Продаю дом 110кв м, ПГТ Клавдиево улица Соборности Дом требует ремонта, имеет два входа. Газ, вода централизованная, газовый котёл. земля 25 соток приватизированная По возможноти выложу больше фото, все детали по телефону.

власник
Продам дом 110 кв м, ПГТ Клавдиево ул. Соборности
olx.ua

Неймовірний будинок. Ексклюзивний у своєму роді. Знаходиться в 5 хвилинах на авто від Бучанського парку в закритому котеджному містечку, що охороняється, в Блиставиці. Поруч з домом кілька озер, ліс. Площа дома 100м2, тераса 20м2 Ділянка 6 соток, огороджений, ландшафтний дизайн. У будинку абсолютно новий ремонт. Стильна кухня, вся меблі та техніка! Камін, обладнано санвузли, роскішні панорамні вікна у кожній кімнаті, тепла підлога, кондиціонери. Опалення-електро котел, вода-свердловина, септик. Вартість 250000 у.о можливе розстрочення.

власник
Продаж стильного будинку. Бучанський парк-5хв
olx.ua

Продам дво кімнатну приватизовану квартиру в будинку барачного типу (туалет і ванна кімната, водопроід відсутні) в селі Нова Буда, Бородянського р-н. , 70 км. від міста Києва. Будинок розташований біля ж/д станції Спартак. Комунікації світло та газ, є груба. Поруч ліс. Нажаль під час бойових дій постраждали два вікна (затянуті плівкою).

власник
Продам двокімнатну
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам новый 3-этажный дом в Бабинцах Бородянского района. Газ, вода, канализация - всё есть в доме. Хорошее место. Продажа без посредников.Есть печное отопление,рядом лес-грибы,ягоды,дрова.Инфраструктура и квадратура позволяет открыть свой бизнез-СТО,магазинчик,маленький мотель

власник
Продам дом в пгт. Бабинцы Бородянского р-на Киевской обл.
olx.ua

Продаю дом в селе Блиставица. Жилое состояние. Есть возможность подключения к центральному водоснабжению. В доме есть газовый котёл и груба. В доме воды нет. К дому примыкает хозпостройки. Туалет на улице. Забор из ж/б плит. Во дворе асфальт. Дом расположен в центре пгт, удобная инфраструктура - в пешей доступности магазин, садик, школа, остановки, церковь, почта (укр почта, новая почта). Очень красивая местность, вокруг лесная зона, озеро. До центра Буча 7 минут на машине. Для уточнения всех вопросов набирайте в любое удобное время! Просмотр возможен в любой день и время!

власник
Продам дом в селе Блиставица по цене земельного участка!
olx.ua

Продам частный дом в жилом состоянии. На территории дома имеются хоз постройки и погреб. Также в доме имеются два входа в дом, также два въезда для транспорта. Документально всё в полном порядке. Дом введён в эксплуатацию, все коммуникации работают. Двоконтурний газовий котел. Унітаз ванна в доме. Погріб на вулиці. В доме есть мебель wi-fi. Продажа от хозяина. Возможна продажа по сертификату. Расположение участка позволяет разместить какой-то бизнес на участке. До центра бородянки 600 метрів. Варшавская трасса Киев-Ковыль 700 метрів. Возможен торг.

власник
Продам   будинок
olx.ua

Продається будинок в с. Мигалки, київської обл. Будинок цегляний на два входи, газ,котел, є грубка, 4 кімнати, кухня, ванна, 2коридори, кладовка. Є літня кухня, хлів-теж кирпичні, деревяний гараж, фруктові дерева, виноград, малина,2 криниці. Будинок11/13,6м. Загальна площа земельної ділянки 22сот.-приватизована. Ціна 34000₴.торг. тел.09******55, 09******44.

власник
Продається будинок 34000$ торг
olx.ua

Продам дачу. с. Пароскотень ст."Червона гвоздика " Участок 6 соток , огорожен. Будинок цегляний на 3 поверхи , частково мебльован , на першому поверсі кухня , кімната, санвузол, частково зроблена сауна. На другому поверсі дві спальні з лоджиями одна відкрита , друга засклена , є можливість поставити камін . На третьому поверсі велика спальня масандра . В будинок заведена вода зі скважини підключена, каналізація сптик . Встановлено супутникову антену . Будинк газофіцирований, встановлено двухконтурний котел, бойлер. На участку є альтанка , теплицях, фруктові дерева. Поруч велике озеро , ліс . Недалеко є магазин, зупинка маршрутки . 33000т у.е .торг

власник
Продам дачу с Пароскотень.
olx.ua

Продаю будинок, Київська обл., Бородянський р-н, с. Шибене,щодо перегляду телефонуйте за здалегідь,до центру 5хв пішки, школа,3- магазини, дитсадок, пошта, Нова пошта, зупинка маршрутки на Київ, маршрутка щогодини, річка, озеро, ліс, сад, город, ціна вказана за будинок, та прибудинкову територію до 25соток, окремо є ще город близько 30 соток ЦІНА ЗА ВСЕ 12000у.е без торгу, замінено електро проводку, проведено інтернет. Переоформлення за ваші кошти. Є, ще один будинок вул.Лісова, фото скину,торг, вартість і всі деталі при зустрічі або телефонуйте.

