Продам затишний будинок в мальовничому с.Губарівка. Будинок в житловому стані з меблями , загальна площа 55 кв.м.Харківська обл.Богодухівський р-н.село Губарівка.відстань від м.Богодухова 10 км.В будинку три кімнати+приміщення для сан.вузла з опаленням 4 кв.м.Газове і пічне опалення (димохід новий)Літня кухня з газовим конвектором і водопроводом.На подвірї колонка з лічильником.Будівлі: погріб 2007 р.хоз.приміщення,три вольєра для птиці.Земельна ділянка, загальна площа 50 соток, великий двір, садок , огород 18 соток. Огородження з усіх 4-ох сторін.Хороші сусіди.Уся необхідна інфраструктура: магазин,укр.пошта і нова пошта,школа, дитячий садочок, амбулаторія, аптека,кафе.Хороша транспортна розвязка:залізнична станція с.Губаровка з зупинкою пасажирських потягів,,обласна траса Харків -Суми(маршрутки автобуси.Єкологічно чиста територія.Реальному покупцю бонус.

власник
Гутянська, 31
rieltor.ua

Продам будинок 1993 року на 1 кімнату, кухня, веранда. Пічне опалення. Погріб, сарай. Земельна ділянка 10 соток. . На ділянці сад із плодовими деревами. Для любителів грибів - ліс. Для любителів риболовлі озеро.

Івченко
rieltor.ua

Продам будинок 74 кв.м., ділянка 25 соток. У будинку капітальний ремонт, газ двухконтурний котел, вода водопровід , бойлер, холодильник, пральна машина, кондиціонер, меблі. Зливна яма. Теплі поли : ванна, кухня, спальня. Будинок утеплений. У дворі деревяна альтанка для відпочинку. На ділянці сад із плодовими деревами: голубика, ягоди гаджі, жимолість, персик, волоський горіх, ожина, біла слива, яблуні, чорна смородина, японський горіх, полуниця рання. Щоб оцінити всі переваги цього будинку, його потрібно бачити. Телефонуйте, приходьте на перегляди.

проїзд Дачний
rieltor.ua

Якщо ви цінуєте природу і тишу - цей будинок саме для вас . Будинок розташований в мальовничому місці на березі водосховища селеще Заброди Богодухівського району. Ідеальне місце як для відпочинку, так і для рибалки. Для любителів грибів - ліс. На ділянці сад із плодовими деревами: яблуні, грушя, черешні, горіхи. Будинок двухповерховий, на першому поверсі кухня - 10,0 кв. м., на другому поверсі є вбиральня, 2 спальні та кімната відпочинку. Також є гараж, підвал, балкон. Газ, двухконтурний котел, вода колодязь та свердловина, вигрібна яма. Земельна ділянка 0,3065 га. Телефонуйте, приходьте на перегляди.

Заброди
rieltor.ua

Продам будинок с. Зарябинка Богодухівський район Продам будинок мебльований 98,5 кв. м., 2012 року цегла. На 4 кімнати, душова кабінка, туалет, вода водопровід і своя свердловина , вигрібна яма, бойлер, холодильник, пральна машина. Котел твердопаливний тривалого горіння. Металопластикові вікна. Є літня кухня, гараж, погріб, сарай. Земельна ділянка 0,2500 га.На ділянці сад із плодовими деревами. Для любителів грибів - ліс. Для любителів риболовлі озеро. Телефонуйте, приходьте на перегляди.

Зарябинка
rieltor.ua

Продам дом в п.Байрак (Богодуховский район) в 54 км. от г. Харьков (метро Холодная Гора). Общая площадь дома 60 м.2. Отличная конструкция дома. 2 спальни, кухня. Земельный участок 100 соток, огорожен евро забором. Гараж, сарай, летняя кухня. Элитная, жилая улица с очень хорошими соседями. Рядом лес и речка. Свежий воздух. Отличная транспортная развязка. Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности. Купив этот дом, Вы купите спокойствие и тишину. Подойдет под любой вид деятельности. Показы по договоренности.

Визволителів
rieltor.ua

Продам дом в п.Байрак(Богодуховский район) в 50 км. от г. Харьков (метро Холодная Гора). Общая площадь дома 45м.2. Отличная конструкция дома. 2 спальни, кухня. Земельный участок 50 соток, огорожен евро забором. Гараж, сарай, летняя кухня. Элитная, жилая улица с очень хорошими соседями. Рядом лес и речка. Свежий воздух. Отличная транспортная развязка. Вся необходимая инфраструктура в пешей доступности. Купив этот дом, Вы купите спокойствие и тишину. Подойдет под любой вид деятельности. Показы по договоренности.

