дерев і альтанка.Вранці з чашкою кави (кавоварка додається), під спів птахів.. так само на ділянці є літній душ і туалет ( імітація домашнього) викладені кахлем. Сушарка для білизни, залита бетоном, господині зрозуміють в чому принади. Газ, світло, 2 септика, інтернет, газовий двоконтурний котел (опалення та гаряча вода), своя свердловина. У цьому будинку передбачено все до дрібниць, як для людей старшого віку так і для молодих сімей з дітками.Ну і звичайно додається генератор. Будинок розташовується не далеко від міста Борщів 5 кілометрів,люди ходять через дачі пішки. Стоїть на горі, тому потопів ми не боїмося. І сам вид з ділянки, як на долоні все.Природа прекрасна, повітря найчистіше. У селі є школа, сад, магазини, клуб, фельширський центр, Церква, футбольне поле.. Продаємо в звязку з переїздом, відриваємо від душі. Будували для себе, жоден рік... Будинок повністю готовий до проживання. Якщо ви цінуєте свій час і не хочете витрачати нерви на ремонти і пошук будівельників, тоді цей варіант для вас. Ціни ростуть, не пропустіть свій шанс придбати будинок і ділянку в цьому красивому і тихому місці. Телефонуйте будь ласка за номером, вап сап і вайбер не використовую. Фото скидаю, як зміг сфотографував. Приїжджайте краще і дивіться в живу, картинка не передасть цього затишку. Номер дружини: 09*********78 Ольга, на випадок якщо не почую дзвінка.

власник
Продам будинок в селі Висічка вул. Польова  Борщівський район
olx.ua

Продається будинок у центрі села Лосяч (Тернопільська обл). Дзвоніть на вацап + 38***********92 або пишіть в особисті повідомлення У будинку є газ, вода, світло, косметичний ремонт. 3 житлові кімнати, 2 кухні, ванна кімната (є бойлер на 100 л). Є септик. Є кафельна групка, конвектори. Будинок продається з меблями. На подвір’ї є криниця, вуджарня, курник, сарай, літня кухня з газом, город 35 соток, сад з фруктовими деревами. Близько до місцевого магазину, медпункту, аптеки. У селі є школа, дитячий садочок. До найближчого міста 30 хв, центральна траса.

власник
Будинок у селі Лосяч
olx.ua
1 - 24 з 48 результатів

Популярні запити