Фундамент і дах в хорошому стані. Багато городу.Господарствл включає : оборіг ,кучу,стайню,стодолу,літну кухню,підвал. Ціна 18500 Дол.

власник
Продається деревяна хата . фундамент мурований з річкового каменю
olx.ua

Продається будинок в смт.Солотвин, Богородчанського р-ну. Приватизований. Кухня, веранда і 3 кімнати. Є газ, газове опалення, одна грубка на дровах. Потребує косметичного ремонту. На другому поверсі можна додатково облаштувати дві кімнати. На території є гараж, стодола. Загальна площа ділянки 20 сотих. Затишний,тихий район. До центру села 5-10 хв. Більш детальна інформація за телефоном 09******18

власник
Продається будинок і земельна ділянка
olx.ua

Продам будинок, будувався для себе, є велика земельна ділянка (город і сад), близько до магазинів, школи, стадіону , міста та обласного центру Ціна договірна

власник
Будинок і земельна ділянка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в смт Солотвин, Богородчанського району, Івано-Франківської області. Будинок має 2 житлових поверхи, мансарду та цокольний поверх з гаражем на 3-4 машини. Збудований за американським проектом. Загальна площа 247 кв.м. без врахування підвальних і мансардних приміщень. Приблизна кількість кімнат 10 + ще кількість приміщень в підвалі. Декілька суміжних та роздільних санвузлів. Стіни з цегли, перекриття - залізобетонні плити. По будинку проведені електропроводка і каналізація. На вікнах підвального приміщення встановлені ґрати. По вулиці проведений газ. Своя підземна питна вода. Площа ділянки 18 соток. Біля будинку знаходиться церква і велике поле. Коло церкви невеличкий продуктовий магазинчик. Досить недалеко (300 м) є ліс з альтанками для відпочинку і доріжка, для прогулянок. Через селище протікає річка Бистриця Солотвинська. До курорту Буковель 90 км. Підходить як для проживання, так і для готельного-ресторанного бізнесу. Будь ласка, по всіх питаннях звертайтесь безпосередньо через OLX

власник
Будинок в смт Солотвин / Богородчанський р-н
olx.ua

Продам будинок по вулиці Багмут у Солотвині. За деталями дзвоніть по телефону .

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок 35 сотих города все в одному місці один город

власник
Продам будинок
olx.ua

Цегляний будинок розміром 11 м на 11 м. 2 поверхи. Сучасний ремонт. 2 великі вітальні, 3 спальні великі, кабінет, кухня та столова. Вітальня має камін на дрова. Утеплений 2 поверх. 2 санвузли. Душова джакузі. Є сауна на подвірї

власник
Цегляний Будинок в ідеальному стані
olx.ua

Продаєтся сирець в с. Старі Богородчани, недалеко від центру села. Є підвал !!!

власник
Продаєтся будинок
olx.ua

ЦІНА ДОГОВІРНА!!! Продається приватизована земельна ділянка(0,22)га. І будинок. Є світло, газ, вода, можливість підключення до центрального водопостачання, є невеликий сарай, садок, 7хвилин до центру села, можливий обмін, Ваші пропозиції.Торг.Номер Київстар це мій Вайбер.Ціна Договірна.

власник
Продам Приватизований Будинок
olx.ua

Продається будинок (домогосподарство) в с. Саджава Богородчанського району, Івано-Франківської обл. (25 км від Івано-Франківська) площею 67 м2. В будинку проведено світло та газ. Детальніше звертайтесь за номером.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам хатину в селі . Зроблю під ключ. 3 кімнати та санвузол. Є криниця та викопана каналізація. 16 соток землі.огорожа. вікна пластикові нові. Крівля профнастил. Воду підключаю роблю санвузол, болер,унітаз та раковини ставлю. Опалення грубка. Ціна договірна. Можливе розтермінування. До липня місяця буде завершено ремонт. Відео можу скинути на вайбер.

власник
Хата в карпатах .
olx.ua

Продається три будинки на 30сотих світло.газ.інтернет.кирниця.півниця.вікна пластікові.вана ін опаленя окреме сарай стайня сад город

власник
Три будинки на одному подвірії
olx.ua

Ділянка 10 соток, двохповерховий будинок розміром 8х8 м2, стіни поштукатурені в середині і покручений гіпсокартон, проведене світло, є підвал, металопластикові вікна, дуже приємні сусіди, по дорозі проведений газ, до центру Богородчан 10 хв пішки, будинок знаходиться в районі газконтори. Ділянка приватизована, на будинок всі необхідні документи.

власник
Будинок на околиці Богородчан
olx.ua

Продається будинок в Богородчанах на стадії будівництва (178 м.кв.). Земельна ділянка 10,5 соток. Будинок з гаражем і пивницею (під половиною будинку). Всі зовнішні стіни вимурувані з пінопластом (5см) всередині. На другому поверсі чорнова підлога. Будинок знаходиться в приватному секторі в районі газконтори. Повз будинок (по вулиці) проходять всі комунікації: газ, світло, інтернет, центральна каналізація і центральне водопостачання (заведено на ділянку). Навколо будинку зроблений дренаж з відводом в мехканал. Працює вуличне освітлення. За додатковою інформацією телефонуйте на Вайбер або пишіть у повідомленні.