Садова, 1
rieltor.ua

Хочете великий будинок 1991 року на 4 кімнати, кухня, передпокій, котельня, туалет, ванна кімната, коридор. Є добротні будівлі: літня кухня, сараї, гараж. Є можливість відкрити сімейний бізнес (будівля під кафе – магазин). Не далеко сосновий ліс, ставки. Ходить автобус з Харкова, є залізнична зупинка. Не далеко школа, дитсадок. На ділянці 15 соток є сад.

смт Гути
rieltor.ua

Продам будинок на 2 кімнати (15,2/5,3 кв. м.), кухня 10,1 кв. м., ванна, вбиральна, топічна, коридор. Будинок 1991 року, цегла. Пічне опалення, дровяний котел, вода місцевий водопровід, вигрібна яма. Є гараж, погріб. Право власності на присадибну ділянку 0,0592 га. Поряд листяний ліс .

Висілкова
rieltor.ua

Продаєм будинок с. Кручик Богодухівський район Продаємо житловий будинок 1984 року з цегли, на 4 кімнати, газ, вода, вбиральня, ванна. Газовий котел, газова колонка. Колонка на воду. 3 вигрібні ями. Маємо літню кухню, гараж, погріб, сараї, навіси, жомова яма. Земля 13 соток. В шаговій доступності магазин, дитячій садок, школа, ліс.

Кручик
rieltor.ua

Найкраща ціна! Продається будинок в гарному житловому стані у історичному селищі Шарівці, неподалік від Шарівського замку. Будинок повністю пристосований для життя. У дворі два будинки, другий також можна використовувати для життя. У будинку весь час жили. Назараз будинок вільний. Є все необхідне. Для опалення є два котла - газовий та дровяний. У дворі є колодязь з питною водою. Двір устаткований господарськими забудовами. Чудове місто для життя та відпочинку, Неподалік ліс та водойма. Тиша, без сирен і тривог! Дорога до самого двору суха, рівна. Зупинка маршрутки в 10 хвилинах від дому. Будинок повністю готовий до продажу. Тільки продаж, ключі в день продажу. По ціні готові розмовляти. Покази по домовленності. Працюємо по є відновленню.

можливий продаж по єОселя
Лісова
rieltor.ua

власник
Охтирська, 4
rieltor.ua

Продам квартиру у приватному будинку в центрі м. Богодухів вул Гомолко . Стан - потребує ремонту. Загальна площа 53м ( 3 кімнати ) , кухня, санвузол. Газ, вода у будинку .Є гараж, госп будівлі, невеличкий двір ,город.

власник
Продам квартиру у приватному будинку  Богодухів Харківська обл
olx.ua

Продам будинок в Богодухові за адресою вул. Охтирська 50. Продається все як на фото. Проведений газ, зроблена каналізація, водопровід, електрика - все нове. Центр міста

власник
Продам будинок в Богодухові
olx.ua

Продаю дом в харьковской обл Богодуховском раене , с Дмитровка , большой двор с постройками , погреб сараи летняя кухня , сад и огромный огород , дом в жилом состоянии , дровяная печь , во дворе колодец , вода в дом не проведена , газ идет возле двора в дом не проведён .требует немного вложений из Нутри так как никто 2 года не жил , состояние надлежащее звонить с 17:00 до 21:00 оплата частями и аренда не интересует , небольшой торг уместен только реальному покупателю

власник
Дом в деревне
olx.ua

Продам будинок в с.Заброди Богодухівського району. 58 кв.м. Опалення газове, пічне. В будинку розпочатий ремонт. Замінені вікна, двері. Новий санвузол. 3 кімнати. 2 каналізації. Інтернет. Будинок теплий. Вода свердловина, колодязь. Літня кухня. 3 сарая, погріб. Двір огорожений. Земля приватизована 25 соток. Огород, сад. Тихе місце, рядом ліс, свіже повітря. До магазину та зупинку траспорта 10 хвилин. Торг.

Продам будинок в .Заброди Богодухівського району
olx.ua

Продам Дом на розборку.Возможен Обмен на автомобиль.

власник
Продам дом под розборку
olx.ua

Продам будинок, 4 кімнати і веранда. Є гараж,погріб. Газове та пічне опалення. Три сараї.

власник
Продам будинок-4 км від Богодухова
olx.ua

В доме 3 жилых комнат,и кухня в доме есть вода,санузел,душевая кабинка бойлер на 50 литров,дом частично мелирование,новые люстры,пластиковые окна.21 сотка земли. Село находится в Харьковской области Богодуховского района. Реальному покупателю возможен торг.

власник
Продам дом в  селе Таверовка
olx.ua

Продам Чудову Світлу Квартиру в центрі Богодухова. Це частина будинка і відчувається як власний будинок. Є двір, терасса, клумби, сарай, пісочниця та інше. 3 кімнати, кухня-вітальня однією зоною та 2 спальні. 60 кв метрів. Богодухів. Центр міста, до площі йти 2 хвилини. Новий якісний ремонт, все нове, підлога, проводка, опалення, утеплені стелі. Тепла підлога в усіх зонах з плиткою, в вітальні та спальнях ламінат 9мм. Продаю з технікою, є все. Пральна Машина, Сушарка, Посудомийка, Потужний Кондиціонер, Телевізор, Мікрохвильовка. Кухня нова та добротна, якісна фурнітура, індукційна плита, потужна сучасна духовка, вбудований холодильник (2 камери), витяжка. Все фірмове. Ванна кімната нова, тропічний душ та унітаз з біде, настільна раковина. Е також кімната-комірка бойлерна. Там знаходиться пральна зона, бойлер та котли опалення (газовий та електричний), насос, фільтр для вхідної води. Е також полиці і місце для зберігання, там достатньо місця для встановлення гладильної дошки та іншого. Під кухнею є погріб (подпол), до нього зроблений новий люк з доводчиками, вхід туди прямо з квартири, в ньому багато місця для збергання, також зручно використовувати в якості укриття (там є розетки та світло) Є вхід для генератора + невеликий генератор в подарунок. Дім продається разом з меблями. Зручний великий ортопедичний диван, різні Ікеївські меблі, ліжка в спальнях з ортопедичними матрацами, ламелями та місцями для зберігання та інше. Проведено високошвидкісний інтернет Радіолінк та HomeNet. Взагалі будинок дуже продуманий та зручний, все зроблено з підходом до деталей та комфортно. Заходьте та живіть) Разом з будинком додаємо деякі приємні бонуси) Бажано писати для звязку тут на ОЛХ або мені у Вайбер 09******32 Торг реальному покупцю. Всі документи готові до продажу.

власник
Ідеальна Квартира Центр Богодухова. Будинок Дом в Богодухове Богодухів
olx.ua

Продається дім+всі надвірні будівлі:гараж,літня кухня,сараї,льох,альтанка,приватизована земля.Опалення газом. Подроюиціза телефоном 06******77 Ольга.

власник
Продам приватний затишний будинок с.Кленове
olx.ua

Будинок знаходиться в центрі села Мерло , богодухівського р-ну, харківської області ,Побудований в 1975 році,житловою площею 51,4. Проведений газ, вода холодна та гаряча, дровяний котел,санвузол на дворі,є погріб , сарай,прилеглий огород 21 сотки. Поряд протікає річка Мерло, навпроти магазин та поряд дитячий садок. Будинок не цвіте! Реальному покупцю торг!

власник
Будиночок в селі
olx.ua

Продам дом в пгт Гуты. Общая площадь 60 м2. Участок 12 соток. Кирпичный дом, 3 комнаты.

Продам дом в пгт Гуты
olx.ua

Продам будинок в Богодухівському районі с. Купʼєваха. Дорога хороша, добиратися легко, 20 км від Богодухова по Сумській трасі, 1,5 години від Харкова. Будинок 47 кв. м. з газовим, пічним опаленням, конвекторами, вікна МПО. Дві кімнати, кухня, санвузол у домі, кладова, все охайне, чисте. Вода централізована, гаряча вода через бойлер. Зайти і жити, меблі, техніка залишаються. Є літня кухня теж з газом, водою, конвекторами, МПО. Каналізація-яма. Є похідний льох. Двір у трояндах. 40 сот приватизованої землі. Тихе мальовниче місце, в кінці городу річка, в 5 хвилинах пішки величезний пруд, де можна скупатися та порибалити, полювати. Навкруги поля, в цю місцину спеціально привозять вулики, займаються бджолярством.

Дом Дача  по Сумській трасі
olx.ua
1 - 24 з 70 результатів

Популярні запити