Любиш тишу та спокій ? тоді це твоє! Продаж заміського будинку р-н Борзна (центр) 120 км від Чернігова Загальною площею 120 кВм Заходь та живи ! Теплий,охайний,сучасний будинок побудований на приватизованій землі 10 соток має два входи . Великий передпокій +чотири кімнати роздільний санвузел та ванна кімната +клодова та велика кухня 12 квм .Підлога вкрита ламінатом .Під будинком є погреб. Опалення : газ+електричне,централізоване водопостачання . Опис будинку :Побудований з цегли ,утеплений з середени,встановлені якісні пластикові вікна проведене спутнікове ТБ+інтернет. Дах вкритий шифером. Опис двору : Двір викладений тротуарною плиткою ,охайний має свій сад .У дворі є деревяна бесідка, Гараж з погребом, літня кухня( з пічю),літній душ,курятник.

можливий продаж по єОселя
Енгельса
rieltor.ua

Продам будинок в м. Борзна.вул. Героїв Чорнобиля, біля річки. Пічне опалення. На подвірї колодець, сарай.Знаходиться не далеко від центру,школи, магазинів.

власник
Продам будинок у м.Борзна, біля річки
olx.ua

Продається житловий будинок м. Борзна, вул. Міжнародна, 53. Всі деталі за телефоном 06******92 Володимир.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається будинок . В дворі: -Літня кухня з світлом -два сараї з світлом - два погреби( один окремо стоячий, один в сараї) з світлом - Споруда для зберігання дров - город - в середині двору клумба - плодові дерева - асфальт - колонка водяна. В будинку: - дві веранди -Кухонька з піччю -вітальня - три кімнати - дві груби - газовий конвектор -Газ плита Поруч: Школа ,парк, стадіон в районі 300 м. Вода ( центральне водопостачання у дворі ). Загальна площа 64 м. кВ. На подвірї асфальт. Покупцям торг

власник
Будинок газ,вода,дровяне/ газове опалення
olx.ua

Продам будинок з участком біля 5го магазину, вул. Кожедуба, 2 Є сарай/гараж, город, сад Документи всі є, з переоформленням проблем ніяких не буде. Ціна 1500, переоформлення покупця

власник
Продам будинок, участок
olx.ua

Продається будинок . Школа ,парк, стадіон в районі 300 м. На подвірї маємо літню кухню, 2 сараї, погреб ( і один у сараї ). Підведена електроенергія Вода ( центральне водопостачання у дворі ). Будинок газофікований ( конвектор ). 2 груби і піч. Будинок має 2 кімнати ,прихожа та велика кухня. Також 2 верандочки та невеличка кімнатка де розташована піч. Загальна площа 64 м. кВ. На подвірї асфальт.

власник
Продається будинок м.Борзна Торг !!!
olx.ua

Продам будинок, розташований в місті Борзна, Ніжинський район. Знаходиться в 10 хвилинах від центру. Будинок деревʼяний, обкладений цеглою. Загальна площа 82 квадрати, 2 спальні, зал, та теплий коридор. Є газ, та центральний водопровід. На подвірʼї є сарай, на 3 двері, погреб, та колодязь. Є земельна ділянка. Ціна договірна!! За всіма питаннями по телефону: +38********93 (Наталія)

власник
Терміново! Продається будинок в м. Борзна
olx.ua

Торг можливий. Для звʼязку - Максим т. 38********90 Приватизована земельна ділянка площею 0,10 га. Площа будівлі 116 кв. м. Місцезнаходження вул. Незалежності. Можна реалізувати під офіс або під житло. Потребує ремонту.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продам будинок в м. Борзна Чернігівської обл. Будинок з усіма зручностями, газифікований, газовий та дровяний котли. В будинку дві спальні, зал, кухня, прихожа, веранда, ванна кімната. В дворі гараж, сарай, колодязь, літня кухня з грубою, погреб. Недалеко від центру міста 10-15хв. пішки. Рядом знаходиться Лікарня, аптека, два магазина. Більше фото в особисті.

власник
Продам Будинок. Борзна. Чернігівська обл. ТОРГ.
olx.ua

Продаж будинку р-н Борзна вулиця Незалежності Загальною площею 105 кВм Заходь та живи ! Теплий,охайний будинок, побудований на приватизованій землі 10 соток, має два входи, чотири кімнати, ванну кімнату, кухню. Під будинком два погреби і один на дворі. Опалення : газ +дровяний котел (водяне опалення), в хаті вода-скважина . Опис будинку : Побудований з дерева і облицьований двічі цеглою, утеплений з середени, вікна деревяні (нові), проведене супутникове ТБ+інтернет. Дах вкритий шифером. Опис двору : двір асфальтований, охайний, має свій сад, у дворі є погріб, гараж, літня кухня, 3 сараї. Цікаво ? Дзвони!

власник
Продам частково мебльваний будинок Борзна. ТОРГ!!!
olx.ua

Продам будинок, можливий торг. В комплекті ідуть пластикові вікна. За детальной інформацією звертайтеся за тел. 09******70

власник
Продам будинок в м. Борзна
olx.ua

Продається будинок в центрі міста. Через дорогу Школа та Гімназія. Поруч з ними стадіон і парк. По сусідству з будинком дитячий садок. До центру пішки 5 хв. Будинок жилий. В будинку централізованна вода, канализация, ванна, туалет, інтернет - оптоволоконний. Дві спальні, кімната. Газ не проведений. Опалення пічне та електрика.

власник
Терміново ! Продається земельна ділянка з будинком, м. Борзна
olx.ua

Популярні запити