власник
Продається будинок в Богородчанах 178 м. кв.
olx.ua

Будинок розташований у мальовничому селі Підгір‘я, що знаходиться 3 км від Богородчан та 21 км від Івано-Франківська. Реальному покупцю присутній торг! За більш детальною інформацією, звертайтеся у приватні повідомлення)

власник
Продається приватний будинок Підгір‘я
olx.ua

Продається будинок, всі необхідні документи, приватизація та кадастровий номер присутні. Одноповерховий деревяний будинок в селищі міського типу смт. Солотвин Івано-Франківської області, будинок площею 45 м2, зі зручностей є розкладний диван, ліжко, стіл з кріслами, шафа, комоди, холодильник, два електрообігрівачі, велика твердопаливна двухстороння піч яка знаходиться між двома кімнатами, на ній можна одночасно готувати та грітися, також є плита електрична, недавно проведена нова електрика з хорошими кабелями та автоматами. Окрім самого будинку на обійсті знаходиться криниця, погріб, стодола, стайня, для охочих утримувати курей або інше господарство ніяких проблем немає, також є сад та великий город для садіння картоплі та городини. Будинок має прекрасне затишне розташування та знаходиться недалеко до головної дороги, зупинки, лісу, річки та центру селища. Для більш детальної інформації звертайтесь за номером телефону: 09******52

власник
Продам житловий будинок з чудовим місцерозташуванням
olx.ua

Продається цегляний будинок в самому центрі села, по адресу: Січових Стрільців 114а Старі Богородчани навпроти будинку культури. Земля і хата приватизовані. Город і подвіря буде разом 33 сотих. Школа, садок, поліклініка, ЦНАП рядом. Дуже гарне розташування. Ще є літня кухня на подвірї. Я будував для себе, але такі обставини. Є газ, світло трьох фазне, вода, колонка, забита труба нержавійка , каналізація. Можна використовувати під магазин чи кафе. Є підвал- 35 метрів квадратних; перший поверх кімната- 32 метри квадратні; другий поверх кімната-40 метрів квадратних; друга кімната- 18 метрів квадратних. На другому поверсі великий засклений балкон- 9,5 метрів квадратних. До Івано-Франківська не далеко, 19 кілометрів асфальтованої дороги.

власник
Будинок в самому центрі села, 19 кілометрів від Івано-Франківська.
olx.ua

Продам будинок із городом,24 сотих!Газ світло асфальт.Жила!Збоку сарай!Магазин садік школа попуч.

власник
Продам хату з діоянкою
olx.ua

Продам будинок та літню кухню Вулиця миру будинок 2 На території присутні стайня,стодола,яма,прибудова то до стодоли кладовка,криниця,великий сад. По території городу облаштовано паркан в два бруси . Будинки з глибоким та великим звором. Заїзд до будинок хороший 400 м від центральної дороги. В літній кухні є веранда ,кухня,кімната, і баня. Стоїть ламінат та вкладені пластикові склопакети, є всі необхідні меблі для облаштування. У великому будинку 1 поверх облаштований 3 кімнати, коридор та комора є сходи на другий поверх там можна ще зробити 3 кімнати. Стіни та стелі глиняні та побілені вапном і поклеяні шпалерами Чудове місце біля гір з гарною природою . Можливий обмін на авто в рівну ціну) Детальніше звертайтеся по телефону 09******78 06******31

власник
Продам будинок ми та літню кухню з великим городом
olx.ua

Продам деревяний будинок (зруб) 794 кв.м. без внутрішніх робіт. Знаходиться у Богородчанському районі. Вікна - металопластикові, дах- металочерепиця. Висота стелі 2,7-3,07м. Можна під розбирання, у т.ч. часткове, бо складається з двох частин 416 кв.м та (241+137)кв.м, які можна демонтувати незалежно одну від одної. За документами у експлуатацію не введений, готовність 96 відсотків. Будинок розташований на ділянці 7,2 сотих. Комунікації: криниця, резервуар для води 5 куб.м, система очищення стічних вод Еколайн (септик, каналізація), Електрика-15кВт. Розташований у місцевості, що належить до гірської, яка за законодавством, дозволяє отримувати додаткові пільги, зокрема, по ЗП та пенсії. Ціна вказана при купівлі всього будинку. Можливий продаж частинами під перевезення. За часткової купівлі під перевезення ціна договірна.

власник
Дом. Сруб. Можно под разборку. 794кв.м.
olx.ua

Будь ласка, дзвоніть за номером в оголошенні, якщо є додаткові питання. Продається цегляний будинок. Площа, 102 кв. м. Загальна земельна ділянка - 8.5 арів. Три великі кімнати, кухня, великий коридор і велико комора . Готовий для проживання, але може потребувати косметичного ремонту. Є стайня, стодола, та інші прибудови. Проведений газ та вода. Світло - три фази. Біля хаmu є колодязь, в якому дуже смачна водичка. В дворі є погріб. В будинку проведено парове Опалення (газ, дрова, вугілля) Відстань до райцентну - 13 км.

власник
Цегляний будинок, 102 кв, 8,5 арів, с.Глибоке, Богородчанський рн.
olx.ua

Будинок розташований у мальовничій місцевості в селі Манява, за 2 км від Манявського водоспаду. Знаходиться у місцевості з виглядом на ліс, річку та із надзвичайно чистим повітрям. Є сад, погріб, хлів, стодола, місце де ростуть гриби.

власник
Івано-Франківська обл., м. Богородчани, Манява, Довбуша 72, буд. 72
olx.ua

Продається будинок в с. Саджава. Житлова площа 20,3 м³. Є криниця. Біля будинку є ділянка площею 0,3230 га. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном(краще дзвонити після 17:00).

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий будинок Пічне опалення Обгороджена Є сарай, криниця

власник
Житловий будинок
olx.ua
1 - 24 з 45 результатів

Популярні запити