власник
Продам Будинок с.Шибене, Київська обл
olx.ua

Продам дачу в с. Шибене, Бородянського р-на 40км від Києва. Ліс в 10 метрах від участка, неподалік багато озер і річка Здвиж. На участку розташований будинок, бесідка у вигляді колиби, декоративне озерце з водоспадом, декілька побутових приміщень, вольєр для птиці, невеличка банька, стаціонарна теплиця, колодязь і скважина, на території багато плодючих фруктових дерев, кущів, та екзотичних рослин. Кінцева зупинка автобуса біля участка

власник
Продам дачу 40км от Киева
olx.ua

Продам земельну ділянку 10 соток в селищі Клавдієво-Тарасове, 40 км по Варшавській трасі. Ділянка прибрана, знаходиться в гарному місці, чудові сусіди. На ділянці є частина будинку, можно використовувати під сарай. Без коммунікацій, але з можливісттю проведення. Деталі за телефоном 09*********30 Тетяна

власник
частина будинка на земельній ділянці в Клавдієво.
olx.ua

Двоповерховий будинок в с. Нове Залісся, з ракушняка, прибудова піноблок, бетонне перекриття ( плити ), перебудовувався перед війною з 80 кв.м. на 140 кв.м. газ, вода скважина, під ремонт. 12 соток землі, асфальтований підїзд. На території занедбаний погріб, і двоповерховий сарай з бетонним перекриттям. Встановленні хороші нові вхідні двері з італійськими замками, вікна рехау подвійний склопакет. Поряд два озера, ліси. Магазини, прямі маршрутки на Київ.

власник
Будинок під Києвом ( недобудова ) 140 м.кв.
olx.ua

Киевская обл. Бородянский р-н с.Пороскотень. Ближние сады , 35 км от Киева В отличном месте-воздух- озеро с рыбой -лес с грибами рядом, от дачи до метро маршрутка по асфальту, для дачника есть- ВСЕ!!! Можно зимовать комфортно! Участок ухоженный, с фруктовыми деревьями и ягодами, полный комплект инструмента сад/дом , От ВАС только свои тапочки и желание быть тут круглый год. Приедете, ознакомитесь с лесом, озером,,расположением участка, соседей,магазинов, транспорта и т.д. Дача для любителей природы не большой семьи не требует добавочных построек,-эконом вариант- яблони,груши ,сливы,,черешни,вишни, виноград розовый и синий, кусты смородины,малины, крыжовника ,клубника, и т.д. все необходимое под рукой-- свежее

власник
Продаю дачу c.Пороскотень
olx.ua

Продам участок земли 0.27 га с домом, под строительство. ул. Короленка, с. Лубянка, Бородянского района. Удаленность 25 км от КПП ( на Гостомельском шоссе), 35 км от метро Нивки. г Киев (конечная рейсового автобуса) до почти конечной в селе Лубянка. Удобно ездить на автобусе при необходимости. Асфальтирований подъезд под дом. В селе: школа, садик, супермаркет, До леса 400 метров. В селе 2 больших озера. На участке сад, огород колодец, есть електричество. Газовая труба под домом. Панели, блоки и кирпич проданы и вывезены. Я хозяин. Место отличное! Тишина, нет соседей сидящих на "голове", лес, воздух!

власник
Продам участок с домом, с. Лубянка, Бородянский р-н, Киевская обл.
olx.ua

До Вашої уваги пропонуємо будинок з ідеальним плануванням у красивому передмісті Києва (40 хвилин від Академмістечка), село Микуличі. З основних плюсів: - просторий власний двір; - є підвал, гараж, тераса з виходом на заднє подвіря; - велика їдальня, де можна встановити камін; - два санвузли та 4 окремі спальні на другому поверсі. - дизайн будинку можна зробити повністю під свій смак; - поруч є вся потрібна інфраструктура і при цьому будинок знаходиться серед красивої природи.

власник
Продаж приватного будинку в затишному місці
olx.ua

Пару вікон немає порозтрелювали, але подали заявку на відновлення - поставлять. Забор і ворота пострадали під час війни. В дворі літня кухня, гараж, колодязь. Є садочок і город. Газ підведений, отоплення газове, вода підведена також. Всі питання по телефону. (можна писати на вайбер)

власник
Дім з літньою кухнею, гаражем і городом 83м2 ,13 соток ,4 кімнати
olx.ua

Продається будинок в мальовничому селі Мигалки. В будинку 4 житлові кімнати, а також кухня, прихожа, коридор та ванна. Ще є літня кухня та великий сарай для худоби і дровітня. Будинок має велику ділянку землі на якій росте гарний урожай овочів та фруктів. В будинку є централізоване водопостачання, електропостачання. Також є 2 пічки, які взимку обігрівають будинок. В селі достатньо магазинів є школа, дитячий садочок також недалеко є смт.Пісківка в якому є лікарня, аптеки, школа, багато різних магазинів, залізничний козал. Поруч з будинком є гарний ліс, а також недалеко є річка. 06******80 Руслан

власник
Продається будинок в селі Мигалки
olx.ua

Територія 12сотих, будинок 10х10м. загальною площею 176 кв.м. ПО ЦІНІ 3к КВАРТИРИ! !!!ВІД ВЛАСНИКА!!! Зроблено нову огорожу в вересні 2020р Планування: 1 поверх: -Котельня, -Гостинна, -Простора кухня, -Санвузол. 2 поверх: -Спальна кімната + із окремою ваноою та гардеробом), -Дитяча кімната, -Санвузол -Кабінет (та або ще одна дитяча кімната чи гостьова спальня) В загальному 3 ванних кімнати, 4 кімнати, велика кухня. Будинок утеплений, фасад зроблений, в кімнатах гіпсокартон, Підключена 3 фазна лінія, розведена проводка. На земельні ділянці 2 септика, колодязь. Газ, вода - поруч. Ділянка рівної (правильної) форми 0,12га (30х40 метрів). На території є ще один будинок для гостей розміром 6х8 метрів. Дві вигрібні ями 2х2. Поруч ліс, озеро. Є всі документи. Київська обл, с. Луб’янка (23км до КП Києва) Власник

власник
Будинок Дом 12сотих с. Луб‘янка с. Лубянка Київська обл. ВІД ВЛАСНИКА
olx.ua

Продается большой участок 12с, отличный вариант для большой постройки и усадьбы. Построен душ с туалетом, есть мет.контейнер для хранения инвентаря и деревянная хоз постройка из которой можно сделать домик, забор из рабицы по всему периметру, пробита скважина, подвал из кирпича, есть уже взрослые деревья, виноград и посажены молодые деревья, установлен контейнер (6•3) который полностью оборудован для проживания-2 спальных места, кухня, холодильник, рукомойник, проведен и подключен интернет. Рядом лес и недалеко большое озеро. В кооперативе есть магазин. Электрический счетчик на участке. На соседней улице проживают постоянно

власник
Продам дача-участок Пороскотень (дальние сады)
olx.ua

Продається недобудований двоповерховий будинок. Відсутні вікна,двері. Перекриття між поверхами монолітне,перегородки стін із цегли. Можливий торг. Детальна інформація за телефоном. 09******97

власник
Продам будинок, Київська обл., Бородянський р-н,смт Пісківка
olx.ua

До Киева 40км. До Киева едет маршрутка каждый час . Маршруткой ехать 1 час. до м. Академгородок. Есть другой вариант до м. Святошин. Есть мотоблок для обработки огорода и грядок,электролила ,электрокоса 1.2 кВат,лопаты,топоры. В доме санузел душевая кабина,электробойлер 80 литров. В доме мебель,телевизор,холодильник. Заезжай ижеви. Тел. 06******71.

власник
Продам дом. Киевская обл.Бчанский рн. Бородянская громада с. Шыбено.
olx.ua

Дом в пгт. Песковка ( ж.д станция Тетерев) 72 м.кв. 3 комнаты, ванная и кухня, отопление водяное котел на твердом топливе и печное, два погреба, газ подведен к дому, участок 15 соток, выход на две улицы, дорога асфальтированная. Во дворе скважина и колодец, гараж, сарай, туалет и душ летний, теплица. Летняя кухня 4х8 две комнаты по 15кв.м. есть печка ,в кухне холодная и горячая вода , сад и огород. Дом, кухня, гараж дерявянный и обложены кирпичом, сарай и туалет кирпичные. Рядом речка Тетерев, есть озера,вокруг поселка лес. Транспорт электричка и маршрутка до Киева, школа, гимназия, детский садик поликлиника, больница, аптеки. Базар, магазин Фора, электроники и бытовой техники. господарчи товары, почта и сбербанк. Торг уместен.

власник
продажа дома песковка
olx.ua

Продам дачу. Дом два этажа, готовность 70%. В доме электричество, скважина, три комнаты готовы для проживания. Участок 12 соток. Расстояние от Киева 50 км. Рядом село Загальцы.

власник
Продам дачу.
olx.ua

Продаємо затишний будинок із ракушняку в селі Нове Залісся Бучанського району (40 км від Києва). Будинок загальною площею 100 м² має 3 роздільні кімнати, передпокій, кухню та ванну кімнату. Земельна ділянка займає площу 12 соток. На ній розміщені: гараж, сарай та льох. Поряд з подвірям також знаходиться додаткова земельна ділянка під городину ~10 соток. Населений пункт знаходиться поблизу смт. Бородянка. Ціна будинку 30000$

власник
Продаємо будинок в селі Нове Залісся, Бучанського району
olx.ua
123...5
1 - 24 з 103 результатів

Популярні